آیا باید همه مرجع تقلید داشته باشن؟!!!!!!!!!!!!!!!

JavadMessi

مدیر بازنشسته
من به خدا اعتقاد دارم اونم شدید!!! البته خدای خودم
من خودم روزه گرفتن رو دوست دارم. از روزهای عزیز اسلام مثل محرم ماه رمضان و... لذت میبرم ولی دلیل نمیشه سوال نپرسم!!!!!!
متاسفانه اکثر ما به خودمون اجازه نمیدیم که درباره این مسائل صحبت کنیم که اگه یه کم بحث کنیم یعنی مشرکیم!!!!!
به نظر من ما باید دنبال خداشناسی باشیم!!!!!!
بله سوال خوبه ولي به شرط اينكه پيش نيازهاش پاس شده باشه!!
نه بحث جرات نيست چون روزه هم نص صريح قرآنه هم دلايل علمي و غير علمي داره كه اگر هم نداشت باز تعبدش جايي نميرفت ولي سوال شما بيشتر حالت دفاعي داشت تا پرسشگري
يخورده هم حس ناسيوناليستي درونش موج ميزد:دي
من نگفتم به خدا اعتقاد نداريد!!بلكه صحبت از اعتقاد به اسلام بود و گفتم مثل بقيه و خودم تو توحيد لنگ ميزنيد:gol:

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
سلام،
این که نماز و روزه و عبادات من قبول باشه، ربطی به این که آیا مرجع تقلید دارم یا نه، نداره. اونی که باید قبول کنه، خداست که شرط و شروطش رو هم گفته. بعضی از این شرایط کاملاً واضح گفته شده، بعضی دیگه باید استخراج بشه. حالا یکی این شرط و شروط رو رفته یاد گرفته و راه استخراجشون رو میدونه یکی دیگه نمی دونه، وقت هم نداره که بره و تمام علوم دینی رو یاد بگیره. اینجاست که بحث مرجع تقلید به وجود میاد. مرجع تقلید اسمش روشه. هم مرجعه و هم باید ازش توی مواردی که از شرایط دین اطلاع نداریم، تقلید کرد. مرجع تقلید کسیه که زندگیش رو گذاشته روی مطالعه علوم دینی و همه چم و خمش رو بلده. مثل یه مهندس که بعد از 20-30 سال تحصیل و مطالعه و ... تو رشته خودش صاحب نظر میشه.

natashkooh

عضو جدید
بله سوال خوبه ولي به شرط اينكه پيش نيازهاش پاس شده باشه!!
نه بحث جرات نيست چون روزه هم نص صريح قرآنه هم دلايل علمي و غير علمي داره كه اگر هم نداشت باز تعبدش جايي نميرفت ولي سوال شما بيشتر حالت دفاعي داشت تا پرسشگري
يخورده هم حس ناسيوناليستي درونش موج ميزد:دي
من نگفتم به خدا اعتقاد نداريد!!بلكه صحبت از اعتقاد به اسلام بود و گفتم مثل بقيه و خودم تو توحيد لنگ ميزنيد:gol:
شاید توی اسلام بلنگم ولی توی توحید استوارم!!!!!!
حرف نهایی من اینه که هر دینی رو قبول داریم در موردش سوال بپرسیم چون بعد اینکه به نتیجه مثبت میرسی دیگه احدی نمیتونه اعتقادت رو عوض کنه!!!!!!
مثلا دلیل برتری اسلام نسبت به مسیح؟؟
ما میگیم کامل ترین دینه و برتر!!!
اونا هم به دلایل خودشون میگن دین ما برتره و شاید هم ما رو قانع کنن!!!!
اخه ما درباره دینمون مطالعه نداریم!!!!!!!!!!!

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شاید توی اسلام بلنگم ولی توی توحید استوارم!!!!!!
حرف نهایی من اینه که هر دینی رو قبول داریم در موردش سوال بپرسیم چون بعد اینکه به نتیجه مثبت میرسی دیگه احدی نمیتونه اعتقادت رو عوض کنه!!!!!!
مثلا دلیل برتری اسلام نسبت به مسیح؟؟
ما میگیم کامل ترین دینه و برتر!!!
اونا هم به دلایل خودشون میگن دین ما برتره و شاید هم ما رو قانع کنن!!!!
اخه ما درباره دینمون مطالعه نداریم!!!!!!!!!!!

بله قطعا باید درباره دینمون تحقیق کنیم و اطلاعات داشته باشیم
در ضمن(البته یک نکته دوستانه):مگه میشه کسی توی اسلام بلنگه ولی توی توحید استوار باشه؟! مطمئنا اگه ما توحیدمون خیلی قوی باشه هیچکس و هیچ چیز رو حاضر نیستیم با خدا عوض کنیم.وقتی خدا میگه این عکسو نبین ولی من میگم نه میخوام ببینم،معلوم میشه که خوش گذرونی نفسم رو به خدا ترجیح دادم!
راستی بابا ما(اسلام) دیگه اینقدر بدبخت نیستیم که یه مسیحی بخواد ما رو کله پا کنه!! مثل اینکه اسلامو دست کم گرفتین.....با چی میخوان قانعمون کنن؟ با اون انجیل تحریف شدشون؟؟!!!

natashkooh

عضو جدید
بله قطعا باید درباره دینمون تحقیق کنیم و اطلاعات داشته باشیم
در ضمن(البته یک نکته دوستانه):مگه میشه کسی توی اسلام بلنگه ولی توی توحید استوار باشه؟! مطمئنا اگه ما توحیدمون خیلی قوی باشه هیچکس و هیچ چیز رو حاضر نیستیم با خدا عوض کنیم.وقتی خدا میگه این عکسو نبین ولی من میگم نه میخوام ببینم،معلوم میشه که خوش گذرونی نفسم رو به خدا ترجیح دادم!
راستی بابا ما(اسلام) دیگه اینقدر بدبخت نیستیم که یه مسیحی بخواد ما رو کله پا کنه!! مثل اینکه اسلامو دست کم گرفتین.....با چی میخوان قانعمون کنن؟ با اون انجیل تحریف شدشون؟؟!!!
خدا که تابع اسلام نیست!!!!! توحید هم یعنی خداشناسی و مخصوص اسلام نیست جای دیگه اسمش فرق میکنه!!!
اینو که انجیر اونا تحریف شده رو ما میگیم و اونا نمیگن کتاب اسمونیشون تحریف شده!!!!
یه سوال دارم که داره ازارم میده!!!
چرا از کشوری که خانه خدا اونجاست نمیشه قران اورد؟؟؟؟

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
خدا که تابع اسلام نیست!!!!! توحید هم یعنی خداشناسی و مخصوص اسلام نیست جای دیگه اسمش فرق میکنه!!!
اینو که انجیر اونا تحریف شده رو ما میگیم و اونا نمیگن کتاب اسمونیشون تحریف شده!!!!
میشه آورد، ما یکیش رو تو خونه داریم ولی به شرطی که قرآنش، فقط قرآن باشه. یادمه از چند سال پیش، قرآن رو به دلخواه خودشون ترجمه کرده بودن، داده بودن دست ملت. البته، بگم که بهترین چاپ قرآن ماله بیروته.

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نمیدونم منظورتون از اینکه میگین خدا تابع اسلام نیست چیه؟!
ولی اگه قران رو قبول دارین (که دیگه اصلا ربطی هم به مرجع تقلید نداره و کتاب آسمانی مسلمونهاست) بهتره بدونین که خدا توی قران سوره آل عمران آیه 19 میفرماید:
"ان الدین عند الله الاسلام" (مسلما دین نزد خدا اسلام است)
اونا هم اگه قبول نمیکنین دینشون تحریف شده و یا فکر میکنن که بر مدار حقن،اگه چیزی تو چنته دارن بیان جلو برای مناظره با علمای ما.

