سلام دوست عزیز
من یه سوال دارم.در کجای قرآن اومده که نماز صبح 2 رکعته و نماز عصر 4رکعت؟
خب قرآن نیاز به تفسیر داره چون یک کتاب معمولی نیست.همین الانش یه فیلسوف یه حرفیه میزنی تا تفسیرش نکنن خیلیا نمیفهمن.چرا الکی میخوای ذهن بچه هارو خراب کنی با این حرفات.
شما که انقد به قوانین علمی تکیه داری و قبولشون داری من یه مثال میزنم واست:
خدا در قرآن میفرماید:رب المغربین و المشرقین.
معنیش میشه خداوند مغربها و مشرقها(ین )علامت مثنی هست یعنی دو مغرب و دو مشرق
فقط در حالت کروی بودن میشه چیزی 2 مغرب و دو مشرق داشت.این دیگه تفسیر علما نیست یه چیز علمیه.این ایه میگه زمین کرویه.
خب حالا چرا ما نباید قبول کنیم؟
ضمنا یه چیز دیگه.اینکه میگی غربیا کشف میکنن بعد مسلمونا میرن از تو قران تفسیر درمیارن کاملا در اشتباهی.
اولا اروپا و غرب هرچی پیشرفت داره از اسلام داره چون اسپانیا مسلمون بود و وقتی شکست خورد از مسیحیا اونا اومدن و همه علم اسپانیای مسلمونو بردن و اروپا شد اروپا
دوما باز یه مثال از قران میزنم.وقتی امریکا اولین بار میخواست فضاپیماشو بفرسته خارج از جو همش توروز میفرستاد و فضاپیما منفجر میشد.
اومد مطالعه کرد دید مسلمونا مدعین پیامبرشون به معراج رفته و در شب .امریکا اومد شب فضاپیماشو شب فرستاد و بدون مشکل از جو خارج شد
کمی تفکر خوبه دوست عزیز
در هیچ جای قرآن نیومده نماز چند رکعت هست، این رو خود محمد پیامبر اسلام به این شیوه درست کرده.
سنت پیامبر چه ربطی به تفسیر آیات داشت هم در خور تامل هست!!!
لطفا دیگه این جملاتتون رو تکرار نکنین که ذهن مردم رو منحرف میکنیم.
هزاران سال هست با احمق فرض کردن مردم و تفاسیر دروغ، زمینه سوء استفاده حاکمین مذهبی رو از عوام فراهم کردین.
حالا هم کسی قصد داره دست دروغ گو بودنتون رو بر ملا کنه، در برابرش جبهه میگیرین.
پس لطفا خونسرد باش و سریع تهمت نزن، در مورد مطالب نظر بده لطفا.
یکجا در قرآن آمده دو مشرق و دو مغرب، یک جا آمده یک مشرق و یک مغرب، یک جا هم آمده مشرق ها.
یعنی زمین کروی، زمین مسطح، زمین دوک شکل !!!!
اتفاقا تفکر رو من به خودتون توصیه میکنم که اینقدر زود باورین راحت هر تفسیری بگن باور میکنین.
غرب هرچه پیشرفت داره از رنسانس داره نه از مسلمون ها، مسلمون ها در گذشته هم عددی نبودن، فقط حرف میزدن.
غرب پس از رونسانس و اخراج مذهبی ها و کوتاه کردن دست کلیسا از حکومت موفق شد روز به روز پیشرفت کنه.
اما مسلمان ها هنوز در قرون وسطی اروپا به سر میبرن و دلشون به تک و توک دانشمندان اونهم ایرانی خوشه، وگرنه عرب های مسلمان که کلا 10 تا دانشمند که چیزی رو اختراع کرده باشه نداره.
از طرفی فردی مثل زکریای رازی کاشف الکل، صراحتا نوشته مذاهب عامل نابودی و انحطاط جوامع هستند چون با خودشون جمود فکری و تحجر رو به همراه دارن و اجازه رشد اندیشه و فلسفه را نمیدهند.
در مورد ناسا و فرستادن موشک در شب و حادثه معراج پیامبر در شب، به قدری این ادعا کودکانه هست که ترجیح میدم جوابی بهش ندهم.
معراجتون هم خیلی جالبه، با لباس فضایی از جو خارج شده نه؟ بعد از خارج شدن از جو کجا رفته؟ مکان داره اون کسی که خلقتون کرده اون بالا بالاها !!!!
دوست گرامی اینجا مهدکودک نیست والا، قصه شب برای مردم تعریف میکنین.
هرچند اساس همه ادیان بر کودک فرض کردن مردم هست با اون داستان های خیالی جن و پری و بهشت و جهنم و شیطان و ....