یعنی قبول نداری که جن وجود داره؟تصورش سخته ولی بعضیا می گن ما جن رو دیدیم.عقاید خرافی بسیار زیادی در مورد جن وجود داره .نمی دونم بعضیا که می گن جنو دیدن دچار توهم شدن یا چیز دیگری
ولی دوست دارم نصفه شب برم قبرستون ببینم چی می بینم دروغ خرافات توهم و یا اینکه واقعآ جن وجود داره
نظر شما چیه ؟آیا کسی جرات داره نصفه شب بره قبرستون همراه دوربین و از دور بعضی از دوستاشم مراقبش باشن.اگه رفتید منم خبر کنید چون من شرایط رفتن به قبرستون رو ندارم
با منید؟[
منظورتون رو نمی فهمم
می شه خواهش کنم اگه خواب می بینید. یکی از خواباتون رو با علم و منطق اثبات کنید.
مگه اینکه کلا خواب ندیده باشید![]()
در مورد واقعی بودنشم صددر صد واقعیه هم در قران اومده
هم اینه یکی از اقوام ما که بر حسب تصادف نه مومنه و نه متوهم و نه اهل مواد مخدر حضورشونو بارها حس کرده و حتی یکبار هم دیده و همسایه اونم که اقوام نزدیکشن و طبقه های بالاشون زندگی می کنن اونهام دیدن
من با اینکه به خرافاتت اعتقادی ندارم ولی با این جمله ی شما مخالفم.
می شه خواهش کنم اگه خواب می بینید. یکی از خواباتون رو با علم و منطق اثبات کنید.
مگه اینکه کلا خواب ندیده باشید![]()
چون که بنا به هزارو یک دلیل معتقدم که حتی یک حرف قران هم تغییر نیافته و تغییر نیافتنی هست
من اصلا تمایلی به تبادل نظر با این افراد ندارم و شما را هم از این تبادل نظر نهی میکنم .ایشان را به همان صاحب قران ارجاع می دهم
و خداوند دانای بر همه چیز است![]()
عزیزم خیلی جالبه که هر چیزیو که ندیدی بگی نیست
علم در شناختن رازهای خواب،بسیار نوپا است.اما همین یافته های اندک هم نشان میدهد خواب هیچ ربطی به روح ندارد.
بلکه حاصل یک سری واکنش های ناشناخته مغزی است.
دلیل یکی از دانشمندان بزرگ:
انسانی که کور مادرزاد است و هیچ نوری را در زندگی تجربه نکرده،در خواب هم هیچ نوری را نمیبیند و فقط صدا میشنود.
حتما چون خودش کور است ، روحش هم کور است!!!!
خواب هیچ ربطی به روح نداره، چندین سال دیگه متوجه میشید.
از شما بعید بود.
این ربطی به خدا نداره اصلا.
خواب دیدن نوعی واکنش مغزی هست. اصلا چه ربطی به خدا داره ؟
خوب قبول ما خدا رو قبول نداریم. هر وقت تونستند ثابت کنند قبول می کنیم.
خیلی هم خوبه.
ولی متاسفانه فک نمیکنم کسی دنبال چنین کاری بره و بیاد اطلاعاتش رو در اختیار همه هم بذاره.تازه اگه نتایجش قابل قبول هم باشه.
معمولا کسایی که خدا رو پذیرفتن چون با یه سری مفاهیم متافیزیک قبولش کردن نمی تونن به صورت کاملا علمی و منطقی اثباتش کنن. پس برای آدمی مث شما قابل پذیرش نیست.
از طرفی هم کسایی که خدا رو قبول ندارن دنبال اثباتش هم نمیرن. چون به نبودش ایمان دارن. اگه این اطمینان به نبود خدا یا اون اعتقاد متافیزیک نباشه شاید بشه بودنش رو با علم اثبات کرد.
من تا الان ندیدم کسی چنین توانایی داشته باشه.![]()
تازه رسیدی به همون چیزی که من میگم.
در نتیجه Long live atheism![]()
خوب قبول ما خدا رو قبول نداریم. هر وقت تونستند ثابت کنند قبول می کنیم.
اگه اشتباه نکنم ، شما باید وافن باشی !!!
البته از وقتی من اومدم زیاد نبودی .
