بابا یه پا هئت علمی برای خودت...من به یکی از دوستان هم همین رو گفتم...کسی که ایلتس داره دیگه نباید بره المانی بخونه...الان روی همون درست تمرکز کن...سعی کن معدلت رو بالا بیاری..نه چند ترم مهم نیست اما معدلت اگه پاینن باشه سخت میشه پذیرش گرفت...اگرم واقعا دوست داری بری گوته المانی بخونی که من توصیه نمی کنم چون تنها با داشتن تست داف یا دی اس ها می تونی پذیرش قطعی بگیری حتی اگر تا سی اینس رسیده باشی...
من اگر جای شما بودم...درس می خوندم...ترم 9 که رسیدم...ریز نمراتم رو ترجمه می کردم و برای همه دانشگاه ها می فرستادم...اینجا چون دی اس ها در المان برگزار میشه اینا خودشون پذیرش با کلاس زبان می دهند...من خودم تو ایران تا ا اینس خوندم تو گوته هر کی با من رفت سفارت ب اینس داشت...با من یه کلمه هم المانی حرف نزدن اونا رو سوال پیچم کردن...اونا رد شدن و منی که ا اینس داشتم ویزا گرفتم...من الان پذیرشم با کلاس زبانه یعنی دارم زبان می رم و بعد امتحان دی اس ها می دهم بعد می رم سر کلاس...
می خواهم بگم وقتت رو شما که تازه ایلتس داری تلف نکن...اصلا بگذار از دو تا دانشگاه پذیرش داشته باشی...
سلامسلام
خیلی وقت بود این طرفا نیومده بودم
امروز اومدم یهو چشم افتاد به این تاپیک
تورج جان از امروز صبح نشستم کل تاپیکو خوندم. واقعا ممنون!!!!
فقط یه سوال و نظر::
من الان دانشجویه کاردانیم و مکانیک خودرو میخونم (سراسری) و فقط 2 ترمم مونده. الانم ترم 3 آلمانیم . میخوام برای ادامه حتی اگه شده برای کارشناسی برم آلمان. علاقه زیادی به طراحی دارم . معدلم تقریبا 16.5 و حالا میخوام یک اینکه ببینم چه رشته و دانشگاهی رو پیشنهاد میکنی؟؟
و سوالم هم اینکه توی یکی از پست هات گفته بودی با کلی زحمت یه سرهنگی رو قانع کردی که میری درس بخونی! میخوام ببینم برای ایمکه معافیت تحصیلی بگیری اینکاروو کردی یا موقع وسیقه گذاشتن؟؟؟؟
حرفام با فرض اینه که شما می خواهی بری دانشگاه المانی زبانسلامی دوباره
مهندس من یه چیزی رو نفهمیدم. یادت باشه گفتم که آیلتس دارم و از آلمانی هیچی نمی دونم. رشته ای رو هم که می خواهم تو آلمان برم همش آلمانی زبانه. سربازی هم هنوز نرفتم. معدل 16.14 از دانشگاه سراسری تبریز.
حالا می خوام بدونم که می تونم برای رشته ی آلمانی-زبان اقدام کنم، بهم پذیرش می دن که زبان بخونم بعد برم سر کلاس؟ سربازی می زارن با پذیرش زبان آلمانی از کشور خارج شم؟
هر دانشجو می تونه هفته ای 20 ساعت کار کنه خب حساب کن میشه روزی 4 ساعت دارمد ماهی حداقل 400 یورو برای کار دفتری دانشجویا پس این مهندس تورج ما کجا رفته الان چند وقته به هیچ پستی جواب نداده؟؟
مهندس میخاستم بدونم اونجا مشکل پیدا کردن کار وجود نداره؟؟ یه وقت نیایم اونجا ببینیم کار نیس نتونیم دیگه از پس خرج و مخارج بر بیایماااااا
پول برای چیه؟کسی اگه مدرک از خارج داشته باشه راحتتر کار گیرش میاد یا حداقل کار بهتر یا درآمد بیشتر
اولا ترنج نهو تورجسلام بر ترنج عزیز ممنکه منو با شرایطی که دارم واسه ادامه تحصیل در آلمان راهنمایی کنی؟
من دانشجوی سال سوم کارشناسی با معدل کل 13.69 هستم و می خواستم واسه ارشد درخواست بدم ولی حالا که پاسخ های بالا را خوندم اگه بشه می خوام واسه ادامه کارشناسی درخواست بدم.
الان می خوام بدونم اصلن این کارو پیشنهاد میکنی یا نه؟ و اینکه با این معدلم چطور شدنیه؟ درضمن من کارت معافیت سربازی دارم و در حال آماده شدن واسه آزمون تافل هستم.یه کم نا امیدم!
اینم اضافه کنم اگر نا امیدی بهتر بری همین الان بمیری...مرد حسابی مرد که نا امید نمیشه مرد خسته میشه اما نا امید نمیشهاولا ترنج نهو تورج
دوم میشه برای کارشناسی اقدام کرد با معدل زیر 14 البته معدل پایانی رو می گم من نشنیدم کسی پذیرش گرفته باشه البته من نشنیدم نمی گم نمیشه هر چند یکسال برای بالا بردنش وقت داری
تافل رو گرفتی می تونی برای دانشگاههای انگلیسی زبان المان اقدام کنی
شما مشکلی نیست اگر اقدام کنی پذیرش رو بگیری و شرایط سفارت هم داشته باشی راحت ویزا می گیری اگر مشکل خاصی در روابط بین الملل نباشه
سلام
ممنون از لطف شما
کسانی که قبولی سراسری روزانه دارن می تونند خیلی راحت برای کارشناسی پذیرش بگیرن فقط کافی بری از سازمان سنجش تایید قبولی رو بگیری و بعد با ما بقیه مدارک لازمه ترجمه و ایمیل کنی برای برای بخش اینترنشنال دانشگاه مورد نظر
در اینکه چه رشته ای رو می خواهی بخونی همه چیز به توانایی ها و علاقه خود فرد بستگی داره اما یک مطلبی که اینجا با ایران و اهل درسیها هست اینجا درس رو برای خود درس می خونند نه بخاطر پز دادنش
حالا چون مثلا ماشین دوس داری که دلیل نمیشه حتما بخواهی بری طراحی...اینطور نباید فکر کنی
چون توی ایران محدویدت برای تنوع است این ایرادات پیش میاد
من خودم الان گرایش ارشدم هم مهندسی مکانیکه
اینجا هر چه کمتر وارد جزیاتت بشی برای دکترا دستت بازه...می خواهم بگم اگه رفتی طراحی یه موضوع خاص خودت و استعداد هات رو محدو کردی به یک مطلب خواست
مثلا من با ارشد مکانیک می تونم حتی دکترا نفت بخونم اما یه کارشناسی ارشد نقت نمی تونه بیاد دکترا مکانیک
می خواهم بگم محدود کردن هیچ خوب نیست یک مهندس باید کلیات بدونه نه جزییات...جزییات برای دکتراس...متاسفانه تو ایران این مشکلم داریم
خود من هیچ نرم افزاری بلد نبودم خیلی ها هر ترم هزینه می کردن نمی دونم انسیس بود کتیا بود سالید بود و ...الان خدمت تشریف دارن
توی زندگی نباید رفت تو حاشیه...هدف از درس خود درسه
تو پست های قبلی یه لینک گذاشتم می تونی نام رشته رو بدی و مشخصات دانشگاه رو پیدا کنی این لینک وابسته به خود سفارته و معتبر ترین منبع اطلاعاتیه جواب تمام سوالاتت توش هستبازم ممنون از راهنمایی هات
خوب قبول وارد جزئیات نمیشم . تا دکترا!
یعنی مثلا برای کارشناسی و کارشناسی ارشد همون مهندسی مکانیک بخونم. خوب این تا اینجا.
برای مکانیک چه دانشگاهی رو پیشنهاد میکنی؟
خودت تو کدوم دانشگاهی؟ (اگر جواب دادنش اشکالی نداره)
نظرت راجع به TUM چیه؟ و اینکه من چند جا خوندم این دانشگاه آلمانی زبانه چند جام دیدن اینگلیسی زده!!!
