خب تكليف ما كه نه تركيم نه تبريزي چي ميشه
خب ديگه پيچوندي...
بالاخره شما هم تهرانی هستین حتما یه رگه های ترکی دارین دیگه....ندارین؟!
با شرمندگی حدودا
زبان 30
ریاضی 0
فیزیکی 25
مکانیکی 50
ترمو 10
شما از اون حالت های روی مرز هستید... میتونم بگم اگه خوش شانس باشی که ایشالا هستی روزانه تهران و رشته های تاپ مثل انتخاب شناسایی رو میتونی بیاری. منظورم از مرز مرز خوب و خوبتر بود البته!!امین جان به نظرت با این درصدا کجا و چی قبول میشم؟
زبان 67 _ ریاضی 15 _ فیزیکی 63 _ مکانیکی 60 _ ترمو 55
دشمنت شرمنده . بین روز و شب شهرستان فکر میکنم شب انتخاب شناسایی سمنان رو بیارید .. روز شکل سمنان هم امیدی هست!! شب قزوین رو هم میشه روش حساب کرد!با شرمندگی حدودا
زبان 30
ریاضی 0
فیزیکی 25
مکانیکی 50
ترمو 10
چون امسال درصد ها بالاست شما تو مرز تهران و شهرستان قرار میگیرید .. البته پارسال ظرفیت تهران رو کم کردند و به ظرفیت شهرستان افزودند..امسال انشالله که ظرفیت تهران بیاد بالادرصد بچه ها که خیلی خوبه به نظرت من چی میشم
زبان 15 _ریاضی 15 _فیزیکی 35_مکانیکی 50_ترمو 45
شما هم ایضا همون که توی جواب قبلی گفتمسلام.
میشه لطف کنید برای من هم تخمین بزنید کجا قبول میشم.
ریاضی:33/23%
فیزیکی33/23%
مکانیکی:33/53%
ترمو:67/56%
مرسی
انشالا که قبولی.. اگه شهرستان برو هستی که ناراحت نباشمن با ماهان درصد گرفتم افتضاح بود ببین چیزی قبولم؟
زبان 14
ریاضی 3
فیزیکی 38
مکانیکی38
ترمو 43
:-(
نه تمام نشد.. من هر روز سر میزنم.به مارسید تموم شد؟
علیرضا مطمئن باش +900 درسته.چون انرژی آزاد و تغییر حجم مثبتهسوال 102 ترمو بالاخره 900- یا 900+ جواب سنجش با ماهان فرق داره!!!!!!!!!!!من 900+ رو زدم
سرامیک قزوین رو عمرا بیاری
شما از اون حالت های روی مرز هستید... میتونم بگم اگه خوش شانس باشی که ایشالا هستی روزانه تهران و رشته های تاپ مثل انتخاب شناسایی رو میتونی بیاری. منظورم از مرز مرز خوب و خوبتر بود البته!!
دشمنت شرمنده . بین روز و شب شهرستان فکر میکنم شب انتخاب شناسایی سمنان رو بیارید .. روز شکل سمنان هم امیدی هست!! شب قزوین رو هم میشه روش حساب کرد!
مرسی امین جان
بشین بینیم بابا ) کی حالا سرامیک خواست
فقط متال ، بقیه جواد
شما از اون حالت های روی مرز هستید... میتونم بگم اگه خوش شانس باشی که ایشالا هستی روزانه تهران و رشته های تاپ مثل انتخاب شناسایی رو میتونی بیاری. منظورم از مرز مرز خوب و خوبتر بود البته!!
دشمنت شرمنده . بین روز و شب شهرستان فکر میکنم شب انتخاب شناسایی سمنان رو بیارید .. روز شکل سمنان هم امیدی هست!! شب قزوین رو هم میشه روش حساب کرد!
مرسی امین جان
به یکی دیگه هم گفتم
هر کسی لیاقت سرامیک خوندن نداره :دی
yah yah yah
میتونی لینکشو واسم بزاری، من پیداش نمیکنم!!!!!سلام به همه.سنجش کلیدا رو گذاشت!!!!! بعضی از درصداتون تغییر میکنه شاید اختصاصی ها 5 الی 10 درصد پایین بیاد!!!!
امین جان یعنی خوردگی تهران یا شریف قبول نمیشم؟!! انتخاب شناسایی بهتره یا خوردگی؟
http://www3.sanjesh.org/Arshad90/key90av1/a.php?rshemt=1272&&gr=3میتونی لینکشو واسم بزاری، من پیداش نمیکنم!!!!!
sanjesh.org اول صفحه.کد امتحانی 1272(مهندسی مواد)میتونی لینکشو واسم بزاری، من پیداش نمیکنم!!!!!
sanjesh.org اول صفحه.کد امتحانی 1272(مهندسی مواد)
سوال 88 مکانیکیشم گزینه 4 میشه نه گزینه 3 اینو یک بچه هم میدونه
اینو که صد در صد اشتباه کردن!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | رتبه کنکور کارشناسی ارشد خود را تخمین بزنید. | کنکوری ها | 2 | |
نرم افزار تخمین رتبه ارشد | کنکوری ها | 2 |