ادعای جدید پروفسور استیون هاوکینگ درباره خلقت جهان

mandana-n

عضو جدید
صد سال پیش خیلی از فرضیه های اون موقع هم ثابت نشده بود
نطریه نسبیت فقط حدودا 80 سال کشف شده
باید ببینی صدها سال دیگه چی کشف میشه

اگر این دنیا فقط این یک بار بوجود امده پس خدا که بینهایت سال پیش وجود داشته و وجود خواهد داشت چی میکرده اون تریلیون ها سال پیش یا تریلیونها سال اینده؟؟؟حتما که کاری انجام میداده
پس دنیایی وجود داشته طبق استدلال فانی نبودن خدا

بازهم ذکر کنم تا بینگ بانگ همه چیز ثابت شده قبل از ان ثابت نشده
و بر منبای فرضیه ها باید فکر کرد تا بتوان ثابت کرد شاید دهها و شاید هم صدهها سال طول بکشه

در هر صورت قرار نیست هیچ کسی به کسی عقیده اش رو تحمیل کنه
نظر همه ما محترمه
اصل اینه از هم چیز یاد بگیرم
موفق باشید

منم نخواستم نظرم رو به کسی تحمیل کنم فقط عقیده ی شخصیم رو گفتم.
نظر همه محترمه.
شما هم موفق باشد.

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
دسته بندی براهین وجود خداوند
براهین پیشینی (از راه مفهوم خدا به اثبات آن می پردازند):

1. برهان صدیقین
2. برهان وجودی
3. برهان فطری
4. برهان تجربه دینی
5. برهان اخلاقی
6. برهان معقولیت
براهینی که با تکیه بر مفهومی غیر از مفهوم خدا(از راه مخلوقات و نشانه ها) به اثبات وجود خدا می پردازند عبارتند از:
1. برهان علّی
2. برهان امکان و وجوب
3. برهان نظم
4. برهان حرکت
5. برهان معجزه
برخی از این دلایل از قوت بیشتری برخوردارند. به عنوان مثال فیلسوفان اسلامی معتقدند برهان صدیقین، مهم ترین و قوی ترین برهان بر وجود خداوند است. در مقابل در میان دینداران غربی آنچه بیشتر مورد توجه قرار گرفته است "برهان وجودی" است.

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
دکتر مهدی گلشنی درباره ی اظهارات الحادی استیون هاوکینگ:
فيزيكدانان گاهي از واقع گرايي دور شده اند و خيلي مغرورانه با قضايا برخورد مي كنند. زماني يك فيزيكدان بسيار برجسته از دانشگاه هاروارد ـ باكال ـ سخني گفته بود كه به نظرم اندرز خيلي خوبي بود. او گفته بود: براساس چند داده تجربي ما نبايد تكليف اول و آخر عالم را تعيين كنيم. مثلابگوييم 10 به توان منهاي 39 ثانيه بعد از بيگ بنگ فلان واقعه اتفاق افتاد. اين گونه اظهار نظرها خيلي دور از تواضع است. اكنون هم برخي از فيزيكدانان بزرگ هشدار مي دهند كه قدري تواضع را رعايت كنيد و اين قدر ادعاهاي گزاف نكنيد. هاوكينگ به اين قبيل سخن ها عادت كرده است؛ (و چون آن وضعيت خاص جسماني براي او پيش آمد، پوشش رسانه ها در مورد او بسيار گسترده تر شد.) او هر چه دلش مي خواهد مي گويد ولي اين وظيفه محافل علمي است كه بيايند و مسائل را تحليل كنند. يكي از اخترفيزيكدانان منتقد هاوكينگ گفته است كه حرف هاي هاوكينگ عين حرف هاي طالبان است، يعني همان طور كه حرف هاي طالبان بي سروته است حرف هاي هاوكينگ نيز چنين است. اين ادعاهاي هاوكينگ نشان از عوام زدگي او دارد و از ساحت واقعي فيزيك دور است.
فيزيك نمي تواند به همه سوالات پاسخ دهد، فيزيك كجا مي تواند مسائل مربوط به اخلاق را جواب دهد! كجا مي تواند مسائل مربوط به زيبايي را پاسخ دهد! كجا مي تواند بگويد كه فداكاري خوب است؟! بعضي از فيزيكدانان كه لزوما هم خداباور نبوده اند صريحا گفته اند كه اينها سوالات اساسي است كه ما بايد به آنها پاسخ بدهيم اما فيزيك نمي تواند به اينها پاسخ دهد. «پن رز» صريحا مي گويد: «نوعي غرور در فيزيكدانان وجود دارد كه حاكي از آن است كه اگر همه قوانين فيزيكي را بدانيم مي توان همه چيز را در باره جهان دانست، لااقل به نحو اصولي. آيا يك نظريه همه چيز نظريه شعور را نيز در بر دارد ؟ آيا نظريه اخلاق يا رفتار انساني يا زيبايي شناسي را در بر دارد؟ آيا اگر ايده ما از علم گسترده تر شود به طوري كه اينها را در بر بگيرد، هنوز مي توان آن را فيزيك در نظر گرفت يا قابل تقليل به فيزيك هست؟» اين اندرز مهمي است. به نظرم اگر كلام علماي عميق تر در محيط ما و حتي جهان منعكس مي شد آن وقت اين گونه سخنان اصلابرجسته نمي شد و مانند خيلي از سخنان ديگري كه زده مي شود ناديده گرفته مي شد.

sarvestan1987

عضو جدید
استیون جون دیگه قاط زده خوب کی باعث اون انفجار شده؟ کی اون قوانین فیزیک رو بر هستی حاکم کرده؟ چرا این قوانین یه جور دیگه نیستند

solid4u

عضو جدید
به نظر من بروید و یک جای خلوت و دنج بنشیند و به دلتون مراجعه کنید ، بدون هیچ گونه تعلق خاطری و عناد و دشمنی با هر چیزی و هر کسی و به حرفهای این طرفی ها و اون طرفی ها کار نداشته باشید.
هر چیزی دلتون گفت، همون درسته. هر چی میخواد باشه.
ولی به نظر خودم همه ما در درون خودمان یک حالت عرفانی داریم و همیشه به یکی نیاز داریم تا به وسیله اون دلمون آرام بشه.
چون انسان تنهاست، خیلی هم تنهاست.