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
بسم رب الانبياء و الاولياء و الصديقين

با سلام به تمام دوستان عزيز و تشكر از استارتر محترم كه چنين فضايي را براي گفتگو به راه انداختند
چند وقتي هست كه ميخوام اينجا پست بذارم ، ولي با توجه به گسترده بودن مطالب وقت كافي به دست نمي اوردم
دوستان عزيز، خيلي مطالب مفيدي بيان كردند و شايد ديگه به اظهار نظر اين بنده حقير با اطلاعات ناقصم نيازي نباشه، ولي ذكر چند نكته شايد خالي از لطف نباشه؛‌مسلما اين موضوعاتي كه بيان ميكنم، نشان دهنده كامل بودن مطالبم نيست و منتظر دوستان خواهم بود تا اطلاعات ناقصمو كامل كنند:

1- موضوعي كه شايد از اول بحث هم ادامه داشت و كمتر به آن توجه شد و به نوعي اصلا به رفع آن پرداخته نشد، مسئله قبول نبودن نماز و روزه در نداشتن مرجع تقليد است كه سوال اصلي هم فكر كنم از همين موضوع مطرح شد. به نظر بنده بهتره يه توضيح مفصلي اينجا داده بشه. نكته مهم همين جاست كه نداشتن مرجع تقليد دليلي بر باطل بودن و مقبول نبودن نماز و روزه نيست، بلكه اينجا بحث ولايت مطرح ميشه( البته منظور بنده از "ولايت" ، "ولايت فقيه" نيست كه الان در جامعه ما مطرح هست، بلكه منظورم، "ولايت امام معصوم" هست، وگرنه "ولايت فقيه" را ميتوان به نوعي زعامت دانست)، طبق روايات و حتي آيات و آيه معروف 59 سوره نساء، مسلمانان بايستي عمل كننده به اوامر خداوند و رسول خدا و اولي الامر باشند يا همان امامان معصوم و نائبان به حقشون.مسئله اي كه اينجا مطرح ميشه، اينه كه نداشتن ولي، يعني مقبول نبودن نماز و روزه و هر احكام ديگري كه به ذهنتون ميرسه. كسي كه را ميتوانيم مسلمان شيعه بناميم كه معتقد به امام زمان باشه، حال ميتونه، زمان امامان قبلي باشه يا امام اين زمان كه حضرت مهدي(عج) هستن. چون اين وليه كه نگاهبان دين و برپاكننده احكام دينه، پس كسي كه به ولي اعتقاده نداشته باشه، يعني اصلا به دين اعتقاد نداره! حال،‌ ولي ما از نظرها غائبه(پس سر چرايي و چگونگي غيبت نيست)، و طبق فرمايش خودشان( كه آقا سعيد پليمر هم بدان اشاره كردند) بايستي به راويان احاديث و نائبان دينشان مراجعه كنيم، حال زماني بود كه نواب آن حضرت خاص بودند، ولي اكنون نواب خاص هم برداشته شده و بايستي به جانشينان به حقشون مراجعه كنيم، حال اين نواب چه كساني هستند؟(اين نكته نيز لازم به تذكره كه اگه كسي خودش با حضرت رابطه داشته باشه و علوم ديني رو هم فراگرفته باشه، ديگه وظيفه داشتن رابطه و فراگيري دين از نائبان ايشان برداشته ميشه، البته به شرطي كه واقعا به اين مرحله برسن كه همين نكته رو بعدا بيان خواهم كرد)آيا كسي ميتونه ادعا كنه كه اين نواب غير از مراجع تقليد ما هستند؟بزرگاني مانند مرحوم آيت الله بهجت، آيت الله بهاءالديني،‌آيت الله بروجردي و غيره و آيات عظام اخير مانند، آيت الله مكارم،‌آيت الله وحيد خراساني، آيت الله صافي و غيره.پس تا اينجا بين ولايت و مرجع تقليد و زعامت لطفا تفاوت قايل بشيد.

2- مسئله ديگر كه خيلي هم در موردش مانور داده شد، بحث سر اينه كه ميشه بدون داشتن مرجع به احكام دين پي برد و تنها با تفكر از اين مرحله سخت گذشت؟! دوستان عزيزي در مورد لازم بودن مرجع با انواع مثال به اين موضوع پرداختند و به نظر بنده كافي بوده و بهتره ديگه حرفهاي تكراري نزنم، ولي آيا به راستي ميتوانيم همينطوري كاري كه يك مرجع تقليد انجام ميده رو انجام بديم؟
دو نكته اينجا مطرح ميشه: اول اينكه اين نكته رو نبايد فراموش كرد كه اصل تفكر كه يكي از دوستان هم مطرح كردند،‌در مورد احكام دين مصداق پيدا نميكنه؛‌هيچ كجاي قرآن و احاديث هم نياورده شده كه در مورد فقه و احكام و امثالهم با فكر پيش بريد(اگه ميدونيد لطفا مطرح كنيد) بلكه به اين اشاره شده كه در مورد اصول دين و آفرينش و نحوه خلقت و امثالهم فكر كنيد تا شناختتان نسبت به خدا و خودتان بالاتر بره و از معارف الهي بهره مند بشيد. اين موضوع بسيار مهمي است كه ما اصلا حق نداريم كه در مورد اصول دينمان به مرجع تقليد رجوع كنيم،‌بلكه تنها بايد با تفكر و استدلال خودمان به اين موضوع برسيم و اينجاست كه حرف آن دوستمان جامه حقيقت به خودش ميگيره؛ وگرنه،‌چطور ميتوانيد بدون دانستن علوم كافي و وافي در مورد احكام دين نظر بدين؟؟؟؟
نكته دوم در اين مورده كه بين مرجع تقليد و طلبه و آخوند خواهشا تمايز قايل شيم؛‌چون مسلما هر آخوندي مرجع تقليد نيست! من خودم به شخصه با خيلي از آخوندها مشكل دارم و آخوند نما هم در جامعه موجود هستند، ولي به نظرم نبايد رفتار نامناسب اين آخوندنماها ما را از دين زده بكنه و به پاي اسلام و مرجع تقليد بزنيم! كسي كه به مرجعيت ميرسه، چندين مرحله از علوم را بايد پشت سر بگذرونه و در اين راه هم تقواي لازم رو كسب كنند، به همين خاطر هم هست كه قريب به اتفاق همه مراجع، هم سن و سال بالايي دارند و هم كارنامه ديني و علمي بالايي دارند، شايد يك مقياس مع الفارق رو با اساتيد داشته باشم كه هم مربي داريم،‌ هم استاد تمام! آيا كسي ميتونه ادعا كنه كه بدون استاد ميتونه راههاي علمي رو پشت سر بذاره؟!آيا استاد تمام با استاديار برابره؟!پس خواهشا بين مرجعيت با آخوند تفاوت قايل باشيد.

3- نكته مهم ديگه اي كه بعضي از دوستان مطرح كردند اينه كه با علم و تفكرخودمان به مسير ديني پيش بريم! اينجا اين موضوع مطرح ميشه كه آيا همين تفكر فردي در مورد احكام و حدود دين، خود باعث چند دسته شدن دين نميشه؟!!آيا امامان ما، ما را از همين موضوع برحذر نداشتند؟!اصلا سوال اينجاست كه چگونه ميخواهيم در مورد احكام دين بدون دانستن علوم ديني نظر بديم؟اگه اينجوريه ديگه چرا اينهمه امام انتخاب شدند و اصلا چرا پيغمبر خدا نازل شد؟يعني اينقدر عقل انسان كامله كه بتونه در مورد اين احكام نظر بده، بدون اينكه پشتوانه علمي و شناخت ديني از كتاب خدا و عترت داشته باشه؟!پس خواهشا مطرح نكنيد كه ميشه بدون مراجعه به راويان حديث(به قول امام زمان(ع)) كسب علم نمود، مگر اينكه خودمان در اين مسير باشيم.