کدومشه بالاخره؟
راستی خیلی ببخشید میشه راجع به بورسیه هم یه توضیحی بدی؟
تورج جان من منظورم ، نبودن مشکل در پیدا کردن یه کار مناسب بود یعنی یه وقت یه نفر بعد این همه مشکلات پانشه بره اونجا بعد ببینه کار گیرش نمیاد! (با توجه به بحران اقتصادی و ایرانی بودن ما و تحریم شدن کشور ما و اصلا هر دلیل دیگه)هر دانشجو می تونه هفته ای 20 ساعت کار کنه خب حساب کن میشه روزی 4 ساعت دارمد ماهی حداقل 400 یورو برای کار دفتری دانشجوی
شما با روزی 4 ساعت کار دانشجویی می تونی کرایه خوابگاه و خوراک یه ماه رو در بیاری زرنگم باشی یه پس انداز داری پس نترس
خدا خیرت بده دیگه کار مناسب تر از این؟؟ میگم با کار دانشجویی می تونی کرایه خونه و خرج خوراک و هزینه دانشگاتو بدی...تو مملکت خودت انگار تا حالا کار دانشجویی نکردی؟؟تورج جان من منظورم ، نبودن مشکل در پیدا کردن یه کار مناسب بود یعنی یه وقت یه نفر بعد این همه مشکلات پانشه بره اونجا بعد ببینه کار گیرش نمیاد! (با توجه به بحران اقتصادی و ایرانی بودن ما و تحریم شدن کشور ما و اصلا هر دلیل دیگه)
راستی گفتم تحریم یاد این افتادم که آلمان هم جزء کشوراییه که ایران رو تحریم کرده ، حالا با توجه به این موضوع ویزا یا پذیرش میدن به ایرانیااا؟!!
و یه سوال دیگه اینکه واسه گرفتن پذیرش در دانشگاه های انگلیسی زبان ، باید حتما مدرک آیلتس باشه یا چیز دیگه ای هم مثل FCE یا چیزای دیگه میتونه باشه
ممنون
آفرين به تفكرت(ون)پول برای چیه؟
پول اگر برای به رخ کشیدن قدرته که کاری بس ابلهانه است چرا که همیشه دست بالا دست زیاده
اگر برای ارامشه که می تونی امتحان کنی با جیب خالی بری بیرون احساس امنیت می کنی یا با 100 میلیون پول تو کیف کولیت؟؟؟
باور کن اگر علم رو برای پول می خواهی بهتر همین الان ببوسیش بگذاریش کنار بری توی بازار و از هوشت و استعدادت در بازار استفاده کنی
با علم به چیز های می رسی که پول بی ارزش ترینشه
ولی من اگر جای شما بودم تلاشم رو می کردم
من روز اول که بسم الله رو گفتم جیبم خالی بود باور کن با دو میلیون بلند شدم از اهواز رفتم تهران توی جای بنام 4 دانگه توی یه کارگاه تعطیل توی شهرک صنعنی وسط بیابون زندگی می کردم بدون هیچ گونه امکان رفاهیی مناسب، باور کن از شدت سرما توی اتاق از دهنم بخار می امد بیرون و ...خیلی سختی کشیدم خیلی...خسته شدم اما نا امید نشدم خلاصه اش بکنم که غیبت هم داشتم با وزارت علوم هم مشکل داشتم اما یا علی گفتم رو رفتم تو دلش...همین تلاشی که کردم و یکی یکی مشکلات رو حل کردم باعث شد صاحب کارگاه که پسر خاله پدرم میشد یه روز دعوتم کنه خونه اش و بهم گفت کجای کاری داستان رو که تعریف کردم گفت چقدر پول لازم داری برای رفتن گفتن 8 هزار تا...3 روز بعد دعوتم کرد 8 هزار تا گذاشت توی جیبم یه لب تاپم بهم داد که الان دارم با همون برای شما می نویسم.
تلاشت رو بکن بگذار بخاطر نداشتن پول نتونی بری اما تلاشت رو بکن تا فردا پشیمون نشی...نمی دونم از این ستون تا اون ستون فرجه...تلاشت رو نشون خدا بدی همش درسته
سلام آقا تورج ممنون از تمام راهنمایی خوبت(عید شما مبارک)
من الان ترم آخر مکانیک سیالات دانشگاه آزاد تهران جنوب معدل حدود 16 و 17 میشه، زبانم خوب اما مدرک زبان ندارم و تا برم سربازی برگردم مدرک زبانو میگیرم .(متولد 69 هستم)
قصد داشتم برای دانشگاه فنی وین اقدام کنم که زبان تدریس آلمانی (متاسفانه) اما با سایتی که قرار داده بودید سرچ کردم دانشگاه به زبان انگلیسی پیدا کردم یکی دانشگاه فنی مونیخ بود به نظر تو شانس برای پذیرش هست یا نه؟
پدرمو راضی کردم ماهی 600 یورو بهم بده، برای درس خوندن اونجا کافی هست؟
ایا میتونم خودم اقدام کنم یا کار رو به موسسه باید بدیم؟
آیا باید کارنامه قبولی در ارشد داشته باشم یا با همین مدرک لیسانس میشه اقدام کرد؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
اپلای کردن و تحصیل در خارج از کشور برای مهندسین مکانیک | مهندسی مکانیک | 3 |