آیا جرات پرت کردن کفش به سوی صدام را هم داشتی؟

Mohsenyg

عضو جدید
منبع :آیا امروز به دیروز خود نگاهی انداختی ، همین ۸ سال پیش رو بیاد بیاور، همان دیکتاتور مملکتت صدام ، ایا در زمان او هم جرات چنین کاری را داشتی ، اصلا جرات نفس کشیدن ، جرات چپ نگاه کردن داشتی ، حال به امروز برگرد و حکومت حاکم بر مملکتت در چارچوب دمکراسی را نظاره کن ، همان فردی که امروز مورد لطف قرارش دادی “همان رییس جمهور منفور” این امکان را برای تو فراهم کرد ، اما تو شعور دمکراسی را نداشتی ،کاش اینو درک می کردی که توی به اصطلاح خبرنگار، قدرتی بزرگتر از هر لنگه کفشی داری ، قدرت قلم ، قدرت تفکر، قدرت گفتمان، کاش بجای شارلاتانیزم کمی نحوه ی استفاده از ابزار دمکراسی را فهمیده بودی ، روزی ملت تو قدر محبت بوش را خواهد فهمید، کاش تو هم بفهمی،

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگه بخوام اینجا چیزی بگم اخطار می گیرم فقط می تونم ازتون تشکر کنم

karo7

اخراجی موقت
من توی یه تاپیک دیگه در این مورد زیاد بحث کردم و آخرش هم اخطار گرفتم.
من هم موافقم، جهانیان ارزش کار بوش را در چند سال آینده خواهند فهمید. هرچند از نظر من بیشتر مردم عراق به بوش و آمریکا احترام می گذارند و ارزش کار او را می دانند، ولی متاسفانه همواره عده ای از انسان نماها وجود دارند که از آزادی و دموکراسی سواستفاده می کنند.

Saeed_askari

عضو جدید
کاربر ممتاز
بوش جز کثافت کاری و جنایت کار دیگری نکرده
میلیونها زن و بچه عراقی الان آواره هستن
کی باید جواب اینا رو بده؟
کی باید خرجشونو بده؟
بوش همون کسیه که به صدام کمک کرد که به ایران حمله کنه
بوش همون کسیه که داره نفت و سرمایه عراق رو میدزده

بوش یه آدمی نژاد پرست ضد اسلامی و دزد هست
میگین چرا؟
چرا همش گیر داده به خاورمیانه؟
چرا همش گیر داده به کشورهای اسلامی؟
چرا نمیره تو آفریقا صلح به وجود بیاره؟
چرا به اسراییل گیر نمیده؟
چرا میگه باید آزادی باشه ولی مسلمونهای کشورهای اروپایی رو دارن سرکوب میکنن؟
چرا اسراییلی و بیشتر کشورهای دیگه بمب اتم دارن؟
چرا ایران نباید داشته باشه؟
چرا با جنایات اسراییلی ها موافقن؟

اینا همون نژاد پرست هایی هستن که تا چند دهه قبل حتا صف سیاه پوست ها رو جدا کرده بودن!
من نمیگم بهترینیم
ولی صدها بار بهتر از آمریکا و اسراییل هستیم

آخرین ویرایش:

Savalancivil

کاربر بیش فعال
منبع :آیا امروز به دیروز خود نگاهی انداختی ، همین ۸ سال پیش رو بیاد بیاور، همان دیکتاتور مملکتت صدام ، ایا در زمان او هم جرات چنین کاری را داشتی ، اصلا جرات نفس کشیدن ، جرات چپ نگاه کردن داشتی ، حال به امروز برگرد و حکومت حاکم بر مملکتت در چارچوب دمکراسی را نظاره کن ، همان فردی که امروز مورد لطف قرارش دادی “همان رییس جمهور منفور” این امکان را برای تو فراهم کرد ، اما تو شعور دمکراسی را نداشتی ،کاش اینو درک می کردی که توی به اصطلاح خبرنگار، قدرتی بزرگتر از هر لنگه کفشی داری ، قدرت قلم ، قدرت تفکر، قدرت گفتمان، کاش بجای شارلاتانیزم کمی نحوه ی استفاده از ابزار دمکراسی را فهمیده بودی ، روزی ملت تو قدر محبت بوش را خواهد فهمید، کاش تو هم بفهمی،
دوست عزیز شما نباید کار اون خبرنگار رو کم اهمیت نشون بدین ، مگه نشنیدین که میگن دشمن دانا به از دوست نادان است ، بوش هرکی هم که باشه یه کم منطق سرش میشه ولی صدام یه روانی و آدم نادونی بود ( خدا لعنتش کنه) اصلا این آدم یه زنا زاده بود که حرف حالیش نمیشد ، خوب بی منطق بود دیگه ، واسه همین هیشکی جرئت مخالفت نداشت.:)