Karamazov

عضو جدید
منظورم این بودکه به اندازه ی یه عالم دینی مطالعه و تحقیق ندارم فقط دارم برداشت خودم رو میگم. از همه ی جملات آدم برداشتی که خودتون دوست دارید رو نکنید لطفا....
چرا از هر حرفی فقط صورت ظاهریش رو در نظر میگیرید؟ هفت آسمان؟ اگه اون زمان زندگی میکردیم آره باید با شنیدن این عبارت هفت طبقه آسمان رو تصور میکردیم که درست مثل هفت طبقه ی یه ساختمان رو هم قرار گرفته.
جالبه آسمان فضای خالیه؟ چرا ما آدما فکر میکنیم هر چی که به چشم میبینیم فقط وجود داره؟ تو قرآن گفته شده و حالا هم اثبات شده زمین و سیارات دیگه در مدارهایی معین در گردشند... ما خیلی چیزها رو نمیبینیم چون قرار نیست همه چیز ماده باشه تا ما بدونیم که وجود داره...
اصلا برافراشتن... چه فرقی تو اصل موضوع داره؟
از معانی گستراندن پخش کردن، پهن کردن، فرش کردن.... میتونه منظورش این باشه از نظر علمی ابتدا خشکیهای کره ی زمین یک جا جمع شده بودند و بعدها بر اثر پدیده های طبیعی زمین گسترش پیدا کرده و از هم جدا شدند و قاره ها به وجود آمدند. (پخش کردن)
وَ الْأَرْضَ بَعْدَ ذَلِكَ دَحَئهَاأَخْرَجَ مِنهَْا مَاءَهَا وَ مَرْعَئهَا
و پس از آن زمين را بگسترد، و از آن آب بيرون آورد (نازعات 30 و 31)

درسته قرآن ساده ترین جملات رو بکار برده تا برای مردم زمان پیامبر هم قابل درک باشه اما این همه مصداق رو نادیده گرفتن واقعا عجیبه جملاتی که یه فرد درس نخوانده 1400 سال پیش از خودش گفته (از نظر شما) و حالا با واقعیات و علم امروزی هماهنگی داره....
بله ستون. تو ادبیات امروزی هم داریم کنایه یه کلمه که کنایه از یه منظور دیگه س. شما شکل ظاهری ستون رو تصور نکن شما کاربرد ستون رو درنظر بگیر ستون باعث نگهداشتن سقف میشه و جاذبه باعث نگهداشتن اتمسفر دور کره ی زمین! به همین سادگی!

کجا حرفای قرآن با علم امروز هماهنگی داره !!!!
شما مسلمونا دارین با تفسیرها به زور به حقایق امروز ربطش میدین.

یکسری موارد علمی محدودی هست، که همون زمان هم کشف شده بودن، بد نیست به کتب تاریخی علم در ایران باستان و یونان و مصر نگاه بندازین تا فکر نکنین مردم اونزمان کلا علمشون صفر بوده !!!
ببین الان اولین کتابی که توسط بشر نوشته شده رو با تفسیر میشه همه چیز از توش در آورد، واقعا فکر کردی نمیشه؟

شما یه بار به حرف من گوش کن، یک تئوری علمی اولیه درباره زمین و ماه و خورشید و... از هر کتابی میخوای بیار، ببین من میتونم با تفسیر برات تئوری های نوین رو در بیارم یا نه.

اگر نتونستم بگو دروغ میگی.

در ضمن، شما تاریخ گذشته رو بخونین، بعدا مدام بگین پیامبر بیسواد بوده و فقط توی مکه بوده.
ایشون رئیس کاروان تجارتی خدیجه بوده و به تمامی کشورهای منطقه سفر میکرده، با اندیشمندان مختلف ایران و یونان و... هم مدام دیدار داشته.

تئوری های نجومی قرآن و هفت آسمان و... دقیقا تئوری های نجومی ایرانی هاست که تقویم خورشیدی رو خودشون درست کردن.
قرآن هم نگفته زمین و ماه روی مداری در حرکتند، به آسمون نگاه انداخته دیده ماه و خورشید صبح از پشت کوه بیرون میان و یک مسیری رو طی میکنند و دوباره غروب میکنند، گفته در مسیر مشخصی حرکت میکنند.
غیر از این چیز دیگه ای هم میتونسته واقعا بگه؟؟!

کدوم حقیقت علمی، شما مدام با تفسیر دارین کشف حقایق میکنین.

اگر علمی در کار بود، بزرگترین دانشمندان فیزیک و نجوم جهان باید امامان شما یا مسلمانان بزرگ بودن که مفسر قرآن بودن میبودن، نه امثال گالیله و نیوتن و ....

باور کن نمیشه کتابی اینهمه توش حقیقت باشه، اما فقط بعد از کشف توسط غربی ها با تفسیر درش آورد، تفسیر یعنی فریب، کی متوجه میشین.

Karamazov

عضو جدید
استیون جون دیگه قاط زده خوب کی باعث اون انفجار شده؟ کی اون قوانین فیزیک رو بر هستی حاکم کرده؟ چرا این قوانین یه جور دیگه نیستند

چرا شما فکر میکنین، جهان باید از اندیشه ما پیروی کنه؟
اینکه از نظر ذهن ناقص انسان، هر معلولی یک علت جاندار توی زمین داشته، کل جهان آفرینش روی کدوم دلیل باید از برداشت انسان از جهان پیروی کنه؟

این ها سئوالاتی هستن که بشر فعلا نتونسته جوابی بهش بده و علم داره مدام بهش نزدیک و نزدیک تر میشه، اما ساده ترین جواب که ذره ای فکر نمیخواد اینه که همه چیو بندازی گردن موجودی چون خدا !!!
کی خلق کرد خدا، چرا خلق کرد، حکمت، والسلام !!!

