از عرب ها متنفرم چون!!!!!!!!!!!!!!!

n_roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
از عرب ها متنفرم

اما................
در این هین که همه سرگرم جریان خلیج فارس بودیم تعداد زیادی از عربهای نامرد به نمایندگی از کشورهای
مختلف تصمیم به جداسازی قسمت هایی از خاک ایران گرفتند که از تنگه ی هرمزدر استان هرمزگان شروع
و تا استان خوزستان ادامه دارد و این ( به قول خودشان قسمتی از خاکهای عربی ) را الاحواز نام گذاری کردند (البته زهی خیال باطل)

حتی برای این کشور پرچم هم طراحی کردند!!!

در سایت اینترنتی این کشور جعلی که عربها درست کردند کاریکاتور های تمسخر آمیزی از زندگی مردم
اهواز وجود داره که در حوزه ی نفت خیز ترین خلیج جهان قرار دارن ولی در فقر زندگی میکنند تازه این
سایت برای در دست گرفتن افکار مردم این ناحیه نسخه ی فارسی هم داره!!!

واقعا که خنده داره این عربها فکرکردند که ایران هنوزدر زمان قاجاره و میشه از خیانت شاه های ایران
برای جداسازی قسمتهایی از این خاک پرگوهر استفاده کرد.من به عنوان یک ایرانی متعصب این مطالب را که البته یک خیال خام از جانب عربهاست رو در اختیار شما گذاشتم تا بهتر در جزعیات کار قرار بگیرین چون میدونم هنوز خیلی ها هستن که با شنیدن سرورد ای ایران مو بر تنشان راست میشه.

دوستان عزیز میتونین برای اطلاعات بشتر راجع به این خبر به سایت www.al-ahwaz.com مراجعه کنین

------------------------------------------------
دوستان و هكر هاي عزيز دست به كار بشن و سزاي اين نامردهاي كثيف را برسونند

بنظر من دوستان دست به كار بشن و يه اعتراض نامه اينترنتي درست كنند براي اين عمل كثيف سوسمار خورها

دارن دیگه حرص منو در میارن با ... زدن هاشون
بعد از ادعای پوچ و بی معنی اینکه خلیج فارس متعلق به اون هاست و بعد از اینکه گفتن بعضی از دانشمندان ایرانی عرب هست
باز هم دوباره تو ادعای جدیدشون کشور قطر ادعا کرده که ورزش باستانی چوگان که از ایران بوده تاریخچه هی عربی داره و میخوان اونو به عنوان ورزش ملی ثبت کنن
:eek::eek::eek:
آخه یکی نیست بگه احمق ها آخه تو زبان عربی چ و گ هستتتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر شما ما با یان عرب ها چی باید بکنیم؟

آغاز و سرمنشاء پيدايش اين ورزش به عهد باستان تعلق دارد . طبق اسناد تاريخي اين ورزش از 525 سال قبل از ميلاد مسيح تا كنون داراي قدمت مي باشد.
بر اساس تحقيقات و مطالعات انجام شده ، مهد و زادگاه اين ورزش ايران باستان مي باشد ونام چوگان نيز از آن دوران به يادگار مانده است.
به مرور و چرخش زمان ، اين ورزش به ساير ممالك نيز شناسانده شد ، از جمله اين كشورها ، شبه قاره هند مي باشد.

ranalean

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
از عرب ها متنفرم

اما................
در این هین که همه سرگرم جریان خلیج فارس بودیم تعداد زیادی از عربهای نامرد به نمایندگی از کشورهای
مختلف تصمیم به جداسازی قسمت هایی از خاک ایران گرفتند که از تنگه ی هرمزدر استان هرمزگان شروع
و تا استان خوزستان ادامه دارد و این ( به قول خودشان قسمتی از خاکهای عربی ) را الاحواز نام گذاری کردند (البته زهی خیال باطل)

حتی برای این کشور پرچم هم طراحی کردند!!!

