آیا خمس واجب است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما اگه خدای نکرده یه روزی دور از جونت دلت درد بگیره یا مثلا گوشت سنگین بشه یا چشمات خون بیاد
می یای اینجا تاپیک می زنی می گی بچه ها من فلان درد رو دارم باید چیکار کنم؟!!!!
یا صاف می ری پیش دکتر؟!!!!
اینم عین همونه
هرچیزی رو باید از اعلم اون علم پرسید نه از هر کس و ناکس
اگه اونها (کسی که به درجه اجتهاد رسیده نه هر کسی که درس حوزه خونده)می گن واجبه
پس مطمئن باش که واجبه

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
حرف شما درست است، ولی قضیه خمس با کمک کردن به دیگران فرق می کنه
مثلاً من می توانم قبل از رسیدن سال مالیم به هر کی که دلم بخواد در راه خدا کمک کنم
اما اگر این کار را به هر دلیلی نکردم یا نتوانستم
دیگه، خمس پولم، مال خودم نیست که بتوانم از آن برای کمک کردن به دیگران استفاده کنم

ببخشید ولی شما وقتی از خودتون اختیار نداشته باشید طبیعیه که بخواید اختیار مالتون رو هم به کس دیگه بدید.
دین و کتاب راهنماست که شما راهتون رو پیدا کنید نه اینکه فقط از این راه برو وگرنه میری جهنم.
اگر اینجوری بود خود این آقایون مراجع کتابهاشون نباید با هم فرق داشته باشه.چطوره که یکی گفته مثلا سیگار حرامه اونیکی گفته حرام نیست و حتی روزه رو هم باطل نمیکنه؟؟؟؟!!!
مرجع و مجتهد همش کشک و دوغه
خودت فکر کن نتایج بهتری میگیری
اینکه حتی فکر کردن هم بسپری به کس دیگه باعث عقب موندگی ملت ما شده

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما اگه خدای نکرده یه روزی دور از جونت دلت درد بگیره یا مثلا گوشت سنگین بشه یا چشمات خون بیاد
می یای اینجا تاپیک می زنی می گی بچه ها من فلان درد رو دارم باید چیکار کنم؟!!!!
یا صاف می ری پیش دکتر؟!!!!
اینم عین همونه
هرچیزی رو باید از اعلم اون علم پرسید نه از هر کس و ناکس
اگه اونها (کسی که به درجه اجتهاد رسیده نه هر کسی که درس حوزه خونده)می گن واجبه
پس مطمئن باش که واجبه

آخرین ویرایش:

maryam28

عضو جدید
تقلید کار میمونه!!!

پس چرا از اصول و قواعد دیگران برای علممون استفاده میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثل ساختمون سازی مثل هزاران علم دیگه که از دیگران تقلید میکنیم!!!!!!!!!!!
شما وقتی مشکل کامپیوتری پیدا میکنی خودتون مسکلتونو حل میکنید یا به یافته های علمی دیگران مراجعه میکنید؟
یعنی همه ی ما علم قرآنی داریم و برای مسائل دینی به راهنما نیاز نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس چرا از اصول و قواعد دیگران برای علممون استفاده میکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثل ساختمون سازی مثل هزاران علم دیگه که از دیگران تقلید میکنیم!!!!!!!!!!!
شما وقتی مشکل کامپیوتری پیدا میکنی خودتون مسکلتونو حل میکنید یا به یافته های علمی دیگران مراجعه میکنید؟
یعنی همه ی ما علم قرآنی داریم و برای مسائل دینی به راهنما نیاز نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟

تقلید جدای از کسب دانش از دیگرانه

maryam28

عضو جدید
تقلید جدای از کسب دانش از دیگرانه

یعنی دین و مذهب دانش نیست؟؟؟؟؟؟
قرآن جزییات رو موشکافی نکرده

یعنی هر کسی میتونه به علوم نهفته در اون برسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثل طریقه ی درست نماز خوندن
مثل شرایط روزه و ...
علم به دین و قرآن برای مسلمونا بر علوم دیگه ارجحه
؟؟؟؟؟

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی دین و مذهب دانش نیست؟؟؟؟؟؟
قرآن جزییات رو موشکافی نکرده

یعنی هر کسی میتونه به علوم نهفته در اون برسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثل طریقه ی درست نماز خوندن
مثل شرایط روزه و ...
علم به دین و قرآن برای مسلمونا بر علوم دیگه ارجحه
؟؟؟؟؟
شما در جریان بحث های گذشته من نیستید
من 50 صفحه پست دادم تا بگم عقل-کتاب(قرآن)-سنت جدا از پیروی از مرجعیت هستش