خلقتی در کار بود، اینهمه ستاره با عظمت های غیر قابل درک و بدون سکونت، مسخره هست فقط سکونت روی زمین باشه و بقیه در فاصله میلیون ها سال نوری بی استفاده بیوفتن.
آدما روی زمین از تنهایی و وحشت مجبور شدن برای خودشون قصه بسازن.

اعتقاد به آفریدگار خیلی خوبه، اما اعتقاد به اینکه تو امور ما دخالت میکنه و مارو عذاب یا پاداش میده، قصه هست.
واقعیت میگه، دنیا پر از تصادف هست که هر لحظه ممکنه جانت رو بگیره.

s.j.khataeepour

کاربر بیش فعال

راجع به اینکه چرا قوانینش جور دیگه ای نیستند، شاید بشه گفت اگر جوری میبودند که دنیا ناپایدار میبود، اون دنیای ناپایدار از بین میره تا دنیای جدیدی ایجاد بشه تا......در نهایت پایداری ایجاد بشه

از طرف دیگه یعنی اگر قوانین اینطور نبودند ماهم نبودیم که به اینها فکر کنیم.

Karamazov

عضو جدید
راجع به اینکه چرا قوانینش جور دیگه ای نیستند، شاید بشه گفت اگر جوری میبودند که دنیا ناپایدار میبود، اون دنیای ناپایدار از بین میره تا دنیای جدیدی ایجاد بشه تا......در نهایت پایداری ایجاد بشه

قوانین تماما ساخته ذهن خود ما برای درک پدیده ها هستند.
در واقع ما با ساده فرض کردن همه چیز قوانین کلی برای پدیده ها تعیین کردیم، که خیلی موارد صادق نیست.

s.j.khataeepour

کاربر بیش فعال
قوانین تماما ساخته ذهن خود ما برای درک پدیده ها هستند.
در واقع ما با ساده فرض کردن همه چیز قوانین کلی برای پدیده ها تعیین کردیم، که خیلی موارد صادق نیست.

یعنی قوانین فیزیک ساخته ذهن ما هستند؟ من این رو درک نمیکنم چطور ذهن انسان F=ma رو ساخته!
اگر ساخته ذهن ما هستند پس ذهن ما میتونه اونها رو تغییر بده!! مثلا اصول ترمودینامیک رو!! و...

شاید قید "تماما" اضافه باشه

mandana-n

عضو جدید
کجا حرفای قرآن با علم امروز هماهنگی داره !!!!
شما مسلمونا دارین با تفسیرها به زور به حقایق امروز ربطش میدین.

یکسری موارد علمی محدودی هست، که همون زمان هم کشف شده بودن، بد نیست به کتب تاریخی علم در ایران باستان و یونان و مصر نگاه بندازین تا فکر نکنین مردم اونزمان کلا علمشون صفر بوده !!!
ببین الان اولین کتابی که توسط بشر نوشته شده رو با تفسیر میشه همه چیز از توش در آورد، واقعا فکر کردی نمیشه؟

شما یه بار به حرف من گوش کن، یک تئوری علمی اولیه درباره زمین و ماه و خورشید و... از هر کتابی میخوای بیار، ببین من میتونم با تفسیر برات تئوری های نوین رو در بیارم یا نه.

اگر نتونستم بگو دروغ میگی.

در ضمن، شما تاریخ گذشته رو بخونین، بعدا مدام بگین پیامبر بیسواد بوده و فقط توی مکه بوده.
ایشون رئیس کاروان تجارتی خدیجه بوده و به تمامی کشورهای منطقه سفر میکرده، با اندیشمندان مختلف ایران و یونان و... هم مدام دیدار داشته.

تئوری های نجومی قرآن و هفت آسمان و... دقیقا تئوری های نجومی ایرانی هاست که تقویم خورشیدی رو خودشون درست کردن.
قرآن هم نگفته زمین و ماه روی مداری در حرکتند، به آسمون نگاه انداخته دیده ماه و خورشید صبح از پشت کوه بیرون میان و یک مسیری رو طی میکنند و دوباره غروب میکنند، گفته در مسیر مشخصی حرکت میکنند.
غیر از این چیز دیگه ای هم میتونسته واقعا بگه؟؟!

کدوم حقیقت علمی، شما مدام با تفسیر دارین کشف حقایق میکنین.

اگر علمی در کار بود، بزرگترین دانشمندان فیزیک و نجوم جهان باید امامان شما یا مسلمانان بزرگ بودن که مفسر قرآن بودن میبودن، نه امثال گالیله و نیوتن و ....

باور کن نمیشه کتابی اینهمه توش حقیقت باشه، اما فقط بعد از کشف توسط غربی ها با تفسیر درش آورد، تفسیر یعنی فریب، کی متوجه میشین.

شما اصلا به تفسیر ها توجه نکن همین معنی مستقیم آیات روبخون
لطفا این لینک رو ببینید
http://islam-pdf.persiangig.com/
یعنی همه ی این تطابق ها اتفاقیه یعنی همه ی این واقعیات علمی زمان پیامبر وجود داشته؟؟؟؟

Karamazov

عضو جدید
شما اصلا به تفسیر ها توجه نکن همین معنی مستقیم آیات روبخون
لطفا این لینک رو ببینید
http://islam-pdf.persiangig.com/
یعنی همه ی این تطابق ها اتفاقیه یعنی همه ی این واقعیات علمی زمان پیامبر وجود داشته؟؟؟؟

دوست محترم، این لینکی که گذاشتین همون داستان تفاسیری بود که عرض کردم.
کجاش معنی مستقیم بود !!! کروموزوم ها و سیاه چاله ها در قرآن از معنای مستقیم میاد !!!!

تمامی این موارد توسط عده ای از تاریخ نگاران بررسی شدن و دلایل تاریخیش هم موجوده، شما هر کردوم که فکر میکنی حقیقت علمی خاصی داره، اینجا بیارین تا بررسی کنیم.
فقط برای یک مثال که الان دیدم.

نوشته شده اثر انگشت در قرآن ذکر شده و اینکه قرآن گفته خطوط اثر انگشت متفاوته.