اگه وافنی ، ورودت دوبارت رو به دنیای مجازی تبریک میگم .![]()
خب البته Atheist که زنده باد.ولی Atheism ...نه ... خوب من میگم ... مگه چیه![]()
خب البته Atheist که زنده باد.ولی Atheism ...![]()
هیچی، چیزی نیست که...![]()
خوب Atheist پیرو Atheism هست دیگه... پس چطور زنده باد این ولی زنده نباد اون ؟![]()
چیزایی که در مورد درد و ارتباط اون با جن نوشتی نمیتونه اثبات محکمی باشه . . .!امروز یه مطلب یا زدکتر شریعتی میخوندم خیلی جالب بود خلاصه و مفید ارائش میکنم براتون
ایشون در جایی گفتن: ما مبچه مسلمانها وقتی به سن 7-8 سالگی رسیدیم دینی داریم که بهش میگن دین اباجی . چرا که از آباجی جونمون یاد گرفتیم و از اون داریمش میرسیم به سن 15 سالگی چند خطی از قران و دین خوندیم ولی این دینمون هم دین به درد خوری نیست چرا که فقط خوندیم و پذیرفتیم میرسیم به دانشگاه .چند واحدی برای نمره گرفتن تو درشهای معارف پاس میکنیم ولی درک کلی ما از دین همان درک آباجی مان است که همان 7 سالگی میدانستیم و این درحالی هست که در مورد فیزیک و .... برای خودمون مدرک داریم و معلومه که دین دوران 8 سالگی با علم دوران 25 سالگی نمیخونه و دین زورش به علم نمیرسه (البت این بخش بهتره که به اقتباس از ایشون گفته بشه)
دکتر شریعتی حقیقت رو گفته چرا که من و شمایی که الان یا چند ترم دیگه مهندس هستیم چند خط ذر مورد خدا خوندیم؟ اکثر ماها شیعه هستیم و میزان قرارداد کاکا رو با تیمش میدونیم ولی چند نفر از ما ها به حدیث الغدیر نگاه کردیم خوندنش نه ها نگاه کردنش. چند نفر؟
حالا در مورد جن هم می خواهم این نتیجه گیری رو کنم که چند نفر از ماها در مورد قران و عدم تحرفش تحقیق کردیم که وقتی یک نفر وجود جن یا هرچیزی رو با استناد به قران قبول نکرد و در نتیجه خود قران رو زیر سوال برد بتونیم جوابش رو بدیم
ببینید ماها الان مطالعه مفیدمون زیاد نیست و در واقع شاید 20% بیشتر از دوران کودکی در مورد برخی مسایل اطلاعات داریم
اما به طور خلاصه نظر من در مورد جن
یک روز شخصی خدا رو انکار میکرد ابوعلی سینای خودمون با سنگ میزنه از سرش طرف میره پیش قاضی و میگه که فلانی زد از سرم قاضی میگه که اثبات کن طف میگه که خوب سرم الان درد میکنه بوعلی میگه تو دروغ میگی ،درد رو نشون ما بده طرف میگه درد که دیدنی نیست بوعلی میگه اگر نبینیمش پس دردی هم وجود نداره
جن هم اگر دیدنی نیست دلیلی بر عدم وجو.دش نمیتونه باشه ولی خرافات هم زیاد هست در این مورد
ولی اگر کمی تحقیق کنیم هم بدک نیست
و در مورد بعد دیگر جهان:استادی داشتیم که مثال خیلی خوبی میزد
ماها سه بعدی هستیم طول - عرض - ارتفاع ولی مثلا با سایه دستمون میتونیم که شکل یک گاو رو روی یک سطح دو بعدی ایجاد کنیم تا این جا درست؟؟ پی اگر جسمی 3 بعدی میتونه در بعد کمتر از خودش به راحتی کاری رو انجام بده بدون این که دیدیه بشه از کجا معلوم که موجوداتی با ابعاد بیشتر نتوانند در جهان سه بعدی ما کارایی انجام بدهند؟؟؟
منم خیلی دوست دارم بدونم...
ولی تازگی ها یه مطلبی خووندم که نوشته بود همین تازگی ها یه چندتا دوربینی که حالته مادون قرمز رو داره و گرماهای بسیار کم هم احساس مس کنه تو یه چند تا از خرابه ها کار گذاشتن و دیدن که یه چیز هایی هی میرن و میان...!!البته راست یا دروغش رو نمی دوونم....!!!
در مورد جن هم می خواهم این نتیجه گیری رو کنم که چند نفر از ماها در مورد قران و عدم تحریفش ، تحقیق کردیم که وقتی یک نفر وجود جن یا هرچیزی رو با استناد به قران قبول نکرد و در نتیجه خود قران رو زیر سوال برد بتونیم جوابش رو بدیم
عارضم خدمتت که:عزیز من.برادر گرامی.
تحقیق از کجا؟ از چه منبعی؟
تمامی منابعی که شما میفرمایید به دست مسلمانها نوشته شده خوب معلومه پاسخ آنها نسبت به تحریف چیه!
اگر به دست یک عده دیگه و با شیوه ای منتقدانه نوشته شده باشه،که شما میگید اینها دشمنان اسلام هستند.
بعضا میگویند فلان مسیحی نوشته،آخه اگر مسیحی این حرفهارو قبول داشت که مسیحی نمیموند.
من و شما و هیچکس دیگر نمیتوانیم درباره گذشته تاریخ قضاوت کنیم.
زیرا هر کسی تاریخ نوشته،با ایدئولوژی خودش نوشته.منافع شخصی خودش را در نظر گرفته.
چه اونیکه تمجید کرده چه اونی که توهین کرده.
در باب وجود جن هم بنده در صفحه 7 همین تاپیک توضیح دادم.
فقط یک لحظه بدون تعصب فکر کنید.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
در مورد بیابان ریگ جن | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
جن ها در چه صورتی مزاحم انسان میشوند؟ | گفتگوی آزاد | 229 | |
![]() |
آیا تا حالا جن دیدید؟از جن چه میدانید؟اعتقاد دارید؟ | گفتگوی آزاد | 1 | |
C | جن | گفتگوی آزاد | 72 | |
![]() |
فتوای وهابی جدید : خوردن گوشت جن و شیطان حلال است!!! | گفتگوی آزاد | 9 |