همه رو دوست دارم اما قرمز رو دلم نمیخواد بپوشم
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز یکشنبه ساعت 23:53 #5,041 همه رو دوست دارم اما قرمز رو دلم نمیخواد بپوشم
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 19:13 #5,042 پسر بهاری گفت: همه رو دوست دارم اما قرمز رو دلم نمیخواد بپوشم کلیک کنید تا باز شود... منم رنگ کرم و قهوهای رو دوست ندارم سریال هزار و یک رو میبینی؟
پسر بهاری گفت: همه رو دوست دارم اما قرمز رو دلم نمیخواد بپوشم کلیک کنید تا باز شود... منم رنگ کرم و قهوهای رو دوست ندارم سریال هزار و یک رو میبینی؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد دوشنبه ساعت 22:31 #5,044 شاید خونه قبلیمو نمی فروختم همین سئوال
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 22:35 #5,045 یازده سال قبل برای زندگی گرگان نمیرفتیم،اگه نمیرفتیم الان خیلی جلوتر بودیم. همین سوال؟
Coronaa کاربر فعال دوشنبه ساعت 22:50 #5,046 بعد از لیسانس وارد بازار کار نمیشدم و زودتر ارشدم رو شروع میکردم. دوست داری به کدوم دوره سنی برگردی؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 23:09 #5,047 سوالت منو به فکر برد به ۱۱ـ۱۲ سالگی برنامه ات برای آینده چیه
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 23:20 #5,049 فردا موقع رانندگی ی فیلم قشنگ از جاده بگیرم آیا توام با هر کسی با زبون خودش صحبت میکنی ؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دوشنبه ساعت 23:22 #5,050 من یه تم شخصیتی برای خودم دارم که حتی موقع برخورد با آدم نامتناسب با شخصیت خودم هم خیلی از محدودهم بیرون نمیزنم. همین سوال؟
من یه تم شخصیتی برای خودم دارم که حتی موقع برخورد با آدم نامتناسب با شخصیت خودم هم خیلی از محدودهم بیرون نمیزنم. همین سوال؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 00:50 #5,051 از اول خودمم قبلا تا آخر خودم میومندم حتی طرف بد میشد جدیدا طرف هر جور میشه همونم میشم (البته آدم های زندگی آدم فرق دارند آدم همش خودشه) دایره اطرافیانتون زیاده؟
از اول خودمم قبلا تا آخر خودم میومندم حتی طرف بد میشد جدیدا طرف هر جور میشه همونم میشم (البته آدم های زندگی آدم فرق دارند آدم همش خودشه) دایره اطرافیانتون زیاده؟
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 10:03 #5,052 نه ، من همه با من مشکل دارن :| از زبان بدن چه استفاده ای میکنی ؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 11:32 #5,053 نمیدونم والله ولی جدیدا که زبان بدن خیلی در موردش دقت زیاده، منم معمولا در جاهای خاص حواسم به زبان بدنم هست که حرکات یهوییم احساسات درونیم رو لو نده. آخرین باری که عروسی دعوت شدی، عروسی کی بود؟
نمیدونم والله ولی جدیدا که زبان بدن خیلی در موردش دقت زیاده، منم معمولا در جاهای خاص حواسم به زبان بدنم هست که حرکات یهوییم احساسات درونیم رو لو نده. آخرین باری که عروسی دعوت شدی، عروسی کی بود؟
آیدا.. کاربر حرفه ای کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 14:18 #5,057 آدمهای راستگو آیا انرژی آدمها رو دریافت میکنی؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 14:20 #5,058 بله امشب شام چی داشته باشین، خوشحال میشی؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 17:20 #5,059 فرقی نداره تا حالا برنامه ریزی برای ی چیزی کردی بعد ۱۸۰ درصد موقعیت برات برعکس شه؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 17:23 #5,060 نه چیزی یادم نمیاد. تا حالا شده یه روزی اصلا حوصله هیچ کاری رو نداشته باشی؟
P plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 17:26 #5,061 بله ولی مجبورم انجام بدم! تا حالا شده با دیدن کسی غیر از اعضای خانوادتون ذوق زده بشید؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد سه شنبه ساعت 22:30 #5,062 بارها آیا دوس داری خارج از ایران زندگی کنی؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 22:47 #5,063 گاهی کشور نیوزیلند رو دوست داری برای زندگی
Coronaa کاربر فعال سه شنبه ساعت 23:49 #5,064 نه ولی استرالیا رو دوست دارم زندگی کنم. سریال تاسیان رو دیدی؟ امشب آخرین قسمت رو دیدم. دلم جریحه دار شد!
نه ولی استرالیا رو دوست دارم زندگی کنم. سریال تاسیان رو دیدی؟ امشب آخرین قسمت رو دیدم. دلم جریحه دار شد!
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 01:16 #5,067 امشب زدهام فالی، مستانهتر از هر شب دیوانه شدم امشب،دیوانهتر از هر شب توی سریال تاسیان کدوم شخصیت رو بیشتر دوست داشتین؟
امشب زدهام فالی، مستانهتر از هر شب دیوانه شدم امشب،دیوانهتر از هر شب توی سریال تاسیان کدوم شخصیت رو بیشتر دوست داشتین؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد دیروز ساعت 18:05 #5,068 ندیدم توی سریال بامداد خمار بازی کدوم شخصیت رو دوس داری؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 18:22 #5,069 کلا شخصیت خجسته رو دوست دارم. سریال افعی تهران رو دوست داشتی؟
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 20:07 #5,070 نه من ندیدم فکر میکنی پوست کلفت بودن خاصیتی داره ؟