عین آیه 4 سوره قیامت :

بَلَى قَادِرِينَ عَلَى أَن نُّسَوِّيَ بَنَانَهُ

آرى قادريم كه حتى انگشتان او را مرتب كنيم.

فقط ببینین مفسرین چطوری مردم رو سرکار میذارن.
بنان یعنی انگشت، خطوط انگشت کجا در متن عربی آمده که مفسر در ترجمه به چنین چیزی در قرن 21 رسیده.

وقتی اسکلتی رو مشاهده میکردن، ریزترین استخوان هاش برای همون قسمت انگشتان بوده و اینجا گفته حتی اون انگشت ها هم جمع میشن !!
یعنی چیزی از قلم نمیوفته.
شما چیزی اثر اثر یا خطوط انگشت واقعا توی عربی میبنی؟

موارد دیگه هم تماما دلایل منطقی همون زمان رو داره، همش تفسیره به روزه و این تفاسیر تا ابد پیشرفت میکنن.

Karamazov

عضو جدید
یعنی قوانین فیزیک ساخته ذهن ما هستند؟ من این رو درک نمیکنم چطور ذهن انسان F=ma رو ساخته!
اگر ساخته ذهن ما هستند پس ذهن ما میتونه اونها رو تغییر بده!! مثلا اصول ترمودینامیک رو!! و...

شاید قید "تماما" اضافه باشه

ذهن آدم اینارو برای ساده کردن پدیده های طبیعت در اثر مشاهده و آزمایش های فراوان ساخته.

وگرنه این قوانین، یک حالت تقریبی دارن، توی پدیده های تصادفی هیچکدومشون صادق نیستن، فقط تلاشی هست که آدمیزاد برای منظم کردن انجام میده، تا بتونه طبیعت رو کنترل کنه.

mahdi26465

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست محترم، این لینکی که گذاشتین همون داستان تفاسیری بود که عرض کردم.
کجاش معنی مستقیم بود !!! کروموزوم ها و سیاه چاله ها در قرآن از معنای مستقیم میاد !!!!

تمامی این موارد توسط عده ای از تاریخ نگاران بررسی شدن و دلایل تاریخیش هم موجوده، شما هر کردوم که فکر میکنی حقیقت علمی خاصی داره، اینجا بیارین تا بررسی کنیم.
فقط برای یک مثال که الان دیدم.

نوشته شده اثر انگشت در قرآن ذکر شده و اینکه قرآن گفته خطوط اثر انگشت متفاوته.

عین آیه 4 سوره قیامت :

بَلَى قَادِرِينَ عَلَى أَن نُّسَوِّيَ بَنَانَهُ

آرى قادريم كه حتى انگشتان او را مرتب كنيم.

فقط ببینین مفسرین چطوری مردم رو سرکار میذارن.
بنان یعنی انگشت، خطوط انگشت کجا در متن عربی آمده که مفسر در ترجمه به چنین چیزی در قرن 21 رسیده.

وقتی اسکلتی رو مشاهده میکردن، ریزترین استخوان هاش برای همون قسمت انگشتان بوده و اینجا گفته حتی اون انگشت ها هم جمع میشن !!
یعنی چیزی از قلم نمیوفته.
شما چیزی اثر اثر یا خطوط انگشت واقعا توی عربی میبنی؟

موارد دیگه هم تماما دلایل منطقی همون زمان رو داره، همش تفسیره به روزه و این تفاسیر تا ابد پیشرفت میکنن.

سلام دوست عزیز
من یه سوال دارم.در کجای قرآن اومده که نماز صبح 2 رکعته و نماز عصر 4رکعت؟
خب قرآن نیاز به تفسیر داره چون یک کتاب معمولی نیست.همین الانش یه فیلسوف یه حرفیه میزنی تا تفسیرش نکنن خیلیا نمیفهمن.چرا الکی میخوای ذهن بچه هارو خراب کنی با این حرفات.
شما که انقد به قوانین علمی تکیه داری و قبولشون داری من یه مثال میزنم واست:
خدا در قرآن میفرماید:رب المغربین و المشرقین.
معنیش میشه خداوند مغربها و مشرقها(ین )علامت مثنی هست یعنی دو مغرب و دو مشرق
فقط در حالت کروی بودن میشه چیزی 2 مغرب و دو مشرق داشت.این دیگه تفسیر علما نیست یه چیز علمیه.این ایه میگه زمین کرویه.
خب حالا چرا ما نباید قبول کنیم؟
ضمنا یه چیز دیگه.اینکه میگی غربیا کشف میکنن بعد مسلمونا میرن از تو قران تفسیر درمیارن کاملا در اشتباهی.
اولا اروپا و غرب هرچی پیشرفت داره از اسلام داره چون اسپانیا مسلمون بود و وقتی شکست خورد از مسیحیا اونا اومدن و همه علم اسپانیای مسلمونو بردن و اروپا شد اروپا
دوما باز یه مثال از قران میزنم.وقتی امریکا اولین بار میخواست فضاپیماشو بفرسته خارج از جو همش توروز میفرستاد و فضاپیما منفجر میشد.
اومد مطالعه کرد دید مسلمونا مدعین پیامبرشون به معراج رفته و در شب .امریکا اومد شب فضاپیماشو شب فرستاد و بدون مشکل از جو خارج شد
کمی تفکر خوبه دوست عزیز

آخرین ویرایش:

s.j.khataeepour

کاربر بیش فعال
ذهن آدم اینارو برای ساده کردن پدیده های طبیعت در اثر مشاهده و آزمایش های فراوان ساخته.

وگرنه این قوانین، یک حالت تقریبی دارن، توی پدیده های تصادفی هیچکدومشون صادق نیستن، فقط تلاشی هست که آدمیزاد برای منظم کردن انجام میده، تا بتونه طبیعت رو کنترل کنه.

