ارت نو و تاثیر ان در معماری معاصر ایرانی

setare keyhani

عضو جدید
سلام من عنوان پایان نامه کارشناسیم مقایسه نقش تناسبات در طراحی معماری سبک ارت نو و تاثیر ان در طراحی سازه ای است.راهنمایی می خواستم؟

mahshid shz

عضو جدید
سلام من عنوان پایان نامه کارشناسیم مقایسه نقش تناسبات در طراحی معماری سبک ارت نو و تاثیر ان در طراحی سازه ای است.راهنمایی می خواستم؟

سبک آرت نوو(یا بهتر بگویم مُد و جنبش آرت نوو) بیشتر در تزئینات و الحاقات معماری دیده شده و تأثیر کمتری روی سازه و طراحی گذاشته است. با این حال از متروهای پاریس شروع کنید؛ همین طور از بلژیک و بروکسل هم بناهایی از این جنبش باقی مانده.
برای منبع هم به دایره المعارف بنه ولو، از زمان و معماری، هنر در گذر زمان و تاریخ معماری جهان مراجعه کنید.

E . H . S . A . N

مدیر تالار مهندسی معماری مدیر تالار هنـــــر
مدیر تالار

سلام .

در تکمیل ِ فرمایشات ِ دوست ِ خوبم mahshid shz باید عرض کنم که جنبش آرت نوو ، رویکردی الگو بردار داشته ؛ به این نحو که از سبک ها و هنرهای دیگه از جمله هنر گوتیک، روکوکو، هنر و صنایع دستی ژاپنی ، دست نوشته‌های باستانی، شیشه‌کاری رومی، کارهای دوران ویکتوریا و حتی سفال ایرانی الگو برداری میکردن ؛
چندی از عوامل ِ شکل گیری ِ این جنبش ،سبک نقاشی تاریخ گرای Historismus فرانسه و سبک پست امپرسیونیم هستش .

منم فکر نمیکنم که در سازه ، تغیرات ِ چندانی داده باشن ؛
کتاب ِ " تاریخ ِ معماری مدرن " ، نوشته ی بنه ولوو رو هم معرفی میکنم .5 جلد هست ؛ ( شاید همون دایره المعارفی باشه ، که دوستمون فرمودن) .

توی بلژیک و اسپانیا خیلی خوب کار کردن ؛ به عنوان ِ نمونه ی موردی ، در بلژیک هتل چامبرلانی رو مطالعه بفرمایید .
در اسپانیا هم که دیگه کارای آنتونی گائودی رو بررسی کنید .

امیدوارم مفید بوده باشه ؛ موفق باشید . . .:gol:

mahshid shz

عضو جدید
با تشکر از توضیحات تکمیلی
فقط یادآور میشم که گائودی به لحاظ طراحی و دیدگاه معماری با سران جنبش آرت نوو، متفاوت بوده و حتی عده ای به وی لقب اولین اکسپرسیونیست را میدهند.

eltegha

عضو جدید
سلام کسی اینجا اطلاعاتی در مورد آرت نووو داره؟؟واسه درس سیر اندیشه های معماری میخوام.خواهشا

DDDIQ

مدیر ارشد
سلام کسی اینجا اطلاعاتی در مورد آرت نووو داره؟؟واسه درس سیر اندیشه های معماری میخوام.خواهشا

سلام دوست خوبم
خانم مهندس شما میتوانید برای پیدا کردن مطالب ابتدا از امکان جستجوی باشگاه ( از منو بالای هر تالار قسمت جستجوی پیشرفته ) استفاده بفرمائید که احتمالا خیلی سریعتر به پاسخ سوال و شاید خیلی از سوالات دیگر خود را پیدا کنید
میتوانید از این تاپیک استفاده بفرمائید

[h=3]آرت نوو (طبیعت گرایی در آثار هنرمندان و معماران اواخر قرن 19 )[/h]

بالا