بلوز و تیشرت پنیر و مربا رو با هم خوردی تا حالا؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز شنبه ساعت 07:33 #4,891 بلوز و تیشرت پنیر و مربا رو با هم خوردی تا حالا؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز شنبه ساعت 07:42 #4,893 نه مشکلی ندارم. گروه خونیت چیه؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز شنبه ساعت 07:46 #4,895 او مثبت از کدوم مجری تلویزیون خوشت میاد؟
!austenite کاربر حرفه ای شنبه ساعت 09:26 #4,896 عادل فردوسی پور دلت برای کدوم معلم دوران مدرسه ت تنگ شده؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز شنبه ساعت 11:18 #4,897 هیچ کدوم در حال حاضر چی بیشتر خوشحالت میکنه؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز شنبه ساعت 14:13 #4,899 نه وقتی میریم باغ اصلا علاقهای به قدم زدن توی باغ ندارم، فقط دلم میخواد از دور از دیدن زیباییهاش و خوردن میوههاش لذت ببرم چه فیلم و سریالی رو به تعداد دفعات زیاد دیدی؟
نه وقتی میریم باغ اصلا علاقهای به قدم زدن توی باغ ندارم، فقط دلم میخواد از دور از دیدن زیباییهاش و خوردن میوههاش لذت ببرم چه فیلم و سریالی رو به تعداد دفعات زیاد دیدی؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 00:47 #4,901 وایکینگ ها تا حالا چیزی سراغ داشتی که خارجی ها بفروشی؟ اگه آره چی ؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 21:55 #4,903 نه تا حالا شده با ماشین به خودت بزنن؟
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد امروز در 00:28 #4,904 بله توی پارکینگ، طرف دنده عقب می رفت زد به من (بخیر گذشت) شب برامون شیرینی تر آورد تا حالا با ماشینت تصادف کردی؟
بله توی پارکینگ، طرف دنده عقب می رفت زد به من (بخیر گذشت) شب برامون شیرینی تر آورد تا حالا با ماشینت تصادف کردی؟