بعید میدونم همه قوانین تقریبی باشن! یعنی تا اونجاکه من میدونم در این عالم خیلی از اصول پابرجا بوده اند!
البته این موضوع به نظرم خیلی مهم نیست که بخایم زیاد راجع بهش صحبت کنیم
==============================================

و اما اگه دنبال یه کتاب به نسبت خوب در باره اعجاز قرآن باشی. -نه از اینهایی که کروموزوم و اثر انگشت و .. اینهارو ربط الکی داده- میتونی کتاب "پژوهشی در اعجاز علمی قرآن" حجت الاسلام دکتر رضایی اصفهانی رو بخونید.
البته خودم بعید میدونم قرآن معجزه علمی داشته باشه. اما شرط تحقیق در اینه که بررسی بکنیم تمام ادعاهاشون رو. من که هنوز وقت نکردم

موفق باشید

s.j.khataeepour

کاربر بیش فعال
سلام دوست عزیز
خب قرآن نیاز به تفسیر داره چون یک کتاب معمولی نیست.همین الانش یه فیلسوف یه حرفیه میزنی تا تفسیرش نکنن خیلیا نمیفهمن.چرا الکی میخوای ذهن بچه هارو خراب کنی با این حرفات.
فقط در حالت کروی بودن میشه چیزی 2 مغرب و دو مشرق داشت.این دیگه تفسیر علما نیست یه چیز علمیه.این ایه میگه زمین کرویه.
ضمنا یه چیز دیگه.اینکه میگی غربیا کشف میکنن بعد مسلمونا میرن از تو قران تفسیر درمیارن کاملا در اشتباهی.
اولا اروپا و غرب هرچی پیشرفت داره از اسلام داره چون اسپانیا مسلمون بود و وقتی شکست خورد از مسیحیا اونا اومدن و همه علم اسپانیای مسلمونو بردن و اروپا شد اروپا
دوما باز یه مثال از قران میزنم.وقتی امریکا اولین بار میخواست فضاپیماشو بفرسته خارج از جو همش توروز میفرستاد و فضاپیما منفجر میشد.
اومد مطالعه کرد دید مسلمونا مدعین پیامبرشون به معراج رفته و در شب .امریکا اومد شب فضاپیماشو شب فرستاد و بدون مشکل از جو خارج شد
کمی تفکر خوبه دوست عزیز

اولا از کجا و چطور دو مغرب داشتن یعنی کروی بودن.؟
در ثانی!! قرآن در برخی جاها از یه مشرق بعضی جاها دوتا و برخی از چندین مشرق نام برده.
که یه ایرادیه به قرآن . نه نقطه قوتش.
البته پاسخ دادن که تعداد مشرق و مغرب با توجه به تعداد مخاطبین بوده. یعنی وقتی آیه های اطراف واسه جن و انس هست. دو مشرق
وقتی واسه یه نفر هست. از یه مشرق
وقتی برای عده ای هست از چندین مشرق و مغرب نام برده

دوست عزیز حرف های من رو باور نکن. بلکه برو خودت ببین. اما آیا واقعا میری؟

sarvestan1987

عضو جدید

خوب بنظر من اگر قوانین فیزیک بر عکس اینها بودند باز هم اگر خدا میخواست دنیا پایدار بود. میتونست قوانین رو یه جور دیگه هم تعریف کنه. اول خداست بعد فیزیک

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
کمی تفکر خوبه دوست عزیز

کره مغرب و مشرق نداره تنها فرض که اینجوری بخواهیم استناط کنیم
شمال و جنوب هم داره
میشه گفت خدای شمال و جنوب و مشرق و مغرب
اگر فقط مشرق و مغرب رو بگیم یعنی کره زمین استوانه هست

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

چه چیز باعث انفجار زودپزی که روزنه ایی به خارج نداره میشه؟؟؟فشار و تراکم

اگر جوری دیگه ایی هم بود میشد بگید چرا اینجوری هست چرا جور دیگه ایی نیست

فیزیک هنوز مجهولات بسیاری داری که کشف نشده ولی بسیاریشون هم کشف شده

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من بروید و یک جای خلوت و دنج بنشیند و به دلتون مراجعه کنید ، بدون هیچ گونه تعلق خاطری و عناد و دشمنی با هر چیزی و هر کسی و به حرفهای این طرفی ها و اون طرفی ها کار نداشته باشید.
هر چیزی دلتون گفت، همون درسته. هر چی میخواد باشه.
ولی به نظر خودم همه ما در درون خودمان یک حالت عرفانی داریم و همیشه به یکی نیاز داریم تا به وسیله اون دلمون آرام بشه.
چون انسان تنهاست، خیلی هم تنهاست.

انسان های که متکی به خود نیستند و احتیاج به دیگری دارند تا ارامش پیدا کنند در حقیقت یک جور روانی هستند
چون با توهم میتوانند به مشکلاتی که دارند فائق ایند

Karamazov

عضو جدید
سلام دوست عزیز
کمی تفکر خوبه دوست عزیز

در هیچ جای قرآن نیومده نماز چند رکعت هست، این رو خود محمد پیامبر اسلام به این شیوه درست کرده.
سنت پیامبر چه ربطی به تفسیر آیات داشت هم در خور تامل هست!!!

لطفا دیگه این جملاتتون رو تکرار نکنین که ذهن مردم رو منحرف میکنیم.
هزاران سال هست با احمق فرض کردن مردم و تفاسیر دروغ، زمینه سوء استفاده حاکمین مذهبی رو از عوام فراهم کردین.
حالا هم کسی قصد داره دست دروغ گو بودنتون رو بر ملا کنه، در برابرش جبهه میگیرین.
پس لطفا خونسرد باش و سریع تهمت نزن، در مورد مطالب نظر بده لطفا.

یکجا در قرآن آمده دو مشرق و دو مغرب، یک جا آمده یک مشرق و یک مغرب، یک جا هم آمده مشرق ها.
یعنی زمین کروی، زمین مسطح، زمین دوک شکل !!!!

اتفاقا تفکر رو من به خودتون توصیه میکنم که اینقدر زود باورین راحت هر تفسیری بگن باور میکنین.

