آیا حاضرید یه نفر دیگه به جمعیت دنیا اضاف کنید ؟

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه خیلی کمه به نظرم ...خانواده باید بزرگ باشه که وقتی پیر شدی دورو برت شلوغ باشه ...چیه مد شده یکی دوتا بچه
7-8 تا اگه پتانسیلش باشه واقعا عالیه ...سخته ولی خیلی خوب میشه

منم وقتی خانواده پرجمعیت می بینم کلی ذوق می کنم دوستایی دارم که همسن و سال من هستن

4تا بچه بهش میگه عمه یکی بهش میگه خاله

منم همیشه آه سینه سوز می کشم یه نی نی بود بهم می گف عمه یا خاله

:(از بعضی لحاظ تعداد بچه زیاد باشه خیلی خوبه ولی از خیلی جهاتم بد

به نظرم حداقل 3الی 4 تا باشه بهتره نه اینکه 1الی 2 تا:cry:

این قانون زنگیه و نمیشه دورش زد تا حالا هم از دورو برامون کسی رو ندیدیم که نخواد بچه دار بشه برا

همیشه

:)به قول دوستان یکم سطح توقوعات خودمونو پایین بیاریم زندگی اونقدرام سخت نیستش و واقعا میشه

ازش لذت برد

اگه واقعا سطع توقعات پایین نمی یاد بهتره از هر گاهی یه سر به اهل قبور بزنیم :cool:

ansarweb

عضو جدید
من هم با بچه زیاد موافقم ولی به شرطی که بتونی آینده شون رو تامین کنی و به درستی تربیتشون کنی
مثل اون بنده خدایی نشه که گفته بود قبل از اینکه بچه دار بشم 6 تا نظریه در مورد تربیت بچه داشتم الان که 6 تا بچه دارم هیچ نظری ندارم :surprised:

زر خانیم

عضو جدید
به نظرم ان دنیا خیلیم جای خوبیه و ارزشو داره که یه نفر دیگه رو هم به این دنیا اضافه کنیم ولی به شرط اینکه قبلش تمام امکانات لازم رو برتش مهیا کنیم

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامتی بچه هاش صلوات

:redface::redface::redface::redface:

من هم با بچه زیاد موافقم ولی به شرطی که بتونی آینده شون رو تامین کنی و به درستی تربیتشون کنی
مثل اون بنده خدایی نشه که گفته بود قبل از اینکه بچه دار بشم 6 تا نظریه در مورد تربیت بچه داشتم الان که 6 تا بچه دارم هیچ نظری ندارم :surprised:

عزیزم اینده دست خداس
نگران نباش شما بچه دار شو خدا خودش هم روزی رو هم اینده رو تامین میکنه

rahajo0on

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایول بابا

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب من از اينكه خودم اومدم راضي نيستم ولي سعي ميكنم اگه روزي تونستم كسي رو كه اوردم راضي و خوش نگهش دارم ميارم اگه فكر كردم نميتونم نه اضافه نميكنم:gol:

• Like
واکنش ها: sh85

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستش، بحث در این رابطه برای من خیلی سخته
حتا نمی‌دونم شرایط ازدواج رو دارم یا نه، کسی رو که من دوست دارم، می‌تونم پیدا کنم یا نه
آیا می‌تونم خودم رو تربیت کنم؟ می‌تونم شوهری ایده‌آل باشم؟
آیا شخصی که انتخاب می‌کنم، با من خوشبخت میشه؟ شرایط خوشبختی چیه؟ دنیا و جبر اون چه شرایطی رو به دنبال میاره؟
خدا چه نقشی داره؟

راستش من در همین ابتدای راه موندم، و هیچ نظریه‌ای درباره بچه ندارم
ولی آینده رو روشن می‌بینم، هرچند میدونم این جهان، بسیار هولناکه

توکل کردم به خدا، شاید تنها به این زندگی ادامه بدم، شایدم نه
مرور زمان، و اتفاقات زندگی که هم خودم و هم خداوند توی اون نقش داره، به حتم به خیلی از سوالاتم جواب میده

کلن باید بگم، نمیدونم ....

