اثر الکل و مواد مخدر بر توانایی جنسی مردان را می دانید؟

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز

محققان در اسپانیا و کلمبیا در یک مطالعه مشترک اعلام نمودند که سوء مصرف مواد، حتی سال ها پس از ترک آن، عملکرد جنسی مردان را دچار اختلال می کند. این مطالعه، نتایج تحقیقات گذشته را که نشان می دادند 3 هفته پس از ترک،عملکرد جنسی مردان بازیابی می شود، نقض می کند. تحقیق اخیر در ابتدای سال 2013 درنشریه رسمی انجمن بین المللی سلامت جنسی به چاپ رسیده است.

برای انجام این مطالعه، عملکرد جنسی 605 مرد مورد بررسی قرار گرفت. 550 نفر از افراد این گروه به الکل، کوکائین، کوکائین و الکل، هروئین، ماری جوانا، کوکائین و هروئین اعتیاد داشتد. 365 نفر باقی مانده به عنوان گروه شاهد در نظر گرفته شدند.

پژوهشگران 4 شاخص عملکرد جنسی را در این افراد ارزیابی نمودند: میل جنسی، رضایت جنسی، تحریک جنسی و ارگاسم (ارضای جنسی). نتایج بیانگر اختلال متوسط تا شدید در عملکرد جنسی مردان معتاد بود.

در ادامه اثرات مواد مخدر مختلف بر عملکرد جنسی، به صورت جداگانه مورد مطالعه قرار گرفت. اعتیاد به کوکائین و هروئین یا کوکائین به تنهایی، لذت جنسی را به صورت منفی تحت تاثیر قرار می دهد، اما بر میل جنسی اثر کمی دارد. در واقع مصرف کنندگان کوکائین در زمان اوج مصرف این ماده، میل جنسی بسیار بالایی دارند. الکل بیشتر از همه در تحریک جنسی و قدرت نعوظ اختلال ایجاد می کند و ارگاسم یا ارضای جنسی در اثر مصرف هروئین، کوکائین، الکل، کوکائین و هروئین با مشکل مواجه می گردد.

این تحقیق برای نخستین بار است که به اثرات منفی و دایمی ناشی از سوء مصرف مواد، حتی مدت ها پس از ترک، بر عملکرد جنسی مردان می پردازد.

havzhini

عضو جدید
الان الکل چه ارتباطی به این مقاله داشته که توی تیتر تاپیک الکل رو هم اضافه کردید؟

الکل هیچ ارتباطی به موادی مثل کوکائین و هروئین نداره که شما با هم جمع بستین

امیدوارم اشتباه سهوی بوده باشه!!!

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
الان الکل چه ارتباطی به این مقاله داشته که توی تیتر تاپیک الکل رو هم اضافه کردید؟

الکل هیچ ارتباطی به موادی مثل کوکائین و هروئین نداره که شما با هم جمع بستین

امیدوارم اشتباه سهوی بوده باشه!!!

اشتباه نیست دوست عزیز:cool:

havzhini

عضو جدید
شما نوشتین اثر الکل
در حالی که اینجا بحث اصلا اثر الکل نیست بلکه موضوع اعتیاد هست
حالا اعتیاد به الکل هم مثل اعتیاد به تمام چیزهای دیگه مضر هست حتی اعتیاد به قهوه و چای هم مضر هست

پس تیتر تاپیک که گفته اثر الکل بر توانایی جنسی غلط هست
چون مصرف غیراعتیادی الکل اثر مخرب بر توانایی جنسی نداره

Dr.Elman

عضو جدید
الان الکل چه ارتباطی به این مقاله داشته که توی تیتر تاپیک الکل رو هم اضافه کردید؟الکل هیچ ارتباطی به موادی مثل کوکائین و هروئین نداره که شما با هم جمع بستینامیدوارم اشتباه سهوی بوده باشه!!!
عزیزم الکل درسته که مثل تریاک و کوکائین و ... ماده ی مخدر نیست اما اعتیاد آور و میدونید که هر ماده ی اعتیاد آوری برای بدن مضره

havzhini

عضو جدید
عزیزم الکل درسته که مثل تریاک و کوکائین و ... ماده ی مخدر نیست اما اعتیاد آور و میدونید که هر ماده ی اعتیاد آوری برای بدن مضره

