اخلاق در محضر حضرت آیت الله مجتهدی ره

rahino

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
دو خصلت

رسول خدا صلوات الله علیه فرمودن :
روز قیامت که میشه ، روز قیامت که میشه
خدا دو بال به بعضی ها مرحمت میکنه
مثل جعفر طیار
با این بالشون پرواز میکنن ، از اینور به اونور
ملائکه میگن شما از کجا اومدین ؟ در بهشت هنوز وا نشده
آیا شما حساب رو دیدین ؟
میگن نه .
از پل صراط رد شدید ؟
میگن نه ، ما پل صراط هم ندیدیم
جهنمو دیدین ؟
میگن ما جهنمم ندیدیم
میگن ما اصلا هیچی ندیدیم
ملائکه میگن امّت کدوم پیغمبر هستین شما ؟
میگن ما از امت پیغمبر آخر الزمانیم
شماها ، شما
ملائکه میگن که :
قسم میدیم شما را به خدا
بگید که عملتون در دنیا چی بوده ؟ که متسحق این نعمت عظما شدین ؟
این خصلت ها
میگن ما دو خصلت داشتیم ، یعنی در ما این دو خصلت بود
خدا ما رو به واسطه اون دو خصلت به این منزله عظما رسوند
ملائکه میگن اون دو خصلت چی بوده که به واسطه اون دوتا خصلت ، شما دو تا پیدا کردید اومدید تو بهشت ؟
میگن :
1 . ما اگه خلوت میکردیم حیا میکردیم که گناه کنیم
2 . به کمی که خدا برای ما روزی کرده راضی بودیم

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
حجاب

حجاب

حضرت آیت الله مجتهدی می فرمایند: قصابی می گفت: زمان قدیم که زن ها پوشیه می زدند روزی زنی به مغازه من آمد که گوشت بخرد در حالی که پوشیه نزده بود ولی صورتش را با چادر پوشانده بود و فقط نوک بینی او از چادر بیرون بود، گفتم خانم صورتت را بپوشان وبا می آید، او هم سریع صورت را پوشاند. در قدیم حجاب ارزش بود الان اگر دختران موهای خود را از جلو یا عقب بیرون بیندازند یا آرایش کرده و معطر باشند ارزش و مد است. پدرم می گفت دیدم پیرزنی هم چادر و هم پوشیه دارد و دخترش چادری و نوه اش با مانتو است، جلو رفتم و گفتم پیرزن، اگر کسی تو را نگاه کند باید کفاره بدهد، این چادر و پوشیه را به نوه و دخترت بده

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
حضرت استاد فرمودند: شخصی جریانی را برایم نقل کرد که یک نفر بود نمازها و روزه های قضا، خمس، حقُّ الناس، و هم کارهایش را در زمان حیات خودش درست کرد و حتی ثلث مالش را هم خرج کرد، و جالب اینکه برای خودش هم ختم گرفت و گفت اگر از دنیا رفتم لااقل خیالم راحت است که اگر زن و بچه هایم بعد از مرگم کاری برایم نکردند، متضرر نشده باشم، بله شما هم باید این طور خودت را آماده کنی و مرگ را جلوی چشمان خود قرار دهی و تا زنده هستی خودت اموالت را خرج کن و خودت به فکر خودت باش ویک کاری برای آخرتت انجام بده، که مبادا دست خالی از دنیا بروی، و بدان آن دنیا پشیمانی به حال تو نفعی ندارد. فکر کن که جوانی و حالا حالاها نخواهی مرد

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
حضرت آیت الله مجتهدی می فرمایند: بنشین قدری فکر کن که خداوند متعال چقدر به ما نعمت داده است. خودش می فرماید: نمی توانید نعمتهای مرا بشمارید. یکی از بزرگترین نعم خداوند این است که ما هر چه گناه می کنیم او می پوشاند، اگر مثلاً در پیشانی ما یک کنتور بود و هر یک گناه، یک شماره می انداخت، دیگر ما آبرو نداشتیم و نمی توانستیم زندگی بکنیم، یا اگر به جای شماره انداختن بوی ظاهری قرار داده بود، دیگر کسی طرف دیگری نمی رفت اگر از گناهان یکدیگر با خبر می شدید، یکدیگر را دفن نمی کردید، ببین خدا چقدر مهربان است که روی گناهان ما سرپوش گذاشته است.

