آیا می شه وجود امام زمان رو اثبات کرد؟!

kalla

عضو جدید
اولا نماز اصل دين نيست وفروع دين است.. دوما بله در قرآن به روشني آمده كه در هر زمان نماز را به پا داريد روزه بگيريد و...اصل نماز بارها در قرآن امده

danaye

عضو جدید
در مورد قضيه رجعت بايد بگم اي قضيه نه با عقل ونه با آيات الاهي جور در مي آيد ..انسان بعد از مردن دباره به اين دنيا باز گردد و حقي بستاند محااااااااااال است..پس قيامت براي چيست.؟! و جز اهل تشيع هيچ مذهبي چنين عقيده اي ندارد!!!

ببخشییییدد
میششهه بگیید رجعت چه ربطیی به بحث دارههه
مگه قراره امام زمان رجعت کنه

kalla

عضو جدید
آيه اول يعني آيه ولايت "همان كساني كه نماز برپا ميدارند و در حالت ركوع زكات ميدهند!! غلط ترجمه ميكنيد...ترجمه صحيح...كساني در حالت فروتني و تواضع زكات ميدهند.. مگر در ركوع ميشود زكات داد يا صدقه؟! و در زكات بايد شخص مورد نظر قبول كند و ميزان مال محاسبه شود...
وآيه دوم براي پيمبر است نه شخص ديگر اگر من بگويم به پدر بزرگم گفته اند شما قبول ميكني؟! اگر هم ميگوييد راي اكثر علما اين است اشتباه است چون علماي اهل سنت كه اكثريت هستند به مخالف گفته هاي شما هستند...ودر آخر اينكه اين آيات چه ربطي به امام زمان داشت؟! چقدر دووووووووووووووووور

danaye

عضو جدید
اولا نماز اصل دين نيست وفروع دين است.. دوما بله در قرآن به روشني آمده كه در هر زمان نماز را به پا داريد روزه بگيريد و...اصل نماز بارها در قرآن امده

ببیین هی داریی بحثو گسترده ترش میکنیی
اصولو فروع دینو چیکار دارییم ...بحث اونا جداستت..
خوب به جز این یه جملهه دیگهه چی گفتهه شدههه؟؟؟؟

پروانه شیرازی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آيه اول يعني آيه ولايت "همان كساني كه نماز برپا ميدارند و در حالت ركوع زكات ميدهند!! غلط ترجمه ميكنيد...ترجمه صحيح...كساني در حالت فروتني و تواضع زكات ميدهند.. مگر در ركوع ميشود زكات داد يا صدقه؟! و در زكات بايد شخص مورد نظر قبول كند و ميزان مال محاسبه شود...
وآيه دوم براي پيمبر است نه شخص ديگر اگر من بگويم به پدر بزرگم گفته اند شما قبول ميكني؟! اگر هم ميگوييد راي اكثر علما اين است اشتباه است چون علماي اهل سنت كه اكثريت هستند به مخالف گفته هاي شما هستند...ودر آخر اينكه اين آيات چه ربطي به امام زمان داشت؟! چقدر دووووووووووووووووور

این مربوط به زمانی بود که حضرت علی انگشتری خوودشونو به مسکینی دادن در زمان رکوع در مسجد کوفه زکات هنام رکوع گفته میشه قضیه هارو قاطی نکنید

kalla

عضو جدید
خب زود باشيد اصل دينتون رو از قرآن اثبات كنيد....امامت اهل بيت وحضرت علي (ع)...غيبت وظهور

kalla

عضو جدید
بله اين داستان رو بارها شنيدم... ميگم آدم تو حالت ركوع انگشترشو بده كه ميشه صدقه نه زكات !!! زكات شرايط خودش رو داره...معنيه آيه اينه كساني كه در حالت خشوع وفروتني زكات پرداخت ميكنند و همه كساني كه اين صفت رو دارن وارد آيه ميشن..منحصر به كسي نشده..ضمنا ضمير جمعه مگه امام علي چند نفر بودن؟!؟
ودر آخر اينكه چي ميشد بگه ولي شما خدا و پيامبر و علي و فرزندانش هستند كه ديگه ما گمراه نشيم!!!