• Like

فاطمه طالبی

کاربر بیش فعال
راستش، بحث در این رابطه برای من خیلی سخته
حتا نمی‌دونم شرایط ازدواج رو دارم یا نه، کسی رو که من دوست دارم، می‌تونم پیدا کنم یا نه
آیا می‌تونم خودم رو تربیت کنم؟ می‌تونم شوهری ایده‌آل باشم؟
آیا شخصی که انتخاب می‌کنم، با من خوشبخت میشه؟ شرایط خوشبختی چیه؟ دنیا و جبر اون چه شرایطی رو به دنبال میاره؟
خدا چه نقشی داره؟

راستش من در همین ابتدای راه موندم، و هیچ نظریه‌ای درباره بچه ندارم
ولی آینده رو روشن می‌بینم، هرچند میدونم این جهان، بسیار هولناکه

توکل کردم به خدا، شاید تنها به این زندگی ادامه بدم، شایدم نه
مرور زمان، و اتفاقات زندگی که هم خودم و هم خداوند توی اون نقش داره، به حتم به خیلی از سوالاتم جواب میده

کلن باید بگم، نمیدونم ....
همین که آینده رو روشن می‌بینی برای خوشبختیت کافیه.مطمن باش به اون چیزی که فکر میکنی میرسی.

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
اجی مرسی بابت دعوت.
من خیلی حرف دارم اما ترجیح میدم نگم!
فقط یه چیزی!
خواهشا به خاطر ادامه ی نسل و دور و برم شلوغ باشه و وارث داشته باشم و از تنهایی دربیام و بذار بیارم زندگیمون خوب میشه و ...
لطفا به خاطر این چیزا بچه دار نشید!
خودخواهی تونو کنار بذارید،به وضعیت زندگیتون دقیق نگاه کنید، بعد ببینید بچه میخواید یا نه؟

آخرین ویرایش:

Mkvisual

عضو جدید
با سلام به همه دوستان عزیز
راستش سوالی هست که 10-12 ساله ذهنم را مشغول کرده
دوست داشتم نظراتتون را بشنوم
همه ما از این دنیا و همه چیزای توش ناراضی هستیم و فوقش در بهترین حالت می گیم: دیگه توی این دنیا اومدیم بهتره خوب زندگی کنیم
با این شرایط آیا به نظر شما درسته یه نفر دیگه را هم با دستای خودمون به این دنیا بیاریم ؟
اگر دنیا جای خوبی نیست چرا کسی را که ادعا می کنیم دوستش داریم (بچه ) بیاریم توی این دنیا ؟
چرا بیایم یه کسی را بیاریم که شاید دلش نخواد بیاد توی دنیا ؟
جوابتون چیه اگر بچتون بگه چرا من را به این دنیا آوردی؟
از طرفی هم بدون بچه زندگی کاملا بدون روح و غیر قابل ادامه می شه !
شما چه کار می کنید !؟
پ.ن : آیا شما واقعا خودتون ممنون هستید از پدر و مادرتون که شما را به این دنیا آوردن ؟

این حق برای پدر مادر محفوظ است که بخواهند بچه را به دنیا بیاورند ... ثانیا این نگاهه سطحیست که ما بچه را برای این دنیا به وجود میاریم ... در واقع بچه برای اون دنیا به وجود میاد و این دنیا راهیست که باید طی شود .

• Like

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه ما از این دنیا و همه چیزای توش ناراضی هستیم و فوقش در بهترین حالت می گیم: دیگه توی این دنیا اومدیم بهتره خوب زندگی کنیم
با این شرایط آیا به نظر شما درسته یه نفر دیگه را هم با دستای خودمون به این دنیا بیاریم ؟
اگر دنیا جای خوبی نیست چرا کسی را که ادعا می کنیم دوستش داریم (بچه ) بیاریم توی این دنیا ؟
شما چه کار می کنید !؟
پ.ن : آیا شما واقعا خودتون ممنون هستید از پدر و مادرتون که شما را به این دنیا آوردن ؟

......

• Like

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
درست شاید به نظر شما باشه
ولی به نظر اون نه
اونقت چی ؟

یه سری از چیزا هستن که همیشه و در هر زمان و مکان ارزش هستن و هیچوقت به ضد ارزش تبدیل نمیشن
همون چیزایی که در کل میتونه یه ادم رو انسان کنه

اگر بتونم جوری تربیتش کنم که انسان باشه چرا که نه

بعدشم پدر و مادرای ما هم یه نقصایی داشتن تو تربیت بچه هاشون که این باعث میشه ما ها حواسمون رو جمع کنیم اون اشتباهات رو تکرار نکنیم ولی به هر حال ما هم یه اشتباهاتی مرتکب میشیم و هیچوقت کامل نخواهیم بود