4- نكته خيلي مهم ديگه اي كه متاسفانه اينجا باهاش مواجه شدم و تاسف بيشتر به خاطراينكه در اين باشگاه،‌چندين بار قبل هم در تاپيكهاي مختلف با آن مواجه شده بودم، اهانت به مقام مرجع تقليده!!!واقعا خود من شرمسارم كه باز بايد در اين مورد پست بذارم و اندك دوستاني هم بودند كه در مقابله به اين افراد برخورد كردند!!چه بسا كه مرجعيت را ظالم و دزد و دروغگو غيره خطاب ميكنند و واقعا براي اين موضوع متاسفم! دوست عزيزي كه اينچنين برخورد ميكنيد، ميتونم بپرسم مدرك شما چيه؟آيا خودتون ديديد كه مرجع تقليدي دزدي كنه،‌يا ظلم روا بداره؟مگه نميدونيم كه مجازات تهمت ، بيشتر از خيلي گناهان كبيره است كه حتي شرمم مياد نام ببرم؟!!يعني واقعا مقام مرجعيت و كساني كه حتي در جايگاه مرجعيت ميتونستند باشند، مانند آيت الله بهجت ها،‌علامه جعفري ها، علامه حسن زاده ها، آيت الله مجتهدي ها و صدها مرجع ديگه رو ميشه با يه لفظ كوچك تهمت زد؟!فراموش كرديم همين ها بودند كه به كمك امام زمانمان دين را تا همين جا نگاه داشتند و اگر اين بزرگان نبودن خدا ميدونه چه بر سر اسلام ميومدف هر چند كه الان هم به خاطرناداني هاي خودمون ببينيد به چه روزي افتاده!!واقعا براي بنده جاي تعجبه كه چرا در زمانهاي قديم، هيچ پادشاهي رو نميتونيد پيدا كنيد كه مقام مرجعيت رو قبول نداشته باشه و احترام نذاره!!! حتي رضاخان با اون مستبديش، باز هم در مقابل بزرگان دين كرنش ميكنه و زمانهاي مختلف،‌اين مراجع هستند كه حرفشون هميشه برش داشته! زماني فتواي ميرزاي شيرازي در مورد حرمت قليان باعث ميشه كه در حرمسراي شاه اون زمان، قليان ها رو بشكنند،‌حال خيلي راحت نسبت به آنها تهمت روا ميداريد!!؟؟؟شكي نيست كه دشمن هميشه رو چيزي دست ميذاره كه بتونه چند عنصر رو با هم از ميدون به در كنه، نمونه اش هم همين مرجعيت هستش! ميدونه كه اگه مرجيعت در ايران و اسلام زده بشه، ديگه كسي به حرفشون گوش نميكنه و حدود دين براي هركسي شخصي ميشه و هركسي برداشتي از دين بيان ميكنه و باعث تفرقه بين مسلمانان ميشه! واقعا دراين مورد هشدار جدي وجود داره! نمونه بارز ديگه اش موضوعي هست كه در سينماهاي هاليوود هم بيان شده! براي مثال عرض ميكنم،‌ وجه مشترك بين توحيد و نبوت و امامت و معاد و قرآن چيه به نظر شما؟ بله، حضرت جبرئيل! دشمن ميبينه كه اگه براي هر كدوم انرژي تخريبي صرف كنه، خيلي براش هزينه بره، پس مياد دست ميذاره رو موضوعي كه بتونه همه رو باهم تخريب كنه، همون كاري كه دارن در فيلم ها انجام ميدن! دوستاني كه اهل فيلم باشن،‌ميتونن تاييد كنند كه اكثر فيلمها و سريال هاي اخير، در جهت تخريب حضرت جبرئيل پيش رفتن،‌چون ميدونن اگه ايشان تخريب بشن، قرآن و كتب آسماني بالكل كنار ميرن، نبوت هم چون از طرف حضرت جبرئيل نازل شده به كنار ميره، و از طرفي چون نبوت و كتاب ديگه نداريم،‌پس ديگه توحيدي هم نميمونه و معاد هم كه اتوماتيك از دور خارج ميشه! همچين كاري رو در مورد مرجعيت دارن انجام ميدن كه با كنار زدن مرجعيت،‌اسلام رو كنار بزنن،‌چون ميدونن نميتونم از خارج لطمه بزنن، سعي ميكنن از داخل باعث جدايي و انحطاط بشن!

در كل دوستان عزيز، داشتن مرجع، باعث نجات خود انسان ميشه و شايد بهتره بيشتر در اين مورد كسب اطلاعات بشه

اميدواريم همگيمون در مسير صحيح الهي باشيم

ببخشيد كه سرتون رو درد آوردم
با آرزوي موفقيت براي شما دوستان
ياحق

tehranUNIVERSITY

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
مرجع تقلیدی که در بانکهای کشور متبوعش ربا از حد گذشته و انواع ظلمها در حق مردم مسلمان اعمال میشه چرا باید بهش تقلید کرد ؟

شما بخش «مغالطه» از کتابهای منطق رو خوب مطالعه کردید. آففففرین
هر چی خودم صلاح بدونم انجام میدم
مهم نیت که پاک!