غرب هرچه پیشرفت داره از رنسانس داره نه از مسلمون ها، مسلمون ها در گذشته هم عددی نبودن، فقط حرف میزدن.
غرب پس از رونسانس و اخراج مذهبی ها و کوتاه کردن دست کلیسا از حکومت موفق شد روز به روز پیشرفت کنه.
اما مسلمان ها هنوز در قرون وسطی اروپا به سر میبرن و دلشون به تک و توک دانشمندان اونهم ایرانی خوشه، وگرنه عرب های مسلمان که کلا 10 تا دانشمند که چیزی رو اختراع کرده باشه نداره.

از طرفی فردی مثل زکریای رازی کاشف الکل، صراحتا نوشته مذاهب عامل نابودی و انحطاط جوامع هستند چون با خودشون جمود فکری و تحجر رو به همراه دارن و اجازه رشد اندیشه و فلسفه را نمیدهند.
در مورد ناسا و فرستادن موشک در شب و حادثه معراج پیامبر در شب، به قدری این ادعا کودکانه هست که ترجیح میدم جوابی بهش ندهم.

معراجتون هم خیلی جالبه، با لباس فضایی از جو خارج شده نه؟ بعد از خارج شدن از جو کجا رفته؟ مکان داره اون کسی که خلقتون کرده اون بالا بالاها !!!!
دوست گرامی اینجا مهدکودک نیست والا، قصه شب برای مردم تعریف میکنین.

هرچند اساس همه ادیان بر کودک فرض کردن مردم هست با اون داستان های خیالی جن و پری و بهشت و جهنم و شیطان و ....

mahdi26465

عضو جدید
کاربر ممتاز
در هیچ جای قرآن نیومده نماز چند رکعت هست، این رو خود محمد پیامبر اسلام به این شیوه درست کرده.
سنت پیامبر چه ربطی به تفسیر آیات داشت هم در خور تامل هست!!!

لطفا دیگه این جملاتتون رو تکرار نکنین که ذهن مردم رو منحرف میکنیم.
هزاران سال هست با احمق فرض کردن مردم و تفاسیر دروغ، زمینه سوء استفاده حاکمین مذهبی رو از عوام فراهم کردین.
حالا هم کسی قصد داره دست دروغ گو بودنتون رو بر ملا کنه، در برابرش جبهه میگیرین.
پس لطفا خونسرد باش و سریع تهمت نزن، در مورد مطالب نظر بده لطفا.

یکجا در قرآن آمده دو مشرق و دو مغرب، یک جا آمده یک مشرق و یک مغرب، یک جا هم آمده مشرق ها.
یعنی زمین کروی، زمین مسطح، زمین دوک شکل !!!!

اتفاقا تفکر رو من به خودتون توصیه میکنم که اینقدر زود باورین راحت هر تفسیری بگن باور میکنین.

غرب هرچه پیشرفت داره از رنسانس داره نه از مسلمون ها، مسلمون ها در گذشته هم عددی نبودن، فقط حرف میزدن.
غرب پس از رونسانس و اخراج مذهبی ها و کوتاه کردن دست کلیسا از حکومت موفق شد روز به روز پیشرفت کنه.
اما مسلمان ها هنوز در قرون وسطی اروپا به سر میبرن و دلشون به تک و توک دانشمندان اونهم ایرانی خوشه، وگرنه عرب های مسلمان که کلا 10 تا دانشمند که چیزی رو اختراع کرده باشه نداره.

از طرفی فردی مثل زکریای رازی کاشف الکل، صراحتا نوشته مذاهب عامل نابودی و انحطاط جوامع هستند چون با خودشون جمود فکری و تحجر رو به همراه دارن و اجازه رشد اندیشه و فلسفه را نمیدهند.
در مورد ناسا و فرستادن موشک در شب و حادثه معراج پیامبر در شب، به قدری این ادعا کودکانه هست که ترجیح میدم جوابی بهش ندهم.

معراجتون هم خیلی جالبه، با لباس فضایی از جو خارج شده نه؟ بعد از خارج شدن از جو کجا رفته؟ مکان داره اون کسی که خلقتون کرده اون بالا بالاها !!!!
دوست گرامی اینجا مهدکودک نیست والا، قصه شب برای مردم تعریف میکنین.

هرچند اساس همه ادیان بر کودک فرض کردن مردم هست با اون داستان های خیالی جن و پری و بهشت و جهنم و شیطان و ....

بسیار جالبه انسان های پوچ گرایی چون شما بی هیچ دلیل و مدرک میان و واسه خودشون حرف میزنن.
و جالبتر از اون اینه که واسه چیزیم که جوابی واسش ندارن میگن کودکانه.
شما که کودک نیستی اگه کمی مطالعه داشتی میدیدی که داستان فضاپیما قصه نیست و یک واقعیته.حالا خود غربیها و همون مخترعینی که شما سنگشونو به سینه میزنی خودشون اذعان میکنن که بسیاری از کشفیاتشون رو از قران و اسلام دارن اونوقت شما اینجا داری چی میگی؟
شما برو پی همون فلسفه پوچی ایشالا که موفق باشی.
2تا سوال دارم ازت:
1-خدا رو قبول داری؟
2-اگه خدارو قبول داری دینت چیه؟
اینارو جواب بده تا بیام باقی حرفامو بهت بزنم

Karamazov

عضو جدید
بسیار جالبه انسان های پوچ گرایی چون شما بی هیچ دلیل و مدرک میان و واسه خودشون حرف میزنن.
و جالبتر از اون اینه که واسه چیزیم که جوابی واسش ندارن میگن کودکانه.
شما که کودک نیستی اگه کمی مطالعه داشتی میدیدی که داستان فضاپیما قصه نیست و یک واقعیته.حالا خود غربیها و همون مخترعینی که شما سنگشونو به سینه میزنی خودشون اذعان میکنن که بسیاری از کشفیاتشون رو از قران و اسلام دارن اونوقت شما اینجا داری چی میگی؟
شما برو پی همون فلسفه پوچی ایشالا که موفق باشی.
2تا سوال دارم ازت:
1-خدا رو قبول داری؟
2-اگه خدارو قبول داری دینت چیه؟
اینارو جواب بده تا بیام باقی حرفامو بهت بزنم

پوچی؟
به چی میگی پوچی؟

اینکه کسی معتقد نباشه در آینده به صورت جاودان میریزه تو شکمش و با حوریان وعده داده شده عشق بازی میکنه.
شما حتی نمیدونی قراره تو اون آخرت خیالی که برای خودت متصور شدی با فرض رفتن به بهشت چیکار بکنی، به من میگی پوچ.

