آیه ای به نفع کفار!

amin 1991

عضو جدید
سلام
خداوند بخشنده مطلق هست یا نیست؟ لطفا جواب دهید.
وبشتابيد به سوي مغفرت پروردگار خود و به سوي بهشتي كه پهناي آن همه ي آسمان ها وزمين را فرا گرفته و مهيا براي پرهيزكاران است.(133).آنهايي كه از مال خود در حال وسعت و تنگدستي انفاق كنند و خشم خود فرو نشانند و از مردم در گذرند، و خدا دوستار نيكو كاران است.(134).و آنان كه كار ناشايسته كنند و يا ظلمي به نفس خويش نمايند و خدا را به ياد آرند و از گناه خود توبه كنند و آنها كه اصرار در كار زشت نكنند چون به زشتي معصيت آگاهند.(135).آنهايند كه پاداش عملشان آمرزش پروردگار است و باغ هايي كه زير درختان آنها نهر هايي جاري است جاويدان در آن بهشت ها متنعم هستند چه نيكوست پاداش نيكوكاران.(136)
سوره ي آل عمران
خداوند همچنين در جاي جاي قرآن بعد از اينكه از مغفرت و بخشندگي خود مي گويد اشاره اي هم به گروهي كه شامل آن مي شود ميكند و يا حتي در بعضي جاها مي گويد كه مغرور به اين آمرزش نشويد.
اين جواب سوال شما با توجه به قرآن. البته اگر قرآن را قبول داريد و اگر نداريد بگوييد چه را قبول داريد تا من با توجه به آن جواب سوالاتتان را بدهم.

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خداوند بخشنده مطلق هست یا نیست؟ لطفا جواب دهید.

خدا الرحم الراحمین است ولی هر کس را که اراده کند هدایت می کند ، برای همین توبه یه توفیقه که نصیب همه نمی شه !

جایی روایتی خوندم که گاهی وقتی کسی گناهی انجام می ده به این امید که خدا آمرزنده هست خدا قسم یاد می کنه که هرگز او را نخواهد بخشید....

دقت کنید در قرآن سوره بقره هم می فرماید : من ذالذی یشفع عنده الا باذنه .... در آخرت بخشایش به واسطه ی شفاعت هست ، ولی باز هم اذن و خواست خدا مقدم هست ....

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرط گذاری مطلق بودن خدا را زیر سوال میبره!
ضمنا نمیشه که گناه کنیم و بعد بریم توبه کنیم!!
راستی چه كسي گناه را بوجود آورده است؟

مردم خودشون باید حقشون رو از ظالم بگیرند، یا باید خود را در مقابل زورگو توانمند سازند
یا باید بشینند تا ظالم با چماق بزنه تو سرشون!!

ما شرطی برای اراده خدا نگذاشتیم ، این اراده خداست که اگر بر آمرزش کسی قرار بگیره کسی جلو دارش نیست حتی اگه همه ی انس و جن جمع بشن مثل یزید بن حر ریاحی ... اگر هم اراده کنه که کسی را نیامرزه هیچ وقت توفیق توبه پیدا نمی کنه ... خود خدا در سوره بقره می فرمایند: ختم الله علی قلوبهم و علی سمعهم و علی ابصارهم غشاوه و لهم عذاب علیم !

فی قلوبهم مرض فزادهم الله مرضا ....

نمی دونم کی به شما گفته خدا بخشنده مطلقه ؟ شما داری خدا رو محدود می کنی و مجبورش می کنی که آمرزنده باشه!!!

منتقم بودن هم از صفات خداست درست مثل رحمانیت خدا! همیشه رحمت خداوند بر غضب او سبقت دارد اما همه صفات خدا عین هم هستند و صفت انتقام او عین بخشش اوست و ما اگر صفتی از خدا را انکار کنیم به انکار خود خدا برمی‌گردد، صفت منتقم بودن خدا نیز کمال او است و بد نیست و خدایی که از ظالمین انتقام نکشد خدا نیست شما پدری را در نظر بگیرید که هیچ برخوردی با فرزندی که دائما فرزندان دیگر را آزار می‌دهد انجام نمی‌دهد قطعا نمی‌تواند پدر خوبی باشد .

درباره ی انسانها هم که گفتی از شما می پرسم کسی که ده تا قتل انجام داده بیشتر از یه بار می شه کشتش ؟ آیا این یه بار کشتنش هم کفاره گناهش هست؟ در ضمن گاهی کسی ظلمی می کنه که طرف مقابلش ضعیفه و نمی تونه انتقام بگیره مثل الانِ مردم بحرین (مثال عرض می کنم) خب مردم چیکار کنند که زورشون به حاکمشون نمی رسه ؟ نباید اینجا خدا خدایی کنه صرفا به خاطر اینکه بخشنده ست ؟ به نظر شما این حرف خنده دار نیست ؟

m saeidi

عضو جدید
سلام رئیس بزرگ محمدیان عزیز .
ارادتمندم
جسارتاً عرض کنم این نکته ای که فرمودید خیلی درست نبود .
در ضمن گاهی کسی ظلمی می کنه که طرف مقابلش ضعیفه و نمی تونه انتقام بگیره مثل الانِ مردم بحرین (مثال عرض می کنم) خب مردم چیکار کنند که زورشون به حاکمشون نمی رسه ؟ نباید اینجا خدا خدایی کنه صرفا به خاطر اینکه بخشنده ست ؟ به نظر شما این حرف خنده دار نیست ؟

اگه اینجوری بخوایم حساب کنیم که همه دولتها ظالمند (چون به هر حال در هر حکومتی ناراضی و مخالف وجوداره و حکومت ها هم برای دوام خودش مخالفان رو سرکوب میکنه) و مردم همه کشورها مظلوم .
میشه شما یه مثال دیگه ای بزنید ؟

ممنون

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام رئیس بزرگ محمدیان عزیز .
ارادتمندم
جسارتاً عرض کنم این نکته ای که فرمودید خیلی درست نبود .

اگه اینجوری بخوایم حساب کنیم که همه دولتها ظالمند (چون به هر حال در هر حکومتی ناراضی و مخالف وجوداره و حکومت ها هم برای دوام خودش مخالفان رو سرکوب میکنه) و مردم همه کشورها مظلوم .
میشه شما یه مثال دیگه ای بزنید ؟

ممنون

عليك سلام ....
من منظور سياسي ندارم تاپيك هم موضوعيت معنوي داره ;) يعني الان من مثال سوريه و ايران بزنم خوب مي شه ؟ مطلب واضح مي شه اون موقع ؟ :D