از بچه های " سمپاد " کسی اینجا هست؟

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. خیلی کنجکاو شدم بدونم اینجا چند تا از بچه های سمپاد عضو هستن.و بعد از فارغ التحصیلی در رابطه با مرکزی که ازش فارغ التحصیل شدن چه کارایی میکنن.

من خودم سال 77 از مرکز فرزاگان فارغ التحصیل شدم. طی تحصیل در دانشگاه عضو دانش آموختگان سمپاد دانشگاه بودم وبعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه عضو انجمن فارغ التحصیلان شدم و برای بچه ها کلاسای تابستانه , و آمادگی المپیاد میزارن.همینطور مجله ی مخصوص دست نوشته های بچه ها و وب لاگ نویسی....
شما چطور؟ بعد از فارغ التحصیلی رابطتون رو حفظ کردین؟کمی بیشتر با خانواده ی بزرگ سمپاد آشنا بشیم........:gol:

server

عضو جدید
من هم سمپادی هستم
اونجا که درس می خوندم خیلی بدم میومد ولی حالا می خوام برگردم به اون دوران و دوباره از اول شروع کنم ولی زمان رفته باز نمی گردد:(

amirgb

اخراجی موقت
درود دوست من
من در علامه حلی تهران درس خواندم
سمپاد تنها یدک کش نام گذشته است و بس
تا وقتی کفتار هایی همچون اژه ای. ناصر زاده .آشتیانی.سروری.جعفری و الباقی این قوم بر سمپاد خیمه زدند.شمپاد دوران اوج را دوباره باز نمی یابد
آنقدر از آنها متنفرم که حتی حاضر به دیدار مجدد آنها نیستم
اما با هم دوره ای هایم تا حد خوبی در ارتباط هستم
اگر خارج از محیط سمپاد کاری از دستم برآید دریغ نمی کنم

Matrix

عضو جدید
درود دوست من
من در علامه حلی تهران درس خواندم
سمپاد تنها یدک کش نام گذشته است و بس
تا وقتی کفتار هایی همچون اژه ای. ناصر زاده .آشتیانی.سروری.جعفری و الباقی این قوم بر سمپاد خیمه زدند.شمپاد دوران اوج را دوباره باز نمی یابد
آنقدر از آنها متنفرم که حتی حاضر به دیدار مجدد آنها نیستم
اما با هم دوره ای هایم تا حد خوبی در ارتباط هستم
اگر خارج از محیط سمپاد کاری از دستم برآید دریغ نمی کنم

دقيقا" !

باز شما خوبيد ... چندين سال پيش دبيرستان رو تموم كرديد . شما علامه حلي درس خوندي ...

ولي ما چي !!؟ يه مركزه افتضاح ! فقط اسم سمپاد روشه !

حساب بفرماييد من الآن در هفته حداكثر 12 ساعت (7 زنگ) ميرم مدرسه !! كه شامل حسابان ، زبان ، عربي و ادبيات هست !
اينقدر اين مدرسه بي در و پيكره كه مدير خودش ميدونه كه حق اين رو نداره كه منو بابت غيبتهام بازخواست كنه!

خلاصه مجبوريم خودمون بخونيم ...

----

بعيد ميدونم .. همونطوري كه امير گفت ... تا وقتي بالاسري هاش اينا هستن .. همون كار نكني ..و بهتره!

Matrix

عضو جدید
بچه ها من هم سمپادي هستم...
اما فعلا سال اول كه اومدم اينجا...:yellowcard::yellowcard::hate:

هنوز زوده قضاوت كني پس ..

ما سال ششميم .. كم كم چشمت باز ميشه !:دي

فعلا" حال كن كه رفتي سمپاد !

----

راستي اينم بگم كه ! به نسبت مدرسه هاي ديگه .. تو شهر ما حداقل خيلي وضعيتش بهتره ها !
ولي خوب...

amirgb

اخراجی موقت
salam
bebakhshid eng tip mikonam
man shab ha font farsi nadaram
vali age negahi be gozashte va hale sampad bendazi mifahmi man chi migam
dar markaze teh ye zamani heli dars midad
araste
kazemi
sadeghi
va.....
ina bartarin asatide keshvar boodan
ama alan chi?
ye mosht bache jam shodan ke miangin senishoon be zoor be 25 mirese

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
مدرسه مفید بهترین مدرسه است!!
از سمپاد هم ولاکن قوی تر است!
راستی سمپادی ها چقد نوشابه باز میکردن برا خودشون تو دانشگاه!
یادش بخیر
یعنی ما که سمپاد نبودیم هوشمون کمتره؟؟!!:w00:
مسابقه می دیم داداش!:w12:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیشه فکر میکردم خودم دل پرخونی از 7 سال تحصیل تو این مدرسه داشتم. یا مرکز فرزانگان ما به خاطر اینکه تو شهرستان محرومی واقع شده اینجور جوی داره ولی گویا آسمان همه جا همین رنگ است!!!!!!!