vpa

عضو جدید
دوست عزیز شما نباید کار اون خبرنگار رو کم اهمیت نشون بدین ، مگه نشنیدین که میگن دشمن دانا به از دوست نادان است ، بوش هرکی هم که باشه یه کم منطق سرش میشه ولی صدام یه روانی و آدم نادونی بود ( خدا لعنتش کنه) اصلا این آدم یه زنا زاده بود که حرف حالیش نمیشد ، خوب بی منطق بود دیگه ، واسه همین هیشکی جرئت مخالفت نداشت.:)
من هم حرف شما رو قبول دارم ، صدام کجا بوش کجا ؟:)

Next

عضو جدید
کی باید خرجشونو بده؟

میگین چرا؟

اینا همون نژاد پرست هایی هستن که تا چند دهه قبل حتا صف سیاه پوست ها رو جدا کرده بودن!
من نمیگم بهترینیم

به تصورمن , صحبتهای شما نشأت گرفته از تماشای 24 ساعته تلویزیون است . پیشنهاد می کنم .تن به بندگی این امپراطور که سلطه بر افکار مردم دارد ندهید.
;);)

آخرین ویرایش:

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجبا!!!!ببینم اگه تو خیابون با یه قلدر دعواتون بشه جیکار میکنید؟؟؟!!!
از نظر فیزیکی که کاری از دستتون بر نمیاد!!!چی میکنید؟؟فحش میدین؟؟!!!

از نظر من این خبرنگاره این کار کرد ...تو دعوا فحش داد....اینط.ری نمیشه با کسی مبارزه کرد احمقانه است..

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این بحث شما نوعی مغلطه و انحراف هدف است.
شما چرا به سایتهای خبری موثق جهان سر نمیزنید تا بدونید این خبرنگار که در شرایط به ظاهر ازاد این حرکت رو انجام داد الان در چه شرایطیه.
این ازادی نیست.

یادتون باشه ازادی توانایی انجام هرکاری نیست بلکه ازادی پس از انجام عمله
من شخصا هر گونه اقدام علیه امریکا و نظام سرمایه داری به مثابه بزرگترین عامل استثمار پرولتاریا و مردم ستمدیده را در هر سرزمین و توسط هر شخصیتی نوعی

حرکت انقلابی
قلمداد میکنم.

A.R-KH-A

عضو جدید
کاربر ممتاز
دو طیف!؟
طیف های بشری همیشه در این اندیشه اند که ما کمالیم و شما ....
من قبلا به یکی از دوستام گفتم:
میدونستی که دنیا خیلی خیلی کوچیکه؟اما حیف که نا اهل ها اون رو بزرگ کردند!
دوستای خوبم
30 سال هست که دارید برای کشور های دیگه میگید و میگید!
دلتون برای مردم دیگه میسوزه و...
کاش یکم برای مملکت خودتون دلتون میسوخت!!!
کاش حواستون بود که چقدر تو ایران بدون اینکه حتی یه ذره ی خردل به کسی پرت کنن الان تو زندان هستند! و چه بسیار بودند که در زندان هم اعدام شدند!
وقتی که میشونم که آقای X به دلیل نوشتن یه کتاب در مورد دموکراسی در ایران باید زندون بره واقعا تاسف میخورم به حال خودمون! که چقدر زبونیم!
شما که خودتون بهتر میدونید که چند تا از فعالین دانشجویی الان در زندان اند و یا از ادامه تحصیل محروم شدن!
فکر میکنین واقعا" اینا اینقدر در مقابل لنگه کفش یه فردی که اصلا شما او را نمیشناسید بی ارزشن؟
اگه امریکا برای دیگران ارزشی قائل نباشه لااقل برای مردم کشور خودش که ارزش قائله!
من کار اون خبرنگاره اصلا قبول ندارم چون واقعا اگه یه خبرنگار بود به خوبی میدونست تنها با اندختن یه کفش یه بازی سیاسی راه میاندازه نه کاری دیگه!!!
این بازی را باید هر کی به نفع خودش تموم کنه!

