نقاشی میکشیم بقیه حدس میزنن
همون كه لينكشو اوندفعه گذاشته بودي؟
سايتش اصلا واسه من باز نميشه

نقاشی میکشیم بقیه حدس میزنن
رسمي حرف نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــزنحالتون بهتر شد؟
من از كجا بدونم؟خب چرا امر دروغ میدی
شب بخیرشب بخير،خوب بخوابيد
همین جا هابچه ها كجا رفتين؟
کریه نکن سفیدابات پاک میشهكوشيييييييييين؟گريه ميكنمااااااااااااااا![]()
رسمي حرف نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــزن![]()
لينك سايتشو بده بينيم!نقاشی میکشیم بقیه حدس میزنن
من از كجا بدونم؟خب چرا امر دروغ میدی
شب بخیر
همین جا ها
کریه نکن سفیدابات پاک میشه![]()
امار دروغ؟
باشه داداشي.هرچي تو بگي![]()
من اگر بنشینم ,تو اگر بنشینی ,چه کسی برخیزد؟
پس کی من عضو فعال میشم ؟ ؟ ؟
چند تا پست باید بزنم ؟؟؟؟
خسته شدمممممممممممممممممم .
افرین دختر خوبامار دروغ؟
باشه داداشي.هرچي تو بگي![]()
دشمن انمن اگر بنشینم ,تو اگر بنشینی ,چه کسی برخیزد؟![]()
![]()
رسمي حرف نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــزن![]()
شما چن سا لتان است خواهر من 17 سال تشریف دارمخوب باشه نزن سرتو! حالت بده بدتر ميشه ها
باور كن من از سر احترام و اينكه نميدونم شما بزرگتر از من هستين يا نه اينجوري حرف ميزنم ،اگه ميبينيد با يومي هم خودموني حرف ميزنم چون از من كوچيكتره مثل برادرم ميمونه.حالا اگه ناراحت ميشين باشه.هر جور كه دوست دارين من حرف ميزنم.دوست ندارم شما ناراحت باشين.ببخشيد![]()
برو پست میزن مگو چیست پست
که سرمایه جاودانیست پست...
بی خیال
خوب باشه نزن سرتو! حالت بده بدتر ميشه ها
باور كن من از سر احترام و اينكه نميدونم شما بزرگتر از من هستين يا نه اينجوري حرف ميزنم ،اگه ميبينيد با يومي هم خودموني حرف ميزنم چون از من كوچيكتره مثل برادرم ميمونه.حالا اگه ناراحت ميشين باشه.هر جور كه دوست دارين من حرف ميزنم.دوست ندارم شما ناراحت باشين.ببخشيد
من دارم تلاش مضاعف خودمو بکار می گیرم![]()
ولی مثل اینکه انرژیم کفاف نمیده
یکم هم از زیاد تحویل گرفتن دارم ذوق مرگ میشم![]()
خوب باشه نزن سرتو! حالت بده بدتر ميشه ها
باور كن من از سر احترام و اينكه نميدونم شما بزرگتر از من هستين يا نه اينجوري حرف ميزنم ،اگه ميبينيد با يومي هم خودموني حرف ميزنم چون از من كوچيكتره مثل برادرم ميمونه.حالا اگه ناراحت ميشين باشه.هر جور كه دوست دارين من حرف ميزنم.دوست ندارم شما ناراحت باشين.ببخشيد
شما چن سا لتان است خواهر من 17 سال تشریف دارم![]()
میادطول ميكشه تا بالا بياد يا اينكه نميخواد بالا بياد؟
چرا نمياد؟![]()
نامرد من داشتم میرفتم بخوابم به من بوس ندادی ولی یدونه حوالهای فرستادی حالا رد کن بیاد دارم میرم لالا اندفعه واقعیهبچه ها من ميرم بخوابم.
بوس بوس واسه همه.
باييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي.
از لطف شقایق خانوم بسیار جوان ماندهام شب خوش میروم لالا
20 سال!شما كي ازدواج كردين و 2تا نيني هم دارين؟!ماشاا... هزار ا... اكبر چه خوب موندين![]()
اخی
عضویتت رو تبریک میگم...
بچه ها من ميرم بخوابم.
بوس بوس واسه همه.
باييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي.