** اخبار اینترنت **

d.ertebat

عضو جدید
عرضه اپلیکیشن های بلک بری Priv در گوگل پلی استور

عرضه اپلیکیشن های بلک بری Priv در گوگل پلی استور

همزمان با آغاز ثبت سفارش برای گوشی جدید اندرویدی ساخت بلک بری، این شرکت خبر از عرضه چند اپلیکیشن برای این گوشی در گوگل پلی استور داده است. این اقدام بلک بری به معنای عزم جدی این شرکت برای عرضه محصول خود در زمان مقرر یعنی ششم نوامبر است.بلک بری چند اپلیکیشن جدید در پلی استور قرار داده از جمله MicrosoftexFAT، Notes، BlackBerry Calendar، Contacts، BlackBerry Hub، BlackBerry Keyboard، BlackBerry Services، BlackBerry Launcher، BlackBerry Camera و DTEK.

عملکرد بسیاری از این اپلیکیشن ها از نام آنها قابل تشخیص است و قرار نیست کسی با استفاده از آنها شگفت زده شود. نکته قابل ذکر درباره اپلیکیشن کیبورد، امکان انجام تنظیماتی برای شخصی سازی آن است. MicrosoftexFAT امکان فرمت کردن کارت های حافظه SDXC را با استفاده از exFAT فراهم می کند و اپلیکیشن DTEK تنظیمات پیشرفته امنیتی و حفاظت از حریم شخصی، نظارت بر اطلاعاتی که هر اپلیکیشن استفاده می کند و سطح دسترسی اپلیکیشن ها به منابع گوشی همچون دوربین، موقعیت مکانی، میکروفون و غیره را ارائه می کند.

تلفن سانترال

d.ertebat

عضو جدید
مشخصات گوشی وان پلاس ایکس اندکی پیش از معرفی لو رفت!

مشخصات گوشی وان پلاس ایکس اندکی پیش از معرفی لو رفت!

همزمان با آغاز ثبت سفارش برای گوشی جدید اندرویدی ساخت بلک بری، این شرکت خبر از عرضه چند اپلیکیشن برای این گوشی در گوگل پلی استور داده است. این اقدام بلک بری به معنای عزم جدی این شرکت برای عرضه محصول خود در زمان مقرر یعنی ششم نوامبر است.بلک بری چند اپلیکیشن جدید در پلی استور قرار داده از جمله MicrosoftexFAT، Notes، BlackBerry Calendar، Contacts، BlackBerry Hub، BlackBerry Keyboard، BlackBerry Services، BlackBerry Launcher، BlackBerry Camera و DTEK.

عملکرد بسیاری از این اپلیکیشن ها از نام آنها قابل تشخیص است و قرار نیست کسی با استفاده از آنها شگفت زده شود. نکته قابل ذکر درباره اپلیکیشن کیبورد، امکان انجام تنظیماتی برای شخصی سازی آن است. MicrosoftexFAT امکان فرمت کردن کارت های حافظه SDXC را با استفاده از exFAT فراهم می کند و اپلیکیشن DTEK تنظیمات پیشرفته امنیتی و حفاظت از حریم شخصی، نظارت بر اطلاعاتی که هر اپلیکیشن استفاده می کند و سطح دسترسی اپلیکیشن ها به منابع گوشی همچون دوربین، موقعیت مکانی، میکروفون و غیره را ارائه می کند.

تعمیر سانترال

d.ertebat

عضو جدید
تلویزیون های سونی به یک منبع بزرگ از فیلم دست پیدا خواهند کرد!

تلویزیون های سونی به یک منبع بزرگ از فیلم دست پیدا خواهند کرد!

کمپانی های تولید کننده تلویزیون در سراسر جهان به سرعت در حال اخذ قرارداد هایی مبنی استفاده هر چه بیشتر از شبکه های پخش آنلاین هستند.این رسانه ها میتوانند منبع انجام بازی های آنلاین باشند و یا پخش کننده فیلم ها و سریال های تلویزیونی.از آنجایی که هزینه اشتراک این شبکه ها یا رایگان است و یا هزینه بسیار پایینی دارد،کاربران از آنها استقبال میکنند.این موضوع تا به آنجا مهم شده است که برخی از مشتریان در هنگام خرید یک تلویزیون و یا TV BOX به دنبال گزینه های پخش آنلاین آن هستند.متاسفانه به دلایلی مانند موارد فیلترینگ،هزینه های بالا در ایران و قیمت تمام شده استفاده از اینترنت،کاربران ایرانی چندان قادر به استفاده از این شبکه ها نیستند.

سیستم عامل هایی مثل اندورید تی وی (Android TV) و تایزن (Tizen) دارای چند شبکه اختصاصی مانند NETFLIX هستند.اکنون سونی تصمیم گرفته است که یکی از بهترین رسانه های جامع را وارد تلویزیون های هوشمند خود کند." Youview" یک رسانه فعال و آنلاین است که چندین شبکه تصویری مهم را تحت پوشش خود دارد. Youview طی یک قرار داد به زودی بر روی تلویزیون های سونی قابل دریافت و استفاده است.خدمات این شبکه در روز چهار شنبه 4 نوامبر به طور رسمی بر روی تلویزیون های براویا دریافت میگردد.جان اندرسون از مدیران سونی در انگلستان و ایرلند گفت: youview یک انتخاب طبیعی و ایده آل برای کاربران است که از طریق آن میتوان به کتابخانه بزرگی از محتوا های ویدوئی دسترسی پیدا کرد.کیفیت بالا در زمینه های صوت و تصویر،کیفیت های براویا را به شیوه ایی جدید به کاربران نمایش خواهد داد.لازم به ذکر است که وب سایت youview نیز این خبر با به طور رسمی منتشر ساخته است.این شبکه هم اکنون دارای بیش از 17 هزار عنوان فیلم و محتوای ویدوئی است.

فروش سانترال

d.ertebat

عضو جدید
درآمد رویایی اپل و ورود 30 درصد از کاربران اندروید به دنیای آیفون!

درآمد رویایی اپل و ورود 30 درصد از کاربران اندروید به دنیای آیفون!

اپل به مانند غالب اوقات همچنان روزگار خوشی را می گذراند و در حالی که شرکت های رقیب چون سونی و ال جی برای بخش موبایل خود سودی کمتر از آنچه پیش بینی می شود را به دست آورند، غول کوپرتینو دلار ها را پارو می کند. روز گذشته اپل گزارش سه ماهه مالی چهارم خود را منتشر نمود و به مانند همیشه با آمار و ارقام فروش، سایرین را در حسرت فرو برد!

همانطور که می دانید بیشترین درصد از درآمد اپل حاصل فروش آیفون است. در گزارش مالی آمده که برای این سه ماهه درآمدی بالغ بر 51.5 میلیارد دلار حاصل شده و 11.1 میلیارد دلار آن سود بوده است. در مقایسه و در سه ماهه چهارم 2014، اپل به درآمد 42.5 میلیارد دلاری دست یافت و سود حاصل از آن 8.5 میلیارد دلار بود. در سه ماهه مالی گذشته 48 میلیون آیفون و 9.8 میلیون آیپد به فروش رسید و فروش کامپیوترهای سری Mac به بالاترین رقم خود تا به این زمان (5.7 میلیون دستگاه) رسید. یک مورد جالب اینکه تیم کوک اعلام نمود 30 درصد از کل کاربرانی که در سه ماهه مالی سوم اقدام به خرید آیفون نموده اند، از اندروید به دنیای iOS مهاجرت کرده اند و این تعداد بالاترین رقم ثبت شده از ابتدای گزارش گیری اپل برای سوییچ کاربران و از سه سال پیش بوده است. با توجه به آغاز تعطیلات آخر سال و توزیع آیفون 6s در تمامی بازارهای تحت پوشش، اپل درآمدی بین 75.5 تا 77.5 میلیارد دلار را برای سه ماهه مالی پیش رو پیش بینی می کند.

