آي آزادي! اگر روزي به ســـرزمين من رسيدي،

.:ارمیا:.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اینا دوس دارن هر جوری شده آین آزادی رو به این چیزا ربط بدن بعدشم یه خط قرمزی بکشن دورش ...
و در نهایت خدا حافظ آزادییییییییییییی
من آزادیو به این چیزا ربط ندادم شما یه دور دیگه اصل مطلبو بخون...تو خود متن دقیقا آزادیو به این چیزا ربط دادن!!من از خودم فلسفه بافی نمیکنم که!حتما تو متن بوده که گفتم....

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما همه تون دارید از زور دق دلی هاتون آزادی رو بهونه میکنید. چطور میتونید چیزی را ندیدید و هیچ احساسی و تجربه ای ازش ندارید تعریف کنید. مگه ممکنه؟
هر کدامتان دارید با خیالات خود ساخته تون یه چیزی میگید. آزادی برای شما جز یه کلمه چیز دیگری نمیتونه باشه . چون هیچوقت ندیدینش. پس نمیتونید ازش حرف بزنید.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما همه تون دارید از زور دق دلی هاتون آزادی رو بهونه میکنید. چطور میتونید چیزی را ندیدید و هیچ احساسی و تجربه ای ازش ندارید تعریف کنید. مگه ممکنه؟
هر کدامتان دارید با خیالات خود ساخته تون یه چیزی میگید. آزادی برای شما جز یه کلمه چیز دیگری نمیتونه باشه . چون هیچوقت ندیدینش. پس نمیتونید ازش حرف بزنید.

خب میبینیم که بحث منحرف شدو کم کم داره از ژانر سیاسی -مذهبی به ژانر فانتزی -تخیلی تبدیل میشه!

پرواز@

کاربر بیش فعال

خدایش این بار باهاتون موافقم...

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بنام ازادی دارید جلو بیان عقیده همدیگه رو میگیرید و متوجه هم نیستید که این روش بحث , برخلاف آرمانهای آزادی است.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب میبینیم که بحث منحرف شدو کم کم داره از ژانر سیاسی -مذهبی به ژانر فانتزی -تخیلی تبدیل میشه!
این کلمه ژانر رو یاد گرفتی ولی بلد نیستی که کجا ازش استفاده درست بکنی.
آزادی چه ربطی به این مباحث شما داره ؟ سیاسی مذهبی یعنی چه ربطی به این موضوع داشته که شما تو حیطه آزادی دارید ازش کمک میگیرید؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بنويسيد درد و رنج ، بخوانيد زندگي
این میشه معنی آزادی

پرواز@

کاربر بیش فعال
من آزادیو به این چیزا ربط ندادم شما یه دور دیگه اصل مطلبو بخون...تو خود متن دقیقا آزادیو به این چیزا ربط دادن!!من از خودم فلسفه بافی نمیکنم که!حتما تو متن بوده که گفتم....

من این مطلب رو خودم قبلا تو تاپیک فریاد اعتراض گذاشته بودم و خوب میدونم چی نوشته...
با چادر سياه و تحجر و ريش نيا( متاسفانه این ارزشها که ازشون نام برده شده، شدن نماد ریا و ربطی به خود ارزش نداره و منظور نگارنده هم همین بوده نه اینک ریش و چادر