ابزاردقیق

سلام
من میخوام ابزار دقیق یاد بگیرم.
هرکی هر جور (معرفی کتاب،آموزش،راهنمایی و...) می تونه منو کمک کنه که زودتر و بهتر ابزاردقیق رو یاد بگیرم.
یاعلی

kendab

عضو جدید
سلام
كسي تو اين سايت چيز بدرد بخوري بلد نيست كه بخواهد نگويد
مدتي نيامدم ولي چند روز قبل ايميل امد چرا نمياي فقط حرام كردن وقت اينترنت است

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
سلام
هرکی هر جور (معرفی کتاب،آموزش،راهنمایی و...) می تونه منو کمک کنه که زودتر و بهتر ابزاردقیق رو یاد بگیرم.
یاعلی

داش امید رشته برق باشه ....کنترل بخونه ....بعد از این حرفا....شکسته نفسی میفرمایید ....:w01:

تا من می خواستم کلی راجب ابزار دقیق از شما سوال کنم....:w16:

داش امید رشته برق باشه ....کنترل بخونه ....بعد از این حرفا....شکسته نفسی میفرمایید ....:w01:

تا من می خواستم کلی راجب ابزار دقیق از شما سوال کنم....:w16:
سلام
اختیار دارید ،شما استادید!
نه به خدا چیز زیادی بلد نیستم ولی به امید خدا با یه ذره همت تا چند وقت دیگه یه کمی مسلط میشم.
یاعلی

سلام
كسي تو اين سايت چيز بدرد بخوري بلد نيست كه بخواهد نگويد
مدتي نيامدم ولي چند روز قبل ايميل امد چرا نمياي فقط حرام كردن وقت اينترنت است
سلام
کجا با این عجله پیاده شو باهم بریم!!!؟
عزیز بی خیال چقدر راحت به اعضا جسارت می کنی ؟! قرار نیست هر کی هر چی بلده بیاد بگه که! اگه شما سوالی پرسیدید وبی جواب موند اون موقع بگید.
من خودم مستند خبر دارم که حداقل 2-3نفر از اعضا خودشون شرکت فعال در زمینه برق دارن ومدیر عامل هستن.خیلی از اعضا هم هستن که واقعا متخصص وپیمانکارای قوی هستن.
واقعا براتون بابت این حرفتون متاسف هستم وبهتره که بابت این حرف نسنجیدتون از اعضا معذرت خواهی کنید.
یاعلی

kendab

عضو جدید
سلام
کجا با این عجله پیاده شو باهم بریم!!!؟
عزیز بی خیال چقدر راحت به اعضا جسارت می کنی ؟! قرار نیست هر کی هر چی بلده بیاد بگه که! اگه شما سوالی پرسیدید وبی جواب موند اون موقع بگید.
من خودم مستند خبر دارم که حداقل 2-3نفر از اعضا خودشون شرکت فعال در زمینه برق دارن ومدیر عامل هستن.خیلی از اعضا هم هستن که واقعا متخصص وپیمانکارای قوی هستن.
واقعا براتون بابت این حرفتون متاسف هستم وبهتره که بابت این حرف نسنجیدتون از اعضا معذرت خواهی کنید.
یاعلی
نمي خواهد همه اطلاعات را گه راهنمايي كند خودمان مي رويم دنبالش
شرمنده قصدم جسارت نبود

محمد فرزانه

عضو جدید
سلام امید جان
اگه دنبال PDf آموزشی میگردی بهwww.ir-micro.com
سر بزن عضو شو و دانلود کن
pdf های خوبی داره
من خودم یه جزوه ی دست نویس کامل دارم از بچه های سازمان گرفتیم که خیلی کامله با چندتا ازفیلم کلاسا و عکس نقشه ها و صدای استاد سازمان فنی حرفه ای که خودم ضبط کردم
جمعا چیز بدی نیست ولی کامل نیست
اومدی دانشگاه برات میارم
دیگه بقیه با خودت اگه دیدی به درد میخوره اینجا برا بقیه آپلود کن
اما فعلا به سایت بالا سر بزن بد نیست

Musha

عضو جدید
سلام
یاعلی

سلام
من یه دوره ابزار دقیق دیدم:)،
کلا ابزازهای اندازه گیری با 2 سبک عرضه میشن : متریک و بریتیش.
ابزارهای متریک تو واحد سانتی متر میلیمتر و واحد های اندازه گیریه بزرگتر مثل متر و... هستن و در کشورهای شوروی سابق و اروپایی بجز انگلستان استفاده میشه.

ابزارهای بریتیش که در واحد اینچ، پا ، یارد و واحدهای بزرگتر مثل مایل هستن. اندازه های دقیق رو به صدم و هزارم اینچ منتقل میکنن.
این ابزار ها تو یک دوره زمانی اعتبار دارن و باید به کلیبراسیون برن تا دقتشون دوباره اندازه گیری و تصحیح بشه.
از یک ابزار دقیق باید خیلی خوب نگهداری بشه، چون براحتی دقتشتنو از دست میدن.
اگه بازم سوالی داری بگو تا جواب بدم

کمبوجیه

عضو جدید
rashidishahram

rashidishahram

سلام. من تکنسین ابزار دقیق بهصورت تجربی هسم. میخام ابزار دقیقو به صورت علمی از پایه یاد بگیرم اگر جزوه و مقاله وکتاب یا سایتی که راجب اساس کار ونصب و تعمر تجهیزات ابزار دقیبق میشناسین لتف میکنین اگر به ادرس www.bardiya202000@yahoo.com ایمیل بدین .مرسی

jonquil

عضو جدید
سلام
من توضيحات مفصلي در مورد سنسور هاي مورد استفاده در پرورش آبزيان مي خواستم
ميشه راهنماييم كنين كه از چه منابعي مي تونم استفاده كنم؟:redface:
ممنونم

mohamad_001

عضو جدید
دوست عزیز من تجربه کاری ذرباره ابزار دقیق دارم .هم الکترونیکی .هم ÷نوماتیکی .هم فایرای بویلرها.

بالا