در سایت اینترنتی این کشور جعلی که عربها درست کردند کاریکاتور های تمسخر آمیزی از زندگی مردم
اهواز وجود داره که در حوزه ی نفت خیز ترین خلیج جهان قرار دارن ولی در فقر زندگی میکنند تازه این
سایت برای در دست گرفتن افکار مردم این ناحیه نسخه ی فارسی هم داره!!!

واقعا که خنده داره این عربها فکرکردند که ایران هنوزدر زمان قاجاره و میشه از خیانت شاه های ایران
برای جداسازی قسمتهایی از این خاک پرگوهر استفاده کرد.من به عنوان یک ایرانی متعصب این مطالب را که البته یک خیال خام از جانب عربهاست رو در اختیار شما گذاشتم تا بهتر در جزعیات کار قرار بگیرین چون میدونم هنوز خیلی ها هستن که با شنیدن سرورد ای ایران مو بر تنشان راست میشه.

دوستان عزیز میتونین برای اطلاعات بشتر راجع به این خبر به سایت www.al-ahwaz.com مراجعه کنین

------------------------------------------------
دوستان و هكر هاي عزيز دست به كار بشن و سزاي اين نامردهاي كثيف را برسونند

بنظر من دوستان دست به كار بشن و يه اعتراض نامه اينترنتي درست كنند براي اين عمل كثيف سوسمار خورها

دارن دیگه حرص منو در میارن با ... زدن هاشون
بعد از ادعای پوچ و بی معنی اینکه خلیج فارس متعلق به اون هاست و بعد از اینکه گفتن بعضی از دانشمندان ایرانی عرب هست
باز هم دوباره تو ادعای جدیدشون کشور قطر ادعا کرده که ورزش باستانی چوگان که از ایران بوده تاریخچه هی عربی داره و میخوان اونو به عنوان ورزش ملی ثبت کنن
:eek::eek::eek:
آخه یکی نیست بگه احمق ها آخه تو زبان عربی چ و گ هستتتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر شما ما با یان عرب ها چی باید بکنیم؟

آغاز و سرمنشاء پيدايش اين ورزش به عهد باستان تعلق دارد . طبق اسناد تاريخي اين ورزش از 525 سال قبل از ميلاد مسيح تا كنون داراي قدمت مي باشد.
بر اساس تحقيقات و مطالعات انجام شده ، مهد و زادگاه اين ورزش ايران باستان مي باشد ونام چوگان نيز از آن دوران به يادگار مانده است.
به مرور و چرخش زمان ، اين ورزش به ساير ممالك نيز شناسانده شد ، از جمله اين كشورها ، شبه قاره هند مي باشد.

من به عنوان تاپیک شما اعتراض دارم دوست عزیز.

همون ایرانی که ازش صحبت میکنید و به آن تعصب دارید(که البته ما هم داریم) و استان خوزستان و شهر اهواز که در تاپیک بهش اشاره کردید کسانی زندگی میکنند که عرب هستند و ایرانی. امیدوارم معتقد نباشید که ایران فقط مال فارس هاست.

ایران برای تمام ایرانی هاست.

پس عنوانتون میتونست بهتر از این هم باشه.

ghazal25

عضو جدید
:neutral:این ماله عربا:neutral::neutral:

و این که گفتین دست به كار بشن و سزاي اين نامردهاي كثيف را برسونند :w11::w11::w11::w11:

n_roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
عرب هستن ولی اگه پاش بیفته حاضرن ایران رو نابود ببینن

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
عرب هستن ولی اگه پاش بیفته حاضرن ایران رو نابود ببینن

برادر من خودم فارسم و هم دلاوری فارس دیدم هم ترک هم عرب که برای کشورشون و به واسطه دو گوهر اسلام و ایران با هم متحد میشن و ورای نژاد تصمیم میگیرن

koobagher

عضو جدید
نگویید عربها! زیرا همه عربها اینطور نیستند.
بگویید تجزیه طلبهای عرب.
ما تجزیه طلب کرد و ترک و بلوچ و ... هم داریم که البته همگی سزای اعمالشان را خواهند دید. إن شاء الله.

آخرین ویرایش:
بالا