احیای دریاچه ارومیه ضروری است

Sarp

مدیر بازنشسته
تجزیه طلبی مرحله ای از استراتژی است که دیگر جون به لب رسیده وچاره ای جز فرار نداشته باشی
اگر بزرگان صلاح بدونن ماهم تسلیم خواهیم شد
هه هه
خوابت میاد میرحسین ؟ :D

این خواهر کوچیکم اومده بود خونه ، میگفت خانم معلممون در مورد کؤرائوغلی چنین میگفت و فلان میگت و بهمان (کلا توهین و افسانه خواندن و . . .)
رفتم ببینم جریان چیه !

به خانومه میگم اینایی که به بچه ها درس میدین یعنی چی؟
گفت راست میگم دیگه
همه اینا چرت و پرته !

گفتم پس این کتابی که توش از رستم و نامردیهای بخش آخرش درس میدین اسمش رو چی میشه گذاشت ؟!!

دیگه چون جوابی نداشت بده صداشو بلند کرد که : ای ملت بیاین یه پان ترک اینجاااااااااااااااااااااس
یه تجزیه طلب اومده اینجاااااااااااا

اگه تا حالا هم معنی تجزیه طلبی رو نمیدونستی ، حالا بدون :D

Sarp

مدیر بازنشسته
شما که سرتون بیرونه بفرمایین کجا داره میره.؟
نمیشه بیای حرف بی سند بزنی. زود بگو این پول کجا داره میره توی کدوم جیبمون؟؟؟
در مورد معدن سونگون هم بگم که کوچیکتر از سرچشمه هست برای همین کارخونه رو نزدیک سرچشمه زدن و فعلا براشون به صرفه هست که سنگ معدن رو بار بزنن و بیارن سرچشمه تا اینکه بخوان یه کارخونه ی دیگه بزنن. البته یه جا خوندم که احتمالا در بررسی های آینده تصمیماتی برای احداث کارخونه گرفته بشه البته اگه دزدی های حکام پولی برای این کار باقی بذاره.
شما لطفا هر چه زودتر بیا بگو این پول توی کدوم جیبمون رفته
بابا حتما تو جیب اون یکی شلوارت مونده انداختی لباسشوئی از بین رفته دیگه :D

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
ای ول دولت خدمتگذار
بچه ها یه خبر به دستم رسید
فردا میریم سونگون
میریم برابزرگترین جرثقیل منطقه نقشه برداری کنیم
میر حسین جان این متن اس ام اس مدیرمه که برام فرستاده
اولش چون اسم داره رو نمیگم
آخرش اینه :با تائید وزارت صنایع و صنایع مس ایران شرکت........اقدامات خود را برای ساخت جرثقیل متناسب با سوله در حال احداث کارخانه فراوری مس سونگون را شروع کند.
واین یعنی تا افتخاری دیگر برای آزربایجان سربلند و شرکت.............یک یا حسین بیشتر فاصله نیست
آزربایجان وار اولسون --------------ایستمین کور اولسون

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
هه هه
خوابت میاد میرحسین ؟ :D

این خواهر کوچیکم اومده بود خونه ، میگفت خانم معلممون در مورد کؤرائوغلی چنین میگفت و فلان میگت و بهمان (کلا توهین و افسانه خواندن و . . .)
رفتم ببینم جریان چیه !

به خانومه میگم اینایی که به بچه ها درس میدین یعنی چی؟
گفت راست میگم دیگه
همه اینا چرت و پرته !

گفتم پس این کتابی که توش از رستم و نامردیهای بخش آخرش درس میدین اسمش رو چی میشه گذاشت ؟!!