سالهای آخر تحصیل هر روز میگفتیم کی میشه از این خراب شده بریم!!!!!!!اما سالهای بعد همین خراب شده و جو دوستانه حاکم برش واسمون دنیایی ارزش داشت.

خیلی وقتا فکر میکنم اگه جای دیگه ای تحصیل میکردم میتونستم خیلی موفقتر باشم.سمپاد یه جورایی اعتماد بنفس رو در من کشت. اما این بازگشت به دوران قدیم و به یاد اون زمان با بچه های مرکز سرو کله زدن شیرینی خاص خودش رو داره.:redface:

HoOMan.tbz

عضو جدید
سلام
مدرسه مفید بهترین مدرسه است!!
از سمپاد هم ولاکن قوی تر است!
راستی سمپادی ها چقد نوشابه باز میکردن برا خودشون تو دانشگاه!
یادش بخیر
یعنی ما که سمپاد نبودیم هوشمون کمتره؟؟!!:w00:
مسابقه می دیم داداش!:w12:
یه جا نیس امضا بدیم ما رو از سمپاش پاک کنن؟:child:
خداییش همیشه تو دانشگاهم سعی می کردیم لو نریم که سمپاشیم چون بچه ها جور دیگه ای ....
و خلاصه همه جا مایه سرسنگینیمون شده:wallbash:
به بزرگیه خودتون ببخشید یه غلطی کردیم همیشه پشیمونیم.قول می دن تکرار نشه:king:

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
داش هومن شما سروری داداش
فکر کنم استعدادهای درخشان در حقتون کوتاهی کرده که همه ناراحتین
امیدوارم روزی به استعدادها بیشتر توجه بشه
یه مطلب جالبی خوندم جایی در مورد ایتالیا
گفته بود بچه های با استعداد رو از بچگی شناسایی میکنن و می سنجن که تو چه رشته ای مهارت دارن و اونهارو طی یک کارگاه با علاقه سنجی وارد مسیر درست برای اون رشته میکنن
یعنی اگر کسی مکانیک دوست داشت، از دبستان تفریحات یا بازیهای مکانیک براش میذارن، بعدشم اینقد درسای بی خودی که ربطی به اون رشته نداره به خوردش نمیدن
یا عکسی که نشون داده بود، بچه های کوچک داشتن با گچ و مواد ساده، پل میساختن!!
وقتی به سن دانشگاه رسید، از یک مهندس در اون رشته بیشتر میدونه!
حالا مهندسای ما هم جالبن!
بعد فارغ التحصیلی هم هیچی نمیدونن!!
من در مورد سمپاد زیاد نمیدونستم اما متاسفم بچه ها اینقدر دیدشون بده که مطمئنا مشکل مدیریت ناصحیح بوده
امیدوارم خودشون با هوششون موفق باشن نه به امید سیستم غلط ما
یاعلی

HoOMan.tbz

عضو جدید
گل رخ خانوم شما که تعریف می کردی چی شد رنگ عوض کردی؟:neutral:

مهرداد جونم خیلی نوکرتم از آقایی ته.اما خداییش من اگه اونجا نبودم خیلی موفق تر بودم
خواهر خودمم نزاشتم بره :w01:

amirgb

اخراجی موقت
هومن جان
من نیزچون شما بسیاری ز آشنایان را باز داشتم از ورود به آن ماتم کده
سمپاد زمانی فخر این مملکت محسوب می شد
دانش آموختگان آندر سراسر دنیا زبان زد بودند
و این به واسطه ی مدیریت صحیح بود
و روش صحیح استعداد یابی
مهرداد جان در کشور آمریکا کودکان از خرد سالی مورد توجه قرار می گیرند و استعداد ها و زمینه های پیشرفت آنها شناسایی می شود تا در آینده به مسیر مناسب برای زندگی بهتر هدایت شوند
امروزه در شهر تهران بسیاری از مدارس غیر انتفاعی از سمپاد پیشی گرفته اند و از سمپاد تنها شبهی باقی مانده و بس
امروز اگر کسی را می بینید که دانش آموز سمپاد است و موفق تنها و تنها به خاطر استعداد سرشار خویش است و تربیت و حمایت صحیح خانواده و سمپاد تنها نقش یک ترمز را برای او ایفا می کند

