ادامه ماجرای سفر اشتباهی یك پیرزن ایرانی به مدینه؛
ایران ایر دنبال خسارت گرفتن از پیرزن 70 ساله!
نوه پیرزن 70 ساله درگزی گفت: ایران ایر به عنوان اینكه مادربزرگم اعتبار 50 ساله آنها را زیر سئوال برده خواستار پرداخت غرامت از سوی وی شده است.
به گزارش فارس، مجید دبیریان اظهار داشت: عربستان سعودی به دلیل سهلانگاری ایرانایر مبلغ 3 هزار ریال سعودی این شركت را جریمه كرده است كه آنان نیز ما را متضمن این خسارت دانستهاند.
نوه پیرزن 70 ساله درگزی افزود: علاوهبر این جریمه شركت هواپیمایی ایران ایر هزینه بلیت از مشهد به مدینه و از جده به ایران را از مادربزرگم مطالبه كردهاند.
وی ادامه داد: ما معتقدیم كه دلیل اصلی این سهلانگاری خود ایران ایر بوده زیرا مادر بزرگ بنده در نهایت سادگی و بدون نیت سوء خواستار بهجا آوردن این سفر بوده است.
دبیریان با اشاره به اینكه مادر بزرگش كارت پرواز نداشته خاطرنشان كرد: باوجود اینكه وی به میهماندار گفته است شمارۀ صندلی ندارم، میهماندار جای خالی كه موجود بوده را نشان داده و او را به آن صندلی هدایت كرده است.
وی تصریح كرد: بعد از شكایت ایرانایر ما هم شكایتی را تنظیم كردیم مبنیبر اینكه به علت سهلانگاری مسئولان ایرانایر ما و خانوادهمان دچار فشار روانی و استرس شدیدی بهخاطر غیبت مادربزرگمان شدیم.
دبیریان افزود: این موضوع قابل توجیه نبوده و انصاف نیست كه این تقصیر را گردن یك پیرزن 70 ساله بیندازید.
وی در مورد نحوه اطلاع آنها از سفر مادربزرگشان به مدینه گفت: بعد از اینكه نیمهشب (جمعه) مطلع شدیم مادر بزرگم بعد از ظهر جمعه 14 آبانماه درگز را به سمت مشهد ترك كرده و هنوز به منزل ما در مشهد مراجعه نكرده به پلیس اطلاع دادیم.
نوه پیرزن 70 ساله اظهار داشت: ما همچنین بیمارستانهای درگز، مشهد و حتی قوچان را نیز استعلام كردیم و تصادفات جادهای را نیز بررسی كردیم تا شاید ردی از او به دست آوریم كه موفق نشدیم.
وی در مورد نحوه اطلاع آنها از حضور مادربزرگشان در مدینه خاطرنشان كرد: در روز شنبه ساعت 8 و 15دقیقه صبح بود كه از بعثه رهبری واقع در مدینه با ما تماس گرفتند و مشخصات مادربزرگمان را دادند كه ما در ابتدا فكر كردیم شاید اشتباهی رخ داده یا كسی خواسته با ما شوخی كند.
دبیریان در ادامه تصریح كرد: ولی بعد از اینكه شماره تلفن را كنترل كردیم متوجه صداقت این سخنان شدیم و باورمان نمیشد كه چگونه مادربزرگمان توانسته بدون اطلاع ما به مدینه عزیمت كند.
نوه پیرزن 70 ساله درگزی در مورد اقدامات آنان بعد از مطلع شدن از این جریان گفت: نخستین اقدام ما این بود كه پاسپورت جدید او را به استانداری بردیم تا از آن طریق پیگیر موضوع شویم.
وی در ادامه افزود: در استانداری معاون استاندار با آقای مجردی در مدینه تماس گرفتند و ایشان مطلب را تأیید كرده و گفتند كه مقامات عربستانی به خاطر عدم داشتن ویزا خواستار برگرداندن مادربزرگ به ایران شدهاند.
دبیریان گفت: ما حتی تلاش كردیم از طریق كنسولگری ایران در مدینه این موضوع را پیگیری كنیم تا برای وی ویزای عربستان صادر شود.
وی خاطرنشان كرد: با وجود تلاشهایی كه كنسولگری ایران برای ماندن مادربزرگم در مدینه داشتند اما مسئولان ارشد سعودی به دلیل اینكه غیرقانونی وارد كشورشان شده است ماندن او را در عربستان نپذیرفته و ویزا برایش صادر نكردند.
وی اظهار داشت: شاید اگر این موضوع از طریق سفرای ایران و عربستان پیگیری میشد نتیجه بهتری حاصل میشد و این سفر روحانی كه بدون هیچگونه سوء نیتی و با صفا و سادگی دل یك پیرزن آغاز شده بود و با قربانی كردن یك گوسفند در قربانگاه حاجیان به پایان میرسید.
دبیریان در پایان از سفر مادربزرگش به سرزمین وحی در سال آینده ابراز امیدواری كرد و گفت: امیدوارم با توجه به سن بالای او و اتفاق ناخوشایندی كه برایش پیش آمد با عنایت پروردگار و مساعدت مسئولان كشوری بتوانیم در سال آینده وی را به این سفر معنوی و روحانی راهی كنیم.