برای دیدن مراسم عزاداری به حجله محله مان رفته بودم.
دیگ های آب جوش برای پخت غذا آماده بود و مواد غذایی کنار دیگ ها قرار داشت.
طوله سگی کنار چادرها ایستاده بود به این امید که آدمها یه تکه گوشت بهش بدن .....
اما چه اتفاقی افتاد؟؟؟؟
چند تا از همین آدمها ( که واقعاً نمی دونم چرا "آدم" خطابشون می کنم چون بویی از آدمیت نبردن) یکی از دیگ های آب جوش رو روی سگ کوچک بیچاره برگردوندند ؛ کاملاً بی دلیل و بدون اینکه اون سگ کوچک حتی پارسی کرده باشه..... فقط اون گوشه وایساده بود .....
سگ بیچاره زوزه ای دلخراش سر داد و در رفت..... و عزاداران حسینی به این صحنه می خندیدن و قهقهه می زدن....!!
{من دنبال طوله سگ رفتم چون از دیدن این صحنه شوکه بودم.
زیر یه ماشین پیداش کردم.
کل پوست بدنش " ور " اومده بود و گوشت تنش معلوم بود؛ وضعیت خیلی بدی داشت.
به هزار زحمت با پدرم بردیمش دامپزشکی و چون در اثر سوختگی هیچ راه درمانی نداشت دامپزشک مجبور شد با آمپول خلاصش کنه.....}
به نظر شما عزاداران حسینی کار درستی کردن؟؟؟
واقعاً اینها عزادارن؟؟؟
من شک دارم....
هیچ جا تو دین ما صحبت از این نشده که با سگ این رفتارو بکنین.
در دین آمده که سگ نجسه، ولی گفته نشده با ریختن آب جوش برای خنده پوست سگ رو بکنین....
من واقعاً متأسفم.
تا عمر دارم دیگه به این مراسم ها نمی رم.
بهتره که خودم تو خونه با تنهایی خودم به امام حسین فکر کنم تا برم تو جمعی که به سوخته شدن سگ می خندن.
دیگ های آب جوش برای پخت غذا آماده بود و مواد غذایی کنار دیگ ها قرار داشت.
طوله سگی کنار چادرها ایستاده بود به این امید که آدمها یه تکه گوشت بهش بدن .....
اما چه اتفاقی افتاد؟؟؟؟
چند تا از همین آدمها ( که واقعاً نمی دونم چرا "آدم" خطابشون می کنم چون بویی از آدمیت نبردن) یکی از دیگ های آب جوش رو روی سگ کوچک بیچاره برگردوندند ؛ کاملاً بی دلیل و بدون اینکه اون سگ کوچک حتی پارسی کرده باشه..... فقط اون گوشه وایساده بود .....
سگ بیچاره زوزه ای دلخراش سر داد و در رفت..... و عزاداران حسینی به این صحنه می خندیدن و قهقهه می زدن....!!
{من دنبال طوله سگ رفتم چون از دیدن این صحنه شوکه بودم.
زیر یه ماشین پیداش کردم.
کل پوست بدنش " ور " اومده بود و گوشت تنش معلوم بود؛ وضعیت خیلی بدی داشت.
به هزار زحمت با پدرم بردیمش دامپزشکی و چون در اثر سوختگی هیچ راه درمانی نداشت دامپزشک مجبور شد با آمپول خلاصش کنه.....}
به نظر شما عزاداران حسینی کار درستی کردن؟؟؟
واقعاً اینها عزادارن؟؟؟
من شک دارم....
هیچ جا تو دین ما صحبت از این نشده که با سگ این رفتارو بکنین.
در دین آمده که سگ نجسه، ولی گفته نشده با ریختن آب جوش برای خنده پوست سگ رو بکنین....
من واقعاً متأسفم.
تا عمر دارم دیگه به این مراسم ها نمی رم.
بهتره که خودم تو خونه با تنهایی خودم به امام حسین فکر کنم تا برم تو جمعی که به سوخته شدن سگ می خندن.