?Why
عضو جدید
به به ...دلداده ی طبیعت و کوهنوردی
اواتارت لذت بخشه
لذتش تو طبیعت ، پای آتیش ، صد چندان هم میشه ...

مارم با خودت ببر این سری ... تست هم میکنیم ببینیم جِنا خودشونو به ما مینَمان یا نه ...
به به ...دلداده ی طبیعت و کوهنوردی
اواتارت لذت بخشه

وحشت ناک مواااافقمبه به ...
لذتش تو طبیعت ، پای آتیش ، صد چندان هم میشه ...
مارم با خودت ببر این سری ... تست هم میکنیم ببینیم جِنا خودشونو به ما مینَمان یا نه ...

باوشهاتفاق که میگم یعنی مثلا یه لامپی میترکه ، یا فیوز میپره و این جور چیزا
![]()

ورشکست نشی ... حالا بیا من پول یه لامپ این دفعتو میدم بوگو بکس فیض ببرند!![]()

به ریسکش نمی ارزه ،تازه شنیدن کی بود مانند دیدن...
یکی رو میشناختم میگفت جن داره ک در اختیارشن و اینجور چیزا
میگفت هر کاری بخواد میکنن واسش
طفلی کارشو از دست داد،الانم معتاد شده![]()
)یعنی چی؟؟؟ حالا مگه من همچین چیزی گفتم؟؟؟اینم مثال مصداقش :
)

یکی رو میشناختم میگفت جن داره ک در اختیارشن و اینجور چیزا
میگفت هر کاری بخواد میکنن واسش
طفلی کارشو از دست داد،الانم معتاد شده![]()
جن ها خر که نیست :| ....والا
خب حالا که اینجوره همه کار واسش میکنن بگه پول و... واسش بیارن

جن ها خر که نیست :| ....والا![]()
آری آری منظورم همین بود که جنه ها خر که نیست :| ....چی؟ منظورت این بود جن ها خر که نیستن؟
آری آری منظورم همین بود که جنه ها خر که نیست :| ....
هاه؟جن در قرآن اومده و وجود داره...
من این سوال را مطرح میکنم
آیا تا بحال جن را دیدید اونم از نوع خانومش؟؟؟؟؟؟؟
در روستای ما جن را توسط قیر مالیدن بر زین اسب گرفتن
کاملا هم حقیقت داره![]()

:دی ....ربطی به الاغ بودن نداره وقتی در تصرف طرفه باید به حرفاش گوش کنه دیگه و هرچی بخواد فراهم کنه
منظوزم از پست قبلی این بود که خیلی دور از ذهنه که طرف معتادشده و از کار بیکار...بخاطر اینکه جن داره
شاید تو توهم خودش بوده گفته جن دارم
والا:|
چی همه فعل اشتباه به کار بردی رفیخ .... یعنی فکر می کنی آدمی که جن دیده بیکاره بیاد اینجا ؟؟؟؟؟ من پیشنهاد می کنم همه چیز با علم مقایسه نکنید...مواردی هست که علم انگشت کوچیکه اون هم محسوب نمیشهمنم با چشمای خودم ندیدم ولی دائیم که توو عمرش یه بار هم دروغ نگفته، تعریف میکرد یه بار نزدیکای چلهی زمستون بوده و هوا هم خیلی سرد بوده، رفته در بالکون رو از پشت بوم ببنده، دید یه جنه بهش میگه خجالت بکشید مهندسا خرافات هم حدی داره، آی خودم ندیدم خالم دیده، ندیدم ولی مطمئنم هست، پسر عموی خالم جنی شده بود تخم موش بهش دادن درست شد و ... هر وقت با چشمای خودتون دیدم در خدمتم
یک مهندس چگونه استدلال میکنه، در قرآن اومده پس هست. خوب در اوستا نیومده پس نیست.جن در قرآن اومده و وجود داره...
من این سوال را مطرح میکنم
آیا تا بحال جن را دیدید اونم از نوع خانومش؟؟؟؟؟؟؟
در روستای ما جن را توسط قیر مالیدن بر زین اسب گرفتن
کاملا هم حقیقت داره![]()
البته الان چون دیگه برق اومده و همه جا روشنه، جنا دیگه با سایهی درخت اشتباه گرفته نمیشن برا همین نرخ رشدشون منفی شده دارن منقرض میشن. جاش رو موجودات خفنتر گرفته.چه روستای باحالی دارین ...میشه منم بیام اونجا ؟:| ..... میخوام تو پارتیشون برقصم :| ....یک مهندس چگونه استدلال میکنه، در قرآن اومده پس هست. خوب در اوستا نیومده پس نیست.
در روستای ما هم جنا اکس پارتی زده بودن، کاملا هم حقیقت دارهالبته الان چون دیگه برق اومده و همه جا روشنه، جنا دیگه با سایهی درخت اشتباه گرفته نمیشن برا همین نرخ رشدشون منفی شده دارن منقرض میشن. جاش رو موجودات خفنتر گرفته.
کجا فعل اشتباه استفاده کردم؟ همشو درست نوشتم دیگه. نکنه اینجاش رو اشتباه خوندی که "یه جن بهش میگه: خجالت بکشید مهندسا"؟ بعدش هم نقل قولهای ملت رو گفتم که میگن "خودم ندیدم ولی خالم دیده" یا "ندیدم ولی مطمئن هستم وجود داره"، "فلانی جنی شده بود، بردند پیش فلان جادوگر یه وردی خوند که جنه سوسک شد". الان رفع ابهام نگارشی شد؟چی همه فعل اشتباه به کار بردی رفیخ .... یعنی فکر می کنی آدمی که جن دیده بیکاره بیاد اینجا ؟؟؟؟؟ من پیشنهاد می کنم همه چیز با علم مقایسه نکنید...مواردی هست که علم انگشت کوچیکه اون هم محسوب نمیشه
:دی ....
این تفکرتون اشتباه .... چرا فکر می کنید جن میشه تصرف کرد ؟؟؟ اصولا یک رابطه دو طرف است .....
نه اشباح تووش رفت و آمد دارن غریبه راه نمیدن. یکی با لباس مبدل رفته بود، فهمیدند و فوَقَعَ ما وَقَعَچه روستای باحالی دارین ...میشه منم بیام اونجا ؟:| ..... میخوام تو پارتیشون برقصم :| ....

