اختراعات مردان وزنان...نتیجش همین اشه میشه !!!

spow

اخراجی موقت
سلام دوستان عزیز :gol:
نتیجه اختراعات در طول تاریخ که بستگی به جنسیت ها دارد به این صورت درمیاد
حالا میتونین تصور کنین چه اختراعاتی لازم نبوده!!!! :biggrin::biggrin:

مرد کلمه را کشف کرد و مکالمه را اختراع کرد. زن مکالمه را کشف کرد و شايعه اختراع شد! :D

مرد قمار را کشف کرد و کارت‌هاي بازي را اختراع کرد. زن کارت‌هاي بازي را کشف کرد و جادوگري اختراع شد!:biggrin:

مرد کشاورزي را کشف کرد و غذا اختراع شد. زن غذا را کشف کرد و رژيم غذايي را اختراع کرد!:biggrin:

مرد دوستي را کشف کرد و عشق اختراع شد . زن عشق را کشف کرد و ازدواج را اختراع کرد!:D

مرد تجارت را کشف کرد و پول را اختراع کرد. زن پول را کشف کرد و « خريد کردن » اختراع شد! از آن به بعد مرد چيزهاي بسياري را کشف و اختراع کرد. ولي زن همچنان مشغول خريد بود!
:eek::surprised::surprised::surprised:

موفق باشید ;)

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب بود.......:gol:
ما خیلی وقته دست از خرید کردن برداشتیما!

foroogh1368

عضو جدید
تا چشم همه مرد ها اندر آید به پیش ............شما برید اختراعتون رو بکنید این جا برای شما مناسب نیست وقت با ارزشتون منقرض میشه .......:w29::w43::w01:

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب من قبولت دارم ولی بزار ببینیم کد.م دختری حاضر میشه تورو کشف کنه
در ضمن پسرا اختراع میکنن نه کشف :biggrin::biggrin:

خیلی هم دلشون بخواد:surprised:

والا تو اختراع از کار در نمیومدی:biggrin:

فقط با کشف میشد فهمید که......:w04:

اختراع جواب گو نبود:w13:

می خوای الان n-1 دختر بیارم که....:w12:

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هح.. چه حرفا!!
آره خب اينا بوده. ولي بيشتر اختراعات فقط به خاطر زنها بوده.. مثل در بازكن نوشابه

spow

اخراجی موقت
خیلی هم دلشون بخواد:surprised:

والا تو اختراع از کار در نمیومدی:biggrin:

فقط با کشف میشد فهمید که......:w04:

اختراع جواب گو نبود:w13:

می خوای الان n-1 دختر بیارم که....:w12:

جون من کسی رو سراغ داری حالا همش مال خودت یکی بیار کافیه!!!:biggrin::biggrin::biggrin:

هح.. چه حرفا!!
آره خب اينا بوده. ولي بيشتر اختراعات فقط به خاطر زنها بوده.. مثل در بازكن نوشابه

واو چه چیزی چیزه عمو چیز ;)

• Like
واکنش ها: bmd

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به به ببین کی اومده چی میشد یه کم زود تر بیای

حیف دارم میرم

ميخواستي چيكارم كني؟
كجا ميخواستي ببري من ره؟
چي ميخواي از جونم؟ مگم من يك از چندم؟ فرض كن راهي كه داري ميري همون راهيه كه داري برميگردي. اونوقت قرار بود چيكار كنيم..!!؟

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ميخواستي چيكارم كني؟
كجا ميخواستي ببري من ره؟
چي ميخواي از جونم؟ مگم من يك از چندم؟ فرض كن راهي كه داري ميري همون راهيه كه داري برميگردي. اونوقت قرار بود چيكار كنيم..!!؟

:w02::w02::w02:

می خواستم سوارت خر کنم ببرمت باغ :w04:

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:w02::w02::w02:

می خواستم سوارت خر کنم ببرمت باغ :w04:
ميخواستي سوارم خر كني؟
يعني خر رو سوار من بكني. يا من و خر رو ببري سواري؟ ياتوسط من به خر سواركاري ياد بدي؟ يا به من خر سواري ياد بدي؟ يا من و با خر تنها بزاري..بعد بري سواري!!
چرا نميفهمم من.. ؟!!
آهان اين رو اختراع كردي؟-با توجه به موضوع تايپيك- الان مورد مصرفيش پيدا ميشه ديگه!!
سلام.. شب بخير. چرا صبح ها پيدات نيست:heart:

mohammadreza_سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرد کلمه را کشف کرد و مکالمه را اختراع کرد. زن مکالمه را کشف کرد و شايعه اختراع شد! :D

مرد قمار را کشف کرد و کارت‌هاي بازي را اختراع کرد. زن کارت‌هاي بازي را کشف کرد و جادوگري اختراع شد!:biggrin:

مرد کشاورزي را کشف کرد و غذا اختراع شد. زن غذا را کشف کرد و رژيم غذايي را اختراع کرد!:biggrin:

مرد دوستي را کشف کرد و عشق اختراع شد . زن عشق را کشف کرد و ازدواج را اختراع کرد!:D

مرد تجارت را کشف کرد و پول را اختراع کرد. زن پول را کشف کرد و « خريد کردن » اختراع شد! از آن به بعد مرد چيزهاي بسياري را کشف و اختراع کرد. ولي زن همچنان مشغول خريد بود!:eek::surprised::surprised::surprised:

موفق باشید ;)
:biggrin::biggrin::biggrin:

mohammadreza_سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرد تجارت را کشف کرد و پول را اختراع کرد. زن پول را کشف کرد و « خريد کردن » اختراع شد! از آن به بعد مرد چيزهاي بسياري را کشف و اختراع کرد. ولي زن همچنان مشغول خريد بود!:eek::surprised::surprised::surprised:

موفق باشید ;)
:biggrin::biggrin::biggrin:

bahar persian

عضو جدید
هح.. چه حرفا!!
میبینی تو رو خدا؟؟
همه این اختراعات در راستای رفاه شما اقایونه!!!
نه که اگه نوشابه باز کن اختراع نمیکردین،می باس با قاشق می افتادین به جون شیشه ی بیچاره...!!!:biggrin:

• Like

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میبینی تو رو خدا؟؟
نه که اگه نوشابه باز کن اختراع نمیکردین،می باس با قاشق می افتادین به جون شیشه ی بیچاره...!!!:biggrin:

عزيز! منظور هم همينه ديگه ..ببينيد شما خانما ما آقايون رو مجبور به چه اختراعاتي كه نميكنيد.
مثلا همين كيف زنانه .اگه مينشستيد خونه مگه مجبور بوديم كه اختراعش هم بكنيم.؟

spow

اخراجی موقت
میبینی تو رو خدا؟؟

ابجی ما با دندون لبه میز وهر چیزی که به فکرتون نرسه در نوشابه رو باز میکنیم ولی شما چی؟؟؟
فقط خرجهای بیمورد ودل خوش کنکی همین ;)

• Like

نرگس313

عضو جدید
ابجی ما با دندون لبه میز وهر چیزی که به فکرتون نرسه در نوشابه رو باز میکنیم ولی شما چی؟؟؟
فقط خرجهای بیمورد ودل خوش کنکی همین ;)
طفلک خانما. همین خرجاروهم نکنن جیب آقا ها سنگین می شه به فکر زن دوم می افتن!
زنای لبنانی یه ضرب المثلی دارن که میگه خرج کن که خرج نکنند.
البته این شامل همه نمیشه...:whistle:

vahid2007

عضو جدید
کاربر ممتاز
طفلک خانما. همین خرجاروهم نکنن جیب آقا ها سنگین می شه به فکر زن دوم می افتن!
زنای لبنانی یه ضرب المثلی دارن که میگه خرج کن که خرج نکنند.
البته این شامل همه نمیشه...:whistle:

پس خانوما از دو تا شدن شلوار اقایون میترسن
ولی من کسایی رو سراغ دار که شلوارشونم دوتا نشدو ولی بازم همسر دوم اختیار کردن

نرگس313

عضو جدید
پس خانوما از دو تا شدن شلوار اقایون میترسن
ولی من کسایی رو سراغ دار که شلوارشونم دوتا نشدو ولی بازم همسر دوم اختیار کردن
خوب این چه ربطی به خرج کردن خانوما داره؟:w20:

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب این چه ربطی به خرج کردن خانوما داره؟:w20:

شايد اين يعني "نياز مادر اختراعات نيست"
حالا چرا نميخوايد قبول كنيد كه " هميشه پاي يك زن در ميان است"
فكر كنم كه اختراعات كمي وجود دارند كه فقط مختص مردا هستند ولي بقيش به خاطر زنان بوده.يا مشترك

نرگس313

عضو جدید
حالا چرا نميخوايد قبول كنيد كه " هميشه پاي يك زن در ميان است"
فكر كنم كه اختراعات كمي وجود دارند كه فقط مختص مردا هستند ولي بقيش به خاطر زنان بوده.يا مشترك
این که واضحه که همیشه پای یک زن در میوونه !
فکر کنم اگه خانما نباشن این چرخه اختراعات آقایون کامل نمی شه!بالاخره باید خانمایی باشن تا واسه اختراعات آقایون خریداری پیدا بشه.

• Like

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این که واضحه که همیشه پای یک زن در میوونه !
فکر کنم اگه خانما نباشن این چرخه اختراعات آقایون کامل نمی شه!بالاخره باید خانمایی باشن تا واسه اختراعات آقایون خریداری پیدا بشه.
درسته اين خريد ها هم يا بخاطر چشم و هم چشميه! مثل ماشين ظرف شور..يا بخاطر اجباري هست كه به اقايون و از طرف خانم ها وارد ميشه- همون قضيه نشستن جوراب- مثل ماشين لباس شويي:d
و البته بيشتر اين اختراعات براي راحتي بيشتر بوده نه چيز ديگه..اونم صرفا راحتي خانم ها.
چرا بيشتر مخترعان آقا هستند. من سند جديدي واسه اختراعات اخير ندارم ها!
ولي اون اختراعات قديمي. بيشتر كار دست اقايون بوده.تلفن لامپ جاروبرقي اتوموبيل و...

**mobarak**

عضو جدید
خوب منم خیلی چیزا اختراع کردم اما نمیدونم چرا تو ایران ازم حمایت نمیشه:confused:
ثبت اختراع هم نمیکنن

نرگس313

عضو جدید
درسته اين خريد ها هم يا بخاطر چشم و هم چشميه! مثل ماشين ظرف شور..يا بخاطر اجباري هست كه به اقايون و از طرف خانم ها وارد ميشه- همون قضيه نشستن جوراب- مثل ماشين لباس شويي:d
و البته بيشتر اين اختراعات براي راحتي بيشتر بوده نه چيز ديگه..اونم صرفا راحتي خانم ها.
چرا بيشتر مخترعان آقا هستند. من سند جديدي واسه اختراعات اخير ندارم ها!
ولي اون اختراعات قديمي. بيشتر كار دست اقايون بوده.تلفن لامپ جاروبرقي اتوموبيل و...
ای خدا :w06:کاش این آقایون یه ذره(!) کار خونه می کردن می فهمیدن لباس شستن و ظرف شستن بدون این اختراعات چه قد سخته:cry:بعد نمی گفتن چش و هم چشمی:w05:

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای خدا :w06:کاش این آقایون یه ذره(!) کار خونه می کردن می فهمیدن لباس شستن و ظرف شستن بدون این اختراعات چه قد سخته:cry:بعد نمی گفتن چش و هم چشمی:w05:
من كه با لباسشويي مشكلي ندارم..دركل
ولي لازمه كه ليوان ها رو هم ماشين بشوره.؟؟
يا همين يك-دو-سه چشه كه بايد عوضش كنيد و جاش چرخ گوشت پاناسونيك بخريد!!
ميفهمم چي ميگيد خيلي سخته... شايد من متعلق به نسل قديمم كه قبول اين اختراعات جديد برام چشم و هم چشمي به نظر مياد.

نرگس313

عضو جدید
من كه با لباسشويي مشكلي ندارم..دركل
ولي لازمه كه ليوان ها رو هم ماشين بشوره.؟؟
يا همين يك-دو-سه چشه كه بايد عوضش كنيد و جاش چرخ گوشت پاناسونيك بخريد!!
ميفهمم چي ميگيد خيلي سخته... شايد من متعلق به نسل قديمم كه قبول اين اختراعات جديد برام چشم و هم چشمي به نظر مياد. __________________
خوب حتما لازمه دیگه!:w12:تازه چرخ گوشت هم کاربری اش از قدیم الایام با یک دو سه فرق داشته!(ایشالا یه دوره آموزش کار با لوازم آشپزخونه رو باید تو تاپیک آشپزی بذارم!):w16:
مال کدوم نسلید مگه که اینا واستون اختراعات جدیدا؟؟:D

• Like
بالا