دیگه چون جوابی نداشت بده صداشو بلند کرد که : ای ملت بیاین یه پان ترک اینجاااااااااااااااااااااس
یه تجزیه طلب اومده اینجاااااااااااا

اگه تا حالا هم معنی تجزیه طلبی رو نمیدونستی ، حالا بدون :D

همیناست که مارو اذیت میکنه
تا میای از حقوق مدنیت حرف بزنی میگن تجزیه طلبی
پهلوانی به عظمت کور اوغلو، اسطوره ای به بلندای دده قورقود که جامعه جهانی براش سر تعظیم فرومیاره تحریم میشن وبه جاش ... سالیان سال در مدارس ما تدریس بشه

اگر اسم این تجزیه طلبیه من با افتخار داد میزنم که من تجزیه طلبم

• Like
واکنش ها: Sarp

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا حتما تو جیب اون یکی شلوارت مونده انداختی لباسشوئی از بین رفته دیگه :D

بابک جان خدا وکیلی شوخی نکن. این دوست شما زیادی داره حرس منو در میاره. آخه یکی نیست بهش بگه تو وقتی علم نداری چرا حرف میزنی؟
خیلی جالبه مردم کرمان کمترین امکانات رو هم ندارن این آقا میگه مسمون رو میبرن کرمان پولش رو میخورن و ......
نمیدونم احتمالا ایشون فکر کردن منابعی که از هر شهری استخراج میشه پولش میره توی جیب مردم همون شهر ولی فقط شهرای آذربایجان اینجوری نیست.
اگه اینجوری بود مردم اهواز و کرمان باید پولدار ترین مردم ایران میبودن و کرمان و اهواز هم آخر امکانات.

Sarp

مدیر بازنشسته
پهلوانی به عظمت کور اوغلو، اسطوره ای به بلندای دده قورقود که جامعه جهانی براش سر تعظیم فرومیاره تحریم میشن وبه جاش ... سالیان سال در مدارس ما تدریس بشه

من هم از همینایی که میگی هستم :D

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای ول دولت خدمتگذار
بچه ها یه خبر به دستم رسید
فردا میریم سونگون
میریم برابزرگترین جرثقیل منطقه نقشه برداری کنیم
میر حسین جان این متن اس ام اس مدیرمه که برام فرستاده
اولش چون اسم داره رو نمیگم
آخرش اینه :با تائید وزارت صنایع و صنایع مس ایران شرکت........اقدامات خود را برای ساخت جرثقیل متناسب با سوله در حال احداث کارخانه فراوری مس سونگون را شروع کند.
واین یعنی تا افتخاری دیگر برای آزربایجان سربلند و شرکت.............یک یا حسین بیشتر فاصله نیست
آزربایجان وار اولسون --------------ایستمین کور اولسون

آفرین
ممنونم ازت
قبلا نیروی بومی تو معدن سونگون کار نمیکرد
یعنی نمیزاشتن کار کنه
به همت مردم و اندک کارکنان بومی منطقه یواش یواش نیروهای متخصص اونجاهم بومی میشود
دوست صمیمی من تو قسمت فراوریش کار میکنه
حق رو نمیشه یه شبه گرفت

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
شما که سرتون بیرونه بفرمایین کجا داره میره.؟
نمیشه بیای حرف بی سند بزنی. زود بگو این پول کجا داره میره توی کدوم جیبمون؟؟؟
در مورد معدن سونگون هم بگم که کوچیکتر از سرچشمه هست برای همین کارخونه رو نزدیک سرچشمه زدن و فعلا براشون به صرفه هست که سنگ معدن رو بار بزنن و بیارن سرچشمه تا اینکه بخوان یه کارخونه ی دیگه بزنن. البته یه جا خوندم که احتمالا در بررسی های آینده تصمیماتی برای احداث کارخونه گرفته بشه البته اگه دزدی های حکام پولی برای این کار باقی بذاره.
شما لطفا هر چه زودتر بیا بگو این پول توی کدوم جیبمون رفته
باشه چون شنیدم کارخونه ساخته میشه جوابت رو میدم
نصفش که میره تو جیب سرکرده نهضت سبز همون هم استانی تون
نصف دیگش میره تو خونواده هم استانیمون
اگه خورده ریزی باشه مدیران شرکت مس سرچشمه هاپولی میکنن

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
دریاچه ارومیه یکی از سرمایه های بزرگ ایران هست و امیدوارم که حداقل این دریاچه را نابود نکنند و کاری بکنند

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز

آورین آورین چه پسر خوبی تربیت کردم .