پروانه شیرازی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب زود باشيد اصل دينتون رو از قرآن اثبات كنيد....امامت اهل بيت وحضرت علي (ع)...غيبت وظهور

سورة اسراء اسلوب بياني ويژ هاي دارد و موضوعات اصلي و فرعي با تفاوتهاي منظم و
بازگشتهاي متعدد به هر مطلب، در انتهاي يكديگر بيان شد هاند. مطالبي كه در این سوره
بيان شده است مانند ساير سور ههاي مكي عبارت اند از ريشه دار كردن اصول عقيده و
دين در اثبات توحيد، رسالت و معاد و ابراز شخصيت رسول اكرم)ص( و تأييد آن حضرت
Archive of SID
www.SID.ir
32
فصلنامة فدك
با معجزاتي كه صداقت ايشان را كفايت ميك‌ند و همچنين پاسخگويي به شبهات متعدد
.) مشركان )زحيلي، 1418 ق: 8
متعرض مسئلة توحيد خدا ي تعالي و يكتایی اش از هر شريكي كه تصور « اين سوره
شود، است و با اينكه در اين خصوص بحث ميك‌ند، جانب تسبيح خدا را بر جانب حمد و
.) طباطبايی، 1374 ش: 5 ( » ثناي او غلبه داده و به آن بيشتر پرداخته است
به طور كلي محتوا و مضمون اين سوره دربارة چهار موضوع اساسي و كليدي تسبيح،
تحميد، توحيد و تكبير است كه در تسبيحات اربعه آن را به همين ترتيب م يخوانيم. اين
سوره با تسبيح آغاز شده و در خلال آن نیز پ يدر پي تسبيح آن تكرار شده است، ب هگون هاي
108 ( و اين تعداد بيش ،93 ،44 ،43 ، كه مشتقات تسبيح در اين سوره هفت بار است )آیه های 1
حتي آي هاي كه سوره به آن ختم م يشود « . از كاربرد آن در سور ههاي ديگر قرآن كريم است
همان(. (» نيز معناي تسبيح خداي تعالي را خاطر نشان ساخته است
اين سوره تنها سورة قرآن كريم است كه لبريز از خصایص و ويژگيهاي حاكي از شرافت،
كرامت و شكوه رسول اكرم)ص( است؛ شرافتي كه ايشان را بر تمامي پيامبران فضيلت
.)96 ،87 ،79 ،75 ،73 ،55 ،47 ، 327 ؛ اسراء، آیه های 39 - م یبخشد )بقاعي، 1415 ق: 333
شايان ذكر است، واژة تسبيح و انسان هر كدام 7 بار و واژة رسول و قرآن به ترتيب 10
،54 ،22- و 11 بار در اين سوره آمده و تأكيد بر مكارم اخلاق در آن فراوان است )آیه های 39
107 (. بنابراین مي توان گفت محورهاي اصلي سورة اسراء تسبيح، رسالت، ،105 ،96 ،84 ،65
قرآن، انسان و مكارم اخلاق است.

danaye

عضو جدید

بابا جانه خودت نقله قول کنن
ما هم بفهمیمم جوابه کدوم جمله کیوو میدییی///
این که اره ربطی به بحٍث ندارهه...
ولی خب...
شما اگه میشه تو این قسمته ایه لغته معادله فروتنی و به ما نشونن بدیییدد>>[FONT=&quot]یقیمون الصّلوة و یؤتون الزّکاة و هم راکعون<<
بله در رکوع هم می شود زکات داد ...کی گفتهه که نمیشه سر نماز کاری غیر از واجبات نماز انجام داد....در حالات خاص میشه ....
آیه دوم منظورتون کدوم ایه استت؟؟؟
[/FONT]

پروانه شیرازی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله اين داستان رو بارها شنيدم... ميگم آدم تو حالت ركوع انگشترشو بده كه ميشه صدقه نه زكات !!! زكات شرايط خودش رو داره...معنيه آيه اينه كساني كه در حالت خشوع وفروتني زكات پرداخت ميكنند و همه كساني كه اين صفت رو دارن وارد آيه ميشن..منحصر به كسي نشده..ضمنا ضمير جمعه مگه امام علي چند نفر بودن؟!؟
ودر آخر اينكه چي ميشد بگه ولي شما خدا و پيامبر و علي و فرزندانش هستند كه ديگه ما گمراه نشيم!!!