تعمیر سانترال

d.ertebat

عضو جدید
ساتیا نادلا کاملا با فعالیت بخش ویدیوگیم در مایکروسافت موافق است

ساتیا نادلا کاملا با فعالیت بخش ویدیوگیم در مایکروسافت موافق است

پس از برکناری بالمر از سمت مدیریت و روی کار آمدن ساتیا نادلا، شایعات بسیاری مطرح بود که بخش اکس باکس نیز زیر تیغ مدیرعامل جدید مایکروسافت برود و یا حتی این برند را به شرکت دیگری بفروشد.اما حمایت های اخیر وی از فیل اسپنسر، تیم اکس باکس و حتی تیم ویندوز و تمرکزشان روی قابلیت های گیمینگ این پلتفرم، نشان از اهمیت بالای صنعت سرگرمی، به خصوص بازی های ویدیویی نزد نادلا دارد.در مصاحبه ی اخیر یکی از مدیران بخش اکس باکس لایو مایکروسافت، مایک لاوین، وی از علاقه ی نادلا به بازی های ویدیویی گفت: «او کاملا با گیمینگ موافق است».

شرایط پلتفرم اکس باکس حالا بهتر از هر دوران دیگری است. هیلو ۵ عرضه شده، ماه آینده نیز قرار است آپدیت بسیار بزرگی برای اکس باکس وان عرضه شود و ویژگی های بی نظیری را به این کنسول بیاورد. از طراحی دوباره رابط کاربری سیستم گرفته تا قابلیت اجرای بازی های اکس باکس ۳۶۰ روی اکس باکس وان.همانند بیل گیتس، تمرکز کنونی نادلا نیز آوردن ویندوز روی تعداد کثیری از پلتفرم ها است و اکس باکس وان نیز به زودی آپدیت مخصوص اش را دریافت می کند تا این کنسول، یک گام دیگر به آنچه که نادلا می خواهد نزدیک تر شود.

تلفن سانترال

d.ertebat

عضو جدید
دانشمندان توانستند یک تبلت را به‌وسیله مغز کنترل کنند

دانشمندان توانستند یک تبلت را به‌وسیله مغز کنترل کنند

کنترل وسایل به‌وسیله مغز را بیشتر در فیلم‌های‌ سینمایی خصوصا فیلم‌های قهرمان‌محور زیاد دیده‌ایم، اما این موضوع چندسالی است که به واقعیت تبدیل شده است، برای مثال سال 2012 یک زن موفق‌شد به وسیله کنترل دست مصنوعی خود به‌وسیله مغزش یک فنجان قهوه را نوش‌جان کند! اخیرا نیز دانشمندان موفق شده‌اند یک تبلت را به‌وسیله مغز فردی که دچار بیماری لو گرینگ بود، کنترل کنند، در این آزمایش دانشمندان با اتصال الکترودهایی به مغز بیمار توانسته فعالیت مغز بیمار را ثبت و به‌وسیله آن یک کلید از روی صفحه‌کلید را انتخاب و یا کنترل نشان‌گر را برعهده بگیرند.

دانشمندان این آزمایش‌ را روی ترمینال‌های لمسی مخصوص نکسوس 9 پیاده‌ کرده‌اند، به‌این ترتیب مغز می‌تواند با استفاده از پروتکلهای بلوتوث‌ موجود با تبلت ارتباط برقرار سازد و ایمپلنت مغزی در این آزمایش نقش ماوس بی‌سیم را ایفا می‌کند.

روند انجام این فرایند بسیار کند است زیرا این فناوری در ابتدا راه قرار دارد، بنابر گفته دکتر Paul Nuyujukian هدف آن‌ها از کارکردن روی این پروژه ایجاد یک رابط‌کاربری مشترک بین کامپیوترها و تلفن‌های‌همراه است و این اولین گام در فرایند کنترل دیوایس‌های الکترونیکی به وسیله مغز است، تا بتوان عملکرد افراد فلج را بهبود بخشد.

تلفن سانترال

d.ertebat

عضو جدید
آخرین خبرها از سه عضو جدید خانواده گلکسی سامسونگ

آخرین خبرها از سه عضو جدید خانواده گلکسی سامسونگ

روز گذشته و با اعلام نتایج تست بنچ مارک GFXBench برای گوشی های سامسونگ گلکسی A3 و گلکسی A7، مشخصات فنی آنها آشکار شد. در این میان منتشر نشدن هیچ خبری درباره گوشی گلکسی A5 برای همه تعجب برانگیز بود تا این که امروز خبرهایی درباره این گوشی نیز مطرح شد. حالا نتایج تست بنچ مارک این سه گوشی در دسترس هستند که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.نتایج این تست نشان می دهد که مدل گلکسی A5 دارای صفحه نمایش لمسی 5.2 اینچی با تفکیک پذیری 1080x1920 خواهد بود. از پردازنده هشت هسته ای با سرعت 1.6 گیگاهرتز به عنوان قلب تپنده آن استفاده شده و قدرت GPU آن معادل Mali-T720 است. حافظه رم آن 2 گیگابایت است و 16 گیگابایت حافظه داخلی دارد. قدرت دوربین عقب آن به 13 مگاپیکسل و دوربین جلوی آن به 5 مگاپیکسل می رسد.

مدل گلکسی A3 دارای صفحه نمایشی 4.7 اینچی با ابعاد 720x1280 است. از سایر مشخصات آن می توان به پردازنده Exynos 7580 SoC چهار هسته ای با سرعت 1.5 گیگاهرتز، GPU معادل Mali-T720، حافظه رم 1.5 گیگابایتی و 16 گیگابایت حافظه داخلی، دوربین عقب 13 مگاپیکسلی و دوربین جلوی 5 مگاپیکسلی اشاره کرد.گلکسی A7 از صفحه نمایش 5.5 اینچی و با ابعاد 1008x1920 برخوردار خواهد بود. پردازنده اسنپدراگون 615 هشت هسته ای و با سرعت 1.5 گیگاهرتز را در خود جای داده و دارای GPU از نوع Adreno 405 است. سایر مشخصات آن شامل سه گیگابایت حافظه رم، 16 گیگابایت حافظه داخلی، دوربین عقب 13 مگاپیکسلی و دوربین جلوی 5 مگاپیکسلی می شود.

گفتنی است که هر سه گوشی مجهز به اندروید 5.1 خواهند بود. این سه گوشی هنوز رونمایی نشده اند، ولی این اتفاق به زودی خواهد افتاد. پس از رونمایی از آنها، قیمت هر یک نیز مشخص خواهد شد.

تعمیر سانترال

d.ertebat

عضو جدید
آیا تلفن هوشمند V10 می تواند ال جی را به مسیر رقابت باز گرداند؟

آیا تلفن هوشمند V10 می تواند ال جی را به مسیر رقابت باز گرداند؟

همانطور که پیشتر در خبرها خواندید سامسونگ مشغول توسعه یک موبایل تاشو با نمایشگر خمیده است که شاید تا عرضه آن آنطور که تصور می شد زمانی باقی نمانده باشد. حالا ظاهرا الجی هم پروژه ای شبیه به این را دنبال می کند اما با ماهیتی کاملا متفاوت.این شرکت کره ای سال گذشته تولید محصولات سری اپتیموس خود را متوقف کرد و در مقابل تصمیم گرفت که موفقیت را با طراحی موبایل الجی جی 2 از سر بگیرد. ال جی در ادامه امکانات و مشخصات تازه ای را به نسخه بعدی این موبایل یعنی G3 اضافه نمود و محصولی را عرضه کرد که علیرغم برخورداری از ایده هایی مبتکرانه، در کوتاه ترین زمانی از تب و تاب تازگی اش کاسته شد و در همهمه بازار، جلوه و جذابیت خود را از دست داد.

در سال 2015 میلادی و الجی موبایل G4 را عرضه کرد که این بار نه به جهت خلاقیتش بلکه به واسطه نبود تغییرات فاحش و محسوس در آن توجه مثبت کاربران را به خود جذب کرد.اما باز هم شانس با این شرکت یار نبود و G4 در کمترین زمان محبوبیت خود را از دست داد. لذا با در نظر داشتن گزارش عملکرد سه ماهه این شرکت، روشن است که چرا موفقیت تلفن های هوشمند جدید آن به نام های V10 و Urbane 2 اهمیت بسیار بالایی برای آینده اش دارند.

