ارشد 92 ساخت وتولید

amir-mehrizi

عضو جدید
سلام.من امسال باید کنکور بدم.ساخت هم هستم.شنیدم سوال های ساخت وتولید ارشد 91 خیلی اشتباه داشته .از بچه هایی که رتبه اوردن توی ساخت درخواست می کنم کارنامشونو بذارن واسه بچه های 92 خوبه.یه دنیاااااااااااا ممنون ازتون:smile::smile:

Masoumi_Manu

کاربر فعال مهندسی مکانیک , مشاور تحصیلات تکمیلی
کاربر ممتاز
سلام.من امسال باید کنکور بدم.ساخت هم هستم.شنیدم سوال های ساخت وتولید ارشد 91 خیلی اشتباه داشته .از بچه هایی که رتبه اوردن توی ساخت درخواست می کنم کارنامشونو بذارن واسه بچه های 92 خوبه.یه دنیاااااااااااا ممنون ازتون:smile::smile:
سوالاي ساخت و توليد 91 خييييييلي اشتباه نداشته چون اصلا تست درست نداشته!!!! همون تستهايي ام كه يكي مثل آدميزاد طرح شده بود كليد سنجش زد چشو چارشو درآورد به شما پيشنهاد ميكنم روي يكي از باكس هاي سيالات يا ديناميك هم سرمايه گذاري كنيد
موفق باشيد

anita61

عضو جدید
بچه های ساختی اگه میخواین برای 92 آماده بشین و موافقین بیاین اینجا تا آخر راه باهم باشیم.

ALI26393

عضو جدید
سلام
من مکاترونیکی هستم و با اینکه فقط علم مواد را تا پارسال پاس کردم و برای کنکور نخونده بودم تونستم فقط 3 سوال ساخت و تولید را جواب بدم و رتبه ساخت و تولیدم 600 شد
الان که دارم کتاب های ساخ و تولید ارکان و سه کتاب ساخت و تولید مدرسان شریف و کتاب ساخت و تولید سپاهان رو می خونم متوجه شدم که خیلی خوب می تونم بالای 50 درصد جواب بدم
امیدوارم که بتونم رقیب خوبی برای شما باشم

gharibistudent

عضو جدید
سلام
من مکاترونیکی هستم و با اینکه فقط علم مواد را تا پارسال پاس کردم و برای کنکور نخونده بودم تونستم فقط 3 سوال ساخت و تولید را جواب بدم و رتبه ساخت و تولیدم 600 شد
الان که دارم کتاب های ساخ و تولید ارکان و سه کتاب ساخت و تولید مدرسان شریف و کتاب ساخت و تولید سپاهان رو می خونم متوجه شدم که خیلی خوب می تونم بالای 50 درصد جواب بدم
امیدوارم که بتونم رقیب خوبی برای شما باشم

با سه تاسوال ساخت رتیبتون شد 600!!!!
مگه بقیه دروس رو چند زدین؟
آخه بچه هایی که کلی وقت گذاشته بودن ( خودم خم همینطور )تو همین باشگاه رتبتشون با اینکه ساخت رو بیشتر از شما ج داده بودن جالب نشد .

ALI26393

عضو جدید
با سه تاسوال ساخت رتیبتون شد 600!!!!
مگه بقیه دروس رو چند زدین؟
آخه بچه هایی که کلی وقت گذاشته بودن ( خودم خم همینطور )تو همین باشگاه رتبتشون با اینکه ساخت رو بیشتر از شما ج داده بودن جالب نشد .
خب بقیه درس ها رو هم تا اونجایی که بلد بودم جواب دادم
متاسفانه چون نخونده بودم فقط سوالات برام آشنا بود و نتونستم همه بررسی کنم
ما تو دانشکدمون برای هیچ امتحانی رابطه حفظ نمی کنیم و کتاب رو سر امتحان می بریم
تازه درس های ارتعاشات کنترل انتقال حرارت و سیالات 2 و ترمو 2 و ریاضی مهندسی و طراحی اجزا 2 را تا اون موقع نگرفته بودم

