امروز که اسامی رو گرفتم
25 نفر از خانوما اسم نوشته بودن
بر اساس زمان کارگاه کامپیوتر و آزمایشگاه (که امروز زمان بندی شد ) و بر اساس زمان خانومها ،و چند شرط عمومی دیگه ، فقط 7 نفر تونستن تو این دوره از کلاسها شرکت کنند ، البته تقصیر خودشون هم هست ، چون زمان آزادشونو خیلی محدود اعلام کرده بودن ، و خیلیا روزایی که دانشگاه نبودن رو درج نکرده بودن در حالی که کلاسها به خاطر سیاست برنامه ریزی 6 ، 7 ساعت در روز طول میکشه تا کسانی که روز تعطیلشونو میان ، فقط برای یه کلاس نباشه
اما متاسفانه .....
کلاس برق صنعتی هم فقط دو نفر از خانوما ثبت نام کرده بودند که طبیعتا تشکیل نخواهد شد ، جالبه که پسرا 60 نفر اسم نوشتن و چون سازمان 2 سکشن بیشتر به پسرا نداد ،20 نفر خط می خورن
تازه وارد ، امیدوارم اسمت بین این 7 نفر باشه
خانوما پژوه ، امیرزاوندی ، بناد کوهی ،نصر الهی ، هدایتی ، رستمی ،استخری
البته بعضی از خانوما زمانشون با چند تا کلاس که ثبت نام نکرده اند ، جور در میاد، تو وبلاگ کاغذی اسمشون با کلاس پیشنهادی درج خواهدشد
کلاسهای الکترونیک عملی و PSPICE روز سه شنبه بترتیب صبح و ظهر در آزمایشگاه مدار و کارگاه کامپیوتر برگزار خواهند شد
الکترونیک عملی 4 ساعت
اسپایس 2 ساعت
این اطلاعیه ها به صورت دقیقتری در وبلاگ کاغذی درج خواهد شد
با سلام و خسته نباشید و تشکر از بابت زحماتتون
امیدوارم همواره موفق باشید
راستش من خودم وقتی فهمیدم زمان تمدید شده برای ثبت نام رفتم ولی متاسفانه بازم در قسمت خواهران حتی اطلاعاتشون از من هم کمتر بود و اصلا نمی د ونستن که کلاس الکترونیک عملی هم هست!!!!!!!!!!
باور کنید حتی لیستی برای الکترونیک عملی نبود حتی نمی دونستن که کلاس ها در کجا برگزار می شه؟
انشالله اگر امکانش بود و شد این کلاس ها در تابستان برگزار بشه تا تعداد بیشتری بتونن شرکت کنن
با تشکر فراوان از زحمات شما دوست گرامی
موفق و پایدار باشید