تعداد بچه زیاد توجه زیاد مراقبت زیاد هم میخواد فقط که پول نیس بچه به خیلی چیزای غیر مادی دیگه هم احتیاج داره
شاید یه پدر و مادری ده تا بچه داشته باشه همه هم دکتر و مهندس و جوری که هر کی نگا این خانواده میکنه غبطه بخوره ولی وقتی از نزدیک نگا میکنی میبینی خیلی از نیازهای غیر مادی این بچه ها که حالا دکتر مهندسای جامعه هم هستن تامین نشده

• Like

Persia1

مدیر تالار زبان انگلیسی
مدیر تالار
شما چه کار می کنید !؟

سوال جالبی پرسیدی
به نظر من که این دنیا نه جای خیلی خوبیه نه خیلی بد...فقط وجود داره با همه ی چیزایی که توش هست
اصلا درست نیست که یه نفر دیگه رو تو این دنیا بیاریم و اون طفلکی هم یه 50 - 60 سالی رو معطل بشه همونطوری که خودمون الان تا نصف راه رفتیمو میدونیم نصف دیگشم باید بریم
هیچ پدر و مادری از اول به این چیزا فکر نمیکنه...همشون اول به خاطر هوا و هوس(به تعبیر دیگه عشق و خاطرخواهی) یه سندی رو امضا میکنن و بعدشم خوب دیگه نمیشه یه چند تا بچه در کار نباشه...به قول خودشون نمک زندگیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه جورایی مثل عروسک بازیه بعد که خسته شدن تازه میگن زندگیمونو باختیم

• Like

ramos_kk77

عضو جدید
دوست عزیز دقیقا سوالی که همیشه تو ذهنه من بودو مطرح کردی

منم همیشه میگم شاید دلش نخواد بیاد تو این دنیا
ولی یه بار از یه ادمه بااعتقادی این سوالو پرسیدم؛ گفت :ای مورد ربطی به انسان نداره چون اون کسی که به یکی بچه میده، و به اون بچه زندگی میده ، خداست و اون بچه هم در مرحله اول بنده خداست بعد بچه یکی
كاملا هم عقيدم با اين حرف كه ما همه در درجه اول بنده خداييم
به دنبا اومدنمون در واقع منتيه كه خدا ميزاره سرمون تا فرصت داشته باشيم رسم بندگي رو به جا بياريم وبه سمت آغوش باز خدا جونمون حركت كنيم كه اين آغوش رو به اسم بهشت ميشناسيم.حتي جهنمم آفريده تا اگه كند به سمت آغوشش حركت كرديم از تر س جهنم بدوييم و زودتر بريم پيشش.
بنظر من بدنيا اومدنمون موهبته و دنيا هم زمينه اي براي استفاده از اين موهبته.

• Like

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
جواب کوتاه به این سوال: بله.

اما جواب بلند، این که من از شرایط اطراف و حال حاضرم راضی هستم یا نه، از نظر من، تا حدود زیادی برمی گرده به خودم. من فکر می کنم که زندگی باید یک هدفی برای ما داشته باشه وگرنه ادامه دادنش بی معنا میشه. یکی هدفش رو میذاره که کنکور رتبه تک رقمی بیاره و یه رشته توپ بخونه. هدف زندگیش بعد از قبولی تو دانشگاه، تموم میشه و باید دنبال یه هدف جدیدتری بگرده. شاید دلیل این که خیلی از افراد بعد از قبولی تو دانشگاه، از درس و زندگی می برن یا کلافه ان، همین باشه که به اون هدفی که تو زندگیشون داشتن، رسیدن و حالا سر در گمن که بعدش چی؟ از نظر من، افرادی از زندگی راضی هستن که یک هدف ایده آل، دست یافتنی و بلند مدت دارن. حرکتشون به سمت اون هدف، به زندگیشون معنا میده. اگر در جهت رسیدن به اون قرار بگیرن، خوشحال میشن و با انرژی حرکت می کنن. اگر در حال دور شدن از اون باشن، تلاششون رو مضاعف می کنن.

اگر فرزند من به نقطه ای برسه که از این که به دنیا اومده، ناراضی باشه، به اعتقاد من، مقداریش تقصیر من پدر هست که نتونستم اون رو به سمت هدف بزرگ و درستی در زندگی هدایت کنم. هدفی که شوق رسیدن به اون، باعث امیدواری و لذت از ادامه زندگی بشه.

بالا