zohair

عضو جدید
مخلص برادرا
عزیزان یه سوال داشتم . منظور از ثابت سلول چیه من تویه یه تست دیدم برای بدست اوردن چگالی سلول . در ضمن اگه میبینید سوالم خیلی تابلو خرده نگیرید چون من طراحی بودم اومدم ساخت. در ضمن اقا این راهیان عجب تخیلیه خیلی اشتباه داره حالمو بهم زد اگه قصد خرید دارید اینو نخرید
یه سوال دیگه خواص مکانیکی هم مهم یعنی باید براش زیاد وقت بزارم چون فصلش خیلی خوف و یه نمه ذیق وقت دارم
بروبچ اگه پایه‏اید این صفحه رو بزارید برای بچه‏های ساخت 92 و تنورشو داغ کنید;)

pooooooya

کاربر فعال
مخلص برادرا
عزیزان یه سوال داشتم . منظور از ثابت سلول چیه من تویه یه تست دیدم برای بدست اوردن چگالی سلول . در ضمن اگه میبینید سوالم خیلی تابلو خرده نگیرید چون من طراحی بودم اومدم ساخت. در ضمن اقا این راهیان عجب تخیلیه خیلی اشتباه داره حالمو بهم زد اگه قصد خرید دارید اینو نخرید
یه سوال دیگه خواص مکانیکی هم مهم یعنی باید براش زیاد وقت بزارم چون فصلش خیلی خوف و یه نمه ذیق وقت دارم
بروبچ اگه پایه‏اید این صفحه رو بزارید برای بچه‏های ساخت 92 و تنورشو داغ کنید;)

سلام ببین چگالی برابره با جرم بر حجم درسته حالا منظور از سلول همون bcc ,fcc, hcpاست ثابت سلول هم منظور طول یک ضلع این مکعب هاست که برای بدست اوردن حجم سلول و قرار دادن توی فرمول چگالی از اون استفاده میکنیم مثلا ثابت سلول bcc

4rتقسیم بر رادیکال 3 است
r : شعاع

amir-mehrizi

عضو جدید
به همگی سلللللاااااااااااااااااااااااام.من خودم این تاپیک رو راه انداختم.رفتم دانشگاه مرخصی هم گرفتم.دارم الاغی میخونم:redface:بعدشم پام هم از دوجا شکسته دیگه شده توفیق اجباری.به امید خدا سال دیگه همین موقع تو بهترین دانشگاه ها داری ارشد رو میخونیم.بچه ها همگی موفق باشید:smile:

sepide1998

عضو جدید
سلام منم ساخت و تولیدم و دو ساله فرغ التحصیل شدم...میخام شروع کنم بخونم...ولی خب چون شاغلم در روز خیلی وقت ندارم بخونم و میخام برای سال اینده اماده شم............

ALI26393

عضو جدید
سلام منم ساخت و تولیدم و دو ساله فرغ التحصیل شدم...میخام شروع کنم بخونم...ولی خب چون شاغلم در روز خیلی وقت ندارم بخونم و میخام برای سال اینده اماده شم............
وقتی کار داری پس چرا برای ارشد می خونی؟
تو کنکور پارسال که آزمایشی رفته بودم از هر 4 نفر 3 نفر نیامده بودند و نصف اون هایی که آمده بودند برگه پاسخ نامه را سفید تحویل دادند
از یکی شون پرسیدم چرا آمدی کنکور ؟ گفت همین طوری!!!! من کار دارم و اَلابَختَکی آمدم

آقا خانم هدفتون از کنکور ارشد چیه؟ پوز دادنه یا داشتن شرایط کار ؟ تو که کار داری کنکور به چه دردت می خوره!!!
ما که حالا می خواهیم استخدام بشویم می گویند ارشد فقط استخدام می کنیم
خب تو که کار داری ... درآمد داری ... مخت تاب برداشته که کنکور می خواهی بیای؟؟؟
به خداااا

sepide1998

عضو جدید
نه خوب...واقعا کار با لیسانس اینده نداره..واسه پیشرفت واقعا مدرک فوق لازمه......خوب بالاخره باید پیشرفت کرد.تجربم تو دو سال کار بهم ثابت کرده لیسانس ارزشی نداره..برای اینکه تو کارت ارشد بشی و حقوق بالا فوق لازمه واقعا.....حتی شده مدیریت باشه....ولی من دوس دارم رشته خودم رو بخونم...

sepide1998

عضو جدید
راستی کار برای لیسانس خیلی بیشتره.چون سطحکاری پایین تری نیازه..اگر مسالت کار پیدا کردنه که ارشد اصلا بدرد نمیخوره..من پیشنهاد میدم کتیا رو و انسیس رو خیلی خوب یاد بگیری و تسلطت رو زبان زیاد کنی....اینجوری کارای خوب گیرت میاد............

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
راستی کار برای لیسانس خیلی بیشتره.چون سطحکاری پایین تری نیازه..اگر مسالت کار پیدا کردنه که ارشد اصلا بدرد نمیخوره..من پیشنهاد میدم کتیا رو و انسیس رو خیلی خوب یاد بگیری و تسلطت رو زبان زیاد کنی....اینجوری کارای خوب گیرت میاد............
با ليسانس من هم موافقم كار خيلي هست ولي چه كاري؟ كاري كه يه فرد با مدرك فوق ديپلم هم ميتونه انجام بده؟ مطمئنا با ليسانس بدون سابقه كاري قوي كاري در خور توجه پيدا نميشه البته واسه خانم ها به دليل عدم دخالت قضيه پايان خدمت و سربازي راحت تر هست. ولي به هر حال براي داشتن موقعيت مناسب تر شغلي و اجتماعي بايد ادامه تحصيل رو در برنامه خودمون جا بديم و جز اهداف اصلي بدونيم ونه اهداف نخودي!!!!
به هر حال موفق باشيد

sepide1998

عضو جدید
با ليسانس من هم موافقم كار خيلي هست ولي چه كاري؟ كاري كه يه فرد با مدرك فوق ديپلم هم ميتونه انجام بده؟ مطمئنا با ليسانس بدون سابقه كاري قوي كاري در خور توجه پيدا نميشه البته واسه خانم ها به دليل عدم دخالت قضيه پايان خدمت و سربازي راحت تر هست. ولي به هر حال براي داشتن موقعيت مناسب تر شغلي و اجتماعي بايد ادامه تحصيل رو در برنامه خودمون جا بديم و جز اهداف اصلي بدونيم ونه اهداف نخودي!!!!
به هر حال موفق باشيد
دقیقا حرفتون درسته..من میبینم که چطور اونایی که ارشد خوندن پیشرفت میکنن و لیسانس ها در حد خیلی پایین میمونن..من که دیگه کم اوردم و دوباره اومدم سراغ فوق...

zohair

عضو جدید
محلص برادرا
آقا من دو تا سوال داشتم که گفتم توی این تاپیک مطرح کنم خیلی بهتره تا تاپیک 92
خوب ، عزیزان، مساحت صفحه (110) در سلول bcc برابر 16/3 مجذور شعاع هست یا نه و اگر نیست چرا؟
دوم اینکه تعداد اتمها در صفحه (111) چنداست و چرا
عزیزان اگر سعی کنید که این تاپیک رو مخصوص بچه‏های ساختی کنید برای رفع اشکال خیلی خوب میشه چون خیلی‏ها مثل من دارن از طراحی به ساخت میان به خاطر همین گیج میزنن لااقل بیام اینجا و از وجود اساتید بهره مند شیم
دمتون گرم;)

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
داداشی یه سوال؟مگه خیلی ها دارن میان ساخت؟
البته خيلي ها از شرايط كنكور ساخت بي اطلاعن وگرنه هستن دوستاني كه بعد از ارشد افتضاح 91 تصميم به تغيير گرايش گرفتن تواين تالار آمار خانم هاي ساخت و توليدي از آقايون بيشتره ماشالا:surprised:

amir-mehrizi

عضو جدید
محلص برادرا
آقا من دو تا سوال داشتم که گفتم توی این تاپیک مطرح کنم خیلی بهتره تا تاپیک 92
خوب ، عزیزان، مساحت صفحه (110) در سلول bcc برابر 16/3 مجذور شعاع هست یا نه و اگر نیست چرا؟
دوم اینکه تعداد اتمها در صفحه (111) چنداست و چرا
عزیزان اگر سعی کنید که این تاپیک رو مخصوص بچه‏های ساختی کنید برای رفع اشکال خیلی خوب میشه چون خیلی‏ها مثل من دارن از طراحی به ساخت میان به خاطر همین گیج میزنن لااقل بیام اینجا و از وجود اساتید بهره مند شیم
دمتون گرم;)
سلام.خدمت داداش گلم بگم که مساحت صفحه ربطی به ثابت میلر نداره که چه اعدادی رو میگیره بلکه به این وابسته است که نوع سلول واحدمون چیه.چون اندازه اضلاع فرق می کنه تو سلول واحدهای مختلف.و برای سوال دومتم بگم که تعداد اتم ها هم باز به نوع سلول واح بر میگرده مثلا bcc 2 تا fcc 4 تا و hcp 6 تا داره.فکر کنم جوابم درست باشه.اگه هم غلط بود بهم بگو.دمت قیژ;)