تلفن سانترال

d.ertebat

عضو جدید
مایکروسافت یک به‌روزرسانی برای رفع مشکل نمایشگر سرفیس بوک عرضه خواهد کرد

مایکروسافت یک به‌روزرسانی برای رفع مشکل نمایشگر سرفیس بوک عرضه خواهد کرد

مایکروسافت در اواسط مهرماه از لپ‌تاپ جدید سرفیس‌ بوک خود به‌همراه تبلت سرفیس‌ پرو 4 رونمایی کرد. دستگاهی زیبا، سبک، باریک و قدرتمند که به آخرین نسل پردازنده‌های اینتل مجهز شده است. به‌تازگی، کاربران از مشکل بسیار جدی در نمایشگر این لپ‌تاپ شکایت داشته‌اند. به‌نظر می‌رسد تداخل‌های نرم‌افزاری، باعث شده تا مشکل پرش تصویر در نمایشگر برخی از مدل‌های این لپ‌تاپ ویندوزی دیده شود. البته مایکروسافت وعده داده که به‌روزرسانی تازه‌ای را برای رفع این مشکل عرضه خواهد کرد.

عرضه رسمی سرفیس بوک، هفته گذشته در برخی از سایت‌های آنلاین و فروشگاه‌ها در ایالات‌متحده و کانادا آغاز شده است. اندکی پس از آن، خریداران از پرش تصویر در این لپ‌تاپ شکایت کرده‌اند. کاربران با مطرح کردن مشکل خود در انجمن رسمی مایکروسافت، خواستار ارایه به‌روزرسانی جهت رفع این مشکل شده‌اند. برخی کاربران در پاسخ، مدعی شده‌اند که این مشکل پس از مدتی خود به‌خود رفع شده‌ است و عده‌ای، ادعا دارند که غیرفعال کردن قابلیت Hyper-V به‌ برطرف‌شدن این مشکل کمک خواهد کرد. با این‌حال، مایکروسافت رسما اعلام کرده است:

تعداد کمی از مشتریان با سرفیس بوک خود مشکلاتی داشته‌اند. ما سخت در تلاش هستیم تا این مشکل را به‌سرعت و با ارایه یک به‌روزرسانی ویندوز، برطرف کنیم.

در حال‌حاضر، هیچ راهکار رسمی برای رفع این مشکل اعلام نشده است و احتمالا کاربران باید تا ارایه به‌روزرسانی رسمی مایکروسافت از طریق روش‌های موقتی فوق، با این مشکل مدارا نمایند.

فروش سانترال

nasimparsi

عضو جدید
کسب درآمد از اینترنتی (فروش کالا)

کسب درآمد از اینترنتی (فروش کالا)

با درود

دوستان گرامی یک مدت هست که روی طراحی سایت و بالا آوردن سایت و فروش اینترنتی و .. کار می کنم و یک سری تجربه هایی به دست آوردم. البته این برای دوستانم بوده که مغازه ای داشتن و می خواستن برایش مشتری هاشون سایت هم راه اندازی کنند و فروشگاه اینترنتی داشته باشن

حالا اگر من بخوام یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم و زمان لازم رو هم داشته باشم برای نوشتن مقاله و بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو و .. چجوری می تونم کالایی رو بفروشم؟
در واقع نمی دونم چی رو باید بفروشم. می خواستم بازاریاب اینترنتی بشم. هر کالایی رو بفروشم. فرض کنیم یک سایت فروشگاهی در اختیار داشته باشم

لطفا اگر می شه منو راهنمایی کنید

با سپاس

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه ... بنظر من اگر سرماییه کسب و کار اینترنتی دارید جاهای دیگه بجز فروشگاه سرمایه گذاری کنیدچون در ایران ساخت یک فروشگاه یا خدمات انلاین فوق العاده ریسک بالایی داره و به در امد اون نمی ارزه اینقد که فروشگاه های زیادی زدن توی نتخصوصا که الان بازار این کار عمدا در دست دی جی کالا هست ...ممکنه شما سرمایه گذاری کنید جنس بخرید اما فروش بسیار کم باشه خودتونم طراح وب هستید احتمالا منظورمو بهتر میفهمید منم چندین تجربه مشابه شما داشتم که موفق نبودم پیشنهاد من به شما سرمایه گذاری بلند مدت در جاهایی هست که جهانی هستن مثل سایت پید ورتس یا جاهای مشابه اون هست که یک وبگاه مانیتورینگ برای سرمایه گذاری هست یا جاهای مشابه اون که اصطلاحا به این جور وبسایت ها میگن btc میزان اطمینان به اونها بالای ۹۰ درصد هست که البته شما هر کاری رو بخواهید انجام بدین ریسک داره اما بنظر من آینده بهتری براتون داره ... یک نکته ای هم که هست اینه که شما قبل از شروع کاراز این سایت ها مطمئن بشید که کلاه بردار نباشن ...حالا این پیشنهاد. من به شما هست ولی بازم خودتون بهتر میدونید موفق باشین :gol:

nasimparsi

عضو جدید
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه ... بنظر من اگر سرماییه کسب و کار اینترنتی دارید جاهای دیگه بجز فروشگاه سرمایه گذاری کنیدچون در ایران ساخت یک فروشگاه یا خدمات انلاین فوق العاده ریسک بالایی داره و به در امد اون نمی ارزه اینقد که فروشگاه های زیادی زدن توی نتخصوصا که الان بازار این کار عمدا در دست دی جی کالا هست ...ممکنه شما سرمایه گذاری کنید جنس بخرید اما فروش بسیار کم باشه خودتونم طراح وب هستید احتمالا منظورمو بهتر میفهمید منم چندین تجربه مشابه شما داشتم که موفق نبودم پیشنهاد من به شما سرمایه گذاری بلند مدت در جاهایی هست که جهانی هستن مثل سایت پید ورتس یا جاهای مشابه اون هست که یک وبگاه مانیتورینگ برای سرمایه گذاری هست یا جاهای مشابه اون که اصطلاحا به این جور وبسایت ها میگن btc میزان اطمینان به اونها بالای ۹۰ درصد هست که البته شما هر کاری رو بخواهید انجام بدین ریسک داره اما بنظر من آینده بهتری براتون داره ... یک نکته ای هم که هست اینه که شما قبل از شروع کاراز این سایت ها مطمئن بشید که کلاه بردار نباشن ...حالا این پیشنهاد. من به شما هست ولی بازم خودتون بهتر میدونید موفق باشین :gol:

سپاس از راهنماییتون

لطفا اگر می شه درباره ی این موضوع که اصلا چی هست و روند کار چجوری هست کمی روشنگری کنید چون من چیزی در این زمینه نشنیده بودم

nasimparsi

عضو جدید
با جستجویی که کردم دیدم این کاری که من مد نظر دارم در واقع همکاری در فروش هست

می خواستم بدونم این سامانه ی همکاری در فروش که نتجه ی جستجوی گوگل این سایت ها هست:
https://www.google.com/search?q=همکاری+در+فروش&ie=utf-8&oe=utf-8

مورد اعتماد هست؟ تقلب و جعل و فریب و .. نیست؟ اصلا این کار خوبی هست و توصیه می کنید؟

چون بدبختانه هیچ کدوم از این تارنما (سایت)ها نماد الکترونکی ای نماد نداشتن.

من شماری سایت و وبلاگ دارم که بازدید خوبی دارند.

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با جستجویی که کردم دیدم این کاری که من مد نظر دارم در واقع همکاری در فروش هست

می خواستم بدونم این سامانه ی همکاری در فروش که نتجه ی جستجوی گوگل این سایت ها هست:
https://www.google.com/search?q=همکاری+در+فروش&ie=utf-8&oe=utf-8

مورد اعتماد هست؟ تقلب و جعل و فریب و .. نیست؟ اصلا این کار خوبی هست و توصیه می کنید؟

چون بدبختانه هیچ کدوم از این تارنما (سایت)ها نماد الکترونکی ای نماد نداشتن.

من شماری سایت و وبلاگ دارم که بازدید خوبی دارند.

