ارتباط با خدا

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
هرچی میخوای به خدای خودت بگی اینجا بگو

آيه: (البقرة/186)‏
-------------------------------------------------------------
متن قرآن
وَ إِذا سَأَلَكَ عِبادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذا دَعانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَ لْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ

و هنگامى كه بندگان من، از تو در باره من سؤال كنند، [بگو:] من نزديكم! دعاى دعا كننده را، به هنگامى كه مرا مى‏خواند، پاسخ مى‏گويم! پس بايد دعوت مرا بپذيرند، و به من ايمان بياورند، تا راه يابند [و به مقصد برسند]!

سرمد حیدری

مدیر تالار
رَبَّنا وَ آتِنا ما وَعَدْتَنا عَلى رُسُلِكَ وَ لا تُخْزِنا يَوْمَ الْقِيامَةِ إِنَّكَ لا تُخْلِفُ الْمِيعادَ

پروردگارا! آنچه را به وسيله پيامبرانت به ما وعده فرمودى، به ما عطا كن! و ما را در روز رستاخيز، رسوا مگردان! زيرا تو هيچ‏گاه از وعده خود، تخلف نمى‏كنى.

سرمد حیدری

مدیر تالار
رَبَّنا إِنَّنا سَمِعْنا مُنادِياً يُنادِي لِلْإِيمانِ أَنْ آمِنُوا بِرَبِّكُمْ فَآمَنَّا رَبَّنا فَاغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا وَ كَفِّرْ عَنَّا سَيِّئاتِنا وَ تَوَفَّنا مَعَ الْأَبْرارِ

پروردگارا! ما صداى منادى [تو] را شنيديم كه به ايمان دعوت مى‏كرد كه: (به پروردگار خود، ايمان بياوريد!) و ما ايمان آورديم؛ پروردگارا! گناهان ما را ببخش! و بديهاى ما را بپوشان! و ما را با نيكان [و در مسير آنها] بميران!

سرمد حیدری

مدیر تالار
. رَبَّنَا لاَ تُؤَاخِذْنَا إِن نَّسِينَا أَوْ أَخْطَأْنَا رَبَّنَا وَلاَ تَحْمِلْ عَلَيْنَا إِصْرًا كَمَا حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِنَا رَبَّنَا وَلاَ تُحَمِّلْنَا مَا لاَ طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَآ أَنتَ مَوْلاَنَا فَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ

... پروردگارا اگر ما فراموش يا خطا كرديم، ما را مؤاخذه مكن. پروردگارا تكليف سنگينى بر ما قرار مده، آن چنان كه (به خاطر گناه و طغيان،) بر كسانى كه پيش از مابودند، قرار دادى پروردگارا آنچه طاقت تحمل آن را نداريم، بر ما مقرر مدار و آثار گناه را از ما بشوی. ما را ببخش ودر رحمت خود قرار ده تو مولا وسرپرست مايى، پس ما را بر جمعيت كافران، پيروز گردان

sheida244

عضو جدید
.

... پروردگارا اگر ما فراموش يا خطا كرديم، ما را مؤاخذه مكن. پروردگارا تكليف سنگينى بر ما قرار مده، آن چنان كه (به خاطر گناه و طغيان،) بر كسانى كه پيش از مابودند، قرار دادى پروردگارا آنچه طاقت تحمل آن را نداريم، بر ما مقرر مدار و آثار گناه را از ما بشوی. ما را ببخش ودر رحمت خود قرار ده تو مولا وسرپرست مايى، پس ما را بر جمعيت كافران، پيروز گردان

واقعاً ممنون جناب حيدري به خاطر گذاشتن اين دعا‌ها
اين دعا الان شرح حال منه. حس مي‌كنم خيلي خدا بهم داره سخت مي‌گيره. بيشتر از ظرفيتم چون ديگه دارم كم مي‌يارم:(
التماس دعا

سرمد حیدری

مدیر تالار
واقعاً ممنون جناب حيدري به خاطر گذاشتن اين دعا‌ها
اين دعا الان شرح حال منه. حس مي‌كنم خيلي خدا بهم داره سخت مي‌گيره. بيشتر از ظرفيتم چون ديگه دارم كم مي‌يارم:(
التماس دعا

خدا بیشتر از ظرفیته هر کس بش نمیده این ماییم که از توانایی و آن چیزی که خدا در وجودمون گذاشته بی اطلاع هستیم.
چشمها را باید شست
جور دیگر باید دید

سرمد حیدری

مدیر تالار
الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا إِنَّنَا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ
...خداوندا ما ايمان آورده ‏ايم; پس گناهان ما را بيامرز، و ما را از عذاب آتش،نگاهدار

سرمد حیدری

مدیر تالار
الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا إِنَّنَا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ
...خداوندا ما ايمان آورده ‏ايم; پس گناهان ما را بيامرز، و ما را از عذاب آتش،نگاهدار

سرمد حیدری

مدیر تالار
التحریم (8)

... رَبَّنَا أَتْمِمْ لَنَا نُورَنَا وَاغْفِرْ لَنَا إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
... بارالها نور ما را كامل كن و ما را ببخش كه تو برهرچيزتوانایى(8)