با رتبه 158 شهید بهشتی و شایدم پایین تر؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما که اطلاعات نداری چرا گمراه میکنی جوون مردمو!
ظرفیت هوافضا نسبت به پارسال( بدون در نظر گرفتن دانشگاه های خاص)، فقط 27 نفر کم شده.
دوست عزیز meh_bah2010 شما احتمالاً شبانه امیرکبیر قبولی.
شما اگه بخوای شهرستان قبول بشی، احتمال قبولی شبانه فردوسی مشهد رو داری.
اگه بخوای تهران قبول بشی، مالک اشتر روزانه میاری.
عزیزم مالک اشتر عملا خانم نمیگیرهمالک اشتر برا خانوما خوبه؟ به نظرتون برا 600 تبریز بهتره یا مالک اشتر؟
ببینید آینده و بازار کاری یک مسئلست ، روی دیگر قضیه اینه که شما برای تحصیل در هرکدوم از این رشته ها باید یک سری دروس رو در مقطع کارشناسی گذرونده باشید تا بتونید در این گرایشها موفق بشید .با تشكر ، درمورد گرايش ديناميك پرواز و كنترل ، آيا آينده و بازار كاري دارد ؟
مهندسي فضايي چيه ؟ پژوهشگاه علوم فضايي مي پذيرد .
مالک اشتر برا خانوما خوبه؟ به نظرتون برا 600 تبریز بهتره یا مالک اشتر؟
سلام دوست عزیزم . دستت درد نکنه.
میدونی میخوام شبانه نزنم
علم وصنعت روزانه شانسی داره؟؟
دوستان اطلاع دارین با 440 شبانه تهران کجا شانس قبولی بیشتره؟ روزانه شیراز چطور؟
دوستان با 976 امیدی به قبولی تو رشته هوا فضا هست ؟![]()
من موندم دوستان مکانیکی به چه امیدی میان هوافضا ؟؟؟
مگر اینکه دوستان واقعا مطالعه ی عمومی زیادی تو این زمینه داشته باشن ...
آقا جای خوب قبول نمیشی ولی شبانه مالک اشتر رو قبول میشی که توصیه شدید میکنم نزنی چون فقط پولت هدر میره.یکی از دوستام شبانه مالک زده و مثل چی پشیمونه.شبانه شهرستان هم شاید بیاری.
سلام دوست عزیزسلام من رتبه ام در کنکور ارشد هوافضا 50 شده آیا می توان با این رتبه روزانه مکانیک پرواز شریف یا امیر کبیر قبول شد ؟ با تشکر
سلام بچه ها من رتبم شده 406روزانه قبول میشم؟؟؟؟کجا روزانه قبول میشم تو رو خدا بگید دارم میمیرم؟؟؟
بچه ها من رتبم شده 807 جون خودتون بگید کجا می تونم قبول بشم؟
زبان 15.56
ریاضی 28.33
آئرودینامیک10.53
مکانیک پرواز 13.33
سازه 17.54
و کدوم گرایش بیشتر به دردم می خوره!
اصلاً ارزششو داره برم؟
سلام دوست عزیزدوستان عزیز هوا فضا ممنون میشم بگن که بین گرایشهای مکانیک پرواز - آئرودینامیک -مهندسی فضایی به ترتیب کدوم ها به رشته مکانیک بهتر مرتبط میشه؟
سلام دوست عزیز1 دوست با معرفت جواب صحیح بده لطفا
من یکم در مورد ترتیب انتخاب رشته گیج شدم - سوال من اینه که من رتبه هوا فضام شده 400ومکانیک بالای 2000 از طرفی توی چند دانشگاه میدونم که هوا فضا را90 %قبولم اما میخوام شانسمو تو مکانیک هم امتحان کنم و اول مکانیکا را بزنم و بعد هوا فضا - حالا میخواستم بدونم اگر هوا فضا را بعد از رشته های مکانیک انتخاب کنم و در گزینش نهایی مکانیک قبول نشم احتمال قبولیم تو رشته های باقی مونده تو هوا فضا هنوز همون 90% هست یا کمتر میشه؟؟؟ (1000بار تشکر برای پاسخ دهندگان )
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | ارشد91 | تحصیلات تکمیلی | 0 |