من ی سری مطالب رو براتون نوشتم نمیدونم چرا نمیشه ارسال کرد

ببینید سیستم همکاری در فروش طوری کار میکنه که شما به نحوی برای وبسایت اصلی فروشنده ی اون محصول تبلیغ میکنید هیچ چیزی رو نیاز ندارید بخرید تا بفروشید

شما فقط تبلیغ میکنید برای اون شرکت نحوی کارکرد هم به این صورته که شما عضو میشید در سایت یک شناسه مخصوص شما و یک دامنه ی دلخواه که خودتون انتخاب میکنید

بهتون میده در اصل اینطور به نظر میرسه که شما صاحب فروشگاه هستید ولی شما در حقیقت فقط بازیابی هیچ هزینه ای نمیدین

به ازای فروش هر. قلم جنس یک مبلغ پورسانت به شما میرسه مثلا فرض کنید شما جنسی رو میفروشید به قیمت سی تومن ، سه هزار. تومنش میشه پورسانت شما

حالا اگه صد قلم جنس بفروشید با اون شناسه ای مخصوصی که دارید درامد شما میشه ۳۰۰ هزار. تومن

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]بله خواهش میکنم [/COLOR]

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]ببنید سایت های btc به دو قسمت تقسیم میشن ( تا اونجایی که اطلاع دارم ) سایت های کلیکی و سایت های سرمایه گذاری[/COLOR]

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]مورد اول رو یعنی سایت های کلیکی من به هیچ عنوان توصیه نمیکنم به عنوان کسی که تجربه ای دارم بهرحال ، چون باعث هدر رفتن وقت انرژی سرمایه و پتانسیل شخص میشه[/COLOR]

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]میزان بازدهی و سود هم معمولا خیلی ناچیز هست[/COLOR]

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]۲. وبسایت سرمایه گذار : این وبسایت ها طوری طراحی شدن که شما میتونید با هر چقدر سرمایه ای که صلاح میدونید کار رو شروع کنید و سرمایه گذاری کنید یا میتونید به صورت[/COLOR]

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]رایگان و با تلاش خودتون درامد کسب کنید. ولی خب در ابتدا اگر سرمایه ای بگذارین یک مقدار پول کارتون راحت تر هست و اگر. انگیزه و پشت کار داشته باشید ظرف سه هفته[/COLOR]

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]الی یک ماه به اصل پولتون هم میرسید و پیشرفت هم میکنید در کارتون...[/COLOR]

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]پیشنهاد من به شما وبسایت آوا باکس هست ( البته من اطلاعی ندارم نحوه کار این سایت چطوره) فقط میدونم سایت مطمئن ای هست و اسکم نیست یعنی صد در صد پرداختی داره[/COLOR]

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]مبلغ پنج هزار تومن هم هزینه ی فعال سازی اکانت هم باید بدین[/COLOR]

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]مورد دوم paidverds .com این سایت یکی از معتبر ترین وبسایت های دنیاس و میتونم بگم که برترین مکان سرمایه گذاری هست چندین ساله که داره کار میکنه و کاربرانی[/COLOR]

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]از سراسر دنیا داره ( چند مدت اخیر محدودیت هایی برای کاربران ایرانی داشت ) نمیدونم هنوز وجود داره یا نه؟ حالا من وارد جزییات و نحوه کار با این سایت نمیشم[/COLOR]

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]چون خیلی پیچیده س در مورد جزییات اگر. نیاز بود پیام خصوصی بدین صحبت میکنیم[/COLOR]

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]مورد دیگر کار کردن با سایت های هایپ هست که سود سرمایه گذاری رو به صورت صعودی افزایش میدن و ممکنه یک دفعه کل سودتون سقوط کنه ممکن هم هست این اتفاق رخ نده[/COLOR]

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]( بستگی به اون جایی داره که باهاشون کار میکنین ) به عنوان مثال شما ۱۰۰ دلار سرمایه میگذارین در طول یک ماه ۵ برابر بیشتر از کل سرمایه تون سود میکنین یا[/COLOR]

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]ممکنه تمام موجودی شما صفر بشه ( من این روش رو توصیه نمیکنم ) فقط میگم همچین روشی وجود داره[/COLOR]

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]و اما روش اخر خرید و فروش کریپتو های معروف هست ( سکه های مجازی پر ارزش مانند بیت کوین، دارک کوین ، لایت کوین، دوژ کوین ( این اخری فک کنم کلا منسوخ شد)[/COLOR]

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]اینها هم با توجه به شرایط جهانی قیمتشون متغییر هست و کم و زیاد میشه در هر صورت کار کردن با اینها ریسک بالایی داره[/COLOR]

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]مثلا پارسال اواخر بهار قیمت یک بیت کویین تا مرز. ۷۰۰دلار رسید الان در حال حاضر دقیق نمیدونم شاید ۲۰۰ دلار یا کمتر اطلاع ندارم متاسفانه[/COLOR]

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]در کل ادم اگه ریسک پذیر باشه میتونه توی اینکارها موفق بشه یک توصیه هم بهتون بکنم هیچ وقت در اینجور جاها مبالغ زیاد رو سرمایه گذاری نکنید[/COLOR]

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]امیدوارم تونسته باشم به خوبی بحث رو براتون باز کنم اگه سوالی داشتید در خدمتم :gol:[/COLOR]

پ ن :توی مرورگر من کلمات رو بهم ریخته نشون میده امیدوارم پیش شما مشکلی نداشته باشه

d.ertebat

عضو جدید
گوگل قابلیت Smart Reply را در کلاینت ایمیل اینباکس معرفی کرد

گوگل قابلیت Smart Reply را در کلاینت ایمیل اینباکس معرفی کرد

شماری از کاربران معتقدند که دوران استفاده از ایمیل با توجه به ظهور انواع سیستم‌های پیام رسان به پایان رسیده است، اما کمپانی گوگل با عرضه‌ی کلاینت ایمیل اینباکس که مبتنی بر سرویس جی‌میل است، نشان داده که این تصور اشتباه است. حال گوگل سرویس Smart Reply را در اینباکس معرفی کرده که می‌تواند با مطالعه‌ی متن ایمیل دریافت شده، پیشنهاداتی را برای ارسال پاسخ سریع در اختیار کاربر قرار دهد.
گوگل امروز سرویس Smart Reply را برای کاربران کلاینت ایمیل موبایل اینباکس معرفی کرد. با استفاده از این سرویس، کلاینت ایمیل قادر است متن ایمیل‌های دریافتی را خوانده و پیشنهاداتی را برای ارسال سریع پاسخ به کاربری که ایمیل مورد نظر را فرستاده، در اختیار کاربران قرار دهد. کارکرد این سیستم به این صورت است که با خواندن متن ایمیل و درک آن از سوی کلاینت، سه پاسخ در رابطه با متن ایمیل در قسمت پایین قرار می‌گیرد و کاربر می‌تواند با انتخاب گزینه‌ی مورد نظر خود، در کسری از ثانیه پاسخ ایمیل‌های دریافتی را ارسال کند. البته باید به این موضوع اشاره کرد که انتخاب جملات پیشنهادی توسط کلاینت ایمیل به معنای آن نیست که فقط می‌توان آن‌ها را ارسال کرد، بلکه می‌توان در ادامه‌ی عبارات پیشنهادی، جملات مدنظر خود را نیز اضافه کرد.

یکی از ویژگی‌های قابلیت پاسخ هوشمند، امکان یادگیری از رفتارها و انتخاب‌های کاربر است. برای مثال در صورتی که شما در قبال پاسخ‌های ایمیل دریافت شده از یک فرد، پاسخ پیشنهاد شده را برای چندین بار انتخاب نکنید، دیگر سیستم این پاسخ را از لیست پیشنهادات خود حذف خواهد کرد. بهترین مزیت استفاده از این امکان برای افرادی است که علاقه‌ای به تایپ کردن با موبایل‌ خود ندارند. با استفاده از این سیستم می‌توان پاسخ‌ ایمیل‌های دریافتی را در کوتاه‌ترین زمان و بدون نیاز به تایپ کردن داد.

در سال‌های اخیر گوگل‌ فعالیت‌های خود در حوزه‌ی یادگیری ماشین را افزایش داده و سرویس‌های متعدد ارائه شده توسط خود را با استفاده از قابلیت‌های برگرفته از فناوری ماشین، توسعه می‌دهد. یقینا این تنها قابلیتی نیست که به اینباکس اضافه شده و در آینده باید شاهد گزینه‌های دیگری نیز باشیم که به این کلاینت اضافه خواهد شد.

تلفن سانترال

d.ertebat

عضو جدید
ال جی عنوان برند سال را از Red Dot Award گرفت!

ال جی عنوان برند سال را از Red Dot Award گرفت!

شرکت ال‌جی الکترونیکس (LG) مفتخر به عنوان «برند سال» شد. این عنوان از سوی Red Dot Award، یکی از برترین رقابت‌های طراحی در جهان اعطاء شد. با این عنوان، شرکت ال‌جی در کنار برندگان قبلی این رقابت نظیر شرکت پپسی، آئودی و مرسدس بنز قرار می‌گیرد. شرکت ال‌جی همچنین سومین شرکتی است که هر دو جایزه «برند سال» و «تیم طراحی » (در سال2006) را برنده شده است. عنوان برند سال برای برنده شدن در 13 جایزه Red Dot Award به ال‌جی اعطاء شد. برندگان جایزه امسال شامل LG G4 و LG Watch Urbane، هر دو با رابط کاربری ساده و کاربرپسند فلسفه طراحی انسان محور این شرکت را تجلی بخشیده‌اند تا کاربران برای استفاده راحت باشند.

