ghanbarian_43
عضو جدید
اولیش به سلامتی گذشت ٫ اما خدا دومیشو به خیر کنه . فقط باید بتونم از 20 تا سوال به 4 تاش جواب بدم ! 

اما دلم برای بچه های هوش سوخت من هوش نخونده بودم اما سوالهای غیر هوشی هوش به نظرم خیلی خیلی سخت آمد
افرادی که فقط هوش خونده بودند نظرشون چیه؟
اینجا مازندرانی داریم؟
یکبار هم رو یک صندلی نشستم که شل و ول بود و مدام جیر جیر می کرد میزش هم سوراخ سوراخ بود و از وسط به دو نیم شده بود(باور نکردنیه نه؟)
از دست مسئولین دانشگاه بابل
تا سوال من میگم اگه یادتون باشه .
1- سیستم عامل : اون سوالی که گفته بود از یک منبع 4 نمونه داریم و از زمانبندی LCFS غیر انحصاری استفاده میکنیم و به پردازش ها منابع را ا انحصاری میدهیم ...... من که اون گزینه که گفته بود نزدیک دقیقه 4 سیستم به بن بست میرسه رو زدم (فکر کنم گزینه 1 بود)
2- باز هم سیستم عامل : سوال آخر مشترک نرم افزار اون که گفته بود از صفحه بندی استفاده میکنیم که هر صفحه آن یک چهارم شماره قاب می باشد .... (سوالشو کامل یادم نیست !! ) (من اون گزینه ای که گفته بود این روش صفحه بندی درست نیست اما .... رو زدم الان هم عددش یادم نیست ! فکر کنم گزینه 2 زدم )
نظر شما چیه؟
درست سوالش یادم نیست . اما فکر کنم منظور طراح این بود که از طبقات بالایی میان . اما تو هر طبقه بیت ها با هم Xnor میشدند و با طبقات پایین and میشدند که نشان میداد که با هم برابر باشند . اون یک قسمتشو الان دقیقا یادم نیست اما فکر کنم توی هر مرحله B ^ A ~ رو بدست می اورد که این هم منظور این بود که A بزرگتر از B باشه . البته اگه تست رو درست فهمیده باشم .
یه سوال هم نظریه زبان در مورد لم تزریق زبان های منظم اومده بود . اونو کسی زده ؟
راستی سوالا و جوابا کی میاد؟
در مورد زبان منظم بود که من دیدم همه گزینه ها یه چیز می گند گفتم هر سه مورد تعریف زبان منظم است
یکی هم داشتیم در مورد مستقل از متن ها من مثل اینکه زدم هر دو مستقل از متنه
من جوابهای خودمو تو اون وبلاگ گذاشتم 4 تا غلط زدم چند تاشم مشخص نیست 1 عده جواب من گفتند درسته 1 عده جوابهای دیگه رو (علما به اتفاق نظر نرسیده اند!)
ولی بد نبود وضعم براتون 2 آ می کنم برام 2 آ کنین!![]()
منم جوابامو با نام علیرضا گذاشتم . در مورد اون سوال سیستم عامل هم (بن بست) اونجا توضیح نوشتم ببینید درسته یا نه ؟
.2 هفته دیگه سایت سنجش کلیدا رو میذاره تو سایت اگه سوالها رم گیر آوردین بیاین روشون بحث کنیم
در مورد W , Y من زدم که یکیشون کری و دیگری رقم قرضی است گزینه 1
.
.
.
.
من بعدامتحان خواستم دفترچه خودمو بیارم ....اما نزاشتن .... ولی گفت 2 هفته دیگه بیا بهت بدیم .
اگه تونستم و بهم دادن...همه سوالات روپی دی اف میکنم میزارم رو سایت.
منتظر کلید بودن از هر نوع انتظاری سختتره ! این سازمان سنجش هم کشته خودشو .
سلام به همه
یه چیزی می گم چشمم نزنید!!
خبر خوش
من از ارشد بدون آزمون آزاد قبول شدم رفتم ثبت نام هم کردم از مهر ماه هم دانشجوی ارشد می شم (کلاسامون شروع می شه ) پس دیگه دنبال کلیدها نیستم همین دانشگاه ازاد هم برا من قبوله
برای بقیه دوستان هم آرزوی قبولی در انشا ا.. سراسری و اگه نشد آزاد و اگه بازم نشد پیام نور و مجازی و.... را دارم خلاصه انشا ا... همه تون قبول شید![]()