از پایینی یه سوال بپرس به سوال بالایی جواب بده!

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لحظه ی وصل به یک پلک زدن می‌گذرد
این فراق است که هر ثانیه اش یک سال است.

وقت آزادتو چه جوری میگذرونی؟
خیلی آزاد ک کتاب نخونم با چت جی پی تی آموزش میبینم
تا حالا از هوش مصنوعی برای کسب و کارت استفاده کردی؟

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بستگی داره
کی باشه ؟
من چه جایگاهی داشته باشم و اون چه جایگاهی ؟(مثلا من چندین سال پیش شورای شهر بودم زیاد حرف می‌شنیدم اهمیت نمیدادم هم تمجدید هم غیبت)
بهم آسیب میزنه حرفش یا ن؟ جواب بدم بهتره یا ن؟
ولی در کل الان من بی هیچ برو برگردی همچین آدم های رو حذف میکنم مگه خیلی نزدیک باشه که رو در رو باهاش صحبت می‌کنم

وقتی از حرفی ،حرکتی،رفتاری از ی شخص (دارای اهمیت تو زندگیت) ناراحت میشی چیکار می‌کنی؟

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
۱۰ ۱۲ سال پیش با یه جایی آشنا شدم پر از آدم های خوب ،یه گوشی ساده داشتم و ی لپ تاپ
برعکس گوشیم همیشه چسبیده بودم به لپتاپم و مدام از این صفحه به اون صفحه میرفتم و چت میکردم
با یکی دوستانه حرف میزدم
با یکی دعوای اعتقادی میکردم
تازه ی جا خودمم صفحه اعتقادی راه انداخته بودم بقیه رو راهی بهشت کنم

یا یه جا دیگه شعر هام رو مینوشتم و...

نمیدونم چی شد ولی گفتی خاطره
به خودم اومدم دیدم
چقدر سال گذشته
چه چیزایی داشتیم و نداشتیم
الان چی ها داریم و چه چیزایی از دست دادیم حالا اون لپ تاپ ازش خبری نیست
گوشی ساده ام الان شده ی گوشی هوشمند و سالها میگذره و دارم تو همون سایت پیام میذارم
به نظرت سال های بعد ؟
۲۲ـ۰۹ـ۰۴

همین سوال

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
باشگاه برای من رقم زننده‌ی مهمترین اتفاق زندگیم بود، درسته که من و شوهرم هم‌دانشگاهی بودیم ولی من اولش به واسطه‌ی باشگاه اونو شناختم، یه روزی داشتم توی تاپیک دانشگاهمون میچرخیدم و کامنت‌های چندتا از بچه‌ها رو میخوندم، دیدم یکی از بچه‌ها عکسش رو گذاشته، توی عکس یه بلوز یقه‌دار سرمه‌ای پوشیده بود، یه روزی که با دوستهام روی نیمکت بین دانشکده برق و کتابخونه نشسته بودیم، دیدم از دور دو سه تا پسر دارن میان به طرف ما، توجه‌م بهشون جلب شد که دیدم یکیشون همونه که توی باشگاه پست میزاره، همین باعث شد که متوجهش بشم، لباسی که پوشیده بود رو هم یادمه.
دقیقا روز 1388.8.8 شماره‌م رو ازم
گرفت.
همین سوال

Coronaa

کاربر بیش فعال
این خاطره بالایی منو یاد نحوه آشنایی با همسرم انداخت. منم دقیقا توی همین باشگاه باهاش آشنا شدم :)
من توی فروم شعر زیاد پست میکردم. اونم از شعر خوشش میومد و همین باعث شد به هم خصوصی پیام بدیم و آشنا بشیم.
پس باشگاه به گردن خیلی از ماها حق داره :))

یه بیت شعر بگو.

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد
دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد

تو اینجا عاشق شدید؟
نه هر وقت خواستیم به مرحله عاشقی برسه نتمون قطع شد🤤😁

عشق به چه معناست؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
نمیدونم معنی اصلیش چیه ولی برای من عشقی که به همسرم و پسرم دارم یه جور دوست داشتن همراه با آرامشه.هیجانی توی این علاقه نیست، خیلی آرومم.
الان کلمات رو نمیتونم درست کنار هم بزارم و احساسات واقعیم رو بیان کنم🙏
تا حالا چندبار عاشق شدی؟