دکتر پیتر زک، بنیانگذار و مدیرعامل Red Dot معتقد است: "مدیریت برند ال‌جی الکترونیکس در زمینه کاری خودش بی‌نظیر است. نگرش این شرکت همه را در یک عبارت بیان می‌کند: زندگی خوب است. هر کسی که به نوعی با محصولات ال‌جی سر و کار دارد بدون معطلی خواهد فهمید که زندگیش کمی جذابتر شده است. این به دلیل عملکرد موفق مدیریت برند این شرکت است." نو چانگ هو، نائب رئیس و مدیر طراحی شرکتی ال‌جی الکترونیکس می‌گوید: "مفتخر شدن به جایزه Red Dot، نشانی از پیشگامی ال‌جی در زمینه طراحی و نمونه بارزی از تعهد همیشگی ما بر طراحی نوآوری و ایجاد تجربه کاربرپسند است. ما به طراحی و گسترش محصولات خلاقانه که از پاسخ مثبت و رابطه عمیق بین برندمان و مشتریانمان برآمده است ادامه خواهیم داد تا به این شعار ال‌جی جامع عمل بپوشانیم: نوآوری برای زندگی بهتر را در پیش خواهیم گرفت." این عنوان به طور رسمی در ششم نوامبر در مراسم سالانه Red Dot Gala در برلین به ال‌جی اعطاء خواهد شد

تعمیر سانترال

d.ertebat

عضو جدید
کوادکوپتری که محدودیت زمانی برای ماندن در آسمان دارد!

کوادکوپتری که محدودیت زمانی برای ماندن در آسمان دارد!

هواگردهای بدون سرنشین در عرض مدت کوتاهی در تمامی عرصه ها به خدمت گرفته شده اند.از رساندن نامه و بسته گرفته تا شرکت در تحقیقات علمی و اهداف نظامی.البته یکی از پر طرفدار ترین کاربرد این محصولات،در زمینه های تفریحی و تصویر برداری است.دوربین های تصویر برداری ویژه ایی برای این هواگردهای کنترلی تولید شده است که کیفیت استفاده از آنها را بسیار افزایش میدهد.اما یک از مشکلات مهم این محصولات،مدت زمان پرواز محدود آنها است.از آنجایی که بسیاری از این هواگردها در ابعاد کوچکی هستند و باتری هایی با وزن بالا برای آن غیر قابل حمل است،کمپانی ها به ناچار از باتری هایی با ظرفیت محدود استفاده میکنند که سبب پایین آمدن زمان پروازی آنها میگردد.اما یک کمپانی خلاق یک راه حل اساسی برای این مشکل ارائه کرده است!

کمپانی "بوستون" یک هواگرد کنترلی جدید را ارائه کرده است که هیچ محدودیت زمانی برای ماندن در آسمان ندارد.یک کابل بسیار نازک حتی باریک تر از کابل متصل به هدفون ها،از این هواگرد به کنترلر متصل میگردد که میتوان همزمان علاوه بر ارسال تصاویر،انرژی لازم خود را نیز دریافت کند.این محصول میتواند در ارتفاع 500 الی 1000 فوتی به فعالیت بپردازد.دوربین های متفاوتی نیز بر روی آن قابل نصب است که بنا بر نیاز کاربران قابل تغییر است.دوربین های عکاسی با کیفیت برای عکاسی و نمونه هایی مانند DJI و فانتوم 3 نیز برای تصاویر حرفه ایی قابل نصب هستند.حداکثر نرخ انتقال داده از هواگرد کنترلی،10 مگابیت بر ثانیه است.کاربردهای بسیار زیادی از طرف کمپانی برای این محصول تعریف شده است که از جمله آنها میتوان به مهندسان معمار و طراحان،بازرسان ساختمانی،فروشنده های املاک،امنیت مکان های عمومی مانند هتل ها،تولید فیلم کوتاه و کمک در تصاویر جشن ها و مراسم ها اشاره کرد.

تلفن سانترال

d.ertebat

عضو جدید
احتمال معرفی شیائومی Mi 5 در بیستم آبان‌

احتمال معرفی شیائومی Mi 5 در بیستم آبان‌

شایعه عرضه گوشی شیائومی Mi 5 با تراشه کوالکام اسنپدراگون 820 مدت‌هاست که شنیده می‌شود؛ اما تنها راه برای اثبات این ادعا، معرفی رسمی این پرچم‌دار از سوی شیائومی با نسل جدید پردازشگر 4 هسته‌ای Kryo کوالکام است.
تیزر تازه‌ای که به‌طور رسمی توسط شیائومی منتشر شده است، طرح کلی از یک گوشی‌هوشمند را نشان می‌دهد که در پشت یک پرده قرمز با علامت سوال مخفی شده است. به‌عبارت دیگر، هر مدل گوشی جدیدی که شیائومی در 11 نوامبر (20 آبان) معرفی نماید، نام آن تا زمان برگزاری رویداد خبری این کمپانی مخفی خواهد ماند.این تیزر، حاوی عنوانی با نام «Mi Dual 11» است که عدد 11 به‌زمان برگزاری کنفرانس خبری شیائومی در تاریخ 11 نوامبر (11/11) اشاره دارد. این تصویر، هم‌چنین حامل یک نقل‌قول رسمی از سوی شیائومی است:

این‌بار بازی بزرگی را انجام خواهیم داد؛ نهایتا در ساعت 0:00 روز 11 سپتامبر، گوشی جدید معرفی می‌شود.

باتوجه به کلمه نهایتا در نقل‌قول فوق، می‌توان مطمئن بود که قرار است در روز چهارشبنه یک پرچم‌دار تازه از سوی شیائومی معرفی شود.نظریه دیگری درباره عبارت «Mi Dual 11» وجود دارد و آن، معرفی هم‌زمان دو گوشی شیائومی Mi 5 و Redmi Note 2 Pro است. بنابر گزارش‌ها، مدل Redmi Note 2 Pro همان Redmi Note 2 است و تنها، از یک‌بدنه فلزی با حسگر اثرانگشت بهره می‌برد.

تلفن سانترال

d.ertebat

عضو جدید
بدافزار جدید غیر قابل حذف شدن در کمین کاربران اندروید

بدافزار جدید غیر قابل حذف شدن در کمین کاربران اندروید

دیگر کسی نیست که نداند اندروید از نظر امنیتی در وضع بسیار نابسامانی به سر می برند. چند روز پیش بود که در گزارشی اعلام شد متخصصان امنیتی اندروید به شدت نگران وضع سیستم عامل خود هستند و از بابت عملکرد ضعیف آن احساس گناه می کنند! اما ظاهرا این پایان اخبار بد برای کاربران اندروید نیست امروز تیمی از متخصصین امنیتی به نوع خاصی از بدافزارهای این سیستم پی برده اند که در ابتدا وانمود کند برنامه ای معتبر است اما پس از قرار گیری روی گوشی، آن را در معرض خطرهای روت قرار می دهد. نکته نگران کننده اینکه این بدافزار با انجام عملیاتی، امکان هر گونه پاک سازی را از کاربران می گیرد.

این بدافزار جدید در برنامه های موجود در بازارهای ثالث (Third-party) دارد. برنامه مورد نظر از شکل کد رسمی متعلق به برنامه هایی مانند فیسبوک و توئیتر استفاده می کند که در گوگل پلی استور به راحتی قابل دسترسی هستند. به این ترتیب خود را کاملا امن جلوه داده و عملکردی دقیقا مشابه برنامه اصلی از خود نمایش می دهند. اما در واقع، کد مخرب درون آنها وجود دارد که باعث می شود دسترسی به روت را در سیستم عامل به دست آورند. پس از این اتفاق مجموعه ای از برنامه ها به عنوان اپ های سیستمی روی دستگاه کاربر نصب می شوند که کار حذف کردن آنها برای اکثریت کاربران چیزی نزدیک به غیرممکن است.

