دو طیف!؟
طیف های بشری همیشه در این اندیشه اند که ما کمالیم و شما ....
من قبلا به یکی از دوستام گفتم:
میدونستی که دنیا خیلی خیلی کوچیکه؟اما حیف که نا اهل ها اون رو بزرگ کردند!
دوستای خوبم
30 سال هست که دارید برای کشور های دیگه میگید و میگید!
دلتون برای مردم دیگه میسوزه و...
کاش یکم برای مملکت خودتون دلتون میسوخت!!!
کاش حواستون بود که چقدر تو ایران بدون اینکه حتی یه ذره ی خردل به کسی پرت کنن الان تو زندان هستند! و چه بسیار بودند که در زندان هم اعدام شدند!
وقتی که میشونم که آقای X به دلیل نوشتن یه کتاب در مورد دموکراسی در ایران باید زندون بره واقعا تاسف میخورم به حال خودمون! که چقدر زبونیم!
شما که خودتون بهتر میدونید که چند تا از فعالین دانشجویی الان در زندان اند و یا از ادامه تحصیل محروم شدن!
فکر میکنین واقعا" اینا اینقدر در مقابل لنگه کفش یه فردی که اصلا شما او را نمیشناسید بی ارزشن؟
اگه امریکا برای دیگران ارزشی قائل نباشه لااقل برای مردم کشور خودش که ارزش قائله!
من کار اون خبرنگاره اصلا قبول ندارم چون واقعا اگه یه خبرنگار بود به خوبی میدونست تنها با اندختن یه کفش یه بازی سیاسی راه میاندازه نه کاری دیگه!!!
این بازی را باید هر کی به نفع خودش تموم کنه!
رسانه های ایران اون را به خاطر دزدی منابع و به خاطر تجاوز به ناموس و ... تلقی میکنه و رسانه های امریکایی اون دلیلی بر بزرگورای و دموکراسی و ... خودشون معرفی میکنن!!!
اینه که دو طیف مردم بدون اینکه اصلا حواسشون باشه طرفداری از این و اون میکنن!!!
ولی وقتی دونسته باشید تمام ثروت دنیا فقط در دست افراد معدودی هست که به لیبرالیسم و سوسیالیسم اعتقادی ندارند و فقط به قدرت فکر میکنن و همیشه قمار بر سر قدرتِ داشته شون میکنن و مردم دنیا رو توی یه Big Lie قرار دادن اونوقته که نگاه تون عوض میشه!!!
و هی با یه بازی سیاسی دنبال این و اون نمی افتید!!!
توصیه من به شما اینه کتاب 1984 را بخونید تا منظور حرف های من رو بفهمید!!!
لطفا زود بر علیه من موضع گیری نکنید!!!
تاریخ بخوانید تاریخ!
---
موفق و سرافراز باشید هم برای خودتون و هم برای جامعتون
یا حق
دوست عزیز خیلی ممنون
دقیقا حرف دل منو زدی
من این تاپیک رو فقط برای اطلاع رسانی به کسانی که کمی دورتر رو نمیبینن زدم(قصد جسارت ندارم)
چند وقت پیش دانش آموزان برای کودکان غزه شمع روشن کردند،واقعا چرا؟
کودکان ما بسیار مظلومتر از کودکان غزه هستند
بچه ای که تو این سرما داره سر کوچه جون میده یا دختری که تو مترو التماس میکنه بیا ازم یه فال بخر مظلومتره یا کودکان غزه که به خاطرشون شمع روشن میکنیم
حداقل آدمهایی هستند که برای اونا شمع روشن کنند ولی کودکان ما چی؟
حداقل اونا توسط دشمن اذیت میشوند ولی کودکان ما چی؟که توسط وطن فروشان خودی که در راس امور هستند اذیت میشوند
مردم ما خوابند
توسط آدمهای پست و رذلی که امور رو به دست گرفتند هیبنوتیزم شدند
مردم باید بیدار شوند
شما تحصیل کرده ها باید بیسوادی مثل من رو که عینک غفلت زدند بیدار کنید،شما