آیا تا حالا جن دیدید؟از جن چه میدانید؟اعتقاد دارید؟

?Why

عضو جدید
دلداده ی طبیعت و کوهنوردی:D
اواتارت لذت بخشه
به به ...
لذتش تو طبیعت ، پای آتیش ، صد چندان هم میشه ...
;)
مارم با خودت ببر این سری ... تست هم میکنیم ببینیم جِنا خودشونو به ما مینَمان یا نه ...

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به ...
لذتش تو طبیعت ، پای آتیش ، صد چندان هم میشه ...
;)
مارم با خودت ببر این سری ... تست هم میکنیم ببینیم جِنا خودشونو به ما مینَمان یا نه ...
وحشت ناک مواااافقم:)
باشه بریم ببینیم کجان ، چه شکلین ، ای خدارو چ دیدی شاید دوسشون شدیم
داداش من باس برم بخوابم
خوشحال شدم...شب خوش..

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
شما یه یه آدمک رو تخته سیاه بکش (از این خطیا)بعد یه دایره جلوی پاهاش ترسیم کن.....آدمک اون دایره رو میبینه ماهم به عنوان نفر سوم میبینیم.....حالا یه مربع دور دایره بکشید.....حالا آدمکه دایره رو میبینه؟...نه.....ولی ما هم مربع رو میبینیم و هم دایره رو.....دلیلش اینه که اون آدمک دوبعدیه و ما یه بعد بالاتر از اون.

نسبت ما با اجنه مثل نسبت اون آدمک رو تخته سیاه به ماست.
اجنه یه بعد از ما بالاتره.به همین دلیل ما نمیتونیم ببینمش.ما اجسام مثلا پشت دیوار رو نمیبینیم ولی اونا میتونن ببینن.

فیلمهای هالیوودی زیادی هم در مورد این جماعت ساخته میشه.
UFO ها تو حالت مدرنش همون اجنه هستن.

آخرین ویرایش:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
یکی رو میشناختم میگفت جن داره ک در اختیارشن و اینجور چیزا
میگفت هر کاری بخواد میکنن واسش
طفلی کارشو از دست داد،الانم معتاد شده:cool:

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

"ALIREZA & M"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جن در قرآن اومده و وجود داره...
من این سوال را مطرح میکنم
آیا تا بحال جن را دیدید اونم از نوع خانومش؟؟؟؟؟؟؟
در روستای ما جن را توسط قیر مالیدن بر زین اسب گرفتن
کاملا هم حقیقت داره;)

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی رو میشناختم میگفت جن داره ک در اختیارشن و اینجور چیزا
میگفت هر کاری بخواد میکنن واسش
طفلی کارشو از دست داد،الانم معتاد شده:cool:

:surprised:

خب حالا که اینجوره همه کار واسش میکنن بگه پول و... واسش بیارن

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آری آری منظورم همین بود که جنه ها خر که نیست :| ....

ربطی به الاغ بودن نداره وقتی در تصرف طرفه باید به حرفاش گوش کنه دیگه و هرچی بخواد فراهم کنه

منظوزم از پست قبلی این بود که خیلی دور از ذهنه که طرف معتادشده و از کار بیکار...بخاطر اینکه جن داره

شاید تو توهم خودش بوده گفته جن دارم

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاملا هم حقیقت داره;)
هاه؟:eek:

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم با چشمای خودم ندیدم ولی دائیم که توو عمرش یه بار هم دروغ نگفته، تعریف میکرد یه بار نزدیکای چله‌ی زمستون بوده و هوا هم خیلی سرد بوده، رفته در بالکون رو از پشت بوم ببنده، دید یه جنه بهش میگه خجالت بکشید مهندسا خرافات هم حدی داره، آی خودم ندیدم خالم دیده، ندیدم ولی مطمئنم هست، پسر عموی خالم جنی شده بود تخم موش بهش دادن درست شد و ... هر وقت با چشمای خودتون دیدم در خدمتم

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
ربطی به الاغ بودن نداره وقتی در تصرف طرفه باید به حرفاش گوش کنه دیگه و هرچی بخواد فراهم کنه

منظوزم از پست قبلی این بود که خیلی دور از ذهنه که طرف معتادشده و از کار بیکار...بخاطر اینکه جن داره

شاید تو توهم خودش بوده گفته جن دارم
:دی ....
این تفکرتون اشتباه .... چرا فکر می کنید جن میشه تصرف کرد ؟؟؟ اصولا یک رابطه دو طرف است .....
والا:|
منم با چشمای خودم ندیدم ولی دائیم که توو عمرش یه بار هم دروغ نگفته، تعریف میکرد یه بار نزدیکای چله‌ی زمستون بوده و هوا هم خیلی سرد بوده، رفته در بالکون رو از پشت بوم ببنده، دید یه جنه بهش میگه خجالت بکشید مهندسا خرافات هم حدی داره، آی خودم ندیدم خالم دیده، ندیدم ولی مطمئنم هست، پسر عموی خالم جنی شده بود تخم موش بهش دادن درست شد و ... هر وقت با چشمای خودتون دیدم در خدمتم
چی همه فعل اشتباه به کار بردی رفیخ .... یعنی فکر می کنی آدمی که جن دیده بیکاره بیاد اینجا ؟؟؟؟؟ من پیشنهاد می کنم همه چیز با علم مقایسه نکنید...مواردی هست که علم انگشت کوچیکه اون هم محسوب نمیشه

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاملا هم حقیقت داره;)
یک مهندس چگونه استدلال میکنه، در قرآن اومده پس هست. خوب در اوستا نیومده پس نیست.
در روستای ما هم جنا اکس پارتی زده بودن، کاملا هم حقیقت داره;) البته الان چون دیگه برق اومده و همه جا روشنه، جنا دیگه با سایه‌ی درخت اشتباه گرفته نمیشن برا همین نرخ رشدشون منفی شده دارن منقرض میشن. جاش رو موجودات خفن‌تر گرفته.