در حال حاضر سه نوع از این بدافزارها به نام های Shedun، Shuanet و ShiftyBug تنها به نمایش تبلیغات روی دستگاه کاربر می پردازند، اما دسترسی های سیستمی آنها باعث می شود بتوانند در آینده اطلاعات بیشتری از دستگاه های کاربران استخراج کنند. گسترش این بدافزارهای به صورت خودکار بوده و در حال حاضر 20000 برنامه که با این کدها آلوده شده اند مشاهده و ردیابی شده اند. اکثر این برنامه ها در کشورهای آمریکا، آلمان، ایران، روسیه، هند، جامائیکا، سودان، برزیل، مکزیک و اندونزی و در بازارهای جانبی آنها دیده شده اند. هنوز هیچ نشانه ای از نفوذ این بدافزار به فروشگاه رسمی پلی استور گوگل مشاهده نشده است. بنا بر این در حال حاضر امن ترین راه برای پیشگیری از مبتلا شدن دستگاه به این بد افزارها، استفاده از فروشگاه رسمی گوگل و دانلود برنامه ها از play store است.

تعمیر سانترال

d.ertebat

عضو جدید
مشخصات اچ‌تی‌سی وان X9 فاش شد؛ یک محصول تمام عیار!

مشخصات اچ‌تی‌سی وان X9 فاش شد؛ یک محصول تمام عیار!

مدت زیادی از معرفی محصول جدید اچ‌تی‌سی به نام وان A9 نمی‌گذرد. با این حال، این شرکت برای فرار از بحران به دنبال ساخت محصولات دیگری است. آخرین شایعه مرتبط با اچ‌تی‌سی خبر از محصولی جذاب و قدرتمند به نام وان X9 می‌دهد. طبق اطلاعات منتشر شده، این گوشی که با شماره مدل E56 شناخته می‌شود، از زبان طراحی متفاوتی نسبت به سایر محصولات اچ‌تی‌سی بهره می‌برد و شاید این موضوع بتواند موجب آشتی مردم با این کمپانی شود.

وان X9 به یکی از دو پردازنده‌ی اسنپدراگون 820 یا Helio X20 مدیاتک مجهز خواهد بود. علاوه بر این، پرچم‌دار آینده اچ‌تی‌سی به 4 گیگابایت رم در دو نسخه 64 و 128 گیگابایت مجهز شده است و احتمالا شاهد نسخه‌ 32 گیگابایتی با 3 گیگابایت رم نیز خواهیم بود.در سایر بخش‌ها، شاهد تعبیه یک نمایشگر 2K، دوربین عقب 23 مگاپیکسلی، دوربین سلفی 4 مگاپیکسلی، بدنه‌ فلزی، بلندگوی BoomSound و یک باتری 3500 میلی‌آمپری خواهیم بود.

هنوز اطلاعات زیادی در رابطه با این محصول منتشر نشده است اما قیمت آن حدودا 470 دلار است. به نظر می‌رسد این پرچم‌دار برخلاف محصولات امسال این شرکت تایوانی، بتواند حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد.

قیمت سانترال

d.ertebat

عضو جدید
بزرگترین راکتور گداخت هسته ای (فیوژن) جهان به زودی آغاز به کار می کند

بزرگترین راکتور گداخت هسته ای (فیوژن) جهان به زودی آغاز به کار می کند

بحران انرژی یک موضوع و مشکل بسیار جدی است و تا به حال تحقیقات و مقالات گسترده ای در رابطه با پیش گیری و مواجهه با این چالش انجام شده است. در این بین، پر طرفدار ترین موضوعات استفاده از انرژی های پاک بوده اند. کشورهای بزرگ جهان در حال حاضر سرمایه گذاری های بسیار گسترده ای را بر روی تحقیق و توسعه درباره انرژی های پاک انجام داده اند و در چشم انداز بلند مدت کمتر کشور صنعتی و توسعه یافته ای می توان وابستگی به سوخت های فسیلی را مشاهده کرد. یکی از راهکارهای ارائه شده، به دست آوردن انرژی از طریق فرآیند گداخت هسته ای (فیوژن) است. طبق آخرین اخبار، بزرگترین راکتور گداخت هسته ای جهان، اواخر همین ماه میلادی آغاز به کار خواهد کرد.

این راکتور که با نام Stellarator شناخته می شود، در موسسه ماکس پلانک آلمان قرار دارد و با نگاه کردن به آن، پیش از دیدن یک راکتور، می توان رویای بسیاری از فیزیکدانان جهان را دید. افرادی که با انرژی هسته ای و راه های به دست آوردن آن آشنا هستند می توانند به راحتی تفاوت های موجود بین Stellarator و توکامک ها را بیابند. البته هر دوی این راکتورها از مکانیزم یکسانی استفاده می کنند که عبارت است از ابر رساناهای سیم پیچی شده که از آنها برای ساخت قفس های مغناطیسی استفاده می شود و گازی که درون آنها وجود خواهد داشت تا درجه ای گرم می شود که شرایط برای گداخت هیدروژن فراهم شود. ساختن Stellarator بسیار پیچیده و دشوار بوده و به راحتی می توان با مشاهده رینگ 16 متری آن که پر از کابل ها و تجهیزات مختلف است به این پیچیدگی پی برد.

گداخت هسته ای را می توان به صورت ساده، فرآیندی بر عکس عملیات شکافت هسته ای دانست. در شکافت هسته ای (که نیروگاه هایی مانند نیروگاه بوشهر از آن استفاده می کنند)، اورانیوم به اتم های سبک تر شکافته شده و از انرژی آزاد شده در این فرآیند برای تولید برق استفاده می شود. اما در گداخت هسته ای، اتم های سبک تر مانند هیدروژن به هم می پیوندند و اتم های سنگین تری را تشکیل می دهند. در این فرآیند انرژی به مراتب بیشتری نسبت به شکافت به دست می آید و همچنین مشکلاتی مانند انباشت پسماندهای هسته ای نیز در عملیات گداخت وجود نخواهد داشت. البته هدف این مطلب پرداختن به پیچیدگی های تکنیکی و مفاهیم فیزیکی ساخت راکتور گداخت هسته ای نیست. اما باید به این نکته اشاره کرد که استلاراتور در مقایسه با توکامک برتری های فنی بسیار زیادی دارد که از جمله آنها می توان به تفاوت در به کار گیری میدان مغناطیسی اشاره کرد که اختلالات آن می تواند یک توکامک را کاملا از دور خارج کند اما استلاراتور در برابر آنها کاملا مقاوم است. ساخت استلاراتور W7-X (همین نمونه که در آلمان قرار دارد) 19 سال طول کشیده و قرار است در پایان این ماه و پس از کسب مجوزهای لازم، آغاز به کار کند. در صورت موفقیت این دستگاه، بدون شک تاریخ انرژی های نوین به قبل و پس از آن تقسیم خواهد شد و آینده انرژی بشر، روزهای روشن تری را در انتظار خود خواهد دید.

تلفن سانترال

d.ertebat

عضو جدید
جان چن به زندگی دوباره بلک بری بعد از Priv امیدوار است

جان چن به زندگی دوباره بلک بری بعد از Priv امیدوار است

جان چن، مدیر عامل بلک بری بعد از عرضه اولین گوشی اندرویدی این شرکت در یک مصاحبه خبری شرکت کرد و درباره برنامه های آتی بلک بری توضیح داد. او معتقد است که آینده بلک بری و نحوه فعالیتش به میزان استقبال کاربران از بلک بری Priv بستگی دارد.

مدیر عامل بلک بری، John Chen در مصاحبه ای با Fox News درباره برنامه های آتی شرکت خود بعد از عرضه Priv صحبت کرد. علاوه بر این، او در جواب کاربرانی که بلک بری پریو را یک کالای سرسری خوانده بودند اعلام کرد که این گوشی بعد از صرف دو سال زمان برای ساخت، یک کالای سرسری نیست و زمان زیادی برای طراحی بی نقص آن صرف شده است. او در بین صحبت هایش اشاره کرد که میزان استقبال از Priv به بلک بری نشان خواهد داد که مسیر آینده را چگونه طی کند. به گفته او، بلک بری بعد از Priv محصولات مختلفی را ارایه خواهد کرد که یکی از آنها به احتمال زیاد، نسخه اندرویدی بلک بری پاسپورت است. تصاویر رندر شده این دستگاه در اوایل امسال در فضای مجازی منتشر شده بود و شایعات فراوانی نیز در مورد ویژگی های این محصول به گوش می رسید. این شایعات نیز پیش بینی می کرد که چنین محصولی پس از مشخص شدن نتایج فروش بلک بری Priv به مرحله تولید خواهد رسید.