Matrix

عضو جدید
البته جداي شهرهاي بزرگ ... تو منطقه ي محروم ما .. رفتن به سمپاد هم خودش يه متود تربيتيه !
درسته كه اينجا هم ديگه از اون دبيراي تاپ خبري نيست ولي از حق نگذريم دانش آموزاي سمپاد رو نميشه تو دبيرستانهاي ديگه گير آورد ! سمپادي ها اكثرا" از قشر با فرهنگ جامعه هستن و معمولا" خانواده هاشون تحصيل كرده . كسي كه امتحان ميده واسه سمپاد و قبول ميشه حتما" تو ذهنش اهدافي داره كه با درس خوندن صحيح محقق ميشه !

به هر حال ... سمپاد رو اگه با سالهاي قبل بخوام مقايسه كنم (تو شهر ما)، دقيقا" مثه يك ترمز عمل ميكنه ! اما اگه بخوام اون رو در حال حاضر با يه دبيرستان غير انتفاعي كه بهترين دبيرا رو داره مقايسه كنم ، سمپاد واقعا" خيلي بالاتر از اونه ! خيلي زياد !

اون جو درس خوندن و ... كه بين دانش آموزان سمپادي هست رو هيچ جا نميشه پيدا كرد و خوب مسلما" داشتن رقيب هم در پيشرفت آدم خيلي تاثير داره !

HoOMan.tbz

عضو جدید
من به کل با جداکردن بچه های سمپاد به عنوان با استعداد مخالفم ,چون هرگز یه امتحان چرت تئوری نمی تونه اینو مشخص کنه .شاید یه 30% اینتوری باشن ولی بقیه تعطیل تشریف دارن و به حکم کلاسهای تیزهوشان و آشنایی با اون سبک سوالات تونستن قبول شن.الان دختر داییم و پسر داییم یکی امسال یکی پارسال تیزهوشان شرکت کردن و قبول شدن به حرفمم که گوش ندادن ,فک کردن من نمی خوام اونا پیشرفت کنن.می دونین چقدر خرج کلاسا و معلما کردن؟الان اکثرا بچه ها تزریقی ان و از استعداد و این حرفا خبری نیس.از یه طرف که مسئولین کم لطفی می کنن و در عین حالم به خاطر حقوق کمش اساتید نمیان و می رن غیر انتفاعی پس به کل ......:thumbsdown:

amirgb

اخراجی موقت
سروش جان اگر تو هم مثل من ازمکتب استادی مثل آراسته کسب فیض کرده بودی می فهمیدی من چی میگم
اگر آلبوم های این استاد را ورق زده بودی می فهمیدی سمپادی که فرح بنا نمود کجا و سمپاد ایم مردک اژه ای کجا
اگر تو هم مثل من نسل آخر جشنواره های با شکوه سمپاد بودی می فهمیدی پژوهش اون موقع ها کجا و الان کجا
دلم پر خون از دست این قوم اعجوج و معجوج

amirgb

اخراجی موقت
سروش جان اگر تو هم مثل من ازمکتب استادی مثل آراسته کسب فیض کرده بودی می فهمیدی من چی میگم
اگر آلبوم های این استاد را ورق زده بودی می فهمیدی سمپادی که فرح بنا نمود کجا و سمپاد این مردک اژه ای کجا
اگر تو هم مثل من نسل آخر جشنواره های با شکوه سمپاد بودی می فهمیدی پژوهش اون موقع ها کجا و الان کجا

Matrix

عضو جدید
من به کل با جداکردن بچه های سمپاد به عنوان با استعداد مخالفم ,چون هرگز یه امتحان چرت تئوری نمی تونه اینو مشخص کنه .شاید یه 30% اینتوری باشن ولی بقیه تعطیل تشریف دارن و به حکم کلاسهای تیزهوشان و آشنایی با اون سبک سوالات تونستن قبول شن.الان دختر داییم و پسر داییم یکی امسال یکی پارسال تیزهوشان شرکت کردن و قبول شدن به حرفمم که گوش ندادن ,فک کردن من نمی خوام اونا پیشرفت کنن.می دونین چقدر خرج کلاسا و معلما کردن؟الان اکثرا بچه ها تزریقی ان و از استعداد و این حرفا خبری نیس.از یه طرف که مسئولین کم لطفی می کنن و در عین حالم به خاطر حقوق کمش اساتید نمیان و می رن غیر انتفاعی پس به کل ......:thumbsdown:

متاسفانه همينطوره !

