سلام به دوستان عزیز کامپیوتری

راستش موضوعی که میخوام مطرح کنم یجور گفتمان دوستانه اس که خوشحال میشم از تجربیاتتون من رو بهره مند کنید .
من دانشجوی مهندسی نرم افزار هستم و ترم دیگه ترم آخرمه و پایان نامه میدم . اما واقعیتش اینکه که نمیشه گفت به رشته ام بی علاقه ام .. نه .. ولی همه ی بچه هایی که کامپیوتر خوندن یا مشغول به تحصیل هستن میدونن که این رشته رشته ی سنگین و پرکاری هست . و کمی از بقیه ی رشته های مهندسی مثل مهندسی برق نمیاره بنظرمن .. و آدم با این همه فشاری که در طی تحصیل تحمل میکنه حداقل از خودش انتظار داره که یه پیشرفتی کرده باشه دیگه.. نه اینکه در جا بزنه از نظر مهارتی!
باالاخره هر آدمی از خودش یه سطح انتظاراتی داره دیگه..من الان بعنوان دانشجویی که داره مراحل پایانی کارش رو توی مقطع لیسانس میگذرونه در نظر خودم از نظر اطلاعات و تبحر کاری در زمینه ی کامپیوتر صفر هستم !!
در دانشگاه که فقط کارمون شده خوندن و پاس کردن.. حتی دروس مهارتی برنامه نویسی هم اینقدر تئوری گرایانه شده که هدف فقط صرفا پاس کردن هست و اصلا بطور جدی به مهارت برنامه نویسی پرداخته نمیشه.ازین گذشته خیلی چیزای دیگه.. شاید کمی تعجب آور باشه واسه همه .. اما باور کنید من هنوز برای اولین بار خودم سیستم کامپیوتر اتاقم رو سرویس نکردم ! از ویندوز عوض کردن تا هزار کار دیگه.. شاید چون به خودم و دانسته هام اعتماد ندارم...بنظر شما اشکال کار از کجاست ؟؟ و من بعنوان یه فردی که صرفا نمیخواد فقط اسمش مهندس نرم افزار باشه باید چه کنم تا به مهارت های لازم برسم؟؟ برم کلاس خصوصی؟؟ آموزشگاه های فنی حرفه ای بین المللی؟؟؟؟
مثلا من قراره ترم دیگه پایان نامه بدم .. حتما هم یک پروژه ی برنامه نویسی خواهند داد دیگه.. حالا وقتی به دانسته های خودم رجوع میکنم و میبینم تو ی حتی یک زبان برنامه نویسی تسلط کافی ندارم خب بنظرتون چطور میتونم بدون کمک گرفتن از دیگران پایان نامه بدم و در عین حال دفاع هم بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟
اینا به کنار... بنظر شما در کنار تحصیل کردن توی مقعط کارشناسی چه چیزایی رو بطور جداگانه کلاس بریمو یاد بگیریم بهتره که در آینده بدردمون میخوره؟؟ مثلا از بین نرم افزار ها کدومش کاربردی تره که روش تمرکز کنم تا به مهارت بالا برسم ؟؟ یا از بین زبان های برنامه نویسی؟؟
مثلا از دوستام شنیدم اگه توی آموزشگاه های کامپیوتری کلاس شبکه بری خیلی بدرد میخوره!
ممنون میشم نظر بدید.شیما