بعد از بحث های مرتبط با تولید مدل های جدید دستگاه های اندرویدی بلک بری و گمانه زنی در مورد فعالیت های آینده، بحث این مصاحبه به امنیت پریو کشیده شد. جان چن در جواب گزارشگر که پرسیده بود: آیا شما تضمین می کنید که پریو هیچ گاه هک نشود؟ پاسخ داد، این ادعا که از یک گوشی بلک بری انتظار داشته باشیم هیچ وقت هک نشود کمی بی رحمانه و غیر واقعی ست. اما سیستم مدیریت موبایل بلک بری (MDM)و نرم افزار امنیتی BES12، امنیت همه جانبه این دستگاه را تضمین می کنند. او معتقد است که نسل جوان و خریداران کم سن و سال اسمارت فون ها از پریو استقبال می کنند. اما متاسفانه این ادعای جان چن مبنی بر استقبال نسل جوان از بلک بری پریو، خلاف استراتژی های محافظه کارانه و سنتی بلک بری ست.

تعمیر سانترال

d.ertebat

عضو جدید
مدیرعامل بلک‌بری: ما قصد تولید محصولات اندرویدی بیشتری را داریم!

مدیرعامل بلک‌بری: ما قصد تولید محصولات اندرویدی بیشتری را داریم!

جان چن، مدیرعامل بلک‌بری، پس از عرضه تلفن هوشمند اندرویدی Priv با شبکه‌ تلویزیونی FOX Business گفتگویی داشته که بسیار جالب و شنیدنی است.
وی ابتدا در پاسخ به سوالی که در مورد تلفن‌های اندرویدی بلک‌بری از او پرسیده شده بود، گفت:

تلفن هوشمند اندرویدی Priv تازه شروع راه است و قصد تولید محصولات اندرویدی دیگری را نیز داریم.

به نظر می‌رسد که یکی از محصولاتی که قرار است عرضه شود، نسخه‌ اندرویدی بلک‌بری پاسپورت باشد! همچنین، آقای چن از امنیت بالای دستگاه‌هایشان سخن گفت و با اشاره به استفاده از نرم‌افزارهای سازمانی بلک‌بری و سرورهای قدرتمند MDM, BES12، هک کردن Priv و سایر محصولات بلک‌بری را امری بسیار سخت توصیف کرد.همچنین در بخش دیگری از صحبت‌ها، وی با اشاره به اسمارت فون Priv گفت، این نام از کلمه‌ی Privacy (امنیت) گرفته شده است. این محصول با توجه به زیبایی‌‌ و امکاناتش، برای مشتریان جوان بسیار ایده‌آل است.همچنین او با اشاره به سهم کم بلک‌بری در بازار جهانی افزود، ما به تلفن هوشند جدیدمان امید بسیاری داریم و این محصول احتمالا با توجه کاربران بسیاری مواجه خواهد بود.

قیمت سانترال

d.ertebat

عضو جدید
وضعیت بحرانی Zynga همچنان ادامه دارد؛ مدیر مالی شرکت استعفا داد

وضعیت بحرانی Zynga همچنان ادامه دارد؛ مدیر مالی شرکت استعفا داد

دیوید لی، مدیر امور مالی شرکت بزرگ Zynga، از فعالیت های خود کناره گرفت. برکناری او از فعالیت های استودیو FarmVille صورت پذیرفته اما وی تا تاریخ 11 دسامبر به قرارداد خود ادامه داده و فعالیت های خود را به سرانجام می رساند.زینگا در فصل مالی گذشته خود 4 میلیون دلار به دست آورد در حالی که در بازه زمانی مشابه سال گذشته، این رقم ضرری هشت میلیون دلاری بود. اما با این حال، تعداد کاربران فعال روزانه بازی های این شرکت از 21 میلیون به 19 میلیون کاهش یافته و تعداد کاربران ماهانه با 27 درصد افت، به 75 میلیون نفر رسیده اند.

دو بازی Dawn of Titans و CSR2 نیز با تاخیری چند ماهه روبرو شدند و حالا قرار است سال 2016 عرضه شوند. از ماه مه، زینگا برنامه هایی برای کاهش هزینه های خود اجرا کرد که در نتیجه آن 350 نفر اخراج شدند و حوالی 100 میلیون دلار در این میان ذخیره شد.به عنوان جایگزین، Michelle Quejado مسئولیت های دیوید لی را حالا برعهده خواهد گرفت. وی در ماه مارس 2015 به زینگا پیوست و حالا مسئولیتی بزرگ بر عهده دارد.

تلفن سانترال

d.ertebat

عضو جدید
بد افزارهای جدید اندروید عملا غیر قابل حذف هستند!

بد افزارهای جدید اندروید عملا غیر قابل حذف هستند!

روزهای هجوم ویروس‌های کامپیوتری و شکست آنتی‌ویروس‌ها در رویارویی با آن‌ها را که به تعویض سیستم عامل می‌انجامید، به خاطر دارید؟ آن روزها برمی‌گردند، اما این بار برای موبایل!
به طرز فزاینده‌ای بد افزارهای اندروید در لباس اپلیکیشن‌های مشهور ظاهر می‌شوند، اما دسترسی روت دارند و می‌توانند به صورت عمیق در سیستم عامل مدفون شوند که در این حالت یک مشکل جدی پیش می‌آید و تنها راه ممکن، نصب یک ROM جدید یا فلش کردن گوشی توسط کمپانی سازنده است؛ یا ساده تر از آن، خرید یک گوشی دیگر! در این حالت فاکتوری ریست یا بازگشت به تنظیمات کارخانه چندان سودی ندارد و برخی از اپلیکیشن‌ها دارای مشکلاتی جدی می‌شوند؛ در حالی که برخی دیگر با دستگاه سازگار می‌شوند و به خوبی کار می‌کنند.
از آنجایی که بیشتر بدافزارهای اندروید، از فروشگاه‌های نرم‌افزاری به غیر از گوگل پلی وارد گوشی می‌شوند، اگر نرم‌افزارهای مورد نیاز خود را فقط از طریق فروشگاه نرم‌افزاری گوگل نصب کنید، تقریبا در امان خواهید بود. یک بررسی از وجود ۲۰ هزار نرم‌افزار تغییر داده شده خبر می‌دهد و بالاترین میزان آلودگی به این بد افزارها هم در کشورهای با استفاده زیاد از گوگل پلی، مانند ایالات متحده و آلمان گزارش شده است؛ در حالی که منشا اصلی این بد افزارها در مناطق دیگر و فروشگاه‌های نرم افزاری متفرقه بوده و این موضوع به یک مشکل جهانی تبدیل شده است. این سو استفاده‌ها با وجود حفره‌های امنیتی سیستم عامل، بخصوص در گوشی‌های روت شده آسان‌تر می‌شود و برای جلوگیری از این مشکل، ضمن رعایت موارد ایمنی سیستم عامل و روت نکردن گوشی، بهترین کار توجه بیشتر به فایل‌هایی است که دانلود می‌کنم.

تعمیر سانترال

d.ertebat

عضو جدید
تاچ سه بعدی اپل تا چه میزان بین کاربران محبوب است؟

تاچ سه بعدی اپل تا چه میزان بین کاربران محبوب است؟

افزودن قابلیتی جدید به هر دستگاهی می تواند بازخوردهای مختلفی را در پی داشته باشد. وب سایت فون آرنا هفته پیش از کاربرانش درباره قابلیت تاچ سه بعدی که به تازگی و همراه با گوشی های آیفون 6s و 6s Plus معرفی شد نظرسنجی کرده است. بنابر نتایج این نظرسنجی، بیش از نیمی از شرکت کنندگان گفته اند از این قابلیت برای خودنمایی در مقابل دوستان و خانواده استفاده کرده اند! و پس از اینکه چند روز از تازگی آن گذشت دیگر مثل قبل به سراغ آن نرفته اند. سیزده درصد از شرکت کنندگان گفته اند به طور دائم از این قابلیت استفاده می کنند. و 32% از آنها هم اصلا تمایلی به استفاده از تاچ سه بعدی نداشته اند.