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
با سلام خدمت دوستان

خمس واجب است ؟؟؟
آیه 41 سوره الانفال

بدانید هر غنیمتی به دست آوردید، خمس آن برای خدا، و برای پیامبر، و برای خویشاوندان (او) و یتیمان و مستمندان و واماندگان در سفر است، اگر به خدا و آنچه بر بنده خود در روز جدایی حق از باطل، روز درگیری دو گروه ( با ایمان و بی ایمان در جنگ بدر) نازل کردیم، ایمان آورده اید؛ و خدا بر هر چیز تواناست

آیا خمس چیزی است که خدا دستور آنرا داده یا آخوندها آورده اند ؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظرتان فواید خمس چیست؟؟؟

ممنون از نظرات و پیشنهادتان

سلام
مطمئن هستی که ترجمه رو درست آوردی؟!!
چون من این ترم تفسیر قرآن داشتم که نوشته بود خمس برای غیر سیدها (یعنی افرادی به غیر از وابستگان پیامبر) هست و چون وابستگان پیامبر از او خواستن که سهمی هم برای آنها باشد از سوی خدا زکات نیز آورده شد تا برای وابستگان پیامبر باشه

در مورد تاثیرش هم فقط اینو میدونم بچه هات عاقبت به خیر میشن

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
مطمئن هستی که ترجمه رو درست آوردی؟!!
چون من این ترم تفسیر قرآن داشتم که نوشته بود خمس برای غیر سیدها (یعنی افرادی به غیر از وابستگان پیامبر) هست و چون وابستگان پیامبر از او خواستن که سهمی هم برای آنها باشد از سوی خدا زکات نیز آورده شد تا برای وابستگان پیامبر باشه

در مورد تاثیرش هم فقط اینو میدونم بچه هات عاقبت به خیر میشن
این یجورایی راند خواری نیست؟
اون موقع هم آقازاده ها وجود داشتند؟

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
این یجورایی راند خواری نیست؟
اون موقع هم آقازاده ها وجود داشتند؟

از دید بد خواهانشون آره
ولی از دید دوستانشون خیر

اصلا چرا اینقدر تو بد به قضیه ها نگاه میکنی؟!!
یه منبع موثق میگه: ای کسانی که ایمان آورده اید آیا وقت آن نشده که باز آیید به اصل خویش و با نگاهی مهربانی به همه چیز نگاه کنید و قضاوت نا حق به کسی روا مدارید
حتی اگر صد در صد هم مطمئن بودید طرفتون گناه کاره باز حق ریختن ابروی آن را ندارید مگر مگر آنچه حق خداست ...
راستی کی میدونه حق خدا چیه ؟!!

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
از دید بد خواهانشون آره
ولی از دید دوستانشون خیر

اصلا چرا اینقدر تو بد به قضیه ها نگاه میکنی؟!!
یه منبع موثق میگه: ای کسانی که ایمان آورده اید آیا وقت آن نشده که باز آیید به اصل خویش و با نگاهی مهربانی به همه چیز نگاه کنید و قضاوت نا حق به کسی روا مدارید
حتی اگر صد در صد هم مطمئن بودید طرفتون گناه کاره باز حق ریختن ابروی آن را ندارید مگر مگر آنچه حق خداست ...
راستی کی میدونه حق خدا چیه ؟!!

نگاه مهربون داریم ولی جیبامون خالیه:دی

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
من این امضامو هدفدار اینجا نوشتم
خوشی نزده بود زیر دلم که

باشه . حالا چرا با عتاب و خطاب میگی

ارومم میگفتی درک میکردم. هر چند از اولشم با شناختی که ازت داشتم میدونستم همینو میگی

منم عین تو هست. نه امضام عوض میشه نه اواتارم تا وقتی یک دلیل منطقی داشته باشم برای تغییر دادنشون

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشه . حالا چرا با عتاب و خطاب میگی

ارومم میگفتی درک میکردم. هر چند از اولشم با شناختی که ازت داشتم میدونستم همینو میگی

منم عین تو هست. نه امضام عوض میشه نه اواتارم تا وقتی یک دلیل منطقی داشته باشم برای تغییر دادنشون

باشه ایندفعه میبخشمت

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
تبدیل شد به اسپم
حالا جدا چرا خمس نمیدی؟

برای اینکه انواع و اقسام مالیات و عوارض وجود داره که اگه درست مصرف بشن چند برابر خمس میتونن باعث رفاه جامعه بشن. در ضمن خودم اونقدر عقل دارم بدونم این کمک ناچیز مالی صرف چه کاری در جامعه بشه بهتره .

دلم نمیخواهد بخشی از اموالم در راه هایی خرج بشن که هیچ اطلاعی ازشون ندارم. هر ادمی اونقدر شعور داره که بدونه باید به کی کمک کنه.