خیلی خوشحال میشم بدونم شما که به پوچی نمیرسی در آخرت با فرض رفتن به بهشت، چه چیزهایی در انتظارته؟

حتما به این سئوال جواب بده و طفره هم نرو اگر میخوای مناظره خوب شکل بگیره.

نظر این اندیشمندان غربی رو هم لطفا لز سایت های انگلیسی زبان معتبر خودشون به من نشون بده که اعتراف کردن فرستادن موشک در شب رو از معراج محمد در شب به آسمان الگو گرفتن !!!!!!!!!
نشستین ترجمه سایت های حوزوی در مورد اعترافات غربی ها رو میگین، حرف باد هواست آقا مهدی، با سند حرف بزن.

به سئوالم در مورد آینده خودت در آخرت و بهشت حتما جواب بده، بگی نمیدونم و فلان، جواب من هم به سئوالاتت نمیدونم خواهم بود.
چون وقتی میتونی مدعی بشی من پوچم که چشم انداز آینده خودت معلوم باشه، اکر در پرده ای از ابهامه، حداقل من این مزیت رو دارم که متوهم و دلخوش نیستم.

اما جواب سئوالاتتون:

1- اینکه جهان یک خالق و آفریدگار دارد یا نه، میتونه داشته باشه میتونه نداشته باشه، در هر صورت در امور جهان و مخصوصا آدم ها کوچکترین دخالتی ندارد و آدم ها به ناچار و از روی ضعف ممکنه به کسی پناه ببرند.
چون ما احاطه بر چنین تفکری نداریم، نمیتونیم نظری قطعی بدیم، هرکس گفته فقط نظر شخصی خودش بوده

2- دین فرقی با مکتب دیگر بزرگان نداره، فقط چون تونسته برای پس از مرگ وعده بده یا بترسونه، موفق به جمع کردن جمعیت بیشتری از انسان ها و مخصوصا عوام شده.
اما در کل هیچی دلیلی نمیبینم از مکتبی پیروی کنم.

واسه هر کدوم از اون ادعاهای کروی بودن و... که فکر کردی معجزه بوده، دونه دونه دلیل هات رو بیار تا دونه دونه برات رد کنم، فکر نکنی با بیسوادهای مخالفت طرفی.
از خشونت لحنت هم لطفا کم کن و آرام تر بحث کن.
ممنون.

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پوچی؟
به چی میگی پوچی؟

اینکه کسی معتقد نباشه در آینده به صورت جاودان میریزه تو شکمش و با حوریان وعده داده شده عشق بازی میکنه.
شما حتی نمیدونی قراره تو اون آخرت خیالی که برای خودت متصور شدی با فرض رفتن به بهشت چیکار بکنی، به من میگی پوچ.

خیلی خوشحال میشم بدونم شما که به پوچی نمیرسی در آخرت با فرض رفتن به بهشت، چه چیزهایی در انتظارته؟

نظر این اندیشمندان غربی رو هم لطفا لز سایت های انگلیسی زبان معتبر خودشون به من نشون بده که اعتراف کردن فرستادن موشک در شب رو از معراج محمد در شب به آسمان الگو گرفتن !!!!!!!!!
نشستین ترجمه سایت های حوزوی در مورد اعترافات غربی ها رو میگین، حرف باد هواست آقا مهدی، با سند حرف بزن.

به سئوالم در مورد آینده خودت در آخرت و بهشت حتما جواب بده، بگی نمیدونم و فلان، جواب من هم به سئوالاتت نمیدونم خواهم بود.
چون وقتی میتونی مدعی بشی من پوچم که چشم انداز آینده خودت معلوم باشه، اکر در پرده ای از ابهامه، حداقل من این مزیت رو دارم که متوهم و دلخوش نیستم.

اما جواب سئوالاتتون:

1- اینکه جهان یک خالق و آفریدگار دارد یا نه، میتونه داشته باشه میتونه نداشته باشه، در هر صورت در امور جهان و مخصوصا آدم ها کوچکترین دخالتی ندارد و آدم ها به ناچار و از روی ضعف ممکنه به کسی پناه ببرند.
چون ما احاطه بر چنین تفکری نداریم، نمیتونیم نظری قطعی بدیم، هرکس گفته فقط نظر شخصی خودش بوده

2- دین فرقی با مکتب دیگر بزرگان نداره، فقط چون تونسته برای پس از مرگ وعده بده یا بترسونه، موفق به جمع کردن جمعیت بیشتری از انسان ها و مخصوصا عوام شده.

واسه هر کدوم از اون ادعاهای کروی بودن و... که فکر کردی معجزه بوده، دونه دونه دلیل هات رو بیار تا دونه دونه برات رد کنم، فکر نکنی با بیسوادهای مخالفت طرفی.
ممنون.

یک نصیحت از من به شما برادر

هر زمان در این جور بحث ها دیدی طرف داره مزخرف میگه و اصلا توی این باغها نیست بهش بگو حق با توست و بحث باهاش رو تموم کن
وقتی که کسی گنجایش مغریش در حدی نیست که این جیزها رو درک کنه شما نیمتونی به زور توی مغرش کنی

هوش انسانها به یک اندازه نیست ....
و نسلهای جدید باهوش تر از نسلهای گذشته هستند

اتفاقا در گروهی از اشخاص جامعه توهم و فریب و ترس از مجازات اخروی و وعده های رنگارنگ اخروی میتونه اینها رو از خطا بازداره
بدان علت که هر چقدر سطح هوش انسان بالا میره انسانیتش بالا میره و بدون این گونه وعدها و ترساندن ها راه نیک رو در پی میگیره و سرشت انسانیش رو نشون میده
در مردمی که سطح هوش پایین تری دارند خلق و خوی انسانی کمتری دارند و راحت در منجلاب جرم و خطا گرفتار میشند و این چیزها میتونه اونها رو از ارتکاب جرم دور کنه

sea ray

عضو جدید
کاربر ممتاز

میگن عشقبازی با غلمان خیلی حال میده (مخصوص برادران مومن همجنسباز):D

اگر خدایی هست چی بوجودش آورده؟ خودش خودش رو بوجود آورده یا ذهن انسانه که خدا رو بوجود آورده؟

mahdi26465

عضو جدید
کاربر ممتاز
پوچی؟
به چی میگی پوچی؟

اما جواب سئوالاتتون:

ممنون.