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
حضرت آیه الله مجتهدی می فرمایند: یک بار در زمان جوانی آمدم شلوارم را ایستاده بپوشم پدرم تذکر داد و گفت: بنشین و بپوش، و رو به قبله نپوش،چون ایستاده شلوار پوشیدن مکروه است. تا موی سرم زیاد می شد، پول می داد و می گفت: برو موهای سرت را کوتاه کن، یک باربا شخصی بزرگتر از خودم صحبت می کردم، پدرم مرا دید، بعد از رفتن آن شخص، یک سیلی به صورتم زد و گفت: مگر نگفته بودم با بزرگتر از خودت رفاقت مکن؟ چرا با بزرگتر از خودت رفیق می شوی و حرف می زنی؟ لذا از همان کودکی باید فرزندانتان را به احکام اسلامی ملتزم کنید.

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
حضرت آیت الله مجتهدی می فرمایند: یکی از طلبه های این مدرسه گفت: روزی برای نماز مغرب به مسجد می رفتم، نزدیک اذان یکی آمد و نماز ظهر و عصر را تند و بدون طُمَأنینه خواند، جلو رفتم و به او گفتم:آقا نماز شما باطل است بسیار تند خواندید و هیچ کاری را کامل انجام ندادید، آن شخص گفت : معلوم است هنوز گرفتار چک و سفته نشده ای. بیچاره نمی داند که اغلب گرفتاریهایش به خاطر همین کم اهمیت دادن به نماز است.

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
حضرت آیه الله مجتهدی می فرمایند: وقتی که یک بدحجاب از کنار من عبور می کند سرم را پایین گرفته و ناراحتی خودم را نشان می دهم و بلند بلند لااله الاالله می گویم.

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
حضرت آیة الله مجتهدی می فرمایند: یادم می آید در اوائل طلبگی برای تبلیغ به لواسان بزرگ رفتم در آنجا هر روز غذا برایم پلو و مرغ می آوردند تا حدی که دیگر کلافه شدم گفتم خدایا یک آشی برسان، سرظهر کنار سفره نشسته بودیم دیدم شخصی با یک قابلمه آش آمد و گفت این را زنی برای شما درست کرده است. غرض اینکه هر چه می خواهی از خدا بخوا

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
انیس واقعی
مستحب ، یادتون باشه جنازه رو که دفن کردین ، راه تونو نکشین برین چیکار کنین ؟
پنج شیش قدم که رفتین ، برگردین که این مرده با این قبر انس بگیره مستحبِکه این مرده آگاهِ بله ، متوجهِ ، میبینه.

. . . خداوند تبارک و تعالی به این بنده میفرماد :
بنده من تنهات گذاشتن ؟ ( اگر خوب باشه آدم )
از طرف پروردگار خطاب میرسه :
بنده من ، تنهات گذاشتن ؟ رفتن ؟
زن و بچه ، مرید ، رفیقا بر میگردن ، میرن ، ناهار میخورن
خدا میفرماد : بنده من ، تنهات گذاشتن ؟
غصه نخور ، منم انیس تو
من خودم انیس تو ام

خوشبحال او بنده ها
خوشبحال اون بنده هایی که از طرف خدا یه همچین خطابی بهشون برسه
بنده من ، تنهات گذاشتن ؟ ناراحت نشو ، منم انیس تو
چقدر خوبه خدا این حرفو به آدم بزنه
چه کیفی داره این حرف که خدا به آدم بگه غصه نخور ، منم انیس تو
اما اگر خدا هم ما نداشته باشیم
عمل صالحی نکردیم که خدا این حرف رو به ما بزنه
بدبختیم در قبر

آخرین ویرایش:

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
عُرفیات طلبگی
استاد من در عُرفیات، حاج شیخ علی اکبر برهان (ره) بودند. عرفیات غیر از اخلاقیات است. ممکن است شخصی استاد اخلاق باشد ولی از عرفیات هیچ نفهمد. باید استادی را پیدا کرد که عرفیات را برای انسان بگوید. عرفیات یک سری مسائلی است که شاید خلاف شرع نباشد ولی خلاف عُرف جامعه است و عوام الناس از انجام آن ها، توسط ما روحانیون خوششان نمی آید. ما هم برای این که مردم به دین و روحانیت علاقه مند شوند و طرد نشوند باید این ها را مراعات کنیم. حالا چند نمونه از عرفیات را می گوییم:
1ـ دقت در معاشرت با مردم: روحانی نباید با کسی که به دین و دستورات دین اهمیت نمی دهد معاشرت کند (مگر این که قصد راهنمایی او را داشته باشد) و نباید چنین افرادی به منزل او رفت و آمد کنند.
استاد ما حضرت آیت الله حاج شیخ علی اکبر برهان (ره) می فرمودند: روزی به خانه رفتم و متوجه شدم که عده ای میهمان از طرف آشنایان و فامیل های همسرم، تشریف دارند، و بعضی از آن ها بدون رعایت این که ما روحانی و آخوند هستیم، و مردم از ما بیش از دیگران توقع دارند، با ظاهری شرعی ولی نامتناسب با عرفیات طلبگی ما، حضور داشتند، لذا به اهل بیت گفتم که برای آن ها توضیح دهند که متوجه بشوند، و آن ها هم الحمدلله متذکر شدند و بعد از این جریان هر وقت به منزل ما می آیند عرفیات را رعایت می کنند.
کسانی که بد حجاب اند نباید در منزل شما رفت وآمد کنند. من حتی گفته ام بچه های کوچک را بدون چادر به منزلمان نیاورند. اگر در کوچه و خیابان حتی یکی از محرم هایت را دیدی اگر حجاب کامل هم داشت با او صحبت نکن یا اگر صحبت می کنی او را نگاه نکن. گوش خود را نزدیک او بیاور و به صحبت هایش گوش کن. چرا که مردم نمی دانند این زن محرم شما است.
2ـ خرید اجناس: در خرید کردن برای منزل دقت کن که مورد سوء تفاهم از سوی مردم واقع نشوی. حضرت آیت الله العظمی سیدمحمدکاظم یزدی (ره) می فرمودند: همیشه از یک قصابی گوشت نخرید، می گویند این آخوندها چقدر گوشت می خورند.
یا مثلاً یک روحانی حتی المقدور سعی کند که کم تر با همسرش در خیابان راه بیفتد و به خرید برود. به مغازه هایی که چیزهای گران قیمت می فروشند نرود؛ مثلاً به بنگاه های ماشین فروشی و فروشگاه های تلویزیون و غیر ذلک. اگر هم نیازی داشت می تواند محارم خود یا افراد مورد اطمینان و با تجربه را بفرستد. نقل می کنند که یک روحانی با همسرش، وارد فروشگاه لوازم آرایش بانوان شده و پس از انتخاب یکی از اقلام آن، و در خارج از فروشگاه و بدون توجه به اطراف خود، آن را به همسرش نشان می داد که کدامیک بهتر است، در حالی که این عمل می تواند در اذهان مردم نسبت به مقام روحانیت اثر بدی داشته باشد. لذا طلاب محترم باید این گونه امور را رعایت کنند.
3ـ به هر مکانی نرود: روحانی هر جایی نباید برود، هر جایی نباید بنشیند. مثلا کنار خیابان روی جدول ننشیند یا در مکان های عمومی و پر رفت و آمد، یا جایی که همه روی زمین نشسته اند، بالای صندلی ننشیند و اگر مجبور بود بنشیند در نشستن هم مراعات کند، مثلاً یک پا را روی پای دیگر نیندازد. و همچنین نباید دست زن و بچه را بگیرد و برود پارک یا شهر بازی یا سینما. یا برود ساندویچی و یک ساندویچ بگیرد و پشتش هم نوشابه بخورد. البته این گونه امور حرام نیست ولی بعضی از مردم این اعمال را از ما روحانیون توقع ندارند، لذا ما باید رعایت عرفیات طلبگی را بکنیم.
4ـ وضع ظاهری: روحانی باید از نظر لباس پوشیدن، لباسی ساده و تمیز و در عین حال منظم و مرتب داشته باشد و خدای نکرده لباس هایش چرکین نباشد و بوی عرق ندهد.
5ـ دقت در خرج: روحانی نباید مهمانی های مفصل راه بیندازد، یا مثلا در تالارها مراسم عقد و یا مراسم دیگر بگیرد و سورها و خرج های بی مورد کند. آیت الله حاج آقامرتضی حائری (ره) با کاروانی به مکه رفتند. قرار شد علمای دیگر از مکه به دیدن ایشان بیایند. مدیر کاروان از خرج خودش اتاقی آماده کرد و میوه های مختلف در اتاق آماده نمود. وقتی ایشان وارد اتاق شدند و صحنه را دیدند ناراحت شدند و به مدیر کاروان فرمودند: چرا می خواهی مردم را با من دشمن کنی؟ این ها را جمع کن. فقط چای کفایت می کند (یعنی ممکن بود که حاجی های کاروان فکر کنند که هزینه انجام شده، از بودجه کاروان است و دچار سوءظن نسبت به آیت الله مرتضی حائری شوند). وقتی هم روحانی به مهمانی می رود یا برای او مهمان می آید باید مراعات اخلاقیات و عرفیات را هم بکند.
روزی که طلبه بودیم با استادمان حاج شیخ علی اکبربرهان (ره) به دیدار یک حاجی که تازه از مکه آمده بود رفتیم. ایشان به ما فرمودند: حق دست زدن به هیچ چیز را ندارید. کاری نکنید که بگویند آخوند جزء مطهرات است و همه چیز را پاک می کند و می خورد. بنشین و به هیچ چیز دست نزن. بگذار به زور به تو، چیزی تعارف کنند.
6ـ وضعیت سر و صورت: در حرم امام رضا(علیه السلام) عبور می کردم، دیدم روحانی جوانی موهایش را از زیر عمامه تا وسط پیشانی بیرون ریخته است. به او گفتم: ببخشید آقا، مثل این که اصلاح شما دیر شده است. گفت: مدرکی هم دارید؟ یعنی اگر این کار من خلاف است آیا برای این کار خلاف، مدرک و سند روایاتی دارید؟ اگر دارید ارائه بدهید؟ در حالی که خیلی از موارد هست که حرام و خلاف شرع نیست ولی عرف، آن را نمی پسندد. لذا روی این اصل به او گفتم: چرا با لباس زیر به حرم نمی آیی؟ با وجود این که برای مردان فقط پوشاندن عورتین واجب است و پوشاندن بقیه بدن واجب نیست. (با وجود این، رعایت عرف را می کنی، و کاری نمی کنی که مردم از تو ناراحت شوند، پس در طلبگی و آخوندی هم چنین باش و رعایت عرفیات طلبگی را بکن و کاری که مراجع و علما و فقها نمی کنند تو هم نکن.)
7ـ ساده زیستی: مهم ترین مطلب عرفی، ساده زیستی است. انگشتر زیاد دستت نکن، گران قیمتش را هم همین طور. تسبیح رنگی یا گران قیمت هم دستت نگیر. خودکار و خودنویس خارجی و نعلین گران قیمت که برای طلبه و روحانی سزاوار نیست، استفاده نکن. روحانی حتی المقدور باید زندگی و خانه ای ساده داشته باشد.
نقل می کنند آیت الله فشارکی(ره) یک اتاق داشتند که وسط آن را پرده کشیده بودند. یک طرف درس می دادند و طرف دیگر محل زندگی ایشان بود. اگر امام خمینی (ره) وقتی که از پاریس آمدند، می رفتند کاخ نیاوران شاید این قدر محبوب مردم نمی شدند و دیگر حرفشان چندان در مردم اثر نداشت، امام با آن همه عظمت، در یک خانه ساده و معمولی و یک حسینیه که دیوارهایش کاه گلی بود ساکن بودند.
من حدود چهل سال پیش این خانه ای را که اکنون ساکن هستم خریده ام؛ با این که می توانم بهترین خانه را در بهترین جای شهر تهران بخرم.
در حدیث است که نظر به چهره عالم عبادت است اما نه عالمی که خانه آن چنانی دارد که نگاه کردن به خانه و وسائل خانه اش حسرت بر دل آدمی می گذارد، و داخل خانه را با تزئینات کامل گچ بری کرده و آنتن ماهواره را هم روی پشت بام علم کرده و با ماشین گران قیمت رفت وآمد می کند.
یک بار به جایی رفته بودم و موقع برگشت، یک بنز و یک وانت ترمز کردند. هر دو آشنا بودند. مردم هم نگاه می کردند که من کدام ماشین را سوار می شوم. رفتم از راننده بنز عذرخواهی کردم و گفتم: اولاً این راننده وانت یک لحظه از شما زودتر ترمز کرد، ثانیاً اگر ماشین شما را سوار شوم ممکن است راننده وانت ناراحت شود و فکر کند چون ماشینش وانت بود سوار نشدم لذا مرا ببخشید و تشریف ببرید، من با وانت می روم.
یک بار با یک ژیان قُراضه به دیدن یکی از علمای بزرگ تهران رفتیم، به ایشان گفتم با ماشینی آمده ایم که دیدنش انسان را به یاد خدا می اندازد. موقع برگشت، ایشان تا در منزل آمدند و ماشین را دیدند و فرمودند: این ماشین ما را به یادِ گاری انداخت نه خدا.
غرض این که هر چه ساده تر باشی بیشتر در دل مردم اثر می گذاری. قیافه ظاهری روحانی هم باید ساده باشد، نه این که عبای گرانقیمت و کفش براق آن چنانی بپوشد، عینک طلایی یا گرانقیمت بزند، یا کیف سامسونت در دست بگیرد، و امثال این ها، خلاصه، نظر به هر عالِمی عبادت نیست. عالمی که پشت فرمان ماشین آن چنانی می نشیند، زلف گذاشته، ساعت مچی بسته، شلوار اتو کرده، زیر شانه قبا، لائی گذاشته، و کیف به دست گرفته و سیگار به لب گذاشته؛ نظر به چنین شخصی عبادت نیست.
آیا چنین شخصی روحانی است؟ آیا مردم اگر چنین شخصی را ببینند به یاد خدا می افتند؟ روحانی یعنی کسی که روحش را چنان پرورش داده که جسم و علائق نفسانی را از مادیات و زینت و زیورآلات دنیا باز داشته، و به مرحله تهذیب نفسانی رسیده، نه این که فقط به فکر جسم و زینت آلات ظاهری بدن باشد. چنین شخصی جسمانی است نه روحانی. لذا نمی تواند در افراد اثر روحانی و معنوی بگذارد. این را یقین بدان که امام زمان (عج) از این زندگی ها و قیافه ها راضی نیست. این ها کسانی هستند که با وضع بسیار مرفه و زندگی تجملاتی و با قیافه آن چنانی خودشان، مردم را از دین دور می کنند. زیرا رفتار و گفتار آن ها با اصول و اخلاق و عرفیات اسلام منطبق نیست. شما مردم اگر چنین اشخاصی را می شناسید با آن ها در ارتباط نباشید. این جور آخوندها اصلاً مرید حسابی هم ندارند و کسی به این ها میل نمی کند. اصلاً نباید به چنین عالمی نگاه کنی باید بروی علما و بزرگان را نگاه کنی، مراجع تقلید، علمای ربانی و معلمین اخلاق.
این ها بعضی از عرفیات است که باید رعایت شود بقیه را هم خودت با این ها قیاس کن البته ممکن است یک کار در جایی عرف باشد و همان کار در جای دیگر خلاف عرف باشد.
نمی گویم این ها حرام است ولی از باب حَسَناتُ الأبرارِ سَیئاتُ المُقَرَّبین است.
بعضی کارها، برای عوام مردم، اشکالی ندارد ولی برای ما روحانیون خوب نیست. ممکن است یکی در اخلاق خیلی عالی باشد ولی با وضع زندگی و با قیافه اش و با رعایت نکردن این عرفیات مردم را از دین بیزار کند.
حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) فرموده اند: «بدترین علمای امت من کسانی هستند که مردم را از ما گمراه می کنند و راه هایی که به سوی ما است قطع می کنند. مردم بر این ها درود می فرستند در حالی که این ها مستحق لعنت هستند». و همچنین امام صادق (علیه السلام) فرموده اند: «که عیسی بن مریم (علیه السلام) فرمود: وای بر علمای بد که چگونه آتش دوزخ بر آن ها زبانه کشد.» اگر این عرفیات را رعایت نکردی پیش نماز نشو. چرا که رعایت نکردن عرفیات به فتوای بعضی از مراجع تقلید به عدالت ضرر می زند و پشت سر تو نمی شود نماز خواند.

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
اخلاقیات طلبگی

اخلاقیات طلبگی

اخلاقیات طلبگی
اگر درس بخوانی و استاد اخلاق نداشته باشی، بر فرض، آیت الله هم بشوی، نَفس تو هم، آیت الله می شود، آن وقت بی چاره می شوی. همان طور که به دکتر می روی و دستور رژیم غذایی می گیری باید پیش استاد بروی و دستور اخلاق بگیری، باید نزد او بروی که باد کبر و غرور تو را خالی کند، فکر نکنی حالا که این کتاب ها را می خوانی به جایی رسیده ای و حتماً مورد تأیید امام زمان (عج) قرار گرفته ای.
حضرت آیت الله العظمی حاج شیخ عبدالکریم حائری (ره) فرمودند: وقتی شخصی طلبه می شود مانند انگور است که بر اثر جوشاندن نجس می شود و راه پاک شدن آن، ثُلثان است. پس باید طلبه، استاد اخلاق بگیرد و خود را تزکیه کند زیرا علم و دانش و مدرک، آدمی را مغرور و متکبر می سازد و یک طلبه باید آن قدر تلاش کند و بجوشد تا دوسوم او یعنی صفات و اخلاق بد او بخار شود و از بین برود. اما مواظب باش گرفتار نااهل نشوی، گرفتار خودنمایی نشوی، اگر کسی پیدا شد که دلش می خواهد همه بفهمند آدم خوبی است، به او اعتماد نکن.
درس اخلاقی را که شما را بی حال کند، چُرتی کند، شل و وِل کند و درس اخلاقی که شما را از درس بیندازد، درس اخلاق نیست. این ها را کنار بگذار. مواظب باش تو را گول نزنند. ما اگر قدری خوب بشویم و نیتمان را درست کنیم استاد خوب هم گیرمان می آید. استاد اخلاق ما یکی حاج آقا حسین فاطمی (ره) بود که در قم، شب های جمعه به درس اخلاق ایشان می رفتیم. در آن زمان، قم، هفتصد ـ هشتصد طلبه بیشتر نداشت. ما هفتاد ـ هشتاد نفر بودیم که از ایشان استفاده می کردیم و یکی هم جمعه ها به درس اخلاق حضرت آیت الله العظمی امام خمینی (ره) می رفتیم. از جملاتی که از حضرت امام (ره) به یاد دارم این است که ایشان فرمودند: ما می توانیم با علم و اخلاق، انسان واقعی بشویم ولی حیوانات نمی توانند، پس باید در انسانیت بکوشیم.

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
نماز شب

نماز شب

» رزقی که از خواندن نماز شب به دست می‌آید چگونه رزقی است ؟

روایت است کسی که نماز شب بخواند روزی‌اش زیاد می‌شود ..
منظور از این رزق پول نیست ، رزق معنوی است ..

استاد خوب گیرش می‌آید، رفیق خوب پیدا می‌کند ، هم اتاقی خوب گیرش می‌آید ، هنگام مسافرت همسفر خوب کنارش می‌نشیند ، نه هرویینی ، نه سیگاری ..
داماد خوب، عروس خوب، پدر زن خوب، این‌ها رزق هستند ..
ما خیال می‌کنیم که رزق یعنی پول بدست آوریم، می‌گوییم پس چرا ما نماز شب خواندیم پول گیرمان نیامد ..
رزق معنوی مهم‌تراست ..
اگر کسی نماز شب بخواند رزق معنوی بدست می‌آورد و بعد از آن به اسلام خدمت می‌کند ، تالیفات کتاب‌ها. اما اگر نماز شب نخواند ، آخوند بخور و بخواب می‌شود ..
« علم یعلم » را نمی‌تواند بسازد اما « نام ینام » را خوب می‌تواند بسازد !
« اکل یاکل » را هم خوب می‌سازد، از علم خبری نیست ..

sfk123

اخراجی موقت
اخلاقیات طلبگی
اگر درس بخوانی و استاد اخلاق نداشته باشی، بر فرض، آیت الله هم بشوی، نَفس تو هم، آیت الله می شود، آن وقت بی چاره می شوی. همان طور که به دکتر می روی و دستور رژیم غذایی می گیری باید پیش استاد بروی و دستور اخلاق بگیری، باید نزد او بروی که باد کبر و غرور تو را خالی کند، فکر نکنی حالا که این کتاب ها را می خوانی به جایی رسیده ای و حتماً مورد تأیید امام زمان (عج) قرار گرفته ای.
.
.
...

تا حالا دیدید یه عالم شناخته شه بیاد رسما از مردم به خاطر مسائل جاری و ساری در کشور عذر خواهی کنه؟
استعفا و عذرخواهی عمومی مدیر "هواپیمایی کره" به دلیل تأخیر 20 دقیقه ای (+عکس و فیلم)
این برخورد در بلاد کفر است با 20 دقیقه تاخیر!!!
حال آنکه در بلاد اسلام روز به روز خبر ... چند هزارمیلیاردی اعلام می شود بدون عذر خواهی چه رسد به استعفا و رسیدگی و...؟

ائمه در خفا و نهان در دعاهاشون پیوسته استغفار می کردند و امام علی از اطرافیانش می خواست علنا بدون ترس بیایند و عیبهاش رو بگویند، اونوقت الان ... .

در طی سالیان خدا عوض شده یا تعالیمش یا ...؟!؟!

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
فکر خانواده باش
ای کسانی که ایمان آوردید ، هم خودتونو وهم زن و بچتون رو از آتش جهنم حفظ کنید
نه فقط خودتو
بعضی ها به خودشونم و به فکر زن و بچشونم که جهنم نرن نیستن
نه
آیه اومد که به فکر اونا هم باشین
به فکر اونا هم باشین که
اونا هم حمد و سورشون درست باشه
نمازشون درست باشه ، تقواشون درست باشه
غسلشون درست باشه ، تقلیدشون درست باشه
تمام اینا رو باید شوهر باید به این زنش یاد بده وگرنه تو قیامت گیره
خودش پیر و نماز شب میخونه ، اما به فکر اینه زن و بچشم دین داشته باشن ، تقوا داشته باشن نیست
وقتی این آیه نازل شد
یه شخصی نشست یک گوشه بنا کرد گریه کردن
ای داد بی داد
غصه ما قوض بالا قوض شد
غصه خودمون یک جا ، غصه زن و بچمون هم افتاد گردنمون
وای
بنا کرد زار زار گریه کردن
این آیه که نازل شد
هم باید خودت رو از جهنم نجات بدی هم زن و بچتو مواظب باشی جهنمی نشن
یک مردی از مسلمونا نشست بنا کرد گریه کردن
واقعا هم گریه داره ، حق هم داشته گریه کنه
مام باید بشینیم گریه کنیم
مام باید بشینیم گریه کنیم که چه بکنیم .

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
یاد سه چیز
خدمت امام صادق علیه السلام

از گرفتاری های دنیایی ، پریشانی ، داغ اولاد ، ورشکستگی ، بدهکاری ، بی خونگی

الان غالب مردم این گرفتاری رو دارن

حضرت به ابابصیر فرمودن :

سه چیز رو یاد کن
اگر این سه چیز رو یاد کنی دیگه خیالی ، بی غصه میشی
بی هیچ غصه برای دنیا ، بی خیاله
پسرش میخوان زن بگیره ، پول نداره ، بی خیال میشه میگه خدا
دختر میخواد شوهر کنه ، جهاز نداره ، بی خیال میشه میگه خدا
داغ اولاد دیده میگه خدا ، اصلا غصه نمیخوره تا سرشو رو متکا میذاره اگه این حدیث رو یاد کنه سریع خوابش میبره
قرص اعصابم نمیخواد بخوره مشت مشت بی خودی

هیچ ، راحت ، گوش بدین :

حضرت فرمود سه چیز رو یاد کن :

* اول : یاد کن تو قبرت که میذارن بند ها از هم جدا میشه ( سر زانو ، انگشت و اینا . . .) همه از هم جدا میشه. ما رو که تو قبر میذارن ، آقا کارش اینه ، تو قبر ، دیگه قصاب هم نمیخواد ، آدمو که تو قبر بذارن
خود ، همینطوری ، استخوانا از گوشتا سوا میشه ، این بندا از هم ، این یکی

* یاد کن وقتی که همه دوستان میرن ، تو قبر میذارنت ، همه میرن دنبال ناهار
از اون دورم هم داد میزنه ، بیا ناهار یخ کرد
میرن ، مُردن . . .
اصلا به هیچ مستحب هم عمل نمیکنن
یه سه چهار قدم برن ، برگردن ، سه چهار قدم برن ، برگردن ، سه چهار قدم برن ، برگردن
این مستحب عمل نمیکنن الان رفقا که از کنار قبر میرن ، میرن ، شب هم خونه قشنگ میخوابن
شما رو هم تاریکی میزارن تو قبرستون

اینم یاد کن ( دو )

* سوم : یاد کن که وقتی تو قبر میزارنت ، از این سوراخ های دماغ اونوقت کرم میاد. اینم یاد کن
یاد کن که کرم ، گوشتت رو میخوره تو قبر. خوردن کرم ، در میان قبر گوشت رو میخوره ، اینم یاد کن
اگر این چهار چیزو یاد کنی

دیگه هیچ غصه نمیخوری برا دنیا

آخرین ویرایش:

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
وقتی بعضی ها از قبرشان بیرون می آیند میبینند یک نفر جلو

دارد می روداما او را نمیبینند. آن فرد به او می گوید بیا !

بشارت می دهیم تو را به کرامت و بهشت.

یک دختری جهیزیه نداشت؛ تو جهیزیه او را تهیه کردی

و حتی کسی هم نفهمید ، من را که می بینی آن شادی ای

هستم که در دل آن بنده خدا ایجاد کردی.

جلو می رود و راه را باز می کند و او را به بهشت می برد.

آدم باید سعی کند نیازمندان را خوشحال کند. با صدقه،

با دادن گوشت قربانی به نیازمندان، با دادن جهیزیه،

با حل کردن مشکلات مردم، با وام دادن به نیازمندان و...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
دعا کردن
چهار زمان ناب و وقت تابناک است که در بیان عالم عامل حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی به زیبایی تبیین گردیده :
دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند
و اندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند
چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی
آن شب قدر که این تتازه براتم دادند

بسیار دعا بخوانید

دعا را قدر بدانید، دعا کنید همواره از خدا بخواهید و خدا را بخوانید،‌ اگر انس با دعا و مناجات داشته باشید صوت و صدای شما برای ملائکه آشناست، ولی کسی که صدایش معروف و آشنا نیست؛ وقتی دعا می‌کند ملائکه به او می گویند که تا امروز کجا بودی، صدای تو برای ملائکه نا آشناست؟

استجابت دعا در چهار جا
در چهار جا دعا مستجاب است:
اول در نماز وتر که یک رکعت نماز شب است. نماز شب را بخوانید و هر آن‌چه می خواهید در آن یک رکعت دیگر بخواهید.
دوم بعداز طلوع فجر وقتی که اذان صبح را گفتند دعا مستجاب است.
دست کشیدن بر سر یتیم موجب می‌شود زنگار دل از بین برود ، البته نباید دست خشک و خالی باشد،‌اگر وضع مالی شما خوب است به امور زندگی او برسد و وسایل مدرسه،‌کیف، لباس، و ... او را فراهم کنید. نیاز های زندگی او را برطرف کنید که در پاک کردن زنگار دل بسیار موثر است
سوم و چهارم بعداز ظهر و بعداز مغرب است که دعا مستجاب است و اگر حاجتی داشته باشی، به حاجت خود می رسی.

قرآن زیاد بخوانید
قرآن زیاد بخوانید و در حدیث آمده که چرا در شبانه روز حداقل 50 آیه قرآن نمی‌خوانید؟
‌گاهی آهن زنگ می زند و یا پارچه ای کثیف و روغنی می‌شود. با وسیله ای زنگار و کثیفی آن‌ها را از بین می‌برند، چگونه می شود که زنگار دل را از بین ببرد؟
دو تا دوا به یاد دارم، که در روایات ذکر شده است. یکی خواندن قرآن در هنگام سحر، خواندن قرآن را هنگام سحر فراموش نکنید. وقتی نماز شب را خواندید قدری قرآن بخوانید.
دوم استغفار در هنگام سحر است که در رفع زنگار دل بسیار موثر است.
البته مورد سومی نیز وجود دارد که موجب می‌شود زنگار دل از بین برود و آن دست کشیدن بر سر یتیم است، البته نباید دست خشک و خالی باشد،‌اگر وضع مالی شما خوب است به امور زندگی او برسد و وسایل مدرسه،‌ کیف، لباس، و ... او را فراهم کنید. نیازهای زندگی او را برطرف کنید که در پاک کردن زنگار دل بسیار موثر است.

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
!*___کاری کنید که به بهشت خدا بروید___*!

آیت الله مجتهدی تهرانی:

اگر ما از ترس جهنم نماز بخوانیم خیلی چنگی به دل نمیزند

اما اگر گفتند: نماز صبح هم نخوانی به جهنم نمیروی و در این

صورت نماز صبح خواندی ، این خوب است.

اگر عبادت برای بزرگی خدا باشد، انشاالله این خیلی قیمتی است

و این فرد در روز قیامت هم به بهشت خدا می رود

فادخلی فی عبادی وادخلی جنتی...

خداوند می فرماید برای من عبادت کن، من تو را در بهشت خودم

میبرم لذا بعضی ها را ما در بهشت نمی بینیم، به خدا عرض

می کنیم که چرا رفیقمان در بهشت نیست؟

خطاب می رسد : فی مقعد صدق عند ملیک مقتدر...

آنها به حضور رسیده اند.

آن هایی که عبادت برای خدا می کنند و نه از ترس جهنم ، آن ها

به بهشت خدا می روند. آنجا خیلی عالی است، دعا کنیم که

به آنجا برویم.اگر عبادتمان برای خدا باشد انشاالله به آنجا می رویم

Vahidrezaii

کاربر ممتاز
*___ هر قدر هم زندگی کنی آخرش می میری ___*!

آیت الله مجتهدی تهرانی:

هر چه می خواهی در این دنیا زندگی کنی بکن! اما آخرش مرگ است

آقا از این کوچه نرو ! بن بست است. این خیره سر میرود. تاریک هم هست

پیشانی اش می خورد به دیوار.

این دنیا هم کوچه ی بن بست است. آخرش پیشانی مان میخورد به سنگ لحََد.

آن وقت تازه پشیمان می شویم. میگوییم خدایا مارا به دنیا بازگردان، ما

اشتباه میکردیم. دیگر عمل صالح انجام میدهیم. خطاب میرسد

کَلاّ : ساکت شو!

تو برگردی به دنیا باز همان آدم اولی ! تو خوب بشو نیستی. می گویی

من را برگردان به دنیا ، آدم خوبی میشوم.. این همه جنازه بردی،

دوستانت را بردی دفن کردی، میخواستی خیال کنی که خودت مرده ای.

بسم الله. جنازه که بردی دفن کردی فکر کن خودت هستی و دوباره

زنده شدی، آمده ای به دنیا. آیا اعمالمان را خوب می کنیم؟