از راز چه می دانید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام .چند وقت پیش بود که کتاب راز رو مطالعه کردم.جالب بود ولی به سوالای بی جواب زیادی بر خوردم. به نظر شما قانون جذب چقدر می تونه درست باشه؟؟ واینکه آیاخود شما با استفاده از این قانون تو زندگی به موفقیتی رسیدین یا آرزوهاتون برآورده شده؟ در ضمن چه منافاتی با اسلام میتونه داشته باشه؟

Erfan_K

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام .چند وقت پیش بود که کتاب راز رو مطالعه کردم.جالب بود ولی به سوالای بی جواب زیادی بر خوردم. به نظر شما قانون جذب چقدر می تونه درست باشه؟؟ واینکه آیاخود شما با استفاده از این قانون تو زندگی به موفقیتی رسیدین یا آرزوهاتون برآورده شده؟ در ضمن چه منافاتی با اسلام میتونه داشته باشه؟
سوالات بی جوابتون رو بگید تا جوابش رو بشنوید

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام. تو متنه تاپیکم سوالامو پرسیدم البته مهماشو. جوابه هر کدومو که دوست دارین بدین.

Nazi_Elite

عضو جدید
کاربر ممتاز
سی دی شو دیدم میشه باترفندش موفق شد، امام علی گفته(دقیق نیست): مواظب افکار خود باش حرفاتو شکل میده ، مواظب حرفات باش رفتارتو شکل میده ، مواظب رفتارت باش عادت رو شکل میده ، مواضب عاداتت باش شخصیتت رو شکل میده.
یعنی همه چی برمیگرده به افکار ما ، پس قانون جذب باید درست باشه. دقت کرده باشی خداهم هرچی که خودمون بخواییم بهمون میده، ماا اخختیارمون دست خودمونه.
امیدوارم جوابتو گرفته باشی یا به زودی بگیری.

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سی دی شو دیدم میشه باترفندش موفق شد، امام علی گفته(دقیق نیست): مواظب افکار خود باش حرفاتو شکل میده ، مواظب حرفات باش رفتارتو شکل میده ، مواظب رفتارت باش عادت رو شکل میده ، مواضب عاداتت باش شخصیتت رو شکل میده.
یعنی همه چی برمیگرده به افکار ما ، پس قانون جذب باید درست باشه. دقت کرده باشی خداهم هرچی که خودمون بخواییم بهمون میده، ماا اخختیارمون دست خودمونه.
امیدوارم جوابتو گرفته باشی یا به زودی بگیری.
سلام دوست عزیز. یعنی صرف اینکه من به چیزی فکر کنم صرف نظر از اینکه خوب یا بد باشه میتونه منو به اون برسونه یا اینکه منو دچارش کنه؟از این گذشته اگه تناقضی با اسلام نداره . پس چرا باهاش مخالفت میشه؟

Nazi_Elite

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز. یعنی صرف اینکه من به چیزی فکر کنم صرف نظر از اینکه خوب یا بد باشه میتونه منو به اون برسونه یا اینکه منو دچارش کنه؟از این گذشته اگه تناقضی با اسلام نداره . پس چرا باهاش مخالفت میشه؟
سلام
منظور از این که به چیزی فکرکنید یه حالت تلقینی داره، ولی فقط با فکر کردن که بهش نمیرسی!
به نظرم این قانون راز جدای از این که زیادی بهش آب و تاب دادن همون تمرکز روی یه هدف هستش که اینا اینجوری درموردش میگن.
نمیگم قانون راز 100درصد درسته، من خودم وقتی سی دیشو میدیدم به این فکر میکردم که بابا دیگه اینجوریم نیست که به اسکناسی که به سقف چسبوندی چند ماه نگاه کنی یه هو یه دونه گیرت میاد.
میگم فقط سی دیشو دیدم واسه خودمم جالبه بدونم نتیجه تایپکی که زدی چی میشه.