زمان ارسال : جمعه 1391/04/16 12:35 [h=1]صحبتهاي کيروش درمورد مانوئل خوزه[/h] [h=2]او براي اولين بار در سال 2010 به انتقاد از تيم کارلوس کيروش پرداخت و البته دکو و کريس رونالدو هم از کمند اين انتقادات در امان نبودند.[/h] |
![]() |
کارلوس کيروش سرمربي کنوني تيم ملي ايران اخيرا در صحبتهايي اعلام کرد:« از حرف هاي او سورپرايز نشده ام.تعجبي نمي کنم که صحبتهاي مانوئل خوزه واقعيت داشته باشد؛ چون خود او بارها چنين موضوع بي معنايي را به من گفته بود و دقيقا تيم ما را بايک سيرک مقايسه کرده بود. » جالب اينجاست که مانوئل خوزه تيم پرتغال دريورو2012 را هم يک سيرک معتبر خوانده.و از عملکرد اين تيم هم انتقاد کرده. مانوئل خوزه در صحبتهايي به تي اس اف گفت :« تيم کارلوس کيروش، رهبر ندارد و بي اعتمادي عظيمي نسبت به اين تيم وجود دارد.اوتصميماتي مي گيرد که اعتماد تيمي را تعضيف مي کند.» او درمورد بازي تيم ملي پرتغال مقابل ساحل عاج در جام جهاني 2010 گفت:« پرتغال با ترس از باخت بازي مي کرد و کاملا مشخص بود که تيمي بدون ليدر است واشتباهات فراواني را انجام داده است.» البته اين مربي پرتغالي گام را فراتر از اين گذاشت و گفت:« با وجودي که پرتغال بازيکنان فوق العاده اي دارد ولي انگيزه کافي براي برد و انرژي کافي براي بازي کردن را ندارد و تيمي پژمرده است.»او اعتقاد داشت که براي چنين تيمي خيلي سخت است که با اين شيوه، در يک بازي جدي، بتواند به پيروزي برسد. از نظر او ،تيم ملي پرتغال در زمان کيروش درجام جهاني 2010، به دکوي چند سال پيش از آن نياز داشت و به رونالدو درپشت و جايگاهي ديگر ! مانوئل خوزه در سال 2012 بار ديگر تير انتقادي اش به سمت کيروش نشانه گرفت ودر صحبتهايي به آنتنا 1 ،اوضاع درتيم کيروش را با«سيرک تيم ملي»مقايسه کرد .البته او اعلام کردکه قصدش از برزبان آوردن صحبتهايي که به تي اس اف گفته، ايجاد جنجال درر ختکن تيم ملي پرتغال نبوده و هدفش اين بود که تاثير مثبتي بگذارد و درعين حال اعلام کرده که از اوضاع تيم کيروش خوشش نمي آمده. البته اين مربي پرتغالي اکنون و بعد از گذشت دو سال از رقابتهاي جام جهاني گفت:« مي دانستم که آن صحبتهايم تاثيرگذار خواهند بود ولي اين تاثيرمثبت بود؛ چون قصد و منظور من هم هدف مثبتي بود.» او ادامه داد:« ديدگاه هاي ما کاملا متفاوت است.من قصد ناراحت کردن او رانداشتم. قصد من مثبت بود .» |
زمان ارسال : جمعه 1391/04/16 12:44 [h=1]کفاشيان :به کيروش تذکر داديم[/h] [h=2]رئيس فدراسيون فوتبال با بيان اين جملات که "تيم ملي در ديدارهاي گذشته خواسته مردم را محقق نکرد"، "نبايد بهانه به دست کيروش بدهيم"،"در شان تيم ملي است که حضور خوبي در جام جهاني داشته باشد" به تشريح آخرين وضعيت تيم ملي فوتبال و اين فدراسيون پرداخت.[/h] |
![]() |
علي کفاشيان با بيان اين مطلب در خصوص شرايط تيم ملي فوتبال کشورمان، گفت: از يک سال و سه ماه گذشته که کادر فني جديد مسئوليت تيم ملي را برعهده گرفته است تدارکات خوبي براي اين تيم در نظر گرفتهايم. خوشبختانه اين تيم در مراحل ابتدايي انتخابي جام جهاني خود را نشان داد و عملکرد خوبي داشت اما با وجود تدارکات زيادي که براي آماده سازي تيم ملي در نظر گرفتهايم اين تيم در دو بازي اخير در حد نام خود عمل نکرد و عملکرد ضعيفي داشت. کفاشيان که با برنامه ورزش و مردم گفتگو ميکرد، مهمترين هدف تيم ملي را راهيابي به پيکارهاي جام جهاني و ارائه بازيهاي خوب در اين پيکارها اعلام کرد و گفت: اينکه به جام جهاني صعود کنيم تنها هدف ما نيست، چرا که از آن به بعد تازه کار ما آغاز ميشود و بايد مقابل تيمهاي قوي دنيا حرفي براي گفتن داشته باشيم. به نقل از مهر ، رئيس فدراسيون فوتبال ضمن پذيرش اينکه در ديدار مقابل ازبکستان و قطر خواسته مردم و فوتبالدوستان تامين نشد، ابراز اميدواري کرد: ملي پوشان فوتبال کشورمان در ديدارهاي آينده عملکردي به مراتب بهتر داشته باشند. وي در پاسخ به اين پرسش که "آيا به کارلوس کيروش تذکر دادهايد؟"، گفت: بله به دنبال بازيهاي نه چندان خوب تيم ملي به کارلوس کيروش تذکر داده و خواستيم که تيم ملي بهتر بازي کند اما سرمربي تيم ملي عنوان کرد براي آماده سازي اين تيم وقت بيشتري ميخواهد و بازيهاي فشرده ليگ و جام حذفي باعث شده بازيکنان کمتر در اختيار او باشند. به همين خاطر جلسهاي تشکيل داديم و تصميماتي اتخاذ کرديم تا بازيکنان تيم ملي بيشتر در اختيار کارلوس کيروش باشند که حذف پيکارهاي جام حذفي يکي از آن تصميمات است. کفاشيان به سه ديدار حساس تيم ملي فوتبال کشورمان در خردادماه سال آينده در راه حضور در جام جهاني اشاره کرد و گفت: ما به دنبال آن هستيم تا مسابقات ليگ را در فروردين ماه به اتمام برسانيم تا بازيکنان تيم ملي يک ماه در اختيار کادر فني باشند. در اين رابطه نيز قرار است با AFC مذاکراتي داشته باشيم تا در صورت امکان ديدارهاي مرحله حذفي ليگ قهرمانان آسيا بعد از مسابقات حساس تيمهاي ملي در مرحله چهارم انتخابي جام جهاني برگزار شود. رئيس فدراسيون فوتبال با بيان اين جمله که "کيروش اعتقاد دارد تلاشها و تمريناتي که در باشگاهها صورت ميگيرد براي آماده سازي تيم ملي کافي نيست"، خاطر نشان کرد: جام جهاني هر چهار سال يکبار برگزار ميشود و حضور در آن مسابقات اهميت زيادي دارد اما مسابقات جام حذفي، ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا هر ساله برگزار ميشود. ما اگر امسال جام حذفي را برگزار نکنيم سال آينده اين فرصت هست که تمامي تيمها