موضع رو مشخص کن مشکلت با دین اسلامه؟یا امام عصر؟

danaye

عضو جدید

چییییداریی میگیی انصافییی...
اصوله دین که چهارتاشش مشترکهه با اهلل سنت ...میمونه امامت که اونم بر فرض جعلی بودنه تمام احادیثه اسباط کننده ...آیه ولایت تو قران اثباتش میکنه

kalla

عضو جدید
بايد بگم بله قراررجعت كنند..خلفاي مارا از قبر بيرون آورده وشلاق بزنند!! فدك را پس بگيرند!! طبق بعضي روايات شما كه سليقه اي هم هستش از هر1000 نفر 999 نفر رو به قتل ميرسونن!!خلاصه محبت وعدل با خودشون ميارن!!

kalla

عضو جدید
اگه آيه ولايت اثبات ميكرد ديكه مزاحم شما نميشديم!!! اگه اثبات ميكنه چرا يك ميليارد ونيم مسلمان اون رو قبول ندارن..دلايلش هم توضيح دادم..بازم بگم؟!

danaye

عضو جدید

افریینن پسر خوبب.....
ثابت کردی ......
به نظرت اگه من بگم شما این کارو انجامم دادید>>> چند نفرو خطاب قرار دادمم.....
از طرفی اگه منظورش چند نفر باشه که زکات میدنن....شایسته است که هم خطابه یه الله و محمد باشن؟؟؟؟؟؟...یعنی اینا اینقد مقامشونن بالاست؟؟؟؟....عمرنننننننننن

danaye

عضو جدید
بايد بگم بله قراررجعت كنند..خلفاي مارا از قبر بيرون آورده وشلاق بزنند!! فدك را پس بگيرند!! طبق بعضي روايات شما كه سليقه اي هم هستش از هر1000 نفر 999 نفر رو به قتل ميرسونن!!خلاصه محبت وعدل با خودشون ميارن!!

نه خیررررر
حدیثه جعلییی از خودتتتت در نیارررررررر
اصلنم اینجوریا نیستتتت///
حدیثه جعل هم تا دلت بخواد هستتتتت......
چه ربطی به خلفا دارههه...تازه امام علی هم مگه از خلفایی شما نمیشههه....
صرفا محضه اطلاع رجعت در مورد بعضی انسانهایه خاصه نه 99/9 درصد مردم جهاننننن.....
عدلم امام زمان میارهه نه رجعتتتتتت....////
/
خوشم میاد که داریی خلیفه هاتونو هم کیشه امثاله یزیدو و معاویهه میکنیییییییی

kalla

عضو جدید
خانمي آيه اي كه شما اون رو آيه ولايت ناميده ايد..ميفرمايد "ولي شما خدا وپيامبر وكساني كه در حالت ركوع (تواضع و فروتني ) زكات ميپردازند..كه شما ميگيد منضورش حضرت علي (ع) بوده كه تو ركوع انگشترشو داده...اولااين داستان يكم ساختگيه وسه چسپوندن ايه به شخصي خاص!دوما اون ميشه صدقه نه زكات ..زكات شرايط خودشو داره بايد ميزان مال محاسبه بشه و....در اين آيه ولي ميتونه به معناي دوست هم باشه نه ولايت مطلقه!!! چهارما صيغه جمعه "الذين" مگه امام علي چند نفر بودن؟! ودر آخر اينكه هر كي صفاتي كه آيه فرموده است رو داشته باشه وارد آيه ميشه..از جمله حضرت علي(ع) ...منحصر به كسي نشده...و بازهم كجاي آيه به امام زمان ربط داشت؟!

danaye

عضو جدید
اگه آيه ولايت اثبات ميكرد ديكه مزاحم شما نميشديم!!! اگه اثبات ميكنه چرا يك ميليارد ونيم مسلمان اون رو قبول ندارن..دلايلش هم توضيح دادم..بازم بگم؟!

یک میلیاردو نیمم قبول ندارنننن...........
ببخشیدد این عددو از کجا اوردیید.....مگه ما اینقد مسلمان اهل سنت داریمم تو دنیاااااا......
نکنه وهابی ها و بها یی هاییه ملعونو هم جزء مسلمان >......< حساب میکنیدد......

kalla

عضو جدید
اين احاديث در كتب شماست اگر جعلي هم باشد چون اهل تسنن به تولد فرزندي در آينده اعتقاد دارند نه غيب شدن كسي!!!وچنين رواياتي ندارند..ضمنا برنامه اون شبكه هارو حتما ببينيد تا آدس تمام اين روايات جعلي رو بگيرين...بعد گفتم كه چرا خداوند نگفت "خداوپيامبر و علي وفرزندانش؟! مگه اسغفرالله از چيزي ترس داشتند كه اشاره اي كه 10% مردم اون هم از زمتن صفويان به بعد كشفش كردند!!! وهمه گمراه شدند...رو اين آيه حساب نكنيد چون جز علماي تشيع كسي اين برداشت را ندراد

kalla

عضو جدید
تقريبي گفتم حالا 92% مسلمانان جهان چطوره؟! در ضمن مذهبي به نام وهابي در دنيا وجود ندارد..عبدالله وهاب از جمله انسانهاي موحد بود كه در قرن پنجم در عربستان قبور را كه شريك خدا شده بودند! خراب كرد و آن را شرك خواند..گفت فقط خدارا بخوانيد...در واقع تمام اهل سنت وهابي هستند!

kalla

عضو جدید
اگر مبازره با قبر پرستي و اينكه صفات خدارا به خوبان خدا ندهيم و "اياك نعبد واياك نستعين" را به جا آودن وهابيت است! من وهابي هستم...و مطمان باشيد محبت اصحاب و اهل بيت پيامبر در قلب بنده ممكن است بيش از هر كسي باشد!

kalla

عضو جدید
اين فقط مساله امام زمان بودش.. مساله صيغه موقت!!!! خمس...غيب دانستن امامان!! شفا دادن آنها و معجزاتشان كه از همه پيامبران جلو زدن!بماند....مساله ختم نبوت هم زير سوال بردين..چه لزومي داشت ؟! كساني كه با خدا در ارتباط و اختيارت خدارا دارند از پيامبر هم فراتر رفته اند؟! پس چرا نبوت خاتمه يافت؟! ماكه بعد پيامبر 14 تا پيامبر ديگه داريم؟!

danaye

عضو جدید
بحث اثبات وجود امام زمان از قرآن وغيب شدن ايشونه...

راستش داداشش منم حرفه دوستمونو قبول دارم
نه من میتونم تو رو متقاعد کنم و نه تو میتونی ما رو متقاعد کنی.....
اگرم این قضیه حل شدنی باشه قطعا کاره منو تو نیست.......
/
فقط یه مشکلی هستتتت//
مشکوک شدم نکنه وهابییی هستییییی....
..من خودم دوسته اهله تسنن دارم ولی به شدت وهابی ها رو تکذیب میکنن.... تازه مذهبشونم حنبلیه//
در ضمنش همین بی احترامی به قبور مستقیما داره به اعتقادات همه مسلمونا توهین میکنهههههه....
و همچنینشش فقط قبر که نیستت......
اگه وهابی نیستیی کجایه مذهبه شما نوشته کشتنه 7 شیعه کلیده بهشتههه

kalla

عضو جدید
به خدا در هيچ كجاي تاريخ تسنن چنين چيزي پيدا نميكنين!! مگه ميشه كشتن آدم ثواب باشه ..طبق آيه قرآن هر كس شخصي رو به ناحق به قتل برسونه مثه اينه همه عالمو كشته باشه..بنده سني شافعي مذهب هستم

danaye

عضو جدید
به خدا در هيچ كجاي تاريخ تسنن چنين چيزي پيدا نميكنين!! مگه ميشه كشتن آدم ثواب باشه ..طبق آيه قرآن هر كس شخصي رو به ناحق به قتل برسونه مثه اينه همه عالمو كشته باشه..بنده سني شافعي مذهب هستم

افریینن پسرر خوبببب
دیدییییی فرقشونن ناحقههه...
هر چند که اونا خودشونو حنبلی مذهب میدونن
ولی تا جایی که من پرسجو کردم حنبلی ها اونا رو از خودشونن نمی دونن....
نمونششوننمم آل سعودهههه گور به گوریهههههه

JavadMessi

مدیر بازنشسته
طي 9 ساعت 90 پاسخ به اين تاپيك داده شده!!!
دوستان خواهشا رعايت كنند قرار نيست صفحات تاپيك رو با پستهاي بيربط و اضافي و احوالپرسي برد جلو!
به اين دوستمون هم خوش آمد ميگم فقط ازشون خواهش دارم كه عقيدشون هميني باشه كه گفتند يعني شافعي مذهب منظورم اينه حرفشون با عقيدشون دوتا نباشه
تاپيك هم فعلا در تالار اصلي ميمونه
ميريم ادامه ماجرا:دي

JavadMessi

مدیر بازنشسته
در مورد قضيه رجعت بايد بگم اي قضيه نه با عقل ونه با آيات الاهي جور در مي آيد ..انسان بعد از مردن دباره به اين دنيا باز گردد و حقي بستاند محااااااااااال است..پس قيامت براي چيست.؟! و جز اهل تشيع هيچ مذهبي چنين عقيده اي ندارد!!!
خب بنده بحثم رو با شما از اين باب آغاز ميكنم
مطمئنيد رجعت با آيات الهي جور در نمي آيد؟؟
كلا اگه ممكنه بگيد به چه دليل امام زمان نميتونه وجود داشته باشه؟
ضمنا توسل به اكثريت(جمعيت اكثريتي اهل سنت) از مغالطات محسوب ميشه دوست من يعني هيچ وقت عقيده اكثريت ملاك درستي نيست

kalla

عضو جدید
حرفآخر........

