آیاتی از قرآن کریم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

yuza

اخراجی موقت
ش 1- سوره: 2 , آیه: 221
و با زنان مشرك ازدواج مكنيد تا ايمان بياورند قطعا كنيز با ايمان بهتر از زن مشرك است هر چند [زيبايى] او شما را به شگفت آورد و به مردان مشرك زن مدهيد تا ايمان بياورند قطعا برده با ايمان بهتر از مرد آزاد مشرك است هر چند شما را به شگفت آورد آنان [شما را] به سوى آتش فرا مى‏خوانند و خدا به فرمان خود [شما را] به سوى بهشت و آمرزش مى‏خواند و آيات خود را براى مردم روشن مى‏گرداند باشد كه متذكر شوند
ش 2- سوره: 4 , آیه: 3
و اگر در اجراى عدالت ميان دختران يتيم بيمناكيد هر چه از زنان [ديگر] كه شما را پسند افتاد دو دو سه سه چهار چهار به زنى گيريد پس اگر بيم داريد كه به عدالت رفتار نكنيد به يك [زن آزاد] يا به آنچه [از كنيزان] مالك شده‏ايد [اكتفا كنيد] اين [خوددارى] نزديكتر است تا به ستم گراييد [و بيهوده عيال‏وار گرديد]
ش 3- سوره: 4 , آیه: 25
و هر كس از شما از نظر مالى نمى‏تواند زنان [آزاد] پاكدامن با ايمان را به همسرى [خود] درآورد پس با دختران جوانسال با ايمان شما كه مالك آنان هستيد [ازدواج كند] و خدا به ايمان شما داناتر است [همه] از يكديگريد پس آنان را با اجازه خانواده‏شان به همسرى [خود] درآوريد و مهرشان را به طور پسنديده به آنان بدهيد [به شرط آنكه] پاكدامن باشند نه زناكار و دوست‏گيران پنهانى نباشند پس چون به ازدواج [شما] درآمدند اگر مرتكب فحشا شدند پس بر آنان نيمى از عذاب [=مجازات] زنان آزاد است اين [پيشنهاد زناشويى با كنيزان] براى كسى از شماست كه از آلايش گناه بيم دارد و صبر كردن براى شما بهتر است و خداوند آمرزنده مهربان است
ش 4- سوره: 23 , آیه: 6
مگر در مورد همسرانشان يا كنيزانى كه به دست آورده‏اند كه در اين صورت بر آنان نكوهشى نيست
ش 5- سوره: 24 , آیه: 31
و به زنان با ايمان بگو ديدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند و پاكدامنى ورزند و زيورهاى خود را آشكار نگردانند مگر آنچه كه طبعا از آن پيداست و بايد روسرى خود را بر سينه خويش [فرو] اندازند و زيورهايشان را جز براى شوهرانشان يا پدرانشان يا پدران شوهرانشان يا پسرانشان يا پسران شوهرانشان يا برادرانشان يا پسران برادرانشان يا پسران خواهرانشان يا زنان [همكيش] خود يا كنيزانشان يا خدمتكاران مرد كه [از زن] بى‏نيازند يا كودكانى كه بر عورتهاى زنان وقوف حاصل نكرده‏اند آشكار نكنند و پاهاى خود را [به گونه‏اى به زمين] نكوبند تا آنچه از زينتشان نهفته مى‏دارند معلوم گردد اى مؤمنان همگى [از مرد و زن] به درگاه خدا توبه كنيد اميد كه رستگار شويد

ش 6- سوره: 24 , آیه: 32
بى‏همسران خود و غلامان و كنيزان درستكارتان را همسر دهيد اگر تنگدستند خداوند آنان را از فضل خويش بى‏نياز خواهد كرد و خدا گشايشگر داناست
ش 7- سوره: 24 , آیه: 33
و كسانى كه [وسيله] زناشويى نمى‏يابند بايد عفت ورزند تا خدا آنان را از فضل خويش بى‏نياز گرداند و از ميان غلامانتان كسانى كه در صددند با قرارداد كتبى خود را آزاد كنند اگر در آنان خيرى [و توانايى پرداخت مال] مى‏يابيد قرار بازخريد آنها را بنويسيد و از آن مالى كه خدا به شما داده است به ايشان بدهيد [تا تدريجا خود را آزاد كنند] وكنيزان خود را در صورتى كه تمايل به پاكدامنى دارند براى اينكه متاع زندگى دنيا را بجوييد به زنا وادار مكنيد و هر كس آنان را به زور وادار كند در حقيقت‏خدا پس از اجبار نمودن ايشان [نسبت به آنها] آمرزنده مهربان است
ش 8- سوره: 24 , آیه: 58
اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد قطعا بايد غلام و كنيزهاى شما و كسانى از شما كه به [سن] بلوغ نرسيده‏اند سه بار در شبانه روز از شما كسب اجازه كنند پيش از نماز بامداد و نيمروز كه جامه‏هاى خود را بيرون مى‏آوريد و پس از نماز شامگاهان [اين] سه هنگام برهنگى شماست نه بر شما و نه بر آنان گناهى نيست كه غير از اين [سه هنگام] گرد يكديگر بچرخيد [و با هم معاشرت نماييد] خداوند آيات [خود] را اين گونه براى شما بيان مى‏كند و خدا داناى سنجيده‏كار است
ش 9- سوره: 33 , آیه: 50
اى پيامبر ما براى تو آن همسرانى را كه مهرشان را داده‏اى حلال كرديم و [كنيزانى] را كه خدا از غنيمت جنگى در اختيار تو قرار داده و دختران عمويت و دختران عمه‏هايت و دختران دايى تو و دختران خاله‏هايت كه با تو مهاجرت كرده‏اند و زن مؤمنى كه خود را [داوطلبانه] به پيامبر ببخشددر صورتى كه پيامبر بخواهد او را به زنى گيرد [اين ازدواج از روى بخشش] ويژه توست نه ديگر مؤمنان ما نيك مى‏دانيم كه در مورد زنان و كنيزانشان چه بر آنان مقرر كرده‏ايم تا براى تو مشكلى پيش نيايد و خدا همواره آمرزنده مهربان است
ش 10- سوره: 33 , آیه: 52
از اين پس ديگر [گرفتن] زنان و نيز اينكه به جاى آنان زنان ديگرى بر تو حلال نيست هر چند زيبايى آنها براى تو مورد پسند افتد به استثناى كنيزان و خدا همواره بر هر چيزى مراقب است
مگر بر همسران خود يا كنيزانشان كه [در اين صورت] مورد نكوهش نيستند

yuza

اخراجی موقت
هیچ قصدی ندارم
فقط آیه قرآن نوشتم:twisted:
.
.
.
.
خودتی

آینه

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب مشكلت الان چيه؟!
باز دو خط كتاب خوندي و ايه ها رو گذاشتي؟!
مرد حسابي هدفت رو بگو تا ببينيم چي به چيه.

yuza

اخراجی موقت
خب مشكلت الان چيه؟!
باز دو خط كتاب خوندي و ايه ها رو گذاشتي؟!
مرد حسابي هدفت رو بگو تا ببينيم چي به چيه.

گفتم که قصدی ندارم
آخه فقط بعضی از آیه های قرآن رو به ما میگند اینا رو گفتم یادآوری شه دوره هم باشیم

yuza

اخراجی موقت
به خدا اگر معجزه هم برات مياوردن نميپذيرفتي!

الکی قسم نخور گناهه
باید بری برده آزاد کنیا

شما دلیل منطقی بیار من قبول میکنم
معجزه بیاری سکته میکنم،یه دفعه یه اژدها بیاد من چیکار کنم؟

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
الکی قسم نخور گناهه
باید بری برده آزاد کنیا

شما دلیل منطقی بیار من قبول میکنم
معجزه بیاری سکته میکنم،یه دفعه یه اژدها بیاد من چیکار کنم؟
تمسخر..كنايه...
يادت باشه تو تاريخ داشتيم از اين ادما..
همونايي كه موسي رو دق دادن..همونايي كه به پشت عيسي تازيانه ي تيغ زدند و بر سر محمد لجن معده ي گوسفند ريختند!
همونايي كه موسي و عيسي و محمد رو ساحر دونستن..
بهت گفتم باز ميگم..عقل همه چيز رو جوابگو نيست..
هنوز خيلي زوده عقل پاسخگو باشه..
سعي كن دلت رو هم دخيل كني.

yuza

اخراجی موقت
تمسخر..كنايه...
يادت باشه تو تاريخ داشتيم از اين ادما..
همونايي كه موسي رو دق دادن..همونايي كه به پشت عيسي تازيانه ي تيغ زدند و بر سر محمد لجن معده ي گوسفند ريختند!
همونايي كه موسي و عيسي و محمد رو ساحر دونستن..
بهت گفتم باز ميگم..عقل همه چيز رو جوابگو نيست..
هنوز خيلي زوده عقل پاسخگو باشه..
سعي كن دلت رو هم دخيل كني.

یعنی من مثل اونا هستم؟:surprised:

چه جواب منطقی دادی شما،مرسی متحول شدم

منظور از دل اول بگو چیه تا من بگم بهت بعدشو

yuza

اخراجی موقت
پدر مسیح نگهدارت
من میخوام بخوابم
ببخشید

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی من مثل اونا هستم؟:surprised:

چه جواب منطقی دادی شما،مرسی متحول شدم

منظور از دل اول بگو چیه تا من بگم بهت بعدشو
توي نپذيرفتن و صغري كبري چيئن مثل اونايي!!
حداقل شواهد اينو نشون ميده!
البته مقصر تو نيستي و تو پاك و مبرا هستي از اين چيزا.
من جوابت رو ندادم..از تاريخ اگاهت كردم ..
منظور از دل هم بايد حس كني تا بفهمي..حس نكردي كه واسه من صغري و كبري هاي ناقص ميچيني.
يا علي...من رفتم خواب..

yuza

اخراجی موقت
با من بودی الان؟
نه

توي نپذيرفتن و صغري كبري چيئن مثل اونايي!!
حداقل شواهد اينو نشون ميده!
البته مقصر تو نيستي و تو پاك و مبرا هستي از اين چيزا.
من جوابت رو ندادم..از تاريخ اگاهت كردم ..
منظور از دل هم بايد حس كني تا بفهمي..حس نكردي كه واسه من صغري و كبري هاي ناقص ميچيني.
يا علي...من رفتم خواب..

از بچگی وقتی تو ذهنمون اینا رو پر کردند خوب معلومه دل چی میگه
ضمیر ناخودآگاه
از همون اول که تو گوش بچه اذان میگند روش کار میکنند
تو مدرسه ،تی وی ،و .....

و عقل ناقص بود بدان خاطر رسولانی نیز آفرید ........12396امین مهرشاد بود

آهان
پس خدا حکیم نبوده و ناتوان هم بوده
ساخنه بعد فهمیده ااااا ناقصه که
این حرف شماستا

مثلا شما یه ماشین میسازی میدی ملت دوتا تعمیر کار هم دنبالش میفرستی میگی ناقصه اینا باید باشند
خوب چرا کامل نساختی؟

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
آهان
این حرف شماستا

مثلا شما یه ماشین میسازی میدی ملت دوتا تعمیر کار هم دنبالش میفرستی میگی ناقصه اینا باید باشند
خوب چرا کامل نساختی؟[/quote]
ای جوان چرا مهمل میبافی؟ عقل انسان اگر تلاش نشود در یک سطح باقی میماند .......باید تلاش کنی درک وشعورت رو بالا ببری .........رسولان مگه انسان نیستند پس چطور میشود که آنها بری از اشنباه میشوند اینطور میشود که آنها تلاش کرده اند به یه درجه ای از شعور رسیده اند که خطوات نفس در آنها کارساز نمیشود .....دیگران تلاش نمیکنند به ورطه جهالت کشیده میشوند.....

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
[
نه

از بچگی وقتی تو ذهنمون اینا رو پر کردند خوب معلومه دل چی میگه
ضمیر ناخودآگاه
از همون اول که تو گوش بچه اذان میگند روش کار میکنند
تو مدرسه ،تی وی ،و .....
اگه از بچگي توي گوش تو كردن و دائم توي تلوزيون ميگفتن و كتاب ميزاشتن جلوت الان ديگه حتي سراغ چيزي نميرفتي!
ضمير نا خوداگاه يا اون دلي كه من ازش صحبت ميكنم بر ميگرده به اينكه بهت بگه چي هست چي نيست..خدا خوبه يا بده!
يا وقتي پيرمرد ميبيني تو اتوبوس پاشي بشينه يا نه!
اين به زبون عاميانه اش بود!
ضمير ناخوداگاه ربطي به قران خوندن حين تولد نداره!
اون ميشه گنگي..

آهان
این حرف شماستا

خوب چرا کامل نساختی؟
خدا انسان رو كامل و دقيق افريد..
عقل ما هم هيچ نقصي نداره..
هر كي بگه عقل ما و مننطق ما نقص داره اشتباه ميكنه!
منتها اطلاعات ما نقص داره..
وقتي توي يك سيستم ورودي كامل و جامعي نباشه سيستم جواب رو ناقص يا عموما غلط خارج ميكنه!
مغز ما هم همينه..ما اطلاعات و علممون هنوز اونقد قوي نيست و طول مبكشه تا كامل بشه..
پس خروجي ممكنه توي اين موارد به مشكل بخوره..

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرش جان منظوره من ناقص العقلی در مقابل عقله سلیم بود........

haj morteza

عضو جدید
کاربر ممتاز
آهان
این حرف شماستا

بیشتر از این بهت عقل میداد نمیکشیدی.....

با همین ناقص العقلیت داری ئاسه خدا شاخ شونه میکشی...خدا به اندازه جنبت داره!:D

matin_bc

عضو جدید
اَلرِّجَالُ قَوَّ مُونَ عَلَى النِّسَآءِ بِمَا فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَ بِمَآ اءَنْفَقُواْ مِنْ اءَمْوَ لِهِمْ فالصَّلِحَتُ قَنِتَتٌ حَفِظَتٌ لِّلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ اللَّهُ وَالَّتِى تَخَافُونَ نُشُوزَهُن َّفَعِظُوهُنَّ وَاهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَاضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ اءَطَعْنَكُمْ فَلاَ تَبْغُواْ عَلَيْهِنَّ سَبِيلاًإِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلِيّاً كَبِيرا
ً
ترجمه :
مردان داراى ولايت بر زنانند از آن جهت كه خدا بعضى از ايشان (مردان ) را بر بعضى (زنان ) برترى داده و از آن جهت كه از اموال خود نفقه مى دهند، پس زنانِ شايسته ، فرمان بردارند و نگهدار آنچه خدا (براى آنان ) حفظ كرده ، (حقوق واسرار شوهر،) در غياب اويند. و(امّا) زنانى كه از سرپيچى آنان بيم داريد، پس (نخست ) آنان را موعظه كنيد و(اگر مؤ ثّر نشد) در خوابگاه از آنان دورى كنيد و(اگر پند وقهر اثر نكرد،) آنان را بزنيد (وتنبيه بدنى كنيد)، پس اگر اطاعت شما را كردند، بهانه اى بر آنان (براى ستم وآزار) مجوييد. همانا خداوند بزرگوار و بزرگ مرتبه است

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w21:

yuza

اخراجی موقت
بیشتر از این بهت عقل میداد نمیکشیدی.....

با همین ناقص العقلیت داری ئاسه خدا شاخ شونه میکشی...خدا به اندازه جنبت داره!:D

یعنی میگی ترسیده؟

حاجی باز یه چیز بهت میگم گریت میگیره

کربلایی

مدیر بازنشسته
من 124001 امی هستم!

دورغ میگی!
من تو رو رو نفرستاده ام...
بزودی به عذابی که شایسته اش هستی گرفتارت میکنم...
شاید هم خواستم در نیل کنار فرعون غرقت کنم...
اصلا بهتر است این رسول کاذب را به جرم دروغ بستن به من، به مدت سه سال دوزخی در کنار گودزیلا مجبور به کار اجباری کنیم! تا مایه عبرت آینده گان گردد...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا