amir-mehrizi
عضو جدید
سلام.من امسال باید کنکور بدم.ساخت هم هستم.شنیدم سوال های ساخت وتولید ارشد 91 خیلی اشتباه داشته .از بچه هایی که رتبه اوردن توی ساخت درخواست می کنم کارنامشونو بذارن واسه بچه های 92 خوبه.یه دنیاااااااااااا ممنون ازتون

سوالاي ساخت و توليد 91 خييييييلي اشتباه نداشته چون اصلا تست درست نداشته!!!! همون تستهايي ام كه يكي مثل آدميزاد طرح شده بود كليد سنجش زد چشو چارشو درآورد به شما پيشنهاد ميكنم روي يكي از باكس هاي سيالات يا ديناميك هم سرمايه گذاري كنيدسلام.من امسال باید کنکور بدم.ساخت هم هستم.شنیدم سوال های ساخت وتولید ارشد 91 خیلی اشتباه داشته .از بچه هایی که رتبه اوردن توی ساخت درخواست می کنم کارنامشونو بذارن واسه بچه های 92 خوبه.یه دنیاااااااااااا ممنون ازتون![]()
سلام
من مکاترونیکی هستم و با اینکه فقط علم مواد را تا پارسال پاس کردم و برای کنکور نخونده بودم تونستم فقط 3 سوال ساخت و تولید را جواب بدم و رتبه ساخت و تولیدم 600 شد
الان که دارم کتاب های ساخ و تولید ارکان و سه کتاب ساخت و تولید مدرسان شریف و کتاب ساخت و تولید سپاهان رو می خونم متوجه شدم که خیلی خوب می تونم بالای 50 درصد جواب بدم
امیدوارم که بتونم رقیب خوبی برای شما باشم
خب بقیه درس ها رو هم تا اونجایی که بلد بودم جواب دادمبا سه تاسوال ساخت رتیبتون شد 600!!!!
مگه بقیه دروس رو چند زدین؟
آخه بچه هایی که کلی وقت گذاشته بودن ( خودم خم همینطور )تو همین باشگاه رتبتشون با اینکه ساخت رو بیشتر از شما ج داده بودن جالب نشد .
مخلص برادرا
عزیزان یه سوال داشتم . منظور از ثابت سلول چیه من تویه یه تست دیدم برای بدست اوردن چگالی سلول . در ضمن اگه میبینید سوالم خیلی تابلو خرده نگیرید چون من طراحی بودم اومدم ساخت. در ضمن اقا این راهیان عجب تخیلیه خیلی اشتباه داره حالمو بهم زد اگه قصد خرید دارید اینو نخرید
یه سوال دیگه خواص مکانیکی هم مهم یعنی باید براش زیاد وقت بزارم چون فصلش خیلی خوف و یه نمه ذیق وقت دارم
بروبچ اگه پایهاید این صفحه رو بزارید برای بچههای ساخت 92 و تنورشو داغ کنید![]()
وقتی کار داری پس چرا برای ارشد می خونی؟سلام منم ساخت و تولیدم و دو ساله فرغ التحصیل شدم...میخام شروع کنم بخونم...ولی خب چون شاغلم در روز خیلی وقت ندارم بخونم و میخام برای سال اینده اماده شم............
با ليسانس من هم موافقم كار خيلي هست ولي چه كاري؟ كاري كه يه فرد با مدرك فوق ديپلم هم ميتونه انجام بده؟ مطمئنا با ليسانس بدون سابقه كاري قوي كاري در خور توجه پيدا نميشه البته واسه خانم ها به دليل عدم دخالت قضيه پايان خدمت و سربازي راحت تر هست. ولي به هر حال براي داشتن موقعيت مناسب تر شغلي و اجتماعي بايد ادامه تحصيل رو در برنامه خودمون جا بديم و جز اهداف اصلي بدونيم ونه اهداف نخودي!!!!راستی کار برای لیسانس خیلی بیشتره.چون سطحکاری پایین تری نیازه..اگر مسالت کار پیدا کردنه که ارشد اصلا بدرد نمیخوره..من پیشنهاد میدم کتیا رو و انسیس رو خیلی خوب یاد بگیری و تسلطت رو زبان زیاد کنی....اینجوری کارای خوب گیرت میاد............
دقیقا حرفتون درسته..من میبینم که چطور اونایی که ارشد خوندن پیشرفت میکنن و لیسانس ها در حد خیلی پایین میمونن..من که دیگه کم اوردم و دوباره اومدم سراغ فوق...با ليسانس من هم موافقم كار خيلي هست ولي چه كاري؟ كاري كه يه فرد با مدرك فوق ديپلم هم ميتونه انجام بده؟ مطمئنا با ليسانس بدون سابقه كاري قوي كاري در خور توجه پيدا نميشه البته واسه خانم ها به دليل عدم دخالت قضيه پايان خدمت و سربازي راحت تر هست. ولي به هر حال براي داشتن موقعيت مناسب تر شغلي و اجتماعي بايد ادامه تحصيل رو در برنامه خودمون جا بديم و جز اهداف اصلي بدونيم ونه اهداف نخودي!!!!
به هر حال موفق باشيد
البته خيلي ها از شرايط كنكور ساخت بي اطلاعن وگرنه هستن دوستاني كه بعد از ارشد افتضاح 91 تصميم به تغيير گرايش گرفتن تواين تالار آمار خانم هاي ساخت و توليدي از آقايون بيشتره ماشالاداداشی یه سوال؟مگه خیلی ها دارن میان ساخت؟
سلام.خدمت داداش گلم بگم که مساحت صفحه ربطی به ثابت میلر نداره که چه اعدادی رو میگیره بلکه به این وابسته است که نوع سلول واحدمون چیه.چون اندازه اضلاع فرق می کنه تو سلول واحدهای مختلف.و برای سوال دومتم بگم که تعداد اتم ها هم باز به نوع سلول واح بر میگرده مثلا bcc 2 تا fcc 4 تا و hcp 6 تا داره.فکر کنم جوابم درست باشه.اگه هم غلط بود بهم بگو.دمت قیژمحلص برادرا
آقا من دو تا سوال داشتم که گفتم توی این تاپیک مطرح کنم خیلی بهتره تا تاپیک 92
خوب ، عزیزان، مساحت صفحه (110) در سلول bcc برابر 16/3 مجذور شعاع هست یا نه و اگر نیست چرا؟
دوم اینکه تعداد اتمها در صفحه (111) چنداست و چرا
عزیزان اگر سعی کنید که این تاپیک رو مخصوص بچههای ساختی کنید برای رفع اشکال خیلی خوب میشه چون خیلیها مثل من دارن از طراحی به ساخت میان به خاطر همین گیج میزنن لااقل بیام اینجا و از وجود اساتید بهره مند شیم
دمتون گرم![]()
داداشی یه سوال؟مگه خیلی ها دارن میان ساخت؟
خب به سلامتي ام شالله با قدرت و انگيزه بالا استارت دوباره بزنيد. اون شانسي رو خوب اومديد چون حقيقت واقيعتا تلخ هست!!!!بچه ها من از شنبه رسما شروع میکنم. مرخصی گرفتم، و میخوام این بار هم سعیم رو بکنم و شانسم رو امتحان کنم. میگم شانس ، چون ساخت و تولید واقعا شانسیه!
دوستان بیاین بگین چیا خوندین و کجای کار هستین؟
خب به سلامتي ام شالله با قدرت و انگيزه بالا استارت دوباره بزنيد. اون شانسي رو خوب اومديد چون حقيقت واقيعتا تلخ هست!!!!
من خودم تا اواسط آبان همه درس ها جز ساخت و توليد رو يك دور ميخونم و طبق برنامه يكي از موسسات مرور ميكنم
مرسی، خوشبحالتون، اگه میشه بگید کدوم موسسه. من میخوام نصیر ثبت نام کنم.
سلام دوستان میشه منابعی رو که برای دروس تخصصی ساخت باید مطالعه کرد رو بنویسید . لطفا حتما در مورد منابع مطمئن باشید.