اتهام اصلی نسل چهارمی ها این است؛ جوانی!

علی قوامی

عضو جدید
با اینکه حرفای جفتمون یکیه و مبنای فکریمنون یکیه ولی اصلا نمی تونم قبول کنم مذهب باعث اختلافات بوده ممکنه تفاوت مذاهب عامل اختلاف باشه ولی ما هر چی داریم از همین مذهب و صاحبان واقعیه اونه نه اینایی که به لباس مذهب دارن آبروی اسلام ومسلمین رو می برن.........

از وقتی اسلام ظهور کرده به نام اسلام چند نفر آدم کشته شده، انصافا یک رقمی خودتون بگین.
اگر اسلام نبود، چند نفر کشته میشد.

همه اینها که از نظر من کار خود آدم هاست، اگر بهش انگ آسمانی نمیزدن و حرف های اخلاقی زمینی میزدن، هیچوقت موجودی نبود که اینهمه آدم برای او یا ضد او بجنگه و کشته بشه.

مذهب، بیشتر توی این دنیا سبب آدم کشی بوده تا اسباب خیر و برکت، اونیکه به درد بشر میخوره علم اخلاقه که بدون مذهب هم سعادت جامعه رو تامین میکنه.

westar

عضو جدید
به نظر من ریشه همه موارد برمیگرده به پدر ومادر که عقایدشون را به بچه شون تحمیل میکنن

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ممنون. واقعا اینا که گفتی باعث شادی میشه. من که قید خیلی هاشو زدم باقی رو هم یواشکی انجام میدم که الکی بهم گیر ندن

jahan pahlevan

عضو جدید
کاربر ممتاز
از وقتی اسلام ظهور کرده به نام اسلام چند نفر آدم کشته شده، انصافا یک رقمی خودتون بگین.
اگر اسلام نبود، چند نفر کشته میشد.

همه اینها که از نظر من کار خود آدم هاست، اگر بهش انگ آسمانی نمیزدن و حرف های اخلاقی زمینی میزدن، هیچوقت موجودی نبود که اینهمه آدم برای او یا ضد او بجنگه و کشته بشه.

مذهب، بیشتر توی این دنیا سبب آدم کشی بوده تا اسباب خیر و برکت، اونیکه به درد بشر میخوره علم اخلاقه که بدون مذهب هم سعادت جامعه رو تامین میکنه.
بیش از چند میلیون ادم ولی کل جنگ های اسلام به اندازه کشته های جنگ ویتنام ، جنگ عراق و افغانستان، جنگ جهانی اول و دوم بوده؟؟؟؟؟؟
می گی علم اخلاق ،بیشتر از مذهب به درد می خوره ولی به نظر من که اخلاق خودش از آموزه های دینه پس نمی تونه بهتر از اون باشه
یه سوالی کشته شدن هابیل به دست قابیل هم پای مذهب در میون بودش؟؟؟؟؟؟؟؟
گوش نکردن مردم به حرف نوح که کل زمین رو آب گرفت پای مذهب در میون بود ؟؟؟؟؟؟ نوح فقط بهشون گفت به خدا ایمان بیارید ولی اونا گوش به حرف ندادن.......
الانم قصه همونه امروزه مسئولین به حرفای دین گوش نمی کنن اون طوری که دلشون بخواد تحریفش می کنن بعد می شه همین وضعی که الان داریم....... به اسم دینه ولی به کام دنیاشونه
از استارتر معذرت می خوام شاید بحث نباید به اینجا می کشید........

شروین 63

عضو جدید
ولي شما اينو ميگين شمايي كه بويي از گير دادنا و همين اتهاماتي كه گفتن نبردين!االبته حق هم دارين چون هيچ كس جاي كس ديگه نيست كه دركش كنه
عزیز من اجازه نمیدم کسی بهم گیر بده :cool:
همونجوری زندگی میکنم که دلم میخواد نه اینکه هرچی دیکته کردن تومخم قبول کنم
بیخیال بقیه باو

ninina

عضو جدید
عزیز من اجازه نمیدم کسی بهم گیر بده :cool:
همونجوری زندگی میکنم که دلم میخواد نه اینکه هرچی دیکته کردن تومخم قبول کنم
بیخیال بقیه باو
شايد حق با شما باشه ولي اگه زياد جلو بريم باعث بي احترامي ميشه كه من دوست ندارم(يعني نميشه با احترام حرفتو به كرسي بنشوني)
من اعتقادات خودمو دارم كه اصلا هم بد نيستن ولي خيلي وقتا نميشه ابراز كرد پس سكوت بهتره تا وقتي كه بتوني مستقل بشي:smile:

شروین 63

عضو جدید
شايد حق با شما باشه ولي اگه زياد جلو بريم باعث بي احترامي ميشه كه من دوست ندارم(يعني نميشه با احترام حرفتو به كرسي بنشوني)
من اعتقادات خودمو دارم كه اصلا هم بد نيستن ولي خيلي وقتا نميشه ابراز كرد پس سكوت بهتره تا وقتي كه بتوني مستقل بشي:smile:
من نمیگم بی احترامی کنی عزیز
اتفاقا باید با احترام حرفای بقیه روگوش داد چون چیزایی هست توش که میتونه به دردت بخوره ولی ازاینکه الکی گردنمو خم کنم ومثه یه سیب زمینی باشم وهرکی بیاد یه چی بذاره تومخم نمیتونم تحمل کنم
مشکل من وتو اینه که به خاموشیه خودمون میگیم احترام به بقیه
که سخت در اشتباهی چون داری با اینکار به خودت وشخصیتت وعقایدتت بی احترامی میکنی
به نظرم گفتن نظرات خودت وعقایدت بی احترامی به بقیه نیس اتفاقا نشونه ی بزرگتر شدن خودته ;)

ninina

عضو جدید
من نمیگم بی احترامی کنی عزیز
اتفاقا باید با احترام حرفای بقیه روگوش داد چون چیزایی هست توش که میتونه به دردت بخوره ولی ازاینکه الکی گردنمو خم کنم ومثه یه سیب زمینی باشم وهرکی بیاد یه چی بذاره تومخم نمیتونم تحمل کنم
مشکل من وتو اینه که به خاموشیه خودمون میگیم احترام به بقیه
که سخت در اشتباهی چون داری با اینکار به خودت وشخصیتت وعقایدتت بی احترامی میکنی
به نظرم گفتن نظرات خودت وعقایدت بی احترامی به بقیه نیس اتفاقا نشونه ی بزرگتر شدن خودته ;)
من به شخصه باهاتون موافقم مشكل اينجاست كه قديميا اين نظرو ندارن(شايد سرو كارتون با قديميا نيوفتاده). البته اينجوري هم نيستم كه هر كي هر چي گفت بدون چون و چرا قبولش كنم ديگه اين نهايت احمقيه فقط چون وچرا رو نيايد زياد ادامه بدي تا بتوني هم احترام خودت هم احترام طرفتو حفظ كني;)