جا بزنیم؟ در چه زمینه ای؟ جا زدن یعنی چی دقیقا ؟ در مورد ازدواج جا بزنیم؟ اگر منظور ازدواج است ، با این شرایط به نظر من حماقت هست اینکار...اوضاع جوری هست که یک دقیقه بعدی معلوم نیست چه برسه به فردا و یک ماه دیگه و یک سال دیگه...
میشه تلاش کرد؟ اره چرا نشه...هر روز بدبدخت تر از دیروز...هر روز بحرانی تر از دیروز ، اون وقت می گن توکل کنید به خدا ... واقعا این جملات با این اوضاع تورم خنده دار شده.
البته داستان فقط تورم و اقتصاد نیست...اوضاع مملکت بحرانی هست ، حالا نمیشه اینجا وارد جزییات شد...ی روز قطع برق ، ی روز آب ، ی روز سیب زمینی! ی روز پیاز ! البته بحث پیاز و سیب زمینی نیست...این نشون میده که پایه های مملکت انقدر داغونه که حتی در مدیریت مرغ و تخم مرغ و اینجور چیزا هم به مشکل می خوریم!
داریم می شیم ونزوئلا که در ماه ی سهمیه مشخص بنزین به هر ماشین میدن...
هر کسی این چیزا رو نبینه ، یا به یک جایی وصله و از رانت و اینجور چیزا استفاده می کنه یا اینکه خودشو زده به خواب.
یه عده یاد گرفتن بگن که باید عروسی ساده بگیرین ، زندگی اتون ساده باشه و خلاصه اگر همه چیو ساده بگیرید ، هنوز هم میشه ازدواج کرد....هر کسی این جملات رو گفت ، بدونید یا رانت واردات فلان چیز رو داره ، یا رانت ثبت نام ایران خودرو داره یا .... خلاصه انقدر مایه دار هست (به واسطه ی دزدی) که اوضاع حال رو درک نمی کنه و این چرت و پرت ها رو فقط بلده برا بقیه بگه...این جملات دیگه قدیمی و تکراری شده
منظور لزوما ازدواج نیست علی جان
اگر شرایط سخت میشه باید سخت تر تلاش کرد.
برای رسیدن به هدفی که دارید که لزوما ازدواج نیست
والا من نمیگم بشین یه گوشه و توکل به خدا کن همه چی درست میشه
نه اینطوری هیچی درست نمیشه
اگر به هدفمون که حالا میتونه پول باشه یا هر چیز دیگه ای نمیرسیم میتونیم راه دیگه ای رو هم انتخاب کنیم
تو همین مملکت درهم و برهم خیلی راه ها هست برای بهتر شدن شرایط و اینکه میدونم خیلی سخته
ولی اگر بری سمت چیزی و کاری که دوست داری مطمئن باش میتونی به نتیجه ای که میخوای برسی میدونی چرا؟
چون علاقه که باشه تا ته اون کار میری و به بهترین نتیجه ی ممکن میرسی
چه تو این مملکت و چه در ممالک دیگه
و در مورد مسئله ی ازدواج نخیر اصلا ساده نیست ازدواج و زندگی!
میشناسم پسر هیژده ساله ای که رفته سر خونه زندگیش ولی اونم بابای میلیاردر داره و نوش جونش ولی من نوعی که از صفر روی پای خودم وایستادم و از کارگری مردم شروع کردم زندگی شغلی م رو نمیتونم بی گدار به آب بزنم تو زندگی هر چند این در مورد خیلی ها صادق هست تو این مملکت و شرایط
قبول دارم شرایط سخت ه ولی اگر نخوایم سخت تر تلاش کنیم امثال ما ها به جایی نخواهیم رسید تو این شرایط
میگم بازم منظورم ازدواج نیست لزوما اهداف شخصیتون ه