بیا پیش خودم ببرمت یه جاهایی که دلیل قانه کننده بیابی....بچه کجاییی؟؟؟؟کجا فعل اشتباه استفاده کردم؟ همشو درست نوشتم دیگه. نکنه اینجاش رو اشتباه خوندی که "یه جن بهش میگه: خجالت بکشید مهندسا"؟ بعدش هم نقل قولهای ملت رو گفتم که میگن "خودم ندیدم ولی خالم دیده" یا "ندیدم ولی مطمئن هستم وجود داره"، "فلانی جنی شده بود، بردند پیش فلان جادوگر یه وردی خوند که جنه سوسک شد". الان رفع ابهام نگارشی شد؟
با علم مقایسه نمیکنم ولی دلیل قانع کننده که سهله، دلیل قانع نکننده هم براش پیدا میکنم که لااقل من رو 2 به شک کنه.
تقریبا ....یعنی این اقا هم برا جن ها کار انجام داده؟؟اون گفته من جن دارم که کار واسم انجان میدن...یه جور رابطه مث ارباب و زیردستاش
ای بابا .... چقدر حسودن :| ...یه پارتی بودا :|نه اشباح تووش رفت و آمد دارن غریبه راه نمیدن. یکی با لباس مبدل رفته بود، فهمیدند و فوَقَعَ ما وَقَعَ![]()

یک مهندس چگونه استدلال میکنه، در قرآن اومده پس هست. خوب در اوستا نیومده پس نیست.
در روستای ما هم جنا اکس پارتی زده بودن، کاملا هم حقیقت دارهالبته الان چون دیگه برق اومده و همه جا روشنه، جنا دیگه با سایهی درخت اشتباه گرفته نمیشن برا همین نرخ رشدشون منفی شده دارن منقرض میشن. جاش رو موجودات خفنتر گرفته.

من میدیدم...با کمک یکی از دوستای همسرم تونستم از خودم دورشون کنم..
این بحث ها نشه خیلی بهتره..

ها آره پایهم. سرم خلوت شه حتماً.اولا سلام
دوما من شوخی نکردم کاملا جدی عرض نمودم.
شما اگه نمیترسی برنامتو تنظیم کن تا به اتفاق هم بریم از نزدیک شاهد ماجرا باشی![]()
میگفتم این دختر جن زدهست کسی حرفمو باور نمیکردمن میدیدم...با کمک یکی از دوستای همسرم تونستم از خودم دورشون کنم..
این بحث ها نشه خیلی بهتره..

ها آره پایهم. سرم خلوت شه حتماً.
میگفتم این دختر جن زدهست کسی حرفمو باور نمیکرد![]()