سلام بچه ها امسال کی قبول شده بیاد بگه تبریک بگیم:w40::w33::w32::w30::w14:
mohammad Hiresh عضو جدید Sep 5, 2012 #2 سلام خودت چی؟ آها داشتی 405 میخوندی یادم نبود موفق باشی ازهمین الان واسه یه سال دیگه تبریک
مهرناز* عضو جدید Sep 5, 2012 #3 mohammad Hiresh گفت: سلام خودت چی؟ آها داشتی 405 میخوندی یادم نبود موفق باشی ازهمین الان واسه یه سال دیگه تبریک کلیک کنید تا باز شود... سلام مهندس مرسی ولیمن واسه اون یکی سال برنامه ریزی کردم هر چقدر حساب کردم نتونستم برناممو تنظیم کنم .انشا... اون یکی سال با خبرای خوشی میام .نمیدونم شایدم بدون کنکور قبول شدم اخه 10 درصد کلاسو میگیرن.منم نفر چهارمم.
mohammad Hiresh گفت: سلام خودت چی؟ آها داشتی 405 میخوندی یادم نبود موفق باشی ازهمین الان واسه یه سال دیگه تبریک کلیک کنید تا باز شود... سلام مهندس مرسی ولیمن واسه اون یکی سال برنامه ریزی کردم هر چقدر حساب کردم نتونستم برناممو تنظیم کنم .انشا... اون یکی سال با خبرای خوشی میام .نمیدونم شایدم بدون کنکور قبول شدم اخه 10 درصد کلاسو میگیرن.منم نفر چهارمم.
M Miner IR عضو جدید Oct 13, 2012 #4 سلام امیدوارم موفق باشید. من میخواستم برای ارشد به جزوات دانشگاه امیر کبیر و تهران دسترسی پیدا کنم ،میتونم از شما کمک بگیرم؟ با تشکر هادی.
سلام امیدوارم موفق باشید. من میخواستم برای ارشد به جزوات دانشگاه امیر کبیر و تهران دسترسی پیدا کنم ،میتونم از شما کمک بگیرم؟ با تشکر هادی.
مهرناز* عضو جدید Oct 17, 2012 #6 ati.taq گفت: سلام من امسال قبول شدم کلیک کنید تا باز شود... سلام تبریک میگم موفق باشید چه گرایشی؟