Sarp

مدیر بازنشسته
بابک جان خدا وکیلی شوخی نکن. این دوست شما زیادی داره حرس منو در میاره. آخه یکی نیست بهش بگه تو وقتی علم نداری چرا حرف میزنی؟
خیلی جالبه مردم کرمان کمترین امکانات رو هم ندارن این آقا میگه مسمون رو میبرن کرمان پولش رو میخورن و ......
نمیدونم احتمالا ایشون فکر کردن منابعی که از هر شهری استخراج میشه پولش میره توی جیب مردم همون شهر ولی فقط شهرای آذربایجان اینجوری نیست.
اگه اینجوری بود مردم اهواز و کرمان باید پولدار ترین مردم ایران میبودن و کرمان و اهواز هم آخر امکانات.
شوخی نکنم پس بذارم اینجا همدیگه رو لت و پار کینن ؟ :D

راستی ؟

این همه معدن و . . . به غیر نفت ، به کجا میره ؟
پولش چی میشه ؟

کسی میدونه ؟

Tabrizli Atila

اخراجی موقت

گفتم که ما نه نفتتون رو میخوایم نه گازتون رو نه مستون نه آهنتون
همش مال خودتون
ما به داشته هامون میبالیم
اینم مال شوهر وطن پرستتون:گلجک بیزیمیده اینده بیزیم اولده

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه چون شنیدم کارخونه ساخته میشه جوابت رو میدم
نصفش که میره تو جیب سرکرده نهضت سبز همون هم استانی تون
نصف دیگش میره تو خونواده هم استانیمون
اگه خورده ریزی باشه مدیران شرکت مس سرچشمه هاپولی میکنن
بعد احیانا چیزیش این وسط به رهبر نمیرسه نه؟
نه لابد نمیرسه دیگه آخه رهبر ترکه.
بعدش هم هاشمی رفسنجانی اگه هم استانی ما محسوب میشد الان وضعیت استان ما اینجوری نبود.
خیلی خیلی ساده تشریف دارین که فکر میکنین در آمد همچین معدنی میره توی جیب چند نفر خاص.

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
بعد احیانا چیزیش این وسط به رهبر نمیرسه نه؟
نه لابد نمیرسه دیگه آخه رهبر ترکه.
بعدش هم هاشمی رفسنجانی اگه هم استانی ما محسوب میشد الان وضعیت استان ما اینجوری نبود.
خیلی خیلی ساده تشریف دارین که فکر میکنین در آمد همچین معدنی میره توی جیب چند نفر خاص.

باشه میره میره تو جیب نهضت سبز
بهتر شد اینا بیشترن
خونواده رهبر همشون ترکن ولی یه مشکل هست چون رهبر قبول نداره ترکه

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
بچه ها من برم بخوابم فردا روز مهمیه
قرار یه میراث از استعمار بهمون برسه
ایشالا دست کثیف استعمار رو از معدن زیبای سونگون قطع خواهیم کرد.
به امید آزادی آزربایجان و آزربایجانی
باغیمسیز استقلال

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتم که ما نه نفتتون رو میخوایم نه گازتون رو نه مستون نه آهنتون
همش مال خودتون
ما به داشته هامون میبالیم
اینم مال شوهر وطن پرستتون:گلجک بیزیمیده اینده بیزیم اولده

اولا شوهر منو میرحسین میشناسه خوب هم میدونه وطن پرست هست یا نه . و فقط دلم میخواد بفهمم یکی از این جمله هایی که به ترکی نوشتی توهینی بوده به شوهر من اونوقت خودت میدونی....
این جمله که ما نفتتون را می خواهیم نه ........ یعنی چی؟؟؟ نفت ما؟ گاز ما؟ مس ما؟ آهن ما؟ خوبه ما چقدر دارایی داریم برای خودمان. به به.
بعد حالا یه سوالی اگه اینا همش مال ماست شما جرسقیلاتون یا کامیون هاتون یا وسایل معدنیتون رو از چوب میسازین؟ توی باک ماشیناتون مایع ظرفشویی میریزین؟
کوتاه بیا لطفا.
من دارم میگم هرچی توی ایران هست مال همه ی مردمه تو میگی مسمون نفتتون .......
جالبه

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
اولا شوهر منو میرحسین میشناسه خوب هم میدونه وطن پرست هست یا نه . و فقط دلم میخواد بفهمم یکی از این جمله هایی که به ترکی نوشتی توهینی بوده به شوهر من اونوقت خودت میدونی....
این جمله که ما نفتتون را می خواهیم نه ........ یعنی چی؟؟؟ نفت ما؟ گاز ما؟ مس ما؟ آهن ما؟ خوبه ما چقدر دارایی داریم برای خودمان. به به.
بعد حالا یه سوالی اگه اینا همش مال ماست شما جرسقیلاتون یا کامیون هاتون یا وسایل معدنیتون رو از چوب میسازین؟ توی باک ماشیناتون مایع ظرفشویی میریزین؟
کوتاه بیا لطفا.
جالبه

آخر حرفاتو قبول دارم
هر چی تو ایران هست مال همه ایرانی هاست
اما
از قزوین به ای ور مال آزربایجانی ها
خوب الان هست یا نیست؟

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها بزارید یه مطلبی عرض کنم خدمتتون
اینایی میگید درست
گذشته گذشته و متاسفانه قدرتهای بعدی نتونسته اند خلافهای دولت قبلی رو رو کنند (برای حفظ نظام یا هر بهونه دیگه ای)

چاره درد ما ایلتی شدن استانهای ماست

من اصلا دوست ندارم اون خوزستانیه عزیز که به خاطر نفت و گاز شیمیایی شده ویا هربدبختی دیگه ای کشیده ، من این طرف به راحتی از گاز لوله کشی استفاده کنم ولی اون اونجا از امکانات اولیه محروم باشه
از اینورم نمیخام منابع من به مصرف مناطق مرکزی نشین راحت طلب برسه
معدن سنگ مرمر و ساختمانی من از معدنم دربیاد صدها کیلومتر حمل ودر استان های مرکزی برش بخورد
تحت نظارت دولت مرکزی تمام ایلتها برای پیشرفت و استفاده از منابع خود تلاش خواهند کرد
حالا میگید مردم مناطقی مثل سیستان بلوچستان چکار کنند
دوستان ما مسئول سرنوشت بقیه نیستیم
کش.ر میخاد کویر رو نگه داره خودشم خرجشو باید بده
در اینصورت کسی اعتراضی نخواهد داشت

Sarp

مدیر بازنشسته
کوتاه بیا لطفا.
جالبه
:biggrin::biggrin:

اولا از شوورت ترکی یاد بگیر
دوما تو که نمیتونی از اینجا کاری بکنی چرا تهدید میکنی ؟ :D
سیما هم اینکه تو تهدیدت رو بکن . اگه توهین کرده بود بگو سه سوته اکانت باشگاهش رو واست دربیارم ;)

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
:biggrin::biggrin:

اولا از شوورت ترکی یاد بگیر
دوما تو که نمیتونی از اینجا کاری بکنی چرا تهدید میکنی ؟ :D
سیما هم اینکه تو تهدیدت رو بکن . اگه توهین کرده بود بگو سه سوته اکانت باشگاهش رو واست دربیارم ;)

اکانت باشگاه نمیخواد گفتم قرار بزار خودم میام حرفتو بزنی

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخر حرفاتو قبول دارم
هر چی تو ایران هست مال همه ایرانی هاست
اما
از قزوین به ای ور مال آزربایجانی ها
خوب الان هست یا نیست؟
اه اه چه شخصیت گندی داری تو.
باشه مال خودت.
همش مال خودت.
میخوای منم پفکامو بدم بهت؟
رارانمو هم میتونم بهت بدم.
قبل از خواب مسواک بزن کوشولو

Tabrizli Atila

اخراجی موقت
اه اه چه شخصیت گندی داری تو.
باشه مال خودت.
همش مال خودت.
میخوای منم پفکامو بدم بهت؟
رارانمو هم میتونم بهت بدم.
قبل از خواب مسواک بزن کوشولو

خوشم میاد همه ایرانی ها وقتی کم میارن توهین میکنن
یا میگن نژادپرست
بعدشم میگن احمدی نژاد چقدر بی فرهنگه

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
کوتاه بیا لطفا.
جالبه

دوستان اگه کسی توهین کرده همین جا معذرت خواهی کنید تا کدورتی پیش نیاد
ممنونم