پوچی رو در حرفهایی که میزنی میبینم.
وقتی که شما معتقدی انسان به دنیا میاد و مدتی زندگی میکنه حالا چه خوب و چه بد بعدشم میمیره و هیچی به هیچی خب این معنایی جز پوچی داره؟
نکته بعدی اینه که شما میگی یا خالقی هست یا نیست.اگر نباشه که خب خیلی عجیبه اینهمه کاینات و زمین و اسمان و کهکشان و همین قوانین فیزیک که شما خیلی علاقه مندی بهشون همینجوری خود به خود بوجود اومدن و یه نظم خاصی دارن .ایا واقعا منطقیه؟اگر تو بری تو یه اتاق و چیزی توش نباشه و بیای بیرون و فرداش بری ببینی مثلا یه میز اونجاس ایا میتونی بپیذیری که اون میز خود به خود اونجا بوجود اومده؟
حالا اگه خاقی باشه و به گفته شما هیچ دخالتی تو کار انسان و کاینات نداشته باشه این بحث پیش میاد که چه خالق بیکاری بوده یه سری چیز افریده همینجوری ولشون کرده واسه خودشون.بازم غیر منطقیه به نظر میاد.مثل اینکه پدر شما بعد اینکه شما به دنیا اومدی ولت کنه واسه خودت.کار مسخره ای نیست؟
در مورد بحث حرف دانشمندان غربی اولا من نه حوزوی هستم نه از این خشکه مقدسا اتفاقا خیلی مدرن و به روز هستم و خیلی سعی میکنم مطالعه کنم در این مورد.خب بارها تو مجلات خوندم یا تو خبرهای همین شبکه های غربی شنیدم که مثلا فلان کشف رو اومدن پس از مطالعه قران بهش رسیدن
ضمنا شما خودت همه حرفات نظر شخصی خودته و هیچ سندی براش ارایه نمیدی
یه چیزم حواست باشه بحث ما حکومتهای دینی نیست بحث وجود خدا و ادیان هستش.حالا اگر حکومتی از دین سو استفاده کنه دلیل نمیشه دین بده.
بعدم تو بحث به عقیده کسی توهین نکن.چطوره که شما در این دنیا به همین چیزای سطحی که داری بسیار خرسندی و باهاشون حال میکنی ولی اینکه کسی بخواد تو اون دنیا به تقرب خدا برسه براتون مسخرس؟
ضمنا عقل انسان محدوده و شما چون همه چیزو با عقل میسنجی بعضی چیزارو نمیتونه قبول کنی.ولی عقل کم کم کامل میشه و غیر ممکنها ممکن.
اقای سعید هاشمی لطفا شما هم نظر نده و توهین نکن.مرسی...........

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پوچی رو در حرفهایی که میزنی میبینم.
وقتی که شما معتقدی انسان به دنیا میاد و مدتی زندگی میکنه حالا چه خوب و چه بد بعدشم میمیره و هیچی به هیچی خب این معنایی جز پوچی داره؟
نکته بعدی اینه که شما میگی یا خالقی هست یا نیست.اگر نباشه که خب خیلی عجیبه اینهمه کاینات و زمین و اسمان و کهکشان و همین قوانین فیزیک که شما خیلی علاقه مندی بهشون همینجوری خود به خود بوجود اومدن و یه نظم خاصی دارن .ایا واقعا منطقیه؟اگر تو بری تو یه اتاق و چیزی توش نباشه و بیای بیرون و فرداش بری ببینی مثلا یه میز اونجاس ایا میتونی بپیذیری که اون میز خود به خود اونجا بوجود اومده؟
حالا اگه خاقی باشه و به گفته شما هیچ دخالتی تو کار انسان و کاینات نداشته باشه این بحث پیش میاد که چه خالق بیکاری بوده یه سری چیز افریده همینجوری ولشون کرده واسه خودشون.بازم غیر منطقیه به نظر میاد.مثل اینکه پدر شما بعد اینکه شما به دنیا اومدی ولت کنه واسه خودت.کار مسخره ای نیست؟
در مورد بحث حرف دانشمندان غربی اولا من نه حوزوی هستم نه از این خشکه مقدسا اتفاقا خیلی مدرن و به روز هستم و خیلی سعی میکنم مطالعه کنم در این مورد.خب بارها تو مجلات خوندم یا تو خبرهای همین شبکه های غربی شنیدم که مثلا فلان کشف رو اومدن پس از مطالعه قران بهش رسیدن
ضمنا شما خودت همه حرفات نظر شخصی خودته و هیچ سندی براش ارایه نمیدی
یه چیزم حواست باشه بحث ما حکومتهای دینی نیست بحث وجود خدا و ادیان هستش.حالا اگر حکومتی از دین سو استفاده کنه دلیل نمیشه دین بده.
بعدم تو بحث به عقیده کسی توهین نکن.چطوره که شما در این دنیا به همین چیزای سطحی که داری بسیار خرسندی و باهاشون حال میکنی ولی اینکه کسی بخواد تو اون دنیا به تقرب خدا برسه براتون مسخرس؟
ضمنا عقل انسان محدوده و شما چون همه چیزو با عقل میسنجی بعضی چیزارو نمیتونه قبول کنی.ولی عقل کم کم کامل میشه و غیر ممکنها ممکن.
اقای سعید هاشمی لطفا شما هم نظر نده و توهین نکن.مرسی...........

من که به شما پاسخی ندادم که میخواین نظری ندم
بالاتر هم گفتم نظر همه محترمه
نظر شما هم همینجور

بالا