ارزیابی کار وزمان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

امیر Amir

کاربر حرفه ای
با سلام
پروژه ی برای درس ارزیابی کار وزمان می خواستم
راهنمایم کنید
ممنونم:gol:

تا حالا کسی برای ارزیابی کار وزمان پروژه درست کرده ؟؟؟؟؟؟

پروژه ارزیابی کار و زمان خیلی چیز ها رو شامل میشه:cool:.
1)OPC
2)FPC
3)FD
4)زمان سنجی
و
و
و

شما چی میخوایی..البته من OPC دارم ولی شرمندم نمیتونم در اختیارتون بزارم..چون اطلاعات شرکته...

ال یاسین

عضو جدید
با سلام
وقتی می خوایم پروژه ی کار سنجی زمان سنجی رو درست کنیم باید تمام فرایند OPC و ... در پروژه پیاده سازی کنیم من فقط می خوام ببینم اصول نوشتنتون چه طوری بوده
اطلاعات اون شرکت به درد من نمی خوره چون دارم توی یه شرکت دیگه پروژه رو می گذرونم نمی خوام از روی پروژتون فتو بگیرم به استاد بدم

mahtabi

مدیر بازنشسته
پروژه ارزیابی کار و زمان خیلی چیز ها رو شامل میشه:cool:.
1)OPC
2)FPC
3)FD
4)زمان سنجی
و
و
و
شما چی میخوایی..البته من OPC دارم ولی شرمندم نمیتونم در اختیارتون بزارم..چون اطلاعات شرکته...

خوب این عالیه.
لطف کنین اطلاعات رو عوض کنین و فرمت رو بذارین تا به دوستمون هم کمک شه.
با تشکر

امیر Amir

کاربر حرفه ای
با سلام.
من متوجه منظور شما از اصول نوشتم نشدم!!!
امم من همیشه کمی کنجکاو بودم..میتونم بدونم شما چه شرکتی کار میکنید؟جسارتآ

1) برای نوشتم OPC شما با استفاده از نقشه انفجاری قطعه متوجه میشید که در قطعه چه قطعاتی به کار رفته از ریز و درشت قطعات در نقشه انفجاری ذکر میشه و نشون داده میشه.

2)اگر طرز کشیدن OPC در شرکت شما استاندار باشه باید فقط اقلام تولیدی در بالا قرار بگیرند و اقلام خریدنی باید با فلش وارد فرایند تولید بشن.

3)برای کشیدن OPC باید از واحد برنامه ریزی تولید هم کمک بگیرین.از واحد برنامه ریزی لیست قطعات تولیدی شرکت,لیست قطعات خریدنی رو تهیه کنید.

4)وقتی همه فرآیند تولید رو نگاه کردین و با سوال از فورمن ها و بچه هایی که در خط تولید هستند جستجو کردید و دستتون اومد قطعه چجوری تولید میشه......و (اگر دارین OPC جدید میکشید)با کمک نقشه قبلی میتونید OPC رو بکشید.

5)برای کشیدن OPC باید از بچه های قسمت مونتاژ سوال کنید.چون OPC شما باید طبق رویه ایی باشه که قطعه assemble میشه...

ا:

با احترام
[/B]

امیر Amir

کاربر حرفه ای
با سلام.
من متوجه منظور شما از اصول نوشتم نشدم!!!
امم من همیشه کمی کنجکاو بودم..میتونم بدونم شما چه شرکتی کار میکنید؟جسارتآ

1) برای نوشتم OPC شما با استفاده از نقشه انفجاری قطعه متوجه میشید که در قطعه چه قطعاتی به کار رفته از ریز و درشت قطعات در نقشه انفجاری ذکر میشه و نشون داده میشه.

2)اگر طرز کشیدن OPC در شرکت شما استاندار باشه باید فقط اقلام تولیدی در بالا قرار بگیرند و اقلام خریدنی باید با فلش وارد فرایند تولید بشن.

3)برای کشیدن OPC باید از واحد برنامه ریزی تولید هم کمک بگیرین.از واحد برنامه ریزی لیست قطعات تولیدی شرکت,لیست قطعات خریدنی رو تهیه کنید.

4)وقتی همه فرآیند تولید رو نگاه کردین و با سوال از فورمن ها و بچه هایی که در خط تولید هستند جستجو کردید و دستتون اومد قطعه چجوری تولید میشه......و (اگر دارین OPC جدید میکشید)با کمک نقشه قبلی میتونید OPC رو بکشید.

5)برای کشیدن OPC باید از بچه های قسمت مونتاژ سوال کنید.چون OPC شما باید طبق رویه ایی باشه که قطعه assemble میشه...

ا:

با احترام
[/B]
میبینم که برای خودم حرف زدم

miepower2003

عضو جدید
اگر مورد خاصی برای پروژه مد نظرتون هست و پروژه آماده نمی خواين موارد زير و اعلام کنيد بعد می تونيم با کمک همه دوستان مشکلتون و حل کنيم:
1- مورد استفاده (درسی و يا کاری)
2-موضوع مورد نظر(صنعت خاص و يا قطعه و ...)
3-هدف انجام پروژه ( بهبود و يا بروز رسانی و يا شروع به توليد قطعه جديد و يا ...)
4- اگر موضوع مهم ديگه از نظر اينکه قطعه اصلی کدومه و يا تعداد قطعات و ...لازم می دونيد برای راحتی انجام پروژه بگيد.

miepower2003

عضو جدید
اگر مورد خاصی برای پروژه مد نظرتون هست و پروژه آماده نمی خواين موارد زير و اعلام کنيد بعد می تونيم با کمک همه دوستان مشکلتون و حل کنيم:
1- مورد استفاده (درسی و يا کاری)
2-موضوع مورد نظر(صنعت خاص و يا قطعه و ...)
3-هدف انجام پروژه ( بهبود و يا بروز رسانی و يا شروع به توليد قطعه جديد و يا ...)
4- اگر موضوع مهم ديگه از نظر اينکه قطعه اصلی کدومه و يا تعداد قطعات و ...لازم می دونيد برای راحتی انجام پروژه بگيد.

من تقريبا هر چی لازم بوده گفتم اگر موارد بالا را مشخص کنيد مطمئنا می شه کمک کرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.