** آیا آواتور هر شخص با شخصیت آن رابطه ای دارد؟؟**

Sky Shield

عضو جدید
کاربر ممتاز
با شخصیتش نه ولی با علایقش اره
آره همینطوره.........ماشالله...........

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
اره اما اين اواتارمن نميدونم كدومو نشون ميده شخصيت يا علايق نظر شما چيه؟::w01:

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
نه عزيم درست نيست خاله جان راستي بگم عمه هم بياد تا نظر
بده ؟"

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
نه داشتم از بابابزگم براش می گفتم.. :D

مگه بابابزرگت رزمي كاره :rambo: تا اومدم به عمه بگم of شد ولي مياد :whistle:

:w16:داره .....حتما داره .
دست کم مال من که این جوریه .

دوست عزيز پس يا قدت كوتاهه يا خودت تنهايي يا زياد كتاب ميخوني يا تو اتقت هيچي جز كتاب نيست يا.............:w01:

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
يه روانشناس نظرشو درباره آواتار من بگه ...

ببخشيد من روانشناس نيستم اما نظراتم معمولا درسته ديدين ديگه دوست قبليمون تاييد فرمودن
البته من نظرم اينه كه شما يه دوره كرسنگي كشيدي (تو خوابگاه دانشجويي ) حالا به ياد اونروزا اين اواتارو انتخاب كردي شايدهم به گردنبنده شك كردي خواستي امتحان كني ببيني اصله يا نه؟

losi

عضو جدید
ببخشيد من روانشناس نيستم اما نظراتم معمولا درسته ديدين ديگه دوست قبليمون تاييد فرمودن
البته من نظرم اينه كه شما يه دوره كرسنگي كشيدي (تو خوابگاه دانشجويي ) حالا به ياد اونروزا اين اواتارو انتخاب كردي شايدهم به گردنبنده شك كردي خواستي امتحان كني ببيني اصله يا نه؟

اینا هم میتونه باشه :w16:
شایدم خواسته گردنبندش رو به رخ کسی بکشه...
اینطوری: ببین من چی دارم :lol:

pink girl

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w02:

n.m141414

عضو جدید
عکسی که هر کس برای اواتارش انتخاب میکنه میتونه با شخصیت اون طرف یه جورای رابطه داشته باشه این دیگه یه بحثه روانشناسیه
من هم با شما کاملا موافقم ، من مهندس کامپیوترم و دوست دارم یک لینوکس کار حرفه ای بشم ، آواتارم هم همینو نشون میده :smile:

pink girl

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا هم میتونه باشه :w16:
شایدم خواسته گردنبندش رو به رخ کسی بکشه...
اینطوری: ببین من چی دارم :lol:
اتفاقا من زياد از زيور آلات خوشم نمياد ...من بيشتر از رنگ اين آوتار خوشم اومد:w12: