جداااا؟ راست می گین؟.....چه خبره خوبی بود...من که کلی امیدوار شدم
معدل من 16.5 بود آی تی شرکت کردم اما درس نخوندم یعنی امید ی به قبولی نداشتم گفتم حالا برم همینجوری شرکت کنم....خیلی دلم میخواد شروع کنم اما تنبیلم میاد....فکر میکنم درس خوندن برای ارشد خییییییلی کاره سختیه
جالب اینجاست که بچه درس خونم بودم ...اما از درس خوندن برای کنکور هم می ترسم هم تنبیلم میاد...همش فکر میکردم نابغه ها و اونهایی که خیلی مخن تو کنکور قبول میشن..دیگه نوبت به ما نمیرسه
....راستی شما چطوری درس خوندی؟
اما یه نکته ای بگم اون دوستم که با معدل 12 رتبش شد 111 هوش خوبی داشت اما تو این 4 سال از هوشش استفاده نکرد . برای قبولی در کنکور باید معیارهای زیادی داشته باشیم . یکیش داشتن هوش متوسط به بالاس . و از اون مهمتر داشتن پشت کاره . و از اونا مهمتر استفاده از روش ها و امکانات مناسبه .
باید با شرایطی که دارین خودتون روش مناسبو انتخاب کنید !
اما همونطور که توی پستای قبلی گفتم باید روی مشترک خوب کار کنید و درسایی رو بخونید که بشه تستاشو راحت زد .
مثلا توی ریاضیا به نظر من محاسبات درسیه که تستاشو میشه راحت زد اما ریاضی مهندسی نه (اگه محاسبات رو خوب بخونید من 3 تا تست قول میدم بزنید !!

)
برای تاکید بر اهمیت این نباید هیچ درسیو کم بزنید درصدای پارسالم رو هم نگاه کنید ! :
مشترک : 45
زبان 26
تخصصی هوش: 25
ریاضی : -3

رتبه هوشم شد : 520
و اگه پارسال ریاضیم رو 15 درصد میزدم (که انصافا کاره راحتی بود و سوتی های فوق العاده ای داده بودم که یکیش این بود سه به توان سه مساویه 29

) رتبم در حد 150 میشد !!!
پس اگه بخوام حرفامو جمع بندی کنم :
رو مشترکا سرمایه گذاری ویژه بکن (مخصوصا نظریه ٫ منطقی و سیستم عامل )
و همچنین هیچ قسمتیو کمتر از 15 نزن .
اگه باز هم کمک خواستین من در خدمتم .

چقدر بیجنبم ٫ از اون موقع کع رتبم اومده همش دارم نصیحت میکنم