رسانه های ایران اون را به خاطر دزدی منابع و به خاطر تجاوز به ناموس و ... تلقی میکنه و رسانه های امریکایی اون دلیلی بر بزرگورای و دموکراسی و ... خودشون معرفی میکنن!!!
اینه که دو طیف مردم بدون اینکه اصلا حواسشون باشه طرفداری از این و اون میکنن!!!

ولی وقتی دونسته باشید تمام ثروت دنیا فقط در دست افراد معدودی هست که به لیبرالیسم و سوسیالیسم اعتقادی ندارند و فقط به قدرت فکر میکنن و همیشه قمار بر سر قدرتِ داشته شون میکنن و مردم دنیا رو توی یه Big Lie قرار دادن اونوقته که نگاه تون عوض میشه!!!
و هی با یه بازی سیاسی دنبال این و اون نمی افتید!!!
توصیه من به شما اینه کتاب 1984 را بخونید تا منظور حرف های من رو بفهمید!!!

لطفا زود بر علیه من موضع گیری نکنید!!!
تاریخ بخوانید تاریخ!
---
موفق و سرافراز باشید هم برای خودتون و هم برای جامعتون
یا حق

آخرین ویرایش:

Next

عضو جدید
عجبا!!!!ببینم اگه تو خیابون با یه قلدر دعواتون بشه جیکار میکنید؟؟؟!!!
از نظر فیزیکی که کاری از دستتون بر نمیاد!!!چی میکنید؟؟فحش میدین؟؟!!!

از نظر من این خبرنگاره این کار کرد ...تو دعوا فحش داد....اینط.ری نمیشه با کسی مبارزه کرد احمقانه است..

1) چرا دعو ا تون بشه .. یعنی شما دعوا رو شروع میکنید ؟ به نظر من دعوا به هردو طرف بر میگرده .. .. چون طرفای دعوا هستند ... حتما یه شخص ضعیف یک موردی داشته که دعوا کرده !
در ضمن کسی که دعوا می کنه ! باید از خودش دفاع کنه ! فحش که بده خودش هم مقصر است ! در ضمن فحش دادن عملی که از انسانهای زبون سر میزنه!

در نهایت چه نقشی برای قانون متصور هستید ! وظیفه قانون چیست؟

این بحث شما نوعی مغلطه و انحراف هدف است.
شما چرا به سایتهای خبری موثق جهان سر نمیزنید تا بدونید این خبرنگار که در شرایط به ظاهر ازاد این حرکت رو انجام داد الان در چه شرایطیه.
این ازادی نیست.

یادتون باشه ازادی توانایی انجام هرکاری نیست بلکه ازادی پس از انجام عمله
من شخصا هر گونه اقدام علیه امریکا و نظام سرمایه داری به مثابه بزرگترین عامل استثمار پرولتاریا و مردم ستمدیده را در هر سرزمین و توسط هر شخصیتی نوعی

حرکت انقلابی
قلمداد میکنم.

آزادی دارید ..تا زمانی که از آزادیی سوء استفاده نکنید ..
.دیگه بعد از عمل تون نباید به فکر آزادی باشید باید به فکر عواقب عمل خود باشید

مگر در نظا مهای دیکتاتوری که به شما جایزه هم می دهند

Mohsenyg

عضو جدید
کی باید خرجشونو بده؟

میگین چرا؟

من نمیگم بهترینیم
دوست عزیز کثافت کاری به اعدام کودکان زیر 16سال میگن
مطلبش رو میزارم تو یه تاپیک جدا و امیدوارم اخطار نگیرم
کثافتکاری به شکنجه های زندان رجایی شهر میگن که کمتر از گوانتانامو نیست ولی کسی متوجه نمیشه
کثافت کاری به اعدام فرزاد کمانگر میگن
کثافتکاری...