اگر آلبوم های این استاد را ورق زده بودی می فهمیدی سمپادی که فرح بنا نمود کجا و سمپاد ایم مردک اژه ای کجا

امير عزيز ... منم كه گفتم ! در مورد شهرهاي بزرگ كاملا" حق با شماست . و تاكيد كردم اون حرفهام درمورد شهر خودمون درسته ... ;(

amirgb

اخراجی موقت
سروش جان
قبل از انقلاب اکثر مراکز استان ها مرکز سمپاد داشتند و بچه های شهر های دیگه بصورت شبانه روزی در این مراکز بودند(خوابگاه و این حرفا)

Matrix

عضو جدید
سروش جان
قبل از انقلاب اکثر مراکز استان ها مرکز سمپاد داشتند و بچه های شهر های دیگه بصورت شبانه روزی در این مراکز بودند(خوابگاه و این حرفا)

البته فكر ميكنم تو شهر ما از همون زمان اژه اي سمپاد داير شده !

قدمتش حداكثر 10-12 ساله !

رويا

عضو جدید
سمپاد؟
چي هست؟ تا حالا ازش چيزي نشنيدم. ميشه به منم بگين چيه؟ خوبه يا بد؟ چه مزيتي داره؟:w19::w20:

رويا

عضو جدید
پس به درد من هم مي خوره؟ خوب حالا چطوري بايد عضو شد؟ اصلا به درد مي خوره؟ اينجور كه من متوجه شدم مثل اينكه قبلا فعال بوده ولي الان زياد جالب نيست. مثل بقيه فعاليتها

Matrix

عضو جدید
اسم مدارس تيزهوشان تا حالا به گوش شما نخورده ؟

در سراسر كشور دبيرستان و راهنمايي داره !;)

دریچه

عضو جدید
سلام . منم از بچه های سمپاد بودم . الان فارغ التحصیل رشته صنایع (گرایش تحلیل سیستم ها ) هستم و توی یه شرکت خصوصی مشغول به کار هستم. لازمه به همه بچه های سمپاد خسته نباشید بگم چون می دونم چقدر زحمت کشیدن و درس خوندن در همچین مراکزی چقدر سخته . برای من که اینجوری بود. موفق باشید

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
هومن جان من از سمپاد تعریف نکردم فقط ارتباطم رو بعد از فارغ التحصیلی توصیف کردم.

من اولین ورودی سمپاد خرم آباد بودم سال 70 اینجا تاسیس شد.و میتونم بگم بهترین بچه های زمان خودمون بودیم چون با معلومات و هوش خودمون ازمونش پذیرفته شدیم نه با این کلاسهای کنکور!!!!!! :D

خب تو شهرستانهای محروم سمپاد و بچه هاش دنیای جدایی از محیط اطراف دارن .چون معمولاً از خانواده های با سطح فرهنگی بالا هستن و تفاوت فاحشی با مدارس دیگه داره . تنها نکته ی عذاب آور اون دوران این بود که با امکانات و سطح معلومات دبیران اینجا ما رو با بچه های مرکز تهران میسنجیدن و یه جور سرخوردگی رو باعث شد.نمیدونم .........اما با همه این اوصاف مدرسه ما عالی بود خصوصاً جو صمیمی بچه ها و اساتیدش.:gol:

آخرین ویرایش:

HoOMan.tbz

عضو جدید
هومن جان من از سمپاد تعریف نکردم فقط ارتباطم رو بعد از فارغ التحصیلی توصیف کردم.

من اولین ورودی سمپاد خرم آباد بودم سال 70 اینجا تاسیس شد.و میتونم بگم بهترین بچه های زمان خودمون بودیم چون با معلومات و هوش خودمون ازمونش پذیرفته شدیم نه با این کلاسهای کنکور!!!!!! :D

خب تو شهرستانهای محروم سمپاد و بچه هاش دنیای جدایی از محیط اطراف دارن .چون معمولاً از خانواده های با سطح فرهنگی بالا هستن و تفاوت فاحشی با مدارس دیگه داره . تنها نکته ی عذاب آور اون دوران این بود که با امکانات و سطح معلومات دبیران اینجا ما رو با بچه های مرکز تهران میسنجیدن و یه جور سرخوردگی رو باعث شد.نمیدونم .........اما با همه این اوصاف مدرسه ما عالی بود خصوصاً جو صمیمی بچه ها و اساتیدش.:gol:
مدرسه ما بخور بخور بود.کلاتو محکم نمی گرفتی سرتم با کلاه.....:neutral:
خوش به سعادتتون.جو موجود برا ما اصلا خوب نبود.رقابت 100% ناسالم بود و...:(