حرفآخر........

حرف آخر من اين است..لطفا وجود امام زمان را از قرآن نه براي من بلكه براي خودتان اثبات كنيد...اگر وجود داشت كه بزرگاني چون كافي و كليني مجبور نميشدند كه بفرمايند قرآن امروزي ناقص است وقرآن واقعي زمام ظهوردر دست امام زمان است!! لازم نيست ثابت كنيد كه در قرآن نماز نيامده پس امام زمان هم هميينطور!! بلكه در قرآن به روشني اصل نماز وتمام اصول وفروع دين بيان شده...كيفيت آن را حديث بيان ميكند..حال شما اصل غيبت امام زمان را ثابت كنيد كيفيتش نباشه قبوله...ولي اگر ميگوييد كه لازم نيست در قرآن همه چيز باشد يعني روشن بگويد "در قر آن اين مساله بيان نشده..."
حال كه ثابت شد در قرآن بيان نشده..از اصول دين حذف ميگردد و 90% اهل سنت نيز از صفت كفر تبرءه ميشوند..وهمه چيز سر جاي خودش قرار ميگيرد..
واگر بپرسيد پس حجت خدا روي زمين چيست؟!
پاسخ ميدهم كه قرآن كه كتابي زنده راهنما و رهبر همه مسلمانان عالم است.هر گاه كه سوالي داشتم قرآن پاسخ داد..امام زمان را در زندگيم جز قرآن حس نكردم..امام زمان قرآن است و صاحب زمان الله..هيچ كس را در صفات خدا براي خدا شريك قرار ندهيد..روزي رسان..مدير ومدبر..رب..شفادهنده..تنها الله متعال است..كسي را جز الله نخوانيد كه هيچ كس جز الله نداي كمك را نميشنود (الاحقاف5و6)(فاطر13و14) وتنها خدا را بخوانيد تا استجابت كند شمارا(غافر60--نمل62--بقره186)
خداوند به شما ومن توفيق دهد..........:gol::gol::gol::gol:

JavadMessi

مدیر بازنشسته
حرف آخر من اين است..لطفا وجود امام زمان را از قرآن نه براي من بلكه براي خودتان اثبات كنيد...اگر وجود داشت كه بزرگاني چون كافي و كليني مجبور نميشدند كه بفرمايند قرآن امروزي ناقص است وقرآن واقعي زمام ظهوردر دست امام زمان است!! لازم نيست ثابت كنيد كه در قرآن نماز نيامده پس امام زمان هم هميينطور!! بلكه در قرآن به روشني اصل نماز وتمام اصول وفروع دين بيان شده...كيفيت آن را حديث بيان ميكند..حال شما اصل غيبت امام زمان را ثابت كنيد كيفيتش نباشه قبوله...ولي اگر ميگوييد كه لازم نيست در قرآن همه چيز باشد يعني روشن بگويد "در قر آن اين مساله بيان نشده..."
حال كه ثابت شد در قرآن بيان نشده..از اصول دين حذف ميگردد و 90% اهل سنت نيز از صفت كفر تبرءه ميشوند..وهمه چيز سر جاي خودش قرار ميگيرد..
واگر بپرسيد پس حجت خدا روي زمين چيست؟!
پاسخ ميدهم كه قرآن كه كتابي زنده راهنما و رهبر همه مسلمانان عالم است.هر گاه كه سوالي داشتم قرآن پاسخ داد..امام زمان را در زندگيم جز قرآن حس نكردم..امام زمان قرآن است و صاحب زمان الله..هيچ كس را در صفات خدا براي خدا شريك قرار ندهيد..روزي رسان..مدير ومدبر..رب..شفادهنده..تنها الله متعال است..كسي را جز الله نخوانيد كه هيچ كس جز الله نداي كمك را نميشنود (الاحقاف5و6)(فاطر13و14) وتنها خدا را بخوانيد تا استجابت كند شمارا(غافر60--نمل62--بقره186)
خداوند به شما ومن توفيق دهد..........:gol::gol::gol::gol:
حرف آخر؟!!!
خب به سلامتي مثل اينكه مشكل شما هم حل شد!

محمد ساوه

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

پسر گل،اون قضيه اي كه براي يكي از پيامبرا اتفاق افتاد و توي قرآن بهش اشاره شده رو خوندي؟
چندتا پرنده رو بكش و گوشتشونو قاطي كن و جدا جدا كن،بعد دوباره پرنده ها زنده شدن

آخرین ویرایش: