حالا به نظر شما اعتراض مقوا و کتاب رو چی بنویسیم؟
من توی بررسی مجدد سوالات اعتراض کردم . درسته دیگه؟
من برای سوال مقوا و کتاب و فروشگاه و صندلی 2 گزینه ی صحیح رو زدم و برای اون یکی ها کم بودن اطلاعات سوالبررسی مجدد سوالات اما اگر ما یه گزینه دیگه مد نظرمون باشه چی بزنیم؟سوال فاقد گزینه صحیح است؟
سوال 93 درک معماری ، به نظرتون گزینه ی 1 (ابعاد هواپیماهای مراجعه کننده)جواب درستیه؟!!!!!:-؟ من گزینه ی 4 رو زدم:-(
منم گزینه ی 4 رو انتخاب کردم و اعتراض دادم واسه این سوالمن اینم اعتراض میدم.به نظرم 4 درسته.آخه گفته بین المللی .تو فرودگاههای بین المللی بحث تعداد پرواز در ساعت و ثانیه مطرح هست.
مرسی لطف کردی! با چه فایلی باز میشه! ارور داد!
زیپ هست با pdf اگر نشد بگو دوباره بذارم.
دوستان runway فضایی هستش برای take off یا فرود آمدن هواپیما به نظرتون چه ربطی به تعداد مسافر ذاره؟منم گزینه ی 4 رو انتخاب کردم و اعتراض دادم واسه این سوال
دوستان runway فضایی هستش برای take off یا فرود آمدن هواپیما به نظرتون چه ربطی به تعداد مسافر ذاره؟
منم با نظرشما موافقم اینو توی جزوه منظر شهید بهشتی خوندم .چطوری باید اعتراض کرد؟بچه ها من سوال 87 هم اعتراض زدم .این از اون سوالاست که 100% غلط
در آغاز قرن بيستم جدي گرفتن ايده ي باغ شهر در آمريكا منجر به طرح گرين بلت سيتيز شد كه از همان كانسپت هاوارد كه طرح باغ شهر ها بود تبعيت مي كرد.
اینجا عضو می شید . بعد اعتراض می کنید . بررسی مجدد سوال رو انتخاب می کنید.منم با نظرشما موافقم اینو توی جزوه منظر شهید بهشتی خوندم .چطوری باید اعتراض کرد؟
تو کتاب آشنایی با معماری اسلامی ایران (پیرنیا)خط اول صفحه ی 2 نوشته که شهر های اصفهان،استخر و تخت جمشید رون(جهت)اصفهانی دارند که تمایل به غرب داره دوست من.برا سوال جهت اصلی میدان نقش جهان هم اعتراض بدین .من تو گوگل ارث دیدم فقط 5 درجه به غرب انحراف داره. وقتی تمام کتابهای منبع ازاین انحراف ناچیز صرف نظر کردن .بی معنی که طراح توقع داشته باشه همه نقشه ها روحفظ کنیم.
منم این نقش جهانو هستم. تو کتاب پیرنیا نوشته حدودا رو به جنوب. نقشه ای که گذاشت هم کاملا این طور به نظر می رسوند. به نظر من باید اعتراض کنیم که دیگه سوالای اینجوری نیارن. مثلا درک عمومیه. این سوالا نباید توی درک بیاد اینا وابسته به دانش نه درک. من پارسال بدون یه کلمه خوندن رفتم سر جلسه 60 زدم امسال به زحمت 35 شده یه عالمه هم غلط زدم.
مشاهده پیوست 46369مشاهده پیوست 46370![]()
من رفتم 10 تا سوالو اعتراض زدم هرکس با این 3 تا بالایی موافقه اینارو بفرسته -اولیش ماله صندلیه که مثال نقض چرخش صندلی آرایشگاه و دندان پزشکی و ...کنترل ارتفاع می شه-دومیش طول میله 1.5 برابر -سومیش هم مبحث 4 -مقررات ملیه که صراحتا ابعاد لازم برای پارکینگو گفته نه خوده ماشینو .که 12.5 هست .اگه کسی منبعی داره که نوشته 20 بگه بدون منبع که نمی شه حرف زد
-درخت زندگی هم صفحه 52 کتاب باغ ایرانی بازتابی از بهشت گفته درخت زندگی
-تو کتاب آکوستیک در معماری قیابکلو صفحه 153 فرم سالن تاترو گذاشته که به ج -الف نزدیکه
-سواله مقوا و کتاب هم درسته تودرک رفتار سازه ها دیدم صفحه 250 دقیقا همون ج رو گذاشته
-سوال گنبد ژیودزیک قطعا غلطه صفحه 167 درک رفتار سازه ها و ببینید .اصلا همه گزینه هاش غلطه
-صفحه 141 و 142 طراحی اقلیمی آجر و بتن رو مناسب دونسته ولی بتن رو مناسب تر معرفی کرده چون پذیرش حرارتی بیشتری داره
-سوال 6 زبان هم قطعا incentive به معنی انگیزه می شه .
-سوال 27 زبان هم گزینه 4 می شه