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک مهندس چگونه استدلال میکنه، در قرآن اومده پس هست. خوب در اوستا نیومده پس نیست.
در روستای ما هم جنا اکس پارتی زده بودن، کاملا هم حقیقت داره;) البته الان چون دیگه برق اومده و همه جا روشنه، جنا دیگه با سایه‌ی درخت اشتباه گرفته نمیشن برا همین نرخ رشدشون منفی شده دارن منقرض میشن. جاش رو موجودات خفن‌تر گرفته.
چه روستای باحالی دارین ...میشه منم بیام اونجا ؟:| ..... میخوام تو پارتیشون برقصم :| ....

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
چی همه فعل اشتباه به کار بردی رفیخ .... یعنی فکر می کنی آدمی که جن دیده بیکاره بیاد اینجا ؟؟؟؟؟ من پیشنهاد می کنم همه چیز با علم مقایسه نکنید...مواردی هست که علم انگشت کوچیکه اون هم محسوب نمیشه
کجا فعل اشتباه استفاده کردم؟ همشو درست نوشتم دیگه. نکنه اینجاش رو اشتباه خوندی که "یه جن بهش میگه: خجالت بکشید مهندسا"؟ بعدش هم نقل قول‌های ملت رو گفتم که میگن "خودم ندیدم ولی خالم دیده" یا "ندیدم ولی مطمئن هستم وجود داره"، "فلانی جنی شده بود، بردند پیش فلان جادوگر یه وردی خوند که جنه سوسک شد". الان رفع ابهام نگارشی شد؟
با علم مقایسه نمیکنم ولی دلیل قانع کننده که سهله، دلیل قانع نکننده هم براش پیدا میکنم که لااقل من رو 2 به شک کنه.

sara23

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:دی ....
این تفکرتون اشتباه .... چرا فکر می کنید جن میشه تصرف کرد ؟؟؟ اصولا یک رابطه دو طرف است .....

یعنی این اقا هم برا جن ها کار انجام داده؟؟اون گفته من جن دارم که کار واسم انجان میدن...یه جور رابطه مث ارباب و زیردستاش

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه روستای باحالی دارین ...میشه منم بیام اونجا ؟:| ..... میخوام تو پارتیشون برقصم :| ....
نه اشباح تووش رفت و آمد دارن غریبه راه نمیدن. یکی با لباس مبدل رفته بود، فهمیدند و فوَقَعَ ما وَقَعَ :D

persian_land

عضو جدید
کاربر ممتاز
کجا فعل اشتباه استفاده کردم؟ همشو درست نوشتم دیگه. نکنه اینجاش رو اشتباه خوندی که "یه جن بهش میگه: خجالت بکشید مهندسا"؟ بعدش هم نقل قول‌های ملت رو گفتم که میگن "خودم ندیدم ولی خالم دیده" یا "ندیدم ولی مطمئن هستم وجود داره"، "فلانی جنی شده بود، بردند پیش فلان جادوگر یه وردی خوند که جنه سوسک شد". الان رفع ابهام نگارشی شد؟
با علم مقایسه نمیکنم ولی دلیل قانع کننده که سهله، دلیل قانع نکننده هم براش پیدا میکنم که لااقل من رو 2 به شک کنه.
بیا پیش خودم ببرمت یه جاهایی که دلیل قانه کننده بیابی....بچه کجاییی؟؟؟؟
جمله آخرت ...فعل اشتباه به کار بردی نمره ات میشه 19:|
یعنی این اقا هم برا جن ها کار انجام داده؟؟اون گفته من جن دارم که کار واسم انجان میدن...یه جور رابطه مث ارباب و زیردستاش
تقریبا ....
یه جورایی ....
نه اشباح تووش رفت و آمد دارن غریبه راه نمیدن. یکی با لباس مبدل رفته بود، فهمیدند و فوَقَعَ ما وَقَعَ :D
ای بابا .... چقدر حسودن :| ...یه پارتی بودا :|

"ALIREZA & M"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اولا سلام
دوما من شوخی نکردم کاملا جدی عرض نمودم.
شما اگه نمیترسی برنامتو تنظیم کن تا به اتفاق هم بریم از نزدیک شاهد ماجرا باشی;)

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میدیدم...با کمک یکی از دوستای همسرم تونستم از خودم دورشون کنم..:cool:
این بحث ها نشه خیلی بهتره..

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا سلام
دوما من شوخی نکردم کاملا جدی عرض نمودم.
شما اگه نمیترسی برنامتو تنظیم کن تا به اتفاق هم بریم از نزدیک شاهد ماجرا باشی;)
ها آره پایه‌م. سرم خلوت شه حتماً.

من میدیدم...با کمک یکی از دوستای همسرم تونستم از خودم دورشون کنم..:cool:
این بحث ها نشه خیلی بهتره..
میگفتم این دختر جن زده‌ست کسی حرفمو باور نمیکرد :cool:

بالا