آگلی فود به صرف مشــروب بچه موش

smn_mrkz

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک وبلاگ بسیار جالب با موضوع “منفورترین خوردنیهای جهان” است مطلبی را با عنوان “مشــروب بچه موش” منتشر کرده است که فکر می کنم نشانگر محتوای بقیه پستهای این وبلاگ نیز باشد:

فکر می کنید منزجرکننده ترین طعمی که می توانید برای مشــروب خود تصور کنید چیست؟ فکر نمی کنم که طعم بچه موش زیاد دور از تصور باشد، نه؟
یکی از نوشیدنیهای الکلی کره ایها که آنرا شفابخش بیماریهای روانی، بیماریهای کبدی و حتی آسم میدانند همان مشــروب بچه موش است.این نوشیدنی با خیساندن یک موش نوزاد سه روزه (حداکثر) در الکل برنج به مدت یکسال تولید می شو و گویا بسیاری از افرادی که توانایی مالی مناسب برای مراجعه به پزشک را ندارند به این روش متوسل می شوند.
uglyfood در انتهای این مطلب شما را دعوت می کند به خواندن پست دیگری از وبلاگش به صرف “مشــروب مار کبری”.:hate::hate::hate::hate:

www.uglyfood.com

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک وبلاگ بسیار جالب با موضوع “منفورترین خوردنیهای جهان” است مطلبی را با عنوان “مشــروب بچه موش” منتشر کرده است که فکر می کنم نشانگر محتوای بقیه پستهای این وبلاگ نیز باشد:

فکر می کنید منزجرکننده ترین طعمی که می توانید برای مشــروب خود تصور کنید چیست؟ فکر نمی کنم که طعم بچه موش زیاد دور از تصور باشد، نه؟
یکی از نوشیدنیهای الکلی کره ایها که آنرا شفابخش بیماریهای روانی، بیماریهای کبدی و حتی آسم میدانند همان مشــروب بچه موش است.این نوشیدنی با خیساندن یک موش نوزاد سه روزه (حداکثر) در الکل برنج به مدت یکسال تولید می شو و گویا بسیاری از افرادی که توانایی مالی مناسب برای مراجعه به پزشک را ندارند به این روش متوسل می شوند.
uglyfood در انتهای این مطلب شما را دعوت می کند به خواندن پست دیگری از وبلاگش به صرف “مشــروب مار کبری”.:hate::hate::hate::hate:

www.uglyfood.com

با این اینکه مشروب را میرستم ویکی از ارزوهایم این هست که تمام مشروب های دنیا را امتحان کنم.
ولی این یکی را نمیتونم:confused:

mammad_1313

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونا هر جی که میسازند فقط تو فکر سلامتی خودشون هستن
ما چی؟؟؟؟؟؟
این جمله یادم اومد که خیلی قشنگه
ما در این سر دنیا عرق میریزیم و وضعمان این است
و
آنها در آن سر دنیا عرق میخورند و وضعشان آن است
نمیدانم مشکل در نوع ریختن عرق است یا خوردن آن!!!!!!!!1

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونا هر جی که میسازند فقط تو فکر سلامتی خودشون هستن
ما چی؟؟؟؟؟؟
این جمله یادم اومد که خیلی قشنگه
ما در این سر دنیا عرق میریزیم و وضعمان این است
و
آنها در آن سر دنیا عرق میخورند و وضعشان آن است
نمیدانم مشکل در نوع ریختن عرق است یا خوردن آن!!!!!!!!1
فکر میکنم یه جایی شنیدم:w05:

soutedelan

عضو جدید
گناه دارن ؛ موشیای نازی نازی رو بندازن تو شیشه که بشن مشروب
بابا این حیوونیا ممکن امید خونه ی یه مامان موشی و بابا موشی باشن
نکنید این کارو!!!
حالا خوبه با بچه های خودتونم این کارو بکنن؟؟؟؟!!!:cry::cry::eek:

k_siroos

مدیر بازنشسته

www.uglyfood.com

W O W

یاد اون غذاهای چینی افتادم که عقرب رو زده بودن به سیخ و می خوردن :hate:

اینها که واسه پزشک نرفتن این رو می خورن ، واسه خوردنش هم باید یه سر به پزشک بزنند :D;)

فکر میکنم یه جایی شنیدم:w05:

دکتر شریعتی :gol:

golrokh

اخراجی موقت
:hate::hate::hate::hate:

اجی حالا بیار بخوریم یه ذره امتحان کنیممم شاید مشروبش مثه خودش نباشه!:D