شما وقتی مریض میشی، هرچی خودت بدونی عمل میکنی یا میری پیش متخصص؟؟؟؟؟
نکنه نیت پاک هم مریضی ها از قبیل سرطان و ....خوب میکنه.

قران هستش...

از کجا معلوم اون مراجع آگاهی دارند؟

خوبه یه دکتر که 10 سال پزشکی میخونه ما بهش اطمینان میکنیم که سلامتیمون رو ازش میخوایم اما مرجعی 30 ، 40 سال زحمت کشیده درس دین خونده آگاهی ندارند؟؟ قرآن رو منو شما بهتر میفهمیم یا کسی که عمرش رو در این راه گذاشته بزرگوار

وقتی اعتماد به خود باشه بلی قرار به اعتماده.

شما ماشینتو دست هر کسی میدی تا تعمیرش کنه؟ اگر کل شهرت تعمیرکاراش وضعشون بد باشه مجبوری یا ماشین نرونی یا خودت دست به کار شی.

شما مثل اینکه یه نیم نگاهی به رساله ها هم انداختی.
اوایل هر رساله ای این مساله اومده که شما یا باید خودت مرجع باشی یا باید مقلّد باشی و یا باید احتیاط کنی(بین نظرات رو جمع کنی).خب شما اگه کسی رو اعلم نمیدونی میتونی خودت دست بکار شی و درس دین رو شروع کنی.(تا مجتهد بشی و بعد از سالیانی ما از شما تقلید کنیم).
راستی شما میدونی اصول کافی چند تا روایت داره؟ اصلا ما چند تا کتاب حدیثی داریم؟

دوستان عزیز میشه به یه سوال من جواب بدین؟؟
مگه مراجع معصومن؟؟؟
حالا میگیم گناهشون از ما کمتر!!
ولی ایا ما با استفاده از افکار اونا مغز خودمونو اکبند باقی نمیذاریم؟؟؟؟؟
مگه خدا نگفته که یک ساعت تفکر از 70سال عبادت ارزشمند تره؟؟؟؟؟

مراجع هم مثل تعمیرکار و پزشک و .... معصوم نیستند اما خطاشون توی کار خودشون از ماها کمتره.
تو نرفتی پزشکی بخونی، مغز خودتو آکبند گذاشتیییییییی؟؟؟؟؟ (خب مهندس شدی(
اندکی تامل

سلام
اولش خاستم بگم کجای قران نوشته خدا نمازتو در صورتی ازت میپذیره که مرجع داشته باشی ولی بعد دیدم نوشتی نماز خوندنتو کاراتو از پدر مادرت یاد گرفتی.ینی ارونا تقلید میکنی.پس دیدم با من فرق داری من دینمو از کسی تقلید نمیکنم.از وقتی که فهمیدم این دینی که از پدر و مادرم به من به ارث رسیده پشیزی ارزش نداره و اگه سالهل عبادت بکنب واسه خئا هم ارزشی نداره خودم رفتم دنبالش.شما هم یا خوذت برو مطالعه کن یا اگه میخای تقلید کنی دیگه بابا و مامان با مرجع فرقی نداره.بالاخره تقلیده دیگه.
در مورد نماز شکسته :من تا زمانی که تو شهر دانشگاهم خونه داشتم نمازمو کامل میخوندم و لی طرم اخر که خونه نداشتم مسافر محسوب میشدم و شکسته خومندم.نه به مرجع کار دارم نه به حرف دیگران.عقلم اینو گفت.نه این که چون راحت تر باشم کاری که دوس دارم بکنم.

یه سوال : چرا عقلتون نگفت که در مسافرت دوبرابر بخونید؟؟؟

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سوال : چرا عقلتون نگفت که در مسافرت دوبرابر بخونید؟؟؟[/QUOTE]شما 2 برابر بخون نمکدون.
قران ما تو سوره نسا اینو گفته .قران شمای با نمکه شیطونو نمیدونم بلاااااااا

آخرین ویرایش:

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
بزار سر بسته بهت بگم که چرا باید مرجع تقلید داشته باشیم:

به جای اینکه بگی مرجع تقلید، بگو ،مرجع راهنمایی در کارهای زندگی!