بچه ها این متن رو بخونید و نظرتون رو بدید
یا رفیق من لا رفیق له*
ماده ۱ : تمام افراد بشر آزاد به دنیا می آیند و از لحاظ حیثیت و حقوق با هم برابرند . همه دارای عقل و وجدان می باشند و باید نسبت به یکدیگر با روح برادری رفتار کنند
اعلامیه جهانی حقوق بشر
تو این جریان فلسطین همیشه با دو گروه مشکل داشتم

ماده ۱ : تمام افراد بشر آزاد به دنیا می آیند و از لحاظ حیثیت و حقوق با هم برابرند . همه دارای عقل و وجدان می باشند و باید نسبت به یکدیگر با روح برادری رفتار کنند
اعلامیه جهانی حقوق بشر
تو این جریان فلسطین همیشه با دو گروه مشکل داشتم
الف) دوستان خوب نژاد پرستم
ب) دوستان خوب خشک مقدسم
خیلی برام جالب بود که این دو تا با وجود اختلاف عقیده وحشتناکشون تو این یک زمینه با هم وحدت نظر عجیبی داشتن . بعد ها فهمیدم این دوتا در واقع یکی هستند فقط ظاهرشون یه کم متفاوته .....
هر وقت به گروه اول می گفتم بیا بریم راه پیمائی روز قدس ملت و دارن می کشن با عصبانیت سرم فریاد می کشید که
- چی ؟ من برم راه پیمائی ؟ اونم واسه عربای سوسمار خور بوگندو ؟؟؟ گور پدرشون .. این همه بدبخت تو ایران داریم فلسطین کدوم گوریه ؟؟؟ برو تا نزدم ...!
- حالا از کجا فهمیدی سوسمار خورن ؟ عربن .... آدمم نیستن ؟ مگه اون شاعر ایرانیه نگفته بنی آدم و ازین صحبتا ؟ از این یارو چی بود اسمش ؟؟؟ ها ... ازین خانم انوشه انصاری داخل پرانتز تنها ایرانی که رفت اون بالا مالاها پرانتز بسته آره ازین دوستمون پرسیدن وقتی رفتی اون بالا آرزوئی هم کردی ؟ گفت آره .. از اون بالا زمین و دیدم و هیچ خطی کشورها رو از هم جدا نکرده بود آرزو کردم یک روز تمام زمین یک کشور بشه و همه با هم برادر باشند .... چقدر حال کردم با جمله این بنده خدا البته حالا کاری نداریم که اندک زمان طولانیه که نویسنده عضو فرقه جهان میهنی ها شده یا بعبارتی Cosmopolitanism هر وقت از خدابیامرز سقراط می پرسیدن اهل کجایی ؟ نمی گفته بچه آتنم ...." با خوشحالی کودکانه ای که از یک پیرمرد ۷۰ ساله بعیده " دو تا دستش و باز می کرده و فریاد می زده : من اهل جهانم
محمد"ص" گفت : مردم مثل دانه های شانه با هم برابرند و معیار تقواست ... نه نژاد !
چند وقت پیش یه مقاله تو روزنامه خوندم و کلی افسوس خوردم که ما هنوز تو الفبای انسانیت موندیم
نمی دونم کدوم زیر مجموعه سازمان ملل ویژگیهای جوامع وحشی و ابتدائی و نوشته بود اولین گزینه اش فکر می کنی چی بود ؟ .............. تعصب روی نژاد و قبیله !
یاد گرگ ها می افتم هرکی وارد قلمرو اون یکی بشه می خورنش ........ کی می خوایم از قالب گرگیمون بیرون بیایم و به قول انوشه ..... دنیا رو از بالا نگاه کنیم ...... این که هممون معلول یه کارخونه لعنتی ایم
آره گروه اول اینا بودن و معمولا نمی دونم چه جوری بهشون بگم که اگه همه دنیا وطنت شد فلسطین هم یکی از استانهاشه ... مثل ایران مثل بورکینافاسو مثل حتی قطب جنوب
ولی خب . دوستان خوبم معتقد به یک خانواده بزرگ انسانی نبودند نهایت به فکر فامیلای خودشون بودن یا اونایی که تو این خط کشی که اسمشو گذاشتن ایران زندگی می کردند حالا جالبی مطلبش اینه که تا آخر ساسانیان هم همین فلسطین مال ایران بوده یا چه می دونم ..... کوروش وقتی دید بختونصر داره به بابلی ها ظلم می کنه رفت نجاتشون داد و .....
یکی می گفت پول نفت مارو می دن فلسطینیا بهش گفتم :
- چقدر ساده ای پسر !
کاش اقلا می دادن آدم دلش نمی سوخت ... کسی که پول نفت و به ملت خودش نمی ده به دیگری می ده ؟ هر چند اگرم می خواستن بدن نمی تونستن ..... الان فلسطین مخصوصا غزه تو محاصره اقتصادیه .... ارتباط بانکاشون با خارج قطعه .... چند وقت پیش این یارو نخست وزیر فلسطین ... اسماعیل هنیه .. رفته بود اروپا دانشجویای فرانسوی ۵۰۰ هزار دلار کمک جمع کرده بودن مجبور شد با کیف سامسونت بیاره ! جریان این کشتی های امداد رسان فعالان حقوق بشر که تابلوترینش بود حالا کاری نداریم
این چیزا واسه کی مهمه ؟ ...... سرها در گریبان است ! ..... قبول داری که ؟
ب ) فلانی بریم روز قدس راه پیمائی ؟
- چی ؟؟؟ من ؟؟؟ روز قدس ؟؟؟ راه پیمائی ؟؟؟؟ واسه این س ... سنی ها ؟؟؟؟ گور پدر همشون بزا اسرائیل تیکه تیکشون کنه خدا رو شکر که ما شیعه ایم جامون پنت هاوسه بهشته تازه این همه شیعه گشنن گور پدر اونا ... چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است و ازین حرفا .... والا ..... خدا بگم چی کارت کنه حواسم و پرت کردی داشتم ذکر می گفتم !
من

حاجی ؟؟؟؟ مگه علی(ع) وقتی سربازای معاویه خلخال از زن یهودی کشیدن بیرون با گریه نگفت اگه یه مسلمون به خاطر این درد بمیره من بهش حق می دم ؟؟؟؟ مگه فاطمه (س) نگفت الجار ثم الدار ؟ یا به عبارتی اول همسایه بعد خودت ؟ نمی دونم کدوم فلانی این ضرب المثل مزخرف و اختراع کرده آخره خودپرستی و خود خواهی و..... فلانیته ...... می گن یکی از تفاوتای آدم و حیوان تو ایثاره یعنی خودت یه چیزی و لازم داری بدی به یه بدبخت تر
بابا همین علی که این شبا واسش فک می زنی ! مگه همین بنده خدا با خونوادش سه روز روزه نگرفتن ؟ هر شب موقع افطار یکی اومد کمک خواست همه غذاشون و دادن به طرف و گشنه خوابیدن فقیر و یتیم و مسکین ....؟ از علی گنده تر داریم ؟؟؟ اون نمی تونست بگه گور پدره فقیر بچه های من ۲ روزه گشنن !!! نگفت چون علی ........... درد انسان داشت .
که تازه کاش کمک می کردن تازه
جالبه یه بار جورج بوش گفت ما کاتولیکای آمریکا افتخار می کنیم ۲ درصد از تولید ناخالص ملی مون و هر سال دو دستی تقدیم برادران اسرائیلی مون می کنیم !
جفتش نژاد پرستی بود پسر ....... نژادپرستی قومی و ..... دینی !
کاری ندارم که داره ازین قضیه یه جورایی سو استفاده میشه یا مثلا جاهای دیگه دنیا هم مسلمونا رو دارن نسل کشی می کنن آقایون صداشون در نمی یاد نمونش همین روسیه و قتل عام مسلمونای چچن که خب این نهایت تبلور شعار نه شرقی نه غربیه احتمالا ؟؟؟
ولی به نظر نویسنده که می دونم نظراتش برای تو خواننده احتمالی اصلا در اولویت اهمیت قرار نداره .... !
ظلم ظلمه .... چه تو ایران ..... چه تو فلسطین وحتی ... چه تو دورترین کهکشان راه شیری
ماهیت ظلم که تغیری نمی کنه ... ولی
اعصابم خورد میشه
وقتی می بینم رپرای آمریکائی واسه کودکای فلسطینی شمع روشن می کنن یا در حمایت از کشته های غزه دور هم جمع میشن ۱۰ شب کنسرت می دن یا جلوی سفارت اسرائیل تو نیویورک تحصن می کنن یا چه می دونم .... فعالای حقوق بشر واسه فرستادن دارو و غذا با کشتی به غزه باوجودی که می دونن احتمال کشته شدن توش هست داوطلبانه شرکت می کنن .... بعد .... من ... !
یکی از آرزوهام
دیشب
این بود . . .
استاد کریم ؟
همه ما رو دوباره با هم برادرکن
مثل
قدیما
پ . ن ۱ : چقدر لذت بخشه زیر عدل آفتاب شونه به شونه کسایی نماز جمعه بخونی که از نظر سیاسی باهاشون اختلاف عقیده وحشتناکی داری و مطمئنا اگه بفهمن تو مغزت چی می گذره یه جور دیگه نیگات می کنن .... اما از صمیم قلب معتقد باشی ... زیبائی خلقت در اختلاف عقیده ست ... قرار نیست که هممون مثل هم فکر کنیم .... قبول داری که ؟ حالا بر فرض محالم قبول داشته باشی .. چی کا کنم مثلا ؟ هه ؟ خب ؟
پ . ن ۲ : نمی دونی چه ظرفیت بالایی می خواد با وجود نفرتت از خطیب نا محترم جمعه بهش اقتدا کنی .. برای وحدت ... و تازه متوجه می شی علی (ع) چه روح بزرگی داشت که برای از هم نپاشیدن اسلام جوان پشت سر قاتل زهراء (س) نماز جمعه می خوند و .... هر چند اگر همین خطیب نا محترم هم حرف حقی زد با تمام وجودت سعی کنی به گوینده ش نگاه نکنی و به حقیقت بچسبی و ...
پ . ن ۳ : و در آخر چقدر ناراحت کننده ست وقتی بعد از نماز هر طرف که چشم می ندازی زره پوشای نیروی انتظامی و ببینی که آمده اند تا در نطفه خفه کنند ..... هر صدای مخالفی را ...
* ای رفیق آن که رفیقی ندارد