anita61

عضو جدید
بچه ها من از شنبه رسما شروع میکنم. مرخصی گرفتم، و میخوام این بار هم سعیم رو بکنم و شانسم رو امتحان کنم. میگم شانس ، چون ساخت و تولید واقعا شانسیه!
دوستان بیاین بگین چیا خوندین و کجای کار هستین؟

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
بچه ها من از شنبه رسما شروع میکنم. مرخصی گرفتم، و میخوام این بار هم سعیم رو بکنم و شانسم رو امتحان کنم. میگم شانس ، چون ساخت و تولید واقعا شانسیه!
دوستان بیاین بگین چیا خوندین و کجای کار هستین؟
خب به سلامتي ام شالله با قدرت و انگيزه بالا استارت دوباره بزنيد. اون شانسي رو خوب اومديد چون حقيقت واقيعتا تلخ هست!!!!
من خودم تا اواسط آبان همه درس ها جز ساخت و توليد رو يك دور ميخونم و طبق برنامه يكي از موسسات مرور ميكنم

anita61

عضو جدید
خب به سلامتي ام شالله با قدرت و انگيزه بالا استارت دوباره بزنيد. اون شانسي رو خوب اومديد چون حقيقت واقيعتا تلخ هست!!!!
من خودم تا اواسط آبان همه درس ها جز ساخت و توليد رو يك دور ميخونم و طبق برنامه يكي از موسسات مرور ميكنم

مرسی، خوشبحالتون، اگه میشه بگید کدوم موسسه. من میخوام نصیر ثبت نام کنم.

Masoumi_Manu

کاربر ممتاز
مرسی، خوشبحالتون، اگه میشه بگید کدوم موسسه. من میخوام نصیر ثبت نام کنم.

ثبت نام كه نه من پارسالم جايي ثبت نام نكردم چون پول الكي خرج كردنه هيچ سوديم نداره من پارسال سه تا آزمون جامع از پارسه ماهان وسنجش دادم ولي فقط هزينه سنجشو دادم!!!!!
امسالم طبق برنامه پارسه پيش ميرم و آزمون هاشم داخل تاپيك آزمون هاي آزمايشي هست از اونجا طبق زمان بندي و بودجه بندي امتحان ميدم فكر كنم روش مفيد و در عين حال كم خرجي باشه( روش اصفهاني!!!:D)

sinaps

عضو جدید
سلام دوستان میشه منابعی رو که برای دروس تخصصی ساخت باید مطالعه کرد رو بنویسید . لطفا حتما در مورد منابع مطمئن باشید.

آخرین ویرایش:

amir-mehrizi

عضو جدید
بچه ها سلام.من استاتیک رو از رو مریام چند بار خوندم و بیشتر تمرینای اونو هم حل کردم.الان رفتم کتاب نایی رو گرفتم.به نظرتون مفید هست یا الکی پول دادم؟;)

anita61

عضو جدید
بچه ها انیور سال رو از چی بخونیم؟ به غیر از جزوه پارسه و امیرکبیر

kamran22

عضو جدید
سلام به همگی...من چند تا نصیحت میخوام...دوستان لطفا راهنمایی کنید..من 27 سالمه...الان 2.5 هست شاغلم..در حال حاظر عسلویه کار میکنم...در امدم هم بد نیست..اما اما اما زده به سرم که شروع کنم به خوندن...اونم ساخت چون علا قه دارم بهش... اما خوب یک مساله هست..من واسه هم قبول شدن هم جای خوب باید قید کارو بارو بزنم...بنظر شما ایا ارزش داره من اینکار کنم...در ضمن من جامدات خوندم و واسه امسال هم نمیرسم توپ بخونم.. و میدونمم که واسه خوندنم باید یکسال کامل وقت بزارم.....کسی نظری داره....ممنون ..