قهوه ای چ یادگاری داری ک خیلی دوستش داری
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 21:42 #4,592 گوشواره نقره ی کوچیک که خیلی دوسش دارم الان دلتنگ چه کسی هستین؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 21:54 #4,593 هیچکس آدمی هست که هیچجوره نتونی تحملش کنی؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:08 #4,595 استرس برای مسائلی که کوتاه مدت حل میشه نه، ولی برای مسائلی که طولانی بشه بله، البته نبودم ولی مثل اینکه مبتلا شدم صدات بلنده یا آروم؟
استرس برای مسائلی که کوتاه مدت حل میشه نه، ولی برای مسائلی که طولانی بشه بله، البته نبودم ولی مثل اینکه مبتلا شدم صدات بلنده یا آروم؟
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:10 #4,596 آروم البته سر کلاس صدام بالا و پایین داره ولی در شرایط عادی آروم لهجه دارین؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:14 #4,597 نه ندارم ولی یاد یه کلیپ اینستا افتادم طرف مشهدی بود رفته بود کیش، مثلا میخواست بدون لهجه فارسی حرف بزنه، طرف بهش گفت ا مشهدی هستی؟ گفت ااااا از کجا فهمیدی منکه لهجه ندارم چه سریالی رو الان دنبال میکنی؟
نه ندارم ولی یاد یه کلیپ اینستا افتادم طرف مشهدی بود رفته بود کیش، مثلا میخواست بدون لهجه فارسی حرف بزنه، طرف بهش گفت ا مشهدی هستی؟ گفت ااااا از کجا فهمیدی منکه لهجه ندارم چه سریالی رو الان دنبال میکنی؟
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:16 #4,598 فعلا شغال رو دنبال می کنم البته دو هفته هست سراغش نرفتم و وقت نکردم ببینم من فیلمهای هیجانی رو به عاشقانه ترجیح میدم شما چطور؟
فعلا شغال رو دنبال می کنم البته دو هفته هست سراغش نرفتم و وقت نکردم ببینم من فیلمهای هیجانی رو به عاشقانه ترجیح میدم شما چطور؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:19 #4,599 ولی من عاشقانه دوست دارم کنکل رو دیدی؟ چی شد بالاخره؟ من از یه جایی به بعد از دست دادم فیلم رو
plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:34 #4,600 تا حالا ندیدم من اگه قرار باشه فیلم ببینم فقط پنجشنبه شب می بینم شما چه زمانی رو برای فیلم دیدن اختصاص میدین؟
تا حالا ندیدم من اگه قرار باشه فیلم ببینم فقط پنجشنبه شب می بینم شما چه زمانی رو برای فیلم دیدن اختصاص میدین؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز دیروز ساعت 22:35 #4,601 منم همینطور نکته سنجی یا راحت میگیری کارها رو؟
!austenite کاربر حرفه ای امروز در 07:29 #4,602 راحت یاد میگیرم ستاره ها رو شمردم نیومدی و نمردم بیا که جون نسپردم بیا که جون نسپردم این آهنگو کی خونده؟
راحت یاد میگیرم ستاره ها رو شمردم نیومدی و نمردم بیا که جون نسپردم بیا که جون نسپردم این آهنگو کی خونده؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز امروز در 09:38 #4,603 جناب استاد معین، البته من گوگل کردم ولی با توجه به علایقت که قبلا گفتع بودی معین گوش میکنی باید حدس میزدم ساعت چند بیداری شدی صبح؟
جناب استاد معین، البته من گوگل کردم ولی با توجه به علایقت که قبلا گفتع بودی معین گوش میکنی باید حدس میزدم ساعت چند بیداری شدی صبح؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز امروز در 14:01 #4,605 من میشه گفت خواننده مورد علاقه دارم، همه رو گوش میدم ناهار چی داشتی؟