ابراز وجود یك و نیم میلیون اغتشاشگر در برنامه نود !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Rheoman

عضو جدید
کاربر ممتاز
در برنامه جنجالی و استثنایی دیشب نود بیش از 1.8 میلیون پیامك دریافت شد و اگر زمان آن به حالت عادی تا ساعت 2 نیمه شب ادامه می یافت و البته سرداران مخابراتچی!! اجازه میدادن بی شك میزان پیامك های برشمرده به بیش از 3 میلیون می رسید. كاهش زمان برنامه دیشب بی شك دو علت داشت، نخست كاهش میزان دریافت اس ام اس های بی توجه به موضوع برنامه و دوم، كنترل بحث های تندی كه توسط دادكان در نیمه دوم این برنامه مطرح شده بود. واكنش های تند و عصبی نیمه شب و صبح امروز برخی رسانه ها به برنامه نود و نظرسنجی پیامك آن بیش از آن كه به فردوسی پور و...
:victory::victory:

farzan-shz

عضو جدید
کاربر ممتاز
در برنامه جنجالی و استثنایی دیشب نود بیش از 1.8 میلیون پیامك دریافت شد و اگر زمان آن به حالت عادی تا ساعت 2 نیمه شب ادامه می یافت و البته سرداران مخابراتچی!! اجازه میدادن بی شك میزان پیامك های برشمرده به بیش از 3 میلیون می رسید. كاهش زمان برنامه دیشب بی شك دو علت داشت، نخست كاهش میزان دریافت اس ام اس های بی توجه به موضوع برنامه و دوم، كنترل بحث های تندی كه توسط دادكان در نیمه دوم این برنامه مطرح شده بود. واكنش های تند و عصبی نیمه شب و صبح امروز برخی رسانه ها به برنامه نود و نظرسنجی پیامك آن بیش از آن كه به فردوسی پور و...
:victory::victory:

:biggrin:ن:biggrin:نمردیم حضور میلیونیتونم دیدیم . حالا هر کدومتونم تازه یه ده تایی ایرانسل گرفتین اینجور شد وضعیت :biggrin:
بهونتونم اینه که اس ام اسا نمیرسیده در صورتیکه بنده خودم 4 بار اس ام اس دادم هر 4 تا ش هم بالافاصله رسید و دلیوری هم داد :biggrin:
بس کنید دیگه ........ دوستان عزیز لطفا خودتونو بیش از این کوچکتر نکنید . زشته هاااااااااااااا

آخرین ویرایش:

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin:ن:biggrin:مردیم حضور میلیونیتونم دیدیم . حالا هر کدومتونم تازه یه ده تایی ایرانسل گرفتین اینجور شد وضعیت :biggrin:
بهونتونم اینه که اس ام اسا نمیرسیده در صورتیکه بنده خودم 4 بار اس ام اس دادم هر 4 تا ش هم بالافاصله رسید و دلیوری هم داد :biggrin:
بس کنید دیگه ........ دوستان عزیز لطفا خودتونو بیش از این کوچکتر نکنید . زشته هاااااااااااااا

سیب زمینی جماعت ، اگه تقلب نکنه شبش صبح نمیشه
لُرد را شاکریم که دیشب شما نیز با 4 تا اس ام اس ، صبح شد
:d

tatoo

عضو جدید
:biggrin:ن:biggrin:مردیم حضور میلیونیتونم دیدیم . حالا هر کدومتونم تازه یه ده تایی ایرانسل گرفتین اینجور شد وضعیت :biggrin:
فکر کن تلویزیون بزاره حضور میلیونیمون دیده شه
مگه از جونشسیر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ARASH AZ

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ديشب پيامم سند نشد , چه برسه به دليور...:smile:
دوستامم همين وضعو داشتن .

Sina4

عضو جدید
کاربر ممتاز

farzan-shz

عضو جدید
کاربر ممتاز
;);)
من ديشب پيامم سند نشد , چه برسه به دليور...:smile:
دوستامم همين وضعو داشتن .
بلههههههههههههههه میدوووووووووووووونم . ببین دوست عزیز ما :biggrin:خودمون همیشه تو این مسابقه نود شرکت میکنیم دیشبم بار اولمون نبود شرکت کردیم . هم من هم پدرم و هم خواهرمو مامانمو ...... گزینه صحیح یعنی به نظر من گزینه 2رو انتخاب کردیم و هممونم همون موقع ارسال شد و دلیوری هم داد. دیگه گول خودمون نزنیم .;)

farzan-shz

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر کن تلویزیون بزاره حضور میلیونیمون دیده شه
مگه از جونشسیر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:biggrin:تاحالا که اذعان به حضور میلیونیتون داشتین حالا خودتونم قبول دارین کمین . بابا والا بلا کمین اینقدر ببخشیدااااا خودکشی نکنید ;)

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
اس ام اس منم سند نميشد... حتي يه كاره واجب با دوستم داشتم... كه هر كاري كردم سند نشد...

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
دوستان عزیز یکی دوتا تاپیک در تالار اخبار با همین مضمون برنامه ی نود وجود داره..خواهش میکنم اونجا بحث رو پیگیری کنید.ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.