انتظار می رود تمایل کاربران به استفاده از تاچ سه بعدی به مرور زمان و همگام با عرضه اپلیکیشن های بیشتری که از این قابلیت پشتیبانی می کنند بیشتر شود؛ درست همانند روالی که در ابتدای معرفی سایر فناوری های جدید شاهد آن بوده ایم. به هر حال، کاربران آیفون تاکنون در استفاده از تاچ سه بعدی محتاطانه عمل کرده اند.شاید بتوان هوآوی را اولین شرکتی دانست که این فناوری را با نام Force Touch معرفی کرد؛ ولی مدل Mate S ساخت این شرکت هنوز وارد بازار نشده است. این درحالی است که اپل در ماه سپتامبر این فناوری را با نام تاچ سه بعدی روانه بازار کرد. این فناوری امکان تمایز بین لمس سبک، و لمس با فشار متوسط یا زیاد را فراهم می کند که در پی آن می توان با روش های نوینی به تعامل با اپلیکیشن ها پرداخت.

برای مثال، با وارد کردن فشار متوسط به گزینه Peek می توان تصاویر موجود در گالری را به صورت پیش نمایش مشاهده کرد، و پس از وارد کردن فشار بیشتر به آن، می توان هر تصویر را در حالت فول اسکرین مشاهده کرد. تاکنون چند اپلیکیشن با قابلیت پشتیبانی از این قابلیت برای سیستم عامل iOS عرضه شده که می توان از پیام رسان واتس اپ به عنوان مشهورترین آنها نام برد.

فروش سانترال

d.ertebat

عضو جدید
دلیل وارونه بودن تصاویر گرفته شده با دوربین نکسوس 5X

دلیل وارونه بودن تصاویر گرفته شده با دوربین نکسوس 5X

مدتی است که مدل های جدید خانواده نکسوس روانه بازار شده اند و از دید گوگل با استقبال خوبی هم مواجه شده اند. اما اخیرا انتقاداتی درباره دوربین مدل 5X از سوی تعدادی از کاربران مطرح شده که در نوع خود بسیار جالب و همین طور عجیب به نظر می رسند. این دسته از کاربران اعلام کرده اند تصاویر گرفته شده با برنامه های دوربین third party وارونه ثبت می شوند. در نگاه اول مشخص نیست چنین ایرادی ناشی از یک مشکل سخت افزاری است یا تنها با آپدیت های نرم افزاری برطرف خواهد شد، اما حالا یکی از کارکنان گوگل به این موارد پاسخ داده است. در ادامه با ما همراه باشید.

همان طور که اشاره شده، اینوویل تالاوا، از بخش فریمورک دوربین اندروید به پرسش های کاربران reddit درباره مشکل وارونه بودن تصاویر پاسخ داده است. در توضیحات او اینگونه بیان شده که سنسورهای دوربین در دستگاه های اندرویدی به دو شکل نصب می شوند که عبارت اند از landscape و portrait. در نکسوس 5X، سنسورهای تصویر به صورت landscape نصب شده اند تا سخت افزار داخلی دستگاه برای جاگیری درون بدنه با مشکلی مواجه نشود. در نتیجه، گوگل می بایست برنامه دوربین در اندروید 6 را به گونه ای تنظیم می کرد که تصاویر گرفته شده در جهت صحیح قرار بگیرند. نکته ماجرا هم درست همینجاست. بسیاری از توسعه دهندگان نرم افزارهای third party با این مورد آشنا نبوده اند و به همین دلیل هنوز به Camera2 API که از سوی گوگل ارائه شده و هدف آن برطرف کردن همین مشکلات است بروز رسانی نکرده اند. به همین دلیل برنامه های آپدیت نشده از سوی توسعه دهندگان همگی با این مشکل مواجه خواهند بود.

همان طور که خواندید، گوگل برای حل مشکل سر هم کردن قطعات داخلی در واقع در برنامه دوربین مخصوص اندروید 6 از ترفندی برای اصلاج جهت عکس های گرفته شده استفاده کرده است، اما توسعه دهندگان دیگری که از این مورد آگاهی نداشتند حالا با انبوهی از برنامه های مورد دار مواجه شده اند که عکس هایی سر و ته می گیرند! البته خوشبختانه مشکل سخت افزاری در این بین وجود ندارد و این توسعه دهندگان می توانند به سرعت ایراد برنامه های خود را برطرف کنند. به این ترتیب نیازی به نگرانی نیست و اگر تصمیم داشتید یک نکسوس 5X بخرید، می توانید با خیال راحت به جمع کردن پس اندازهای خودتان ادامه دهید!

تلفن سانترال

d.ertebat

عضو جدید
اپل نسخه‌ اندرویدی اپل موزیک را به صورت رسمی عرضه کرد

اپل نسخه‌ اندرویدی اپل موزیک را به صورت رسمی عرضه کرد

سرویس موسیقی اپل با نام اپل موزیک، از امروز در پلی استور گوگل در اختیار کاربران اندرویدی سراسر دنیا به غیر از کاربران چینی قرار گرفت و علاقمندان می‌توانند نسخه‌ی اولیه‌ی آن را هم اکنون دانلود و نصب کنند.اپل نسخه‌ی اندرویدی سرویس موسیقی خود برای اندروید را از امروز و توسط پلی استور گوگل در دسترس علاقمندان قرار داده است. اغلب ویژگی‌های مهم اپل موزیک از iOS به اندروید نیز منتقل شده و تنها دو ویژگی پلان خانوادگی و ویدیو از iOS به اندروید منتقل نشده‌اند. البته اپل اعلام کرده است که این نسخه، نسخه‌ی آزمایشی اپلیکیشن موسیقی این شرکت است و سایر ویژگی‌ها به احتمال زیاد در آینده به نسخه‌ی اندرویدی آن افزوده خواهند شد.

اپل موزیک در اندروید ظاهری همانند نسخه‌ی iOS خود دارد؛ اما اپل تغییراتی در آن ایجاد کرده تا حس استفاده‌ی آن در سیستم‌عامل اندروید به کاربر منتقل شود. به علاوه اپل آی‌دی نیز از iOS به اندروید قابل انتقال و استفاده در نسخه‌ی اندروید اپل موزیک است.

تعمیر سانترال

d.ertebat

عضو جدید
با آخرین نسخه کیبورد SwiftKey، به اموجی های iOS 9.1 نیز دسترسی دارید

با آخرین نسخه کیبورد SwiftKey، به اموجی های iOS 9.1 نیز دسترسی دارید

روزرسانی جدید اپلیکیشن سوم شخص کیبورد SwiftKey به کاربران آیفون اجازه میدهد تا به اموجی هایی که مدتی قبل توسط اپل به پلتفرم iOS 9.1 اضافه شد، دسترسی پیدا کنند. این اموجی ها شامل اموجی های نه چندان متداول نیز می شود و از اموجی های رایج و جدید unicorn, a wedge of Swiss Cheese, a turkey و lion که معمولاً در تمامی پیام ها از آنها استفاده می شود نیز پشتیبانی می کند.

قابلیت پیش بینی اموجی در کیبورد SwiftKey، به اپلیکیشن اجازه می دهد تا اموجی دلخواهی که احتمال دارد از آنها استفاده کنید را پیشاپیش حدس بزند و پیشنهاد دهد. همچنین قابلیت Emoji Insights نیز به اپلیکیشن امکان می دهد تا اموجی های مورد علاقه شما را شناسایی کند. همان طور که می بینید، SwiftKey می تواند اطلاعات مربوط به اموجی های مورد استفاده کاربران را ذخیره کند. این اطلاعات به تشخیص محبوب ترین و رایج ترین اموجی های کشورهای مختلف کمک می کند. برای مثال، اکثر کاربران آمریکایی در پیام های خود از turkey leg, an eggplant, the iPhone, a baseball, a basketball و a slice of pizza استفاده می کنند.

نسخه بروزرسانی شده SwiftKey برای کاربران آیفون ها عرضه شده است. اگر هنوز این اپلیکیشن را دانلود نکرده اید، اکنون می توانید SwiftKey را به صورت رایگان از اپ استور دریافت کنید. البته در نظر داشته باشید که این اپلیکیشن شامل چندین پرداخت درون برنامه ایست. در آخرین نسخه این کیبورد، طرح های زمینه متفاوتی به کاربران ارایه شده که مبلغ هر یک از 99 سنت آغاز می شود. اگر به دنبال استفاده از کیبوردی به غیر از کیبورد اصلی آیفون هستید ولی در عین حال مایلید که به اموجی های iOS 9.1 دسترسی داشته باشید، دانلود و نصب SwiftKey می تواند برای شما بهترین گزینه باشد.

قیمت سانترال

بالا