Mohsenyg

عضو جدید
دو طیف!؟
طیف های بشری همیشه در این اندیشه اند که ما کمالیم و شما ....
من قبلا به یکی از دوستام گفتم:
میدونستی که دنیا خیلی خیلی کوچیکه؟اما حیف که نا اهل ها اون رو بزرگ کردند!
دوستای خوبم
30 سال هست که دارید برای کشور های دیگه میگید و میگید!
دلتون برای مردم دیگه میسوزه و...
کاش یکم برای مملکت خودتون دلتون میسوخت!!!
کاش حواستون بود که چقدر تو ایران بدون اینکه حتی یه ذره ی خردل به کسی پرت کنن الان تو زندان هستند! و چه بسیار بودند که در زندان هم اعدام شدند!
وقتی که میشونم که آقای X به دلیل نوشتن یه کتاب در مورد دموکراسی در ایران باید زندون بره واقعا تاسف میخورم به حال خودمون! که چقدر زبونیم!
شما که خودتون بهتر میدونید که چند تا از فعالین دانشجویی الان در زندان اند و یا از ادامه تحصیل محروم شدن!
فکر میکنین واقعا" اینا اینقدر در مقابل لنگه کفش یه فردی که اصلا شما او را نمیشناسید بی ارزشن؟
اگه امریکا برای دیگران ارزشی قائل نباشه لااقل برای مردم کشور خودش که ارزش قائله!
من کار اون خبرنگاره اصلا قبول ندارم چون واقعا اگه یه خبرنگار بود به خوبی میدونست تنها با اندختن یه کفش یه بازی سیاسی راه میاندازه نه کاری دیگه!!!
این بازی را باید هر کی به نفع خودش تموم کنه!
رسانه های ایران اون را به خاطر دزدی منابع و به خاطر تجاوز به ناموس و ... تلقی میکنه و رسانه های امریکایی اون دلیلی بر بزرگورای و دموکراسی و ... خودشون معرفی میکنن!!!
اینه که دو طیف مردم بدون اینکه اصلا حواسشون باشه طرفداری از این و اون میکنن!!!

ولی وقتی دونسته باشید تمام ثروت دنیا فقط در دست افراد معدودی هست که به لیبرالیسم و سوسیالیسم اعتقادی ندارند و فقط به قدرت فکر میکنن و همیشه قمار بر سر قدرتِ داشته شون میکنن و مردم دنیا رو توی یه Big Lie قرار دادن اونوقته که نگاه تون عوض میشه!!!
و هی با یه بازی سیاسی دنبال این و اون نمی افتید!!!
توصیه من به شما اینه کتاب 1984 را بخونید تا منظور حرف های من رو بفهمید!!!

لطفا زود بر علیه من موضع گیری نکنید!!!
تاریخ بخوانید تاریخ!
---
موفق و سرافراز باشید هم برای خودتون و هم برای جامعتون
یا حق
دوست عزیز خیلی ممنون
دقیقا حرف دل منو زدی
من این تاپیک رو فقط برای اطلاع رسانی به کسانی که کمی دورتر رو نمیبینن زدم(قصد جسارت ندارم)
چند وقت پیش دانش آموزان برای کودکان غزه شمع روشن کردند،واقعا چرا؟
کودکان ما بسیار مظلومتر از کودکان غزه هستند
بچه ای که تو این سرما داره سر کوچه جون میده یا دختری که تو مترو التماس میکنه بیا ازم یه فال بخر مظلومتره یا کودکان غزه که به خاطرشون شمع روشن میکنیم
حداقل آدمهایی هستند که برای اونا شمع روشن کنند ولی کودکان ما چی؟
حداقل اونا توسط دشمن اذیت میشوند ولی کودکان ما چی؟که توسط وطن فروشان خودی که در راس امور هستند اذیت میشوند
مردم ما خوابند
توسط آدمهای پست و رذلی که امور رو به دست گرفتند هیبنوتیزم شدند
مردم باید بیدار شوند
شما تحصیل کرده ها باید بیسوادی مثل من رو که عینک غفلت زدند بیدار کنید،شما

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
کارهایی که بوش کرد چه فرقی باکارهایی که صدام کرد داشت مگه اعمال وحشیانه و بی رحمانه دیگه چه جوریه؟البته که بوش منطق داشت می خواست بخشی از بحران های اقتصادی که الان هم آمريکا گرفتارشه با پول نفت مردم بدبخت عراق جبران کنه.به نام عراق و به کام خودشان .آخه کشورهاي آفريقا يي چي دارند که بخواهند مشمول اقداماته بشر دوستانه آمريکا بشند.چرا به اسراييل هيچ کاري نداره خوب براش نفع داره .به نظر من هر ملتي خودش بايد دلش به حال خودش بسوزه.