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای اینکه انواع و اقسام مالیات و عوارض وجود داره که اگه درست مصرف بشن چند برابر خمس میتونن باعث رفاه جامعه بشن. در ضمن خودم اونقدر عقل دارم بدونم این کمک ناچیز مالی صرف چه کاری در جامعه بشه بهتره .

دلم نمیخواهد بخشی از اموالم در راه هایی خرج بشن که هیچ اطلاعی ازشون ندارم. هر ادمی اونقدر شعور داره که بدونه باید به کی کمک کنه.

منم همینو میگم
معلومه حسابی حواست هست

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همینو میگم
معلومه حسابی حواست هست

بهت گفتم وقتی رفتم شیرخوارگاه خیلی ناراحت شدم. ترجیح میدم از هزینه خودم کم کنم و به اونایی کمک کنم که دیگران عمدا فراموششون کردن.

دلم میخواد همین پول کم هم صرف هموطنای خودم بشه تا به اغیار و زد و بندهای سیاسی برسه

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهت گفتم وقتی رفتم شیرخوارگاه خیلی ناراحت شدم. ترجیح میدم از هزینه خودم کم کنم و به اونایی کمک کنم که دیگران عمدا فراموششون کردن.

دلم میخواد همین پول کم هم صرف هموطنای خودم بشه تا به اغیار و زد و بندهای سیاسی برسه

بهتر از اینه که تو شیکم اغیار بره

maryam28

عضو جدید
حرفای همتون خوب و قشنگه
ولی یه تناقضی هست
این که شما با یه بخش از دین اسلام که با عقلتون جوره موافقین و با اونی که به نظر شما درست نیست مخالفین
از علم های دیگه هم همین جوری استفاده میکنین؟؟
یعنی گزینشی عمل میکنین؟؟؟؟
خمس از اصول دینه اگه اصل دین بره زیر سوال
تکلیف فرع چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این دینی که میگین اسلامه؟؟

نظراتون برام خیلی خیلی محترمه

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز

منم همینو میگم
معلومه حسابی حواست هست

بهتر از اینه که تو شیکم اغیار بره

دقیقا یا بشه موشک و گلوله

افرین . :gol: حرفاتون رو دقیقا تائید میکنم . ;)

مطمئن باشید اگر خمستون رو به اخوندها بدید لااقل قسمتی از اون صرف کلفت تر شده گردن اونها و اعوان و انصارشون میشه و به مصرف واقعیش نمیرسه .

بهتره اگر قراره پولی هزینه بشه ( حالا چه اسم خمس روش باشه یا نه ) بهتره مراقبت بشه که واقعا به نیازمندان و محتاجان برسه .

rahimsaei

عضو جدید
ببخشید ولی شما وقتی از خودتون اختیار نداشته باشید طبیعیه که بخواید اختیار مالتون رو هم به کس دیگه بدید.
دین و کتاب راهنماست که شما راهتون رو پیدا کنید نه اینکه فقط از این راه برو وگرنه میری جهنم.
اگر اینجوری بود خود این آقایون مراجع کتابهاشون نباید با هم فرق داشته باشه.چطوره که یکی گفته مثلا سیگار حرامه اونیکی گفته حرام نیست و حتی روزه رو هم باطل نمیکنه؟؟؟؟!!!
مرجع و مجتهد همش کشک و دوغه
خودت فکر کن نتایج بهتری میگیری
اینکه حتی فکر کردن هم بسپری به کس دیگه باعث عقب موندگی ملت ما شده

اینکه ما در هر کاری باید به اهل علم و کارشناس آن رجوع کنیم، یک امر منطقی و قابل قبول است. مثلاً اگه دندان درد داشتم دیگه نمی توانم به یک مهندس مکانیک رجوع کنم و از او بخوام که کمک کنه.

البته این بدین معنی نیست که نمی توانم دندان پزشک بشوم. پس سراغ مرجع تقلید رفتن خلاف فکر کردن نیست و راه برای من بسته نیست. سوال اینکه اگه به مشکلی که به احکام دین مربوط میشه، برخورد کردم باید به چه کسی رجوع کرد و این خلاف اختیار کسی نیست.

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه ما در هر کاری باید به اهل علم و کارشناس آن رجوع کنیم، یک امر منطقی و قابل قبول است. مثلاً اگه دندان درد داشتم دیگه نمی توانم به یک مهندس مکانیک رجوع کنم و از او بخوام که کمک کنه.

البته این بدین معنی نیست که نمی توانم دندان پزشک بشوم. پس سراغ مرجع تقلید رفتن خلاف فکر کردن نیست و راه برای من بسته نیست. سوال اینکه اگه به مشکلی که به احکام دین مربوط میشه، برخورد کردم باید به چه کسی رجوع کرد و این خلاف اختیار کسی نیست.

سراغ مرجع رفتن جدا از تقلید است

برای هزارمین بار