در اين مسابقات رقابت کنند اما نبايد بهانه به دست سرمربي و کادر فني بدهيم. نبايد اينطور باشد که هر کسي کار خود را انجام دهد و همه ما از جمله باشگاهها، مربيان تيم ملي و ... بايد در جهت هم حرکت کنيم. وي در ادامه اذعان داشت: ما اگر همه کار بکنيم و به جام جهاني برويم و خوب بازي نکنيم اين خيلي بدتر از آن است که خوب بازي کنيم و به جام جهاني صعود کنيم. مردم ما اگر تيم ملي خوب بازي کند و موفق نباشد رضايتشان بيشتر از آن وقتي است که تيم ملي نتواند عملکرد خوبي داشته باشد. ما بايد بهترين عملکردمان را در جام جهاني داشته باشيم نه اينکه برويم به مکزيک ببازيم، از فلان تيم قوي 4 گل بخوريم و ... . کفاشيان وجود اختلاف نظر بين اعضاي هيات رئيسه فدراسيون فوتبال را تکذيب کرد و گفت: در کشورهاي مطرح فوتبال دنيا اگر براي يک يا دو بازي بازيکنان ملي پوش را از باشگاهها بگيرند هيچ اتفاق نميافتد اما در کشور ما اگر اين اتفاق رقم بخورد غوغا ميشود. ما با همين برگزار نکردن جام حذفي 20 تا 25 روز زمان براي آماده سازي تيم ملي خواهيم داشت که همين مسئله باعث ميشود در آينده کيروش بهانه نداشته باشد که بازيکنان به اندازه کافي در اختيارش نبودهاند. رئيس فدراسيون فوتبال در خصوص مرخصيهاي گاه و بيگاه کارلوس کيروش گفت: وي مرخصيهايش را رعايت ميکند و تمام مرخصيهايش با هماهنگي ماست. او اگر به مرخصي ميرود کارهاي تحقيقاتي مربوط به تيم ملي را دنبال ميکند. خلاصه هوا هم گرم است و ما به او اجازه ميدهيم که برود و استراحت کند! وي سقف قرارداد را براي بازيکنان تيم هاي ليگ برتري 400 تا 500 ميليون تومان عنوان کرد و گفت: ما اعتقاد داريم سقف قرارداد بايد رعايت شود اما احتمال دارد در اين بين برخي باشگاهها کوپن کالايي، امتيازي و يا چيز ديگري بدهند که ما از آن بي خبريم. کفاشيان ضمن يادآوري اينکه کادر فني تيم ملي تکميل است و در آن به اندازه کافي نيروهاي ايراني وجود دارد، گفت: ما در کادر فني مربيان خوب ايراني چون نمازي و آقاجانيان داريم. آقاي منصوريان نيز به عنوان سرمربي تيم "ب" ايران اين کادر را همراهي ميکند. ما حتي از آقاي کيروش گلايه ميکنيم که کادر فني تيم ملي را شلوغ کرده است. وي ضمن ابراز بي اطلاعي از رقم قرارداد "مانوئل خوزه"، سرمربي جديد تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوزه هم به مانند ديگر مربيان خارجي رقم قراردادش را به دلار ميگيرد، چرا که ريال به درد آنها نميخورد! رئيس فدراسيون فوتبال در واکنش به اين موضوع که محمد رويانيان، مديرعامل باشگاه پرسپوليس سر و صدايي در فصل نقل و انتقالات به راه انداخته است، گفت: جناب رويانيان اگر در هر جاي ديگري اين فعاليتها را صورت ميداد و در باشگاهي به غير از استقلال و پرسپوليس اين بازيکنان را جذب ميکرد کمتر از اين سروصداها ميشد، چرا که باشگاههايي چون استقلال و پرسپوليس زير ذره بين و نگاه اهالي فوتبال هستند. کفاشيان با انتقاد از اينکه در فوتبال ما بزرگنماييهايي صورت ميگيرد، گفت: شايد در يک تيم فوتبال بيشتر بازيکنان رقم قراردادشان 100 تا 150 ميليون تومان باشد اما اگر چند بازيکن رقم قراردادشان زياد باشد همه روي آن مانور ميکنند. گاهي اوقات پيش آمده که بازيکنان به آن ميزان که قرارداد بستهاند، پول نميگيرند. قرارداد مانند مهريه است که نه کسي آن را داده و نه کسي گرفته اما همه روي آن بزرگنمايي ميکنند! وي خاطر نشان کرد: اگر ميانگين بگيريد که يک باشگاه چقدر براي قرارداد بازيکنان هزينه کرده است شايد خيلي پايينتر از مبالغي باشد که در رسانهها عنوان ميشود. من هم قبول دارم مبالغ برخي قراردادها بالاست اما توجه داشته باشيد که اين رقم به مراتب کمتر از مبالغي است که آنها ميتوانند در تيمهاي خارجي دريافت کنند. "آيا طرح سقف قراردادها جنجالهاي موجود را کاهش داد يا افزايش؟ و چرا سقف قرارداد برداشته نميشود؟" کفاشيان در پاسخ به اين پرسشها گفت: اين اصولي نيست در فوتبال حرفهاي سقف قرارداد داشته باشيم اما در سالهاي قبل هجمههايي ايجاد شد پيرامون رقم قرارداد بازيکنان فوتبال. بسياري از ما ايراد گرفتند که چرا رقمهاي قراردادها بالاست. از آنجايي که بيشتر باشگاههاي ما وابسته به دولت هستند جو سنگيني به وجود آمد که چرا اين پولها در فوتبال هزينه ميشود به همين خاطر ناچار شديم سقف قرارداد را تعيين کنيم. وي در ادامه افزود: زماني که در يک باشگاهي يک بازيکن 100 ميليون ميگيرد و بازيکن ديگر يک ميليارد همين اختلاف سطح باعث مشکل ميشود، چرا که بازيکنان ما حساس هستند. ما به همين خاطر سقف قرارداد را تعيين کرديم تا مشکلات به حداقل برسد اما متاسفانه مديران باشگاهها به جاي اينکه با هم همفکري کنند و رقم قراردادها را پايين بياورند با بازيکنان وارد مذاکره شدهاند که همين مسئله باعث رقم قرارداد ميشود. رئيس فدراسيون فوتبال در خصوص وجود منشور اخلاقي در فوتبال کشور گفت: منشور اخلاقي را به آن شکلي که قبلا بود و اسامي يکسري افراد را علني عنوان ميکردند قبول ندارم اما بايد بپذيريم که در فيفا و کنفدراسيون فوتبال آسيا نيز کميته اخلاقي تشکيل شده و در چارچوبي فعاليت ميکند. وي در ادامه افزود: پيش از اين خيلي از اسامي را به عنوان افراد منشوري مطرح ميکردند آنهم به دليل اينکه يا ماليات نداده بودند، يا اينکه حق عضويت خود را پرداخت نکرده بودند و ... . اين افراد در مواجه با مطرح شدن اسمشان به عنوان اشخاص منشوري ابراز بياطلاعي مي کردند از اينکه به چه دليل فدراسيون چنين محروميتي را براي آنها در نظر گرفته است. کفاشيان خاطرنشان کرد: من اعتقاد دارم کميته اخلاقي بايد داشته باشيم اما نه کميتهاي که با آبروي افراد بازي کند. به اعتقاد من کميته اخلاقي فدراسيون اگر مشکلي دارد بايد با سند و مدرک با آن برخورد کند و آيين نامه مقرراتي خاص خود داشته باشد. کفاشيان در خصوص ممنوعيت حضور بازيکنان ايراني در تيمهاي اماراتي گفت: اين موضوع به صورت رسمي عنوان نشده بلکه به صورت غير رسمي در فوتبال امارات حضور بازيکنان ايراني ممنوع شده است. اين سياست داخلي اماراتيهاست و ما کاري به آن نداريم و مانند گذشته به ارتباط خوبي که با فدراسيون فوتبال امارات داريم ادامه ميدهيم. وي در اين خصوص به سفر اخير مسئولان سازمان ليگ برتر به امارات اشاره کرد و گفت: طي روزهاي گذشته آقايان بهروان و کسرائيان سفري به امارات داشتند که طي آن با رئيس فدراسيون فوتبال امارات ملاقات کردند. از آنجايي که رئيس فدراسيون فوتبال امارات مسئول کميته مسابقات کنفدراسيون فوتبال آسياست، مسئولان سازمان ليگ در اين سفر نقطه نظراتي که بايد در جلسه آتي کميته مسابقات کنفدراسيون فوتبال آسيا از سوي ايران مطرح شود را با "يوسف السرکال" در ميان گذاشتند. رئيس فدراسيون فوتبال ضمن يادآوري اينکه هميشه اماراتيها دنبال ايران هستند که با تيم ملي فوتبال کشورمان بازي کنند، گفت: پيش از اين بازيکنان ما در تيمهاي اروپايي بازي ميکردند اما چند سالي است که حضورشان در کشورهاي عربي خلاصه شده است. اينکه عنوان شده بازيکنان ايراني ديگر نبايد در تيمهاي اماراتي بازي کنند در نهايت به سود فوتبال ما تمام ميشود، چرا که حضور آنها در کشورهاي عربي سودي به حال ما نداشته اشت. کفاشيان با اعلام اينکه 80 تا 85 درصد باشگاههاي ليگ برتري تا به امروز مدارک لازم جهت گرفتن پروانه حرفهاي شدن خود را به اين فدراسيون تحويل دادهاند، گفت: قطعا اگر باشگاهها مدارک خود را ندهند يا مدارکشان کامل نباشد پروانه حرفهاي دريافت نخواهند کرد و فرصت حضور در ليگ قهرمانان آسيا را به دست نميآوردند. وي افزود: براساس قوانين کنفدراسيون فوتبال آسيا حتما بايد به شاخصهايي برسيم که اگر به آنها دست نيابيم سهميه ما کم ميشود. تهديدهاي ما جدي است و اگر باشگاهها مي خواهند مجوز حرفهاي بگيرند بايد مدارک کافي را در زمان مقرر ارائه کنند. اين مقام مسئول همچنين در خصوص مشکلات مالي فدراسيون فوتبال گفت: مشکلات مالي هميشه بوده و هست. با اين حال وزارت ورزش کمکهاي زيادي به ما کرده است. وي همچنين در واکنش به اين موضوع که برخي از مسئولان فدراسيون فوتبال سوء استفادههاي مالي مي کنند گفت: ما در فدراسيون پول زيادي نداريم. همه فکر ميکنند در فوتبال پولهاي زيادي است و از ما انتظار کمک دارند اما اينطور نيست. حراست فدراسيون و سازمانهاي نظارتي به خوبي بر فعاليت فدراسيون نظارت دارند و اجازه نميدهند سوء استفادهاي صورت بگيرد. علي کفاشيان همچنين در پاسخ به اين پرسش که آ"يا احکام کميته انضباطي پيش از انتشار به تاييد و امضاي شما ميرسد؟"، گفت: نه اينطور نيست. من اصلا وقت اين کار را ندارم. البته من از آقاي حسنزاده گلايه کردم که چرا آراي فدراسيون در برخي موارد دير اعلام شده است. به طور مثال در خصوص پرونده تباني در فوتسال کميته انضباطي راي را دير اعلام کرد به حدي که پس از برگرداند راي در کميته استيناف ديگر فرصتي براي تغيير نماينده ايران در مسابقات فوتسال جام باشگاههاي آسيا نبود. رئيس فدراسيون فوتبال درخاتمه در پاسخ به اين پرسش که "آيا قول صعود تيم ملي به جام جهاني را ميدهيد؟"، گفت: همه مقدمات و توان فدراسيون براي صعود تيم ملي به جام جهاني فراهم شده است و در اين راه بهترينها را گذاشتهايم. ما اعتقاد داريم تيم ملي بايد به جام جهاني برود اما حضور خوبي در مسابقات مقدماتي و پيکارهاي جام جهاني داشته باشد. ما نبايد صعودمان شانسي باشد چرا که در شان تيم ملي است که حضور خوبي در جام جهاني داشته باشد. |
زمان ارسال : شنبه 1391/04/17 10:54 [h=1]مصاف تيم ملي فوتبال نوجوانان با ژاپن[/h] [h=2]تيم فوتبال نوجوانان ايران دو بازي تدارکاتي با ژاپن برگزار ميکند.[/h] |
![]() |
تيم نوجوانان ژاپن براي برگزاري سه بازي تدارکاتي 19 تير وارد تهران مي شود. اين تيم طبق اعلام قبلي 22 و 26 تير در ورزشگاه دستگردي با تيم ملي نوجوانان و 24 تير با تيم نوجوانان ذوب آهن ديدار مي کند. پيش از اين قرار بود تيم کره جنوبي هم در مرداد ماه به تهران بيايد تا با شاگردان علي دوستي بازي کند اما فدراسيون فوتبال کره جنوبي در ايميلي به کميته جوانان فدراسيون ايران اعلام کرد به دليل برخي مشکلات داخلي نمي تواند در اين تاريخ به تهران بيايد. تيم نوجوانان خود را براي مسابقات قهرماني آسيا که مهر سال جاري در تهران برگزار مي شود آماده مي کند. |
زمان ارسال : شنبه 1391/04/17 11:42 [h=1]پيشنهاد منصوريان براي استراحت تيم ملي[/h] [h=2]سرمربي تيم ملي زير 22 سالهها پيشنهاد حضور اين تيم به جاي تيم ملي بزرگسالان در مسابقات غرب آسيا را به فدراسيون ميدهد.[/h] |
![]() |
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، عليرضا منصوريان در خصوص تيم ملي زير 22 ساله ها گفت: من در کنفرانس پيش از آغاز رقابت ها هم گفتم گروهي که ما در آن قرار گرفته ايم با چينش خوبي قرعه کشي شده و در اصطلاح زور تيم ها به صورت خوبي بين گروه ها تقسيم شده است و ما تيم اول گروه خواهيم شد. وي ادامه داد: فوتبال غيرقابل پيش بيني است و برنده ديدار ايران و کويت صدرنشين گروه خواهد شد و در نهايت هم اين ايران و کويت بودند که به عنوان تيم هاي اول و دوم صعود کردند.همين طور گفتم برگزاري اين مسابقات کمک شايان توجهي به رشد فوتبال ملي کشورهاي عضو AFC براي ساختن تيم هاي قدرت مند در رده بزرگسالان خواهد کرد، چرا که بازيکنان اين رده همه آينده ساز فوتبال کشورشان هستند و کنفدراسيون فوتبال آسيا به خوبي با برگزاري اين مسابقات فاصله سني ميان تيم ملي اميد و بزرگسال به خوبي پوشش داد. منصوريان تصريح کرد: بازي با کويت براي ما حياتي بود. بازي سختي هم بود. کويت در کشورهاي غرب آسيا از کشورهاي صاحب فوتبال است و اين تيم هميشه يک تيم از پيش بازنده مقابل ايران نبود و کار ايران مقابل کويت هميشه سخت بوده است. ضمن اينکه بازي اول هم يک بازي مهم است و استرس خاص خود را دارد. ما شناخت زيادي از تيم ها نداشتيم و آنها هم همين وضعيت را داشتند. خوشبختانه بازي را برديم و وقتي بازي را برديم دبيرکل فدراسيون فوتبال کويت به من گفت که ايران يک تيم فراتر از گروهش است و بازي در نيمه دوم کاملا يک گل داشت و ما هر کاري که خواستيم کرديم. وي افزود: بازي بسيار سنگيني بود، چون تيم ملي کويت براي گل نخوردن و دفاع کردن به ميدان آمده بود و ما اين موضوع را از اول مي دانستيم. هوشمندانه بازي کرديم و روي ضربه کاشته اي که پيام صادقيان به زيبايي زد و تيزهوشي محمد امين حاج محمد در توپ برگشتي به گل رسيديم. اگر کمي خوش شانس تر و با دقت تر بوديم گل هاي بيشتري به ثمر مي رسانديم. سرمربي تيم ملي در ادامه گفت: مهمترين نکته اي که کادر فني در اين ديدار به آن رسيد اين بود که خط دفاعي در اين دوره از رقابت ها فقط دو گل خورد و اين خط توانست يکپارچگي خود را حفظ کند. بازي با تيم هاي عربي بسيار سخت است چرا که آنها در زمان نود دقيقه اي بازي مشخص نيست که چقدر فوتبال بازي مي کنند و چند دقيقه ضد فوتبال. البته بازي با ايتاليا به ما بسيار کمک کرد. هم از لحاظ روحي و هم از لحاظ بدني. وي تصريح کرد: اولين دليل و اصلي ترين دليل نتيجه خوب ما در ايتاليا اين بود که تيم ملي ايتاليا براي برد و بازي خوب به ميدان امده بود و فضا براي حرکت بازيکنان ما در زمين مهيا بود و بازيکنان ما به بهترين نحو توانستند تفکرات کادر فني و تجربه خود را به کار بگيرند. ما در ديگر بازي ها راه افتاديم و تا بازي آخر مقابل بحرين ايده آل بوديم. وي درباره بازي مقابل قطر هم گفت: در اين بازي کيفيت زمين پايين بود و روي کيفيت بازي ما هم اثر گذاشته بود اما نسبت به حريف بهتر بوديم و پيروز ميدان شديم.کيفيت زمين باعث شده بود تا ما کار را روي هوا پيگيري کنيم و رو به ضربات ايستگاهي و کاشته، کرنر و شوت از راه دور بياوريم که موفق هم بوديم و به گل رسيديم و گلي هم که دريافت کرديم از استثناهاي فوتبال بود. کلا در اين رقابت ها تيم هايي که مقابل ما قرار مي گرفتند مي دانستند تيم هجومي داريم و به لاک دفاعي فرو مي رفتند و بايد به لاک دفاعي آنها نفوذ مي کرديم که کار سختي بود. منصوريان درباره بازي با بحرين هم گفت: درباره بازي با بحرين يک بار ديگر هم گفتم که آنها اصلا مقابل ما فوتبال بازي نکردند. تنها اجازه دادند 70 دقيقه فوتبال مفيد انجام شود. آنها 20 دقيقه از زمان بازي و چهار دقيقه زمان تلف شده را روي زمين خوابيدند. من بين دو نيمه هم به شاگردانم گفتم آنها منتظر هستند با کوچک ترين حرکتي زمين بخورند و بخوابند تا زمان بازي را تلف کنند. وي ادامه داد: جالب اينجاست که نيمکت ذخيره آنها به جاي اينکه بازيکنانش را تشويق به انجام بازي جوانمردانه کنند تحريک به خوابيدن روي زمين مي کردند. پس از پايان بازي به بچه ها گفتم بايد راه رسيدن به دروازه چنين تيم هايي که فوتبال عربي را ارائه مي دهند پيدا کرد. در مرحله نهايي و حتي در دوره هاي بعدي ممکن است دوباره با کشورهايي که فوتبالي شبيه به امارات، بحرين، عربستان، کويت و حتي قطر دارند بازي کنيم و بايد ضد فوتبال آنها را با شيوه اي پاسخ دهيم که در نهايت ضرر نکنيم. آنها چهار توپ را از روي خط دروازه بيرون کشيدند و به نظرم داور بازي دو پنالتي صد در صد را براي ما نگرفت. منصوريان در ادامه گفت: با اين نتايج، ما در سيد يک رقابت ها قرار مي گيريم البته هنوز تا زمان برگزاري بازيه ا حدود 16-17 ماه وقت داريم. ميزبان مرحله نهايي رقابت ها از بين عمان و تايلند انتخاب مي شود و بازي ها در ژانويه 2014 برگزار مي شود که تا آن زمان برنامه ريزي هايي خواهيم داشت. قرار است که در دو تورنمنت ويتنام و روسيه شرکت کنيم. تورنمنت ويتنام شهريور امسال برگزار مي شود و تورنمنت روسيه هم در پاييز خواهد بود. وي تصريح کرد: يک پيشنهاد دارم که مي خواهم به فدراسيون و کارلوس کيروش ارائه کنم که آن حضور تيم ملي زير22 سال در رقابت هاي غرب آسيا به جاي تيم ملي بزرگسالان است. به نظر من ما به 4 تا 6 تورنمنت خارجي خوب احتياج داريم و دو ماه پيش از آغاز رقابت هاي مرحله نهايي 2 اردوي 15 روزه و 10 روزه را بايد برگزار کنيم. منصوريان درباره بازيکنان و سيستم بازي تيم ملي زير22 سال گفت: من 26 بازيکن را به مالزي بردم و همه را آزمايش کردم و به نظرم درهمه پست ها بازيکنان خوبي داريم و بايد باز هم بگرديم. من در مالزي سه دروازه بان را آزمايش کردم و معتقدم بايد از نظر تکنيکي و تاکتيکي و فيزيکي تقويت شويم. با سيستم چهار دو سه يک و تبديل آن به چهار سه سه بازي کرديم و نتيجه گرفتيم. بايد در زمينه آموزش تبديل سيستم چهار چهار دو به چهار يک چهار يک کار کنيم. وي افزود: مي خواهم تا زمان برگزاري بازي ها 11 بازيکن اصلي زبده داشته باشم. در کنار آنها 15 بازيکن تاثيرگذار که در سطح 11 بازيکن اصلي باشند و تجربه بازي در ليگ برتر و ليگ يک را هم دارند و مطمئنم تيم خوبي خواهيم ساخت که براي المپيک آينده طلسم شکن باشد و به المپيک صعود کند. ما مي خواهيم به استان هاي فوتبال خيز برويم و بازيکنان ديگري را انتخاب کنيم و حدود 150 بازيکن با پروفايل داشته باشيم که در هر پستي بتوانيم ده ها بازيکن داشته باشيم که ابزار دست فوتبال ملي و باشگاهي باشند. سرمربي تيم ملي زير 22 سال با تشکر از فدراسيون فوتبال گفت: از فدراسيون براي برگزاري اردوي ايتاليا و همچنين اردويي که يک هفته پيش از رقابتها در مالزي داشتيم تشکر کنم. تا زماني که در اختيار فدراسيون بوديم همه چيز خوب بود اما زماني که در اختيار کنفدراسيون فوتبال آسيا قرار گرفتيم هتل خوبي به ما داده نشد و زمين ها بد بود که با نامه اي که دبيرکل فدراسيون به کنفدراسيون فوتبال آسيا نوشت زمين هاي بهتري به ما دادند. وي در پايان گفت: ما اردو و بازي هايي فشرده اي داشتيم و در 15 روز يک روز در ميان بازي هاي سنگيني داشتيم و در هواي شرجي شرايط سختي را تجربه کرديم و ريکاوري و تمرينات صبح و بعدازظهر داشتيم و بدن بازيکنان در حال حاضر خسته است. اميدوارم مربيان فهيم ليگ برتري به بازيکنان تيم ملي زير22 سال 5 روز تا يک هفته استراحت بدهند تا آنها بتوانند بدنشان را بازيابي کنند و از لحاظ روحي و رواني هم به شرايط ايده آل برسند. اگر استراحت به اين بازيکنان داده نشود ممکن است به مصدوميت هاي خطرناک منجر شود که سرمايه هاي ملي و باشگاهي را دچار خسران مي کند و با توجه به شناختي که از مربيان ليگ برتري دارم ، مطمئنم که آنها شرايط تيم ملي زير22 سال و بازيکنانشان را درک مي کنند و اين فرصت بازيابي را به بازيکنان تيم ملي کشورمان مي دهند. |
زمان ارسال : شنبه 1391/04/17 17:00 [h=1]دوستيمهر 26 بازيکن رابه تيم نوجوانان دعوت کرد[/h] [h=2]سرمربي تيم ملي فوتبال نوجوانان ايران به منظور انجام دو بازي تدارکاتي برابر تيم ژاپن 26 بازيکن را به اردوي اين تيم دعوت کرد.[/h] |
![]() |
بازيکنان دعوت شده به تيم ملي عبارتند از مجتبي مقتدائي، علي هزامي، محمد خسروي، ساسان جعفري کيا، عرفان وجداني، کميل حق زاده، رضا کرملاچعب، دانيال کاظم نيا، علي ريگي، سيد مجيد حسيني، سيد محمد خرم الحسيني، امير محمد مظلوم، ميلاد ورمزيار، علي شجاعي، محمد بازاج، ميلاد داعي، امير نصر آزاداني، شروين کاظمي ، مهدي صدقيان، کيوان هاشمي، پارسا سليمي، سعيد عزت الهي، صادق محرمي، محمد بائوج، حميد اورنگي، عبدالرضا زارعي. اين بازيکنان از 19 تا 30 تير اردو خواهند داشت. همچنين دوستيمهر درباره اين بازيها به سايت رسمي فدراسيون فوتبال گفت: تيم ملي ژاپن براي انجام دو بازي دوستانه و تدارکاتي با تيم ملي نوجوانان و يک بازي دوستانه با تيم نوجوانان ذوب آهن به تهران مي آيد. قبلا هم درباره اين بازي صحبت کرده بودم اما فقط مي توانم بگويم که اين دو بازي عيار تيم ملي نوجوانان را مشخص مي کند. دوستي مهر ادامه داد: تيم ملي نوجوانان ژاپن روز دوشنبه وارد تهران مي شود و ما هم از روز دوشنبه وارد اردو مي شويم ودر هتل المپيک اقامت داريم. اين دو بازي محک خوبي براي بازيکنان تيم ملي نوجوانان است و اميدواريم که پس از بازي با ژاپن، حضور تيم ملي نوجوانان کره جنوبي هم در تهران قطعي شود تا با اين تيم هم دو بازي انجام دهيم. |
زمان ارسال : يکشنبه 1391/04/18 11:08 در پي انتخاب رئيس جديد فدراسيون فوتبال ژاپن [h=1]نامه تشکر دايني از کفاشيان[/h] [h=2]کنيا دايني رئيس فدراسيون فوتبال ژاپن با ارسال نامه اي به علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال ايران به نامه تبريک وي پاسخ داد.[/h] |
![]() |
به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال، متن نامه ارسالي به شرح زير است: از نامه تبريک شما براي انتخاب من به عنوان رئيس جديد فدراسيون فوتبال ژاپن بسيار تشکر مي کنم و اين نامه باعث دلگرمي فراوان من شد. در ادامه اين نامه آمده است: من نهايت تلاش خود را براي پيشرفت بيشتر فوتبال انجام خواهم داد و از حمايت مستمر شما بسيار قدرداني مي کنم. دايني در پايان اين نامه نوشت: اميدوارم روابط دوستانه و همکاري بين فدراسيون هاي ايران و ژاپن در سالهاي آينده ارتقا يابد. ارادتمند شما کنيا دايني |
زمان ارسال : چهارشنبه 1391/04/21 16:37 از سوي محمدي؛ [h=1]25 بازيکن به اردوي تيم فوتبال جوانان دعوت شدند[/h] [h=2]کادرفني تيم فوتبال جوانان ايران نام 25 بازيکن را براي حضور در اردوي آمادهسازي اصفهان اعلام کرد.[/h] |
![]() |
اکبر محمدي سرمربي تيم فوتبال جوانان کشورمان 25 بازيکن را براي حضور در اردوي آمادهسازي اصفهان که از 23 تا 28 ماه جاري به ميزباني باشگاه سپاهان برگزار ميشود، دعوت کرد. بر پايه اين گزارش، روزبه چشمي، علي محسنزاده، ارسلان مطهري، وحيد حيدريه، محمدحسين کنعاني، علي رحيمي، بهنام برزاي، يوسف وکيا، احمد عبداللهزاده، امين جهانکهن، علي اکبرآهکي، احسان کياني، وليد مشاعيزاده، حسين شناني، محمدرضا قدرتي پور، سردارآزمون، حسين فاضلي، عليرضا جهانبخش، محمد دانشگر، فرشيد اسماعيلي، محمدعلي فرامرزي، احسان پهلوان، محمدحسين حيدري، فرشاد مراد کريمي و حجت صدقي نفرات دعوت شده به اين اردو هستند. بر اساس اعلام کادرفني تيم فوتبال جوانان، بازيکنان دعوت شده به اين اردو ميبايست ساعت 18 روز پنجشنبه 22 تير ساعت در کمپ تيمهاي ملي حضور يافته تا از تهران به اصفهان بروند. |
زمان ارسال : جمعه 1391/04/23 10:31 دوستي پس از پيروزي مقابل ژاپن: [h=1]براي درخشش در جامجهاني آماده ميشويم[/h] [h=2]سرمربي تيم ملي نوجوانان ايران پس از پيروزي مقابل ژاپن گفت: تيم ملي مي توانست 4 گل ديگر به ژاپن بزند.[/h] |
![]() |
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، علي دوستي پس از پيروزي 4 بر يک ايران مقابل تيم ملي نوجوانان ژاپن در ديداري دوستانه گفت: هواي تهران در اين ساعت بسيار گرم بود و در اين دو سه روز افزايش دماي زيادي در تهران داشتيم. هوا هر چه گرم تر باشد کار براي ژاپني ها آسان تر است چرا که آنها به اين آب و هوا عادت دارند. آنها در روزهايي که در تهران هستند هر روز دو نوبت تمرين مي کنند که تمرين نوبت صبحشان هم در ساعات رو به گرما و تمرين بعدازظهر آنها 15 تا 17 است. ژاپني ها با همه بازيکنان به تهران آمده اند که با شرايط تهران و زمين و ورزشگاه آشنا شوند. وي ادامه داد: هر چند بازي با نتيجه پرگل چهار بر يک به سود ما به پايان رسيد اما من عقيده دارم که مي توانستيم چهار گل ديگر هم به ژاپن بزنيم. چندين و چند موقعيت تک به تک را از دست داديم و با اين ترتيب ژاپن با تعداد گل هاي بيشتري بدرقه مي شد. حقيقت اين است که ما اين تيم را براي درخشش در جام جهاني آماده مي کنيم. معتقدم که براي درخشش در جام جهاني و قهرماني در آسيا انجام بازي هاي دوستانه با حريفان قدرتمند جهان مي تواند مفيد باشد و بازيکنان تيم ملي نوجوانان را آبديده تر کند. من از فدراسيون فوتبال براي تدارک اين دو بازي دوستانه خوب مقابل تيم ملي نوجوانان ژاپن تشکر مي کنم. دوستي در پايان گفت: بازي هاي مقدماتي جام جهاني و قهرماني آسيا در تهران برگزار مي شود و اين بهترين فرصت براي قهرماني و گرفتن سهميه جام جهاني است. اميدوارم رسانه ها و مردم و همچنين مسئولان براي برگزاري هر چه بهتر اين رقابت ها دست به دست هم دهند. براي چندمين بار اعلام مي کنم براي برگزاري رقابت ها در تهران عزم ملي لازم است. |
زمان ارسال : جمعه 1391/04/23 18:50 اکبر محمدي: [h=1]جوانان به مصاف ذوب آهن و سپاهان ميروند[/h] [h=2]تيم فوتبال جوانان کشورمان در اردوي آماده سازي اصفهان با دو تيم سپاهان و ذوبآهن روبرو خواهد شد.[/h] |
![]() |
تيم فوتبال جوانان کشورمان که خود را براي حضور در مرحله نهايي مسابقات قهرماني جوانان آسيا آماده مي کند در اردوي يک هفته اي اش در اصفهان با دو تيم ذوب آهن و سپاهان ديدار مي کند. به گفته اکبر محمدي سرمربي تيم جوانان، اين تيم روز شنبه در ورزشگاه فولادشهر به مصاف ذوب آهن خواهد رفت و روز دوشنبه نيز در زمين اختصاصي سپاهان به مصاف اين تيم خواهد رفت. اکبر محمدي که عصر روز پنجشنبه در ورزشگاه دستگردي حاضر شده و بازي نوجوانان ايران برابر ژاپن را از نزديک تماشا مي کرد در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تاييد خبر فوق گفت: شرايط تيم جوانان خوب است و قطعا بازي با اين دو تيم مي تواند به آماده سازي بيشتر تيم جوانان کمک کند. |
زمان ارسال : يکشنبه 1391/04/25 19:05 سايت کره خبر داد: [h=1]برگزاري ديداردوستانه باتونس دراردوي مجارستان[/h] [h=2]تيم ملي فوتبال کشورمان در ديدار دوستانه در مجارستان به مصاف تيم ملي فوتبال تونس ميرود.[/h] |
![]() |
سايت کره خبر داد که تيم ملي فوتبال تونس دعوت رسمي را از تيم ملي فوتبال ايران براي برگزاري يک بازي دوستانه در 13 آگوست دريافت کرد. قرار است که اين بازي در مجارستان، محل کمپ تيم ملي فوتبال کشورمان برگزار شود. سامي الطرابلسي، سرمربي تيم ملي فوتبال تونس از برگزاري اين بازي دوستانه استقبال کرد و آن را فرصتي مناسب قبل از ديدار با سيرالئون در مقدماتي جام جهاني 2014 برزيل دانست. آيت الهي، نايب رييس فدراسيون فوتبال گفت: صحبتهاي مقدماتي انجام شده و دو طرف علاقه مند برگزاري اين بازي هستند اما هنوز قرارداد رسمي امضا نشده است. اردوي تيم ملي فوتبال مردادماه در مجارستان برگزار ميشود. |
زمان ارسال : دوشنبه 1391/04/26 11:29 [h=1]امروز ايران و ژاپن ساعت 16 در دستگردي تهران[/h] [h=2]تيم ملي نوجوانان ايران، امروز ساعت 16 دومين ديدار دوستانه اش را انجام خواهد داد.[/h] |
![]() |
به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال، تيم ملي نوجوانان ايران، امروز ساعت 16 در ورزشگاه دستگردي اکباتان ميزبان تيم ملي نوجوانان ژاپن خواهد بود تا دومين ديدار دوستانه اش را مقابل اين تيم انجام دهد. در ديدار اول تيم نوجوانان ايران چهار بر يک ژاپن را شکست داد. ژاپن روز دو روز پيش در ضربات پنالتي تيم نوجوانان ذوب آهن اصفهان را شکست داد و امروز در دومين بازي به مصاف نوجوانان خواهد رفت. |
[h=1]اعلام زمان ومکان رقابتهاي جوانان آسيا در امارات[/h] [h=2]پس از قرعه کشي رقابتهاي قهرماني جوانان آسيا و قرار گرفتن ايران در گروه اول اين رقابتها، برنامه زماني و مکاني اين رقابتها کنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام شد.[/h] |
![]() |
به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال، بر اساس قرعهکشي انجام شده زمان بازيها به وقت تهران به اين شرح است: **شنبه 13 آبان 91 *گروه يک امارات – کويت ساعت 16:30، ورزشگاه امارات ژاپن – ايران، ساعت 20:30، ورزشگاه امارات *گروه دو کرهجنوبي – عراق، ساعت 14:30، ورزشگاه فجيره چين – تايلند، 18:30، ورزشگاه فجيره **يکشنبه 14 آبان 91 *گروه سه کره شمالي – اردن، ساعت 16:30 ورزشگاه امارات ازبکستان – ويتنام، ساعت 20:30، ورزشگاه امارات *گروه چهار استراليا – قطر، ساعت 14:30، ورزشگاه فجيره عربستان – سوريه، ساعت 18:30، ورزشگاه فجيره **دوشنبه 15 آبان 91 *گروه يک کويت – ژاپن، ساعت 16:30، ورزشگاه امارات ايران – امارات، ساعت 20:30 ورزشگاه امارات *گروه دو عراق – چين، ساعت 14:30، ورزشگاه فجيره کرهجنوبي – تايلند، ساعت 18:30، ورزشگاه فجيره **سهشنبه 16 آبان 91 *گروه سه اردن – ازبکستان، ساعت 16:30، ورزشگاه امارات ويتنام - کرهشمالي، ساعت 20:30، ورزشگاه امارات *گروه چهار قطر – عربستان، ساعت 14:30، ورزشگاه فجيره استراليا – سوريه، ساعت 18:30، ورزشگاه فجيره **چهارشنبه 17 آبان 91 *گروه يک امارات – ژاپن، ساعت 20:30، ورزشگاه امارات ايران – کويت، ساعت 20:30، ورزشگاه امارات *گروه دو کرهجنوبي – چين، ساعت 16:30 ورزشگاه امارات تايلند – عراق، ساعت 16:30، ورزشگاه فجيره **پنجشنبه -18 آبان 91 *گروه سه کرهشمالي – ازبکستان، ساعت 20:30، ورزشگاه امارات ويتنام – اردن، ساعت 20:30، ورزشگاه فجيره *گروه چهار استراليا – عربستان، ساعت 16:30، ورزشگاه امارات سوريه – قطر، ساعت 16:30، ورزشگاه فجيره ***مرحله يک چهارم نهايي: **يکشنبه 21 آبان 91 بازي شماره اول مرحله يک چهارم نهايي: تيم اول گروه يک- تيم دوم گروه دو، ساعت 16:30 ورزشگاه امارات بازي شماره دوم : تيم اول گروه دو - تيم دوم گروه يک، ساعت 20:30، ورزشگاه امارات بازي شماره سه مرحله يک چهارم نهايي: تيم اول گروه سه- تيم دوم گروه چهار، ساعت 14:30، ورزشگاه فجيره بازي شماره چهار مرحله يک چهارم نهايي: تيم اول گروه چهار تيم دوم گروه سه، ساعت 18:30، ورزشگاه امارات ***مرحله نيمه نهايي: چهارشنبه 24 آبان 91 بازي شماره يک مرحله نيمه نهايي: برنده بازي شماره يک مرحله يک چهارم نهايي - برنده بازي شماره سه مرحله يک چهارم نهايي، ساعت 15:30، ورزشگاه امارات بازي شماره دو مرحله نيمه نهايي: برنده بازي شماره دو مرحله يک چهارم نهايي - برنده بازي شماره چهار مرحله يک چهارم نهايي، ساعت 19:30 ورزشگاه امارات ***ديدار فينال:شنبه 27 آبان 91 برنده بازي شماره يک مرحله نيمه نهايي - برنده بازي شماره دو مرحله نيمه نهايي، ساعت 16:15 ورزشگاه امارات لازم به ذکر است اين رقابتها ديدار رده بندي نخواهد داشت و چهار تيم مرحله نيمه نهايي به جام جهاني جوانان 2013 ترکيه صعود خواهند کرد. ضمن اينکه کاروان تيم ملي جوانان ايران در هتل مانگرو در شهر راس الخيمه امارات اسکان پيدا خواهند کرد. |
زمان ارسال : سه شنبه 1391/04/27 09:01 حبس شاگردان محمدي در ورزشگاه [h=1]ديدار جوانان ايران - سپاهان جنجالي شد[/h] [h=2]ديدار تدارکاتي تيم جوانان ايران مقابل سپاهان درحالي که با برتري شاگردان اکبر محمدي در جريان بود به دليل ورود تماشاگران تيم سپاهان به زمين به جنجال کشيده شد.[/h] |
![]() |
به گزارش خبرنگار مهر، تيم فوتبال جوانان کشورمان عصر دوشنبه در ديداري تدارکاتي برابر تيم سپاهان به ميدان رفت و درحاليکه با نتيجه 4 بر 2 از ميزبانش پيش بود، به دليل فحاشي هواداران سپاهان به کادرفني و بازيکنان اين تيم و همچنين حضور تعدادي از آنها در زمين و سنگ پراني و حمله به محمدي سرمربي و فنايي مربي دروازهبانهاي تيم جوانان ناچار به ترک زمين شد. در اين مسابقه که در زمين شماره 2 مجموعه باغ فردوس، در 3 وقت 30 دقيقهاي و برابر ديدگان 1500 تماشاگر برگزار شد، تيم جوانان ايران نيمه نخست را درحالي با برتري يک بر صفر و با گل دقيقه 22 سردار آزمون به پايان رساند که تيم سپاهان با نفرات اصلياش از جمله محمدباقر صادقي، فرشيد طالبي، هادي تاميني، حسن اشجاري، ميلاد زنيدپور، احمد جمشيديان، اميد ابراهيمي، عادل کلاه کج و محمدرضا خلعتبري و سوکاي به ميدان آمده بود. در وقت دوم سپاهان نفرات جديدش را به ميدان فرستاد اما باز هم برتري با تيم جوانان ايران بود، حسين فاضلي (39)، احسان پهلوان (42) و سردار آزمون (44) سه مرتبه ديگر دروازه تيم سپاهان را باز کردند اما ايراننژاد در دقيقه 50 يکي از گلها را جبران کرد. داور بازي که شرايط فيزيکي مناسبي براي قضاوت مسابقه نداشت، در وقت سوم اخطارهاي بسياري به بازيکنان تيم جوانان داد، مسئلهاي که باعث شد نفرات تيم ايران دچار افت روحي شده و شرايط براي به ثمر رسيدن گل دوم توسط احمد جمشيديان فراهم شود. دقايقي بعد از اين گل، داور سردار آزمون را هم از زمين اخراج کرد. پس از اين اتفاق و در دقيقه 80 اکبر محمدي به سمت داور رفت تا علت دادن کارتهاي بيشمارش به بازيکنان تيم جوانان را جويا شود که متاسفانه با برخورد زشت و فحاشي داور که ليدر باشگاه سپاهان بود، روبهرو شد. در اين لحظات هواداران تيم سپاهان با فحاشي عليه داوود فنايي مربي دروازهبانهاي تيم جوانان از فنسهاي محوطه زمين عبور کرده و با ورود به زمين ضمن فحاشي و سنگپراني شديد، به سمت اکبر محمدي سرمربي، فنايي مربي دروازهبانها و برخي از بازيکنان تيم جوانان حمله کردند. با شروع اين اتفاقات بازي قطع شد و نيمه تمام ماند. البته محرم نويدکيا کاپيتان سپاهان به همراه فرشيد طالبي و حسن اشجاري بازيکنان اين تيم جلوي تماشاگران عصباني را گرفتند تا آسيبي به کادرفني و بازيکنان تيم جوانان وارد نشود. متاسفانه اين اتفاقات باعث شد اعضاي تيم جوانان بيش از يک ساعت در محل برگزاري مسابقه حبس شوند و در نهايت با اسکورت نيروهاي يگان ويژه به رختکن محل اقامت خود بازگردند. اين درحالي بود که چندين تماشاگر سپاهان با موتورهاي خود در اطراف درهاي خروجي مجموعه باغ فردوس که محل برگزاري مسابقه بود، کمين کرده و منتظر خروج کادرفني تيم جوانان و ادامه زد و خوردها با آنها شده بودند که خوشبختانه همراهي محرم نويدکيا با اتوبوس تيم جوانان مانع از ادامه اين ماجراي تلخ شد. متاسفانه اين اتفاقات در شرايطي رقم خورد که تيم فوتبال جوانان کشورمان به دعوت باشگاه سپاهان براي برپايي اردوي آمادهسازي راهي اصفهان شده و فارغ از نتيجه مسابقه به فکر کسب تجربه و رفع نقاط ضعفشان در ديدارهاي تدارکاتي بودند. |
زمان ارسال : سه شنبه 1391/04/27 11:34 23 مرداد ماه [h=1]تيم ملي فوتبال ايران به مصاف تونس ميرود[/h] [h=2]به درخواست فدراسيون فوتبال تونس احتمال دارد بازي تدارکاتي تيم ملي ايران با تونس در تاريخ 23 مرداد در مجارستان برگزار شود.[/h] |
![]() |
تيم ملي فوتبال براي برگزاري اردو مرداد ماه راهي مجارستان مي شود. طبق برنامه اي که کارلوس کيروش سرمربي تيم ملي در نظر گرفته است تيم ملي از 19 مرداد راهي اين اردو مي شود و قرار است بازيکنان تيم ملي در اين اردو يک بازي تدارکاتي را برگزار کنند. اين بازي تدارکاتي به احتمال زياد با تيم ملي تونس خواهد بود. 25 مرداد روز فيفا است و طبيعتا تيم ملي بايد در اين تاريخ با تونس بازي کند اما فدراسيون تونس از فدراسيون ايران درخواست کرده که بازي 23 مرداد برگزار شود. ظاهرا فدراسيون فوتبال هم اين موضوع را پذيرفته اما هنوز قراردادي بين طرفين امضا نشده است. کارلوس کيروش طبق اعلامي که به فدراسيون فوتبال داشت، قرار است 31 تير در تهران باشد و برنامه هاي آتي خود را به فدراسيون تحويل دهد. |
زمان ارسال : چهارشنبه 1391/04/28 10:34 فوتبال قهرماني ناشنوايان جهان [h=1]ايران مقابل ونزوئلا به پيروزي پرگل رسيد[/h] [h=2]تيم ملي فوتبال ناشنوايان ايران رقابتهاي جهاني ترکيه را با يک پيروزي پر گل آغاز کرد.[/h] |
![]() |
به نقل از روابط عمومي فدراسيون ورزشهاي ناشنوايان، پيوند اعضا و بيماران خاص، تيم ملي فوتبال ناشنوايان ايران در اولين ديدار خود در مسابقات جهاني ترکيه موفق شد ونزوئلا را با نتيجه پر گل هشت بر صفر شکست دهد تا شروع خوبي در پيکارهاي جهاني داشته باشد و گام اول را محکم بردارد. ايران در گروه C اين رقابت ها با تيم هاي اوکراين، روسيه و ونزوئلا همگروه است. بازي بعدي ناشنوايان ايران روز پنجشنبه مقابل اوکراين خواهد بود. |
زمان ارسال : چهارشنبه 1391/04/28 15:05 [h=1]نوجوانان به مصاف اميدهاي پيکان ميرود[/h] [h=2]تيم ملي نوجوانان صبح جمعه به مصاف تيم اميد پيکان ميرود.[/h] |
![]() |
تيم ملي نوجوانان که خود را براي مسابقات قهرماني آسيا در تهران آماده ميکند پس از برگزاري دو بازي تدارکاتي با تيم ملي ژاپن جمعه هفته جاري به مصاف تيم اميد پيکان ميرود. اين بازي صبح جمعه ساعت 9:30 در ورزشگاه منظريه برگزار ميشود. تيم نوجوانان احتمالا اردوي خارج از کشور به ترکيه را هم در پيش خواهد داشت. |
زمان ارسال : چهارشنبه 1391/04/28 16:24 [h=1]مخالفت مربي تيم ملي تونس با تغيير زمان ديداردوستانه باايران[/h] [h=2]سامي الطرابلسي سرمربي تيم ملي فوتبال تونس بادرخواست فدراسيون فوتبال ايران براي تغيير زمان ديدار دوستانه تيمهاي ملي دو کشور مخالفت کرد.[/h] |
![]() |
طبق توافق قبلي قرار بود دو تيم روز 23 مرداد در مجارستان ديداري تدارکاتي برگزار کنند،اما کارلوس کي روش سرمربي تيم ملي کشورمان خواستار برگزاري اين ديدار در روز 25 مرداد که مصادف با روز فيفا است شده بود. بنابر اين گزارش، الطرابلسي گفته است ، در روز 25 مرداد گردهم آوردن اغلب ملي پوشان تونسي بخاطر ارتباط آنها با باشگاههاي خود در اين روز ميسر نمي باشد. او مدعي شده است که قرار بود تيم ملي فوتبال تونس در روز 23 مرداد ديدار تدارکاتي با تيم ملي اردن داشته باشد اما آن بازي را بخاطر ديدار با ايران لغو کرديم . پيش از اين، مدير رسانه اي فدراسيون ايران تصريح کرده بود که تيم ملي فوتبال کشورمان قرار است از 19 الي 25 مرداد ماه اردوي تدارکاتي در مجارستان برپا کند. مسوولان ايراني بويژه کارلوس کي روش خواستار انجام اين بازي در روز 25مرداد شده بودند. |
زمان ارسال : چهارشنبه 1391/04/28 18:36 [h=1]عمان ميزبان رقابتهاي قهرماني فوتبال زير 22 سال[/h] [h=2]عمان به عنوان ميزبان رقابتهاي نهايي زير 22 سال آسيا در سال 2013 انتخاب شد.[/h] |
![]() |
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، امروز کميته مسابقات کنفدراسيون فوتبال آسيا تشکيل جلسه داد و عمان را به عنوان ميزبان رقابتهاي پاياني زير 22 سال 2013 آسيا انتخاب شد. تايلند و عمان پيشنهاد ميزباني اين رقابتها را داده بودند که در نهايت عمان به عنوان ميزبان انتخاب شد. لازم به ذکر است تيم عمان به عنوان بهترين تيم سوم گروهها به مرحله پاياني اين رقابتها صعود کرده بود که به دليل انتخاب شدن عمان به عنوان ميزبان و گرفتن سهميه مستقيم، عنوان بهترين تيم سوم به يمن تعلق مي گيرد. تاريخ برگزاري مسابقات متعاقبا توسط کميته مسابقات کنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام خواهد شد. |
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقات تیم ملی | فوتبال | 0 | |
![]() |
ایران بهترین تیم آسیا در آخرین ردهبندی سال فیفا | فوتبال | 1 | |
![]() |
صعود دوباره تیم ملی فوتبال در ردهبندی فیفا | فوتبال | 0 | |
![]() |
اسم تیم باشگاهی یا ملی مورد علاقت چیه؟؟ | فوتبال | 37 |