خیلی خوش بینی داداش.
قانون جذب رو یادت نره دوست من. خوش بین باش داداش.
در ضمن امیدت به خدا باشه همیشه.
خیلی خوش بینی داداش.
بچه ها من باید برم, لطفا کاری نکنید تاپیک رو پاک کنند. فعلا خدا پشت و پناهتون.
مردم عربستان با مردم ما فرق دارن!!!
اونا فقط پول ميخوانو هوس كه مردها رديف ميكنن!!
ولي مردم ما بيشتر به توجه نياز دارن عشق و علاقه اي كه ميگي افته تو رابطه هاي جامعه ما حرف اول رو ميزنه !!!!!!
همین الانشم تاپیکت رو هواست بذار چندتا از خانمهای باشگاه بیان ببینن بعد بهت می گم.
یکی از مزایاش اینه که مردای هوسران کارشون به کوچه خیابونا کشیده نمیشه![]()
اره سالار ما که کلا قید ازدواجو زدیم.![]()
چی بگم والا ظرفیتت بالاس، همه رو با هم میتونی نگه داری، مردم از یکیش به امون میان!از مزیت های زندگی چند زوجه اینه که فامیلهای زیادی دارید.
از مزیت های زندگی چند زنه اینه که آقای خونه دیگه چشم و گوشش تو خیابون نمی جنبه و حواسش به 4 تا خانمش هست.
از مزیت های زندگی چند زوجه اینه که فامیلهای زیادی دارید.
از مزیت های زندگی چند زنه اینه که آقای خونه دیگه چشم و گوشش تو خیابون نمی جنبه و حواسش به 4 تا خانمش هست.
پس فرق هوسو با عشق ندونستیاینقد هوس رو مذموم و زشت ندونید. هوس در جای خودش زیباست. اگر هوس نبود عشقی هم نبود. ازدواجی هم نبود. حتی غذا خوردن و خیلی لذتهای دیگه هم نبود.
آقا شهرام اصلا این حرف رو نزن. اگه مشکلت مالی هست سعی کن بری دنبال کسی که پول واسش مهم نباشه. هستن دخترای اینچنینی.
یا مثلا شب عروسی چه شود ! با 4 تا عروس یکی از یکی خوشگلتر. مخصوصا اون قسمت که میگن عروسها داماد رو ببوسین یالا !
خیر شهوت اشباع شدنی نیست مطمئن باش صد تا زنم داشته باشی بازم گزینه جدید میاد مد نظرت
دو حس سیری ناپذیرند پول و شهوت.
والا اون آقا اینقد دل مشغولی خواهد داشت که دیگه وقت نمیکنه. اگر هم وقت کرد خب صیغه چاره مناسبیه
البته انس و الفتی که بین آقای چنین خانواده های با همسران گرامیش هست رو هم نباید فراموش کنیم .
پس فرق هوسو با عشق ندونستی![]()
دقیقا همینه هیچ انتهایی براش نیستخیر شهوت اشباع شدنی نیست مطمئن باش صد تا زنم داشته باشی بازم گزینه جدید میاد مد نظرت
دو حس سیری ناپذیرند پول و شهوت.
ما وضعمون خرابتر از این حرفاست هزار تومن هم نداریم . همین نت هم که میاییم قرضیهبازم فکر می کنی کسی هست؟
فک کنم من یکی هیچ وقت نتونم زن بگیرم اصن چرا من برم زن بگیرم؟؟زن بیاد منو بگیره!!اره سالار ما که کلا قید ازدواجو زدیم.![]()
فک کنم من یکی هیچ وقت نتونم زن بگیرم اصن چرا من برم زن بگیرم؟؟زن بیاد منو بگیره!!
آها که بعدش باهم بریم گداخونه وا کنیم؟؟!بعله, همون دختری که اینترنتش قرضیه.
اعتماد بنفست تو حلقم!فک کنم من یکی هیچ وقت نتونم زن بگیرم اصن چرا من برم زن بگیرم؟؟زن بیاد منو بگیره!!
میدونی اگه نظر منو بخوای سعی کن بجای خیال پردازی یه نمونه از این زندگی رو پیدا کنی و ازشون در مورد مزایا و معایبش سوال کنی خیلی مفید تره. امیدوارم بتونی پیدا کنی. البته برای اینکه ازمایشت درست تر باشه باید نمونه های موفق و ناموفق رو در نظر بگیری تا به یه نتیجه ای برسی.
توي قران خدا فرموده مي شه ولي نفرموده كه خوبه بگيرين::
وَ إِنْ خِفْتُمْ أَلا تُقْسِطوا فى الْیَتَمَى فَانکِحُوا مَا طاب لَکُم مِّنَ النِّساءِ مَثْنى وَ ثُلَث وَ رُبَعَ فَإِنْ خِفْتُمْ أَلا تَعْدِلُوا فَوَحِدَةً أَوْ مَا مَلَکَت أَیْمَنُکُمْ ذَلِک أَدْنى أَلا تَعُولُوا
و اگر مى ترسید از اینکه (به هنگام ازدواج با دختران یتیم ،) عدالت را رعایت نکنید، (از ازدواج با آنان ، چشم پوشى کنید و) با زنان پاک (دیگر) ازدواج نمایید، دو یا سه یا چهار همسر، و اگر مى ترسید عدالت را (درباره همسران متعدد) رعایت نکنید تنها یک همسر بگیرید، و یا از زنانى که مالک آنهایید هستید استفاده کنید. این کار، بهتر از ظلم و ستم جلوگیرى میکند.
اگه دقت كنيم رعايتت عدالت توي اين جور موارد اسون هم نيست
اگر هم خيلي سود داشتت بهش تاكيد مي شد نه اينكه با اين مراقبت بيان شه
اون موقع ها جنگ بود ...زنا بيوه و دخترا يتيم بودن و سرپرست نداشتن ....الان واقعا نمي دونم چه توجيهي براي اين كار ميتونه وجود داشته باشه(مگر اينكه زن واقعا اذيت كنه)
تاپيك جنجالي ميزني...عواقبش با خودت![]()
شایدم تو مفهوم عشق رو ندونستی. هوس مثله شعله کبریتیه که میشه باهاش آتش عشق رو افروخت. اگه بلد نباشی ممکنه آتیش کبریت رو خاموش کنی و نتونی هیزم عشق رو روشن کنی ولی اگه بلد باشی ... اونوقته که گرماش همیشه وجودت رو گرم نگه میداره.
آها که بعدش باهم بریم گداخونه وا کنیم؟؟!
اعتماد بنفست تو حلقم!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
C | مزایای استفاده از لوله فلکسی | گفتگوی آزاد | 0 | |
T | مزایای آموزش آنلاین | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
مزایای تهران | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
مزایای خنده | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
مزایای اینترنت کم سرعت در ایران!! | گفتگوی آزاد | 16 |