جناب دکتر بنده که عرض کردم هرنوع اعتیاد به هر ماده ای مضر هست و الکل هم مستثنا نیست بلکه اعتتیاد به الکل نظر شخصیم هست از اعتیاد به هروئین برای بدن(تاکید میکنم برای بدن) مضرتر هست
حتی مثال چایی و کافیین رو هم زدم

بحث اینجا اولا بر سر میل جنسی هست که بنده تا حالا تحقیقاتی ندیدن که مصرف الکل رو ثابت کرده باشه بر میل جنسی تاثیر سو داشته باشه
البته اینجا مصرف مناسب الکل رو هم نگفته بلکه اعتیاد به الکل مورد نظر بوده که شاید این تحقیق جدید درست باشه درباره اعتیاد به الکل

دوما الکل از دید پزشکی(بازم تاکید میکنم از دید پزشکی) مصرف درست و مناسب و به اندازش برای بدن مفید هست

سوما مواد به خاصیت اعتیاد اور بودنشون مضر خونده نمیشن مثل همون مثال چایی و کافیین که اعتیاد اور هست ولی فوایدی هم داره
ا

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
شما نوشتین اثر الکل
در حالی که اینجا بحث اصلا اثر الکل نیست بلکه موضوع اعتیاد هست
حالا اعتیاد به الکل هم مثل اعتیاد به تمام چیزهای دیگه مضر هست حتی اعتیاد به قهوه و چای هم مضر هست

پس تیتر تاپیک که گفته اثر الکل بر توانایی جنسی غلط هست
چون مصرف غیراعتیادی الکل اثر مخرب بر توانایی جنسی نداره

من بازم رفتم سرچ کردم اما ب نتیجه ی شما نرسیدم !
شاید شما درست میگید
بازم میپرسم اگه اشتباه بود تاپیکو حذف میکنم

havzhini

عضو جدید
شاید شما درست میگید

من سرچی که کردم نتونستم اصل مقاله رو پیدا کنم
اگر اصل مقاله و تحقیقات رو دارید قرار بدید میتونه مفید باشه

ولی بازم فکر میکنم این تحقیقات اگر وجود داشته بر محوریت اعتیاد بوده نه مصرف الکل

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
من سرچی که کردم نتونستم اصل مقاله رو پیدا کنم
اگر اصل مقاله و تحقیقات رو دارید قرار بدید میتونه مفید باشه

ولی بازم فکر میکنم این تحقیقات اگر وجود داشته بر محوریت اعتیاد بوده نه مصرف الکل

درسته!
آخه الکل هم ی نوع اعتیاد حساب میشه ....تقریبن مث موادمخدره و اثرات مخربی داره !
.....آخه ماتو درسامون ک میخوندیم ی همچین چیزی بود ینی ی جوراییی مطمئنم ک الکلم جزوش بود !اماچون شما اینطوری گفتین شک کردم !ولی گشتم جزومو نتونستم پیداکنم !

آخرین ویرایش:

havzhini

عضو جدید
درسته!
آخه الکل هم ی نوع اعتیاد حساب میشه ....تقریبن مث موادمخدره و اثرات مخربی داره !
.....آخه ماتو درسامون ک میخوندیم ی همچین چیزی بود ینی ی جوراییی مطمئنم ک الکلم جزوش بود !اماچون شما اینطوری گفتین شک کردم !ولی گشتم جزومو نتونستم پیداکنم !

بنده پزشکی نخوندم هرچند رشتم یه جورای مرتبط هست ولی فقط به عنوان یه علاقمند سوال مطرح کردم

بحث اعتیاداور بود مواد مختلف فکر میکنم خیلی از مواد و خوراکیها از نظر تئوریک در دسته اعتیاد اورها قرار میگیرن
مثال هم زدم کافئین یکی از اعتیاداورترین مواد مصرفی انسان هست ولی هیچ پزشکی مصرف کافئین رو مطلقا مردود ندونسته
بلکه اینجا بحث سود و زیان هست که این ماده ای که ما مصرف میکنیم چقدر برای ما سود داره چقدر مضر هست

الکل در اعتیاد اور بودنش شکی نیست و اعتیاد الکل بسیار مخربتر و زیاناورتر از بسیاری از حتی مواد مخدر صنعتی هست(دقت کنید اعتیاد به الکل)
مصرف سو الکل بسیار هم به بدن اسیب میزنه هم به روان انسان

ولی مصرف معقول و به اندازه و به جای الکل نتها مضر نیست بلکه بسیار هم برای بدن مفید هست و فواید زیادی از نظر پزشکی برای مشخص شده

البته در جزوه های درس کشور ما خب بدلایل مذهبی مشخصه باید فقط بر مضررات الکل تاکید بشه و این چیز عجیبی نیست

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

محققان در اسپانیا و کلمبیا در یک مطالعه مشترک اعلام نمودند که سوء مصرف مواد، حتی سال ها پس از ترک آن، عملکرد جنسی مردان را دچار اختلال می کند. این مطالعه، نتایج تحقیقات گذشته را که نشان می دادند 3 هفته پس از ترک،عملکرد جنسی مردان بازیابی می شود، نقض می کند. تحقیق اخیر در ابتدای سال 2013 درنشریه رسمی انجمن بین المللی سلامت جنسی به چاپ رسیده است.

برای انجام این مطالعه، عملکرد جنسی 605 مرد مورد بررسی قرار گرفت. 550 نفر از افراد این گروه به الکل، کوکائین، کوکائین و الکل، هروئین، ماری جوانا، کوکائین و هروئین اعتیاد داشتد. 365 نفر باقی مانده به عنوان گروه شاهد در نظر گرفته شدند.

پژوهشگران 4 شاخص عملکرد جنسی را در این افراد ارزیابی نمودند: میل جنسی، رضایت جنسی، تحریک جنسی و ارگاسم (ارضای جنسی). نتایج بیانگر اختلال متوسط تا شدید در عملکرد جنسی مردان معتاد بود.

در ادامه اثرات مواد مخدر مختلف بر عملکرد جنسی، به صورت جداگانه مورد مطالعه قرار گرفت. اعتیاد به کوکائین و هروئین یا کوکائین به تنهایی، لذت جنسی را به صورت منفی تحت تاثیر قرار می دهد، اما بر میل جنسی اثر کمی دارد. در واقع مصرف کنندگان کوکائین در زمان اوج مصرف این ماده، میل جنسی بسیار بالایی دارند. الکل بیشتر از همه در تحریک جنسی و قدرت نعوظ اختلال ایجاد می کند و ارگاسم یا ارضای جنسی در اثر مصرف هروئین، کوکائین، الکل، کوکائین و هروئین با مشکل مواجه می گردد.

این تحقیق برای نخستین بار است که به اثرات منفی و دایمی ناشی از سوء مصرف مواد، حتی مدت ها پس از ترک، بر عملکرد جنسی مردان می پردازد.

الکلش کوووووووووووو

نخیرم نیست اندازه داشته باش و درست بخور معتاد نمیشی

جناب دکتر بنده که عرض کردم هرنوع اعتیاد به هر ماده ای مضر هست و الکل هم مستثنا نیست بلکه اعتتیاد به الکل نظر شخصیم هست از اعتیاد به هروئین برای بدن(تاکید میکنم برای بدن) مضرتر هست

بحث اینجا اولا بر سر میل جنسی هست که بنده تا حالا تحقیقاتی ندیدن که مصرف الکل رو ثابت کرده باشه بر میل جنسی تاثیر سو داشته باشه
البته اینجا مصرف مناسب الکل رو هم نگفته بلکه اعتیاد به الکل مورد نظر بوده که شاید این تحقیق جدید درست باشه درباره اعتیاد به الکل

دوما الکل از دید پزشکی(بازم تاکید میکنم از دید پزشکی) مصرف درست و مناسب و به اندازش برای بدن مفید هست

سوما مواد به خاصیت اعتیاد اور بودنشون مضر خونده نمیشن مثل همون مثال چایی و کافیین که اعتیاد اور هست ولی فوایدی هم داره
ا

لایک

شاید شما درست میگید

حدفش نکن ویرایش کن

تکرارم نشه پشت سر مردمم حرف در نیار

Dr.Elman

عضو جدید

ا

بنده به عنوان دانشجوی سال سوم پزشکی تا به حال هیچ جا تاکید میکنم هیچ جایی ندیدم که مصرف الکل به جز مواردی طبی برای بدن مفید باشه.شما منظورتون اینه که الکل رو مثل یه نوشیدنی بخوریم اما به مقدار خیلی کم و برای بدن هم مفید باشه؟
من مدارک و مقالات کاملا معتبری دیدم که تاثیر سوءالکل رو بر میل جنسی نوشته سعی میکنم پیداش کنم و برات بفرستم دوست عزیز

Dr.Elman

عضو جدید
نخیرم نیست اندازه داشته باش و درست بخور معتاد نمیشی
عزیزم حتی چایی و قهوه ام زیاد بخوری معتاد میشی معتاد شدن فقط به این نیست که ذغال و منقل و وافور داشته باشی تا بهت بگن معتاد
مصرف الکل ام مثل قهوه اگه زیاد باشه تاثیر بدی میذاره رو بدن
الکل حتی مقدار کمش ام چون دقیقا روی اعصاب مرکزی تاثیر داره مضرره
واسه همینه که تو داروخونه ها فقط الکل تلخ عرضه میشه یه سری میرن با همین تفکرات شما الکل میخرن میخورن و خیلی زود اعتیاد ایجاد میشه و چون الکل مست کنندس به مراتب از مواد مخدر دیگه روی محیط ام تاثیر داره

havzhini

عضو جدید
بنده به عنوان دانشجوی سال سوم پزشکی تا به حال هیچ جا تاکید میکنم هیچ جایی ندیدم که مصرف الکل به جز مواردی طبی برای بدن مفید باشه.شما منظورتون اینه که الکل رو مثل یه نوشیدنی بخوریم اما به مقدار خیلی کم و برای بدن هم مفید باشه؟
من مدارک و مقالات کاملا معتبری دیدم که تاثیر سوءالکل رو بر میل جنسی نوشته سعی میکنم پیداش کنم و برات بفرستم دوست عزیز

خوشحال میشم تحقیقات در اختیار من هم قرار بدید تا مطالعه کنیم
البته بازم میگم مضرف زیاد و دائم الخمر بودن رو من هم با شما موافقم و بحث ما بر سر مصرف به اندازه و کنترل شده هست مثل تمام مواد دیگه
اب هم مصرف زیادش 100% مضر هست و حتی میتونه باعث مرگ بشه ایا شما میتونید بگید اب بد هست؟

تاثیرات مثبت الکل و مشروبات الکی بر قلب و سیستم گردش خون کاملا تحقیق شده و نتایج زیادی بدست اومده
الکل بر سیستم ایمنی بدن تاثیر مثبت دارد
و چندیدن تاثیر مثبت دیگه

ولی بازم میگم مصرف بیش از حد 100% مضر هست و مصرف بیش از حد الکل از مواد دیگه بسیار خطرناکتر

Dr.Elman

عضو جدید
خوشحال میشم تحقیقات در اختیار من هم قرار بدید تا مطالعه کنیم
البته بازم میگم مضرف زیاد و دائم الخمر بودن رو من هم با شما موافقم و بحث ما بر سر مصرف به اندازه و کنترل شده هست مثل تمام مواد دیگه
اب هم مصرف زیادش 100% مضر هست و حتی میتونه باعث مرگ بشه ایا شما میتونید بگید اب بد هست؟

تاثیرات مثبت الکل و مشروبات الکی بر قلب و سیستم گردش خون کاملا تحقیق شده و نتایج زیادی بدست اومده
الکل بر سیستم ایمنی بدن تاثیر مثبت دارد
و چندیدن تاثیر مثبت دیگه

ولی بازم میگم مصرف بیش از حد 100% مضر هست و مصرف بیش از حد الکل از مواد دیگه بسیار خطرناکتر
تاثیر مشروبات الکی رو حتما توسط استادام دنبال میکنم اصلن نشنیده بودم که تاثیر مثبتی روی گردش خون و قلب داره

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
تاپیک کاملن درسته :cool:

الکل در مردان موجب ضعف قواي جنسي مي گردد و قدرت باروري آنان را كاهش مي دهد. مصرف مزمن و زياد مشروبات الكلي موجب اضطراب، عصبانيت و تند خويي، تحريك پذيري دليريوم، ترمنس و دپرسيون سيستم اعصاب مركزي مي گرد. از هم پاشيدگي زندگي خانوادگي، شغل و اجتماعي به طور كلي اعمال ضد اجتماعي و زوال ابعاد شخصيتي در نتيجه ادامه مصرف مشروبات الكلي پديدار مي گردد.

havzhini

عضو جدید
تاپیک کاملن درسته :cool:

الکل در مردان موجب ضعف قواي جنسي مي گردد و قدرت باروري آنان را كاهش مي دهد. مصرف مزمن و زياد مشروبات الكلي موجب اضطراب، عصبانيت و تند خويي، تحريك پذيري دليريوم، ترمنس و دپرسيون سيستم اعصاب مركزي مي گرد. از هم پاشيدگي زندگي خانوادگي، شغل و اجتماعي به طور كلي اعمال ضد اجتماعي و زوال ابعاد شخصيتي در نتيجه ادامه مصرف مشروبات الكلي پديدار مي گردد.

دوست عزیز اولا قرار شد مدرک و مقاله معتبر ارائه بدید وگرنه اینکه گفته بشه کاملا درسته چیزی رو ثابت نمیکنه

دوما علائمی که میفرمایید کاملا درسته برای دائم الخمر بودن و اعتیاد به الکل از نظر من حتی عوارض بدتری هم داره
ولی مصرف معقول و کنترل شده الکل بحث بود که ایا این مضرات رو داره یا خیر که فرمودید داره ولی مدرکی ارائه نکردین

بحث ما مصرف معقول و به اندازه الکل در رژیم غذایی هست که فواید زیادی براش گفته شده

*tasnim*

کاربر فعال تالار پزشکی ,
کاربر ممتاز
دوست عزیز اولا قرار شد مدرک و مقاله معتبر ارائه بدید وگرنه اینکه گفته بشه کاملا درسته چیزی رو ثابت نمیکنه

دوما علائمی که میفرمایید کاملا درسته برای دائم الخمر بودن و اعتیاد به الکل از نظر من حتی عوارض بدتری هم داره
ولی مصرف معقول و کنترل شده الکل بحث بود که ایا این مضرات رو داره یا خیر که فرمودید داره ولی مدرکی ارائه نکردین

بحث ما مصرف معقول و به اندازه الکل در رژیم غذایی هست که فواید زیادی براش گفته شده

خوب منم منظورم اعتیاد ب الکل هست دوست عزیز ...
درصورتی ک اعتیاد ب مواد مخدر و الکل بوجود بیاد این خطراتو درپیش داره ...
اما مصرف ب مقدار کم الکل حتی برای استرس و... میتونه مفید باشه ...اما دقت کنید ک ب مقدار کمش ..... اما چون معمولا بعد ی مدت استفاده ی ب اندازه ی الکل باعث وابستگی و اعتیاد میشه توصیه ب خوردنش نمیشه ..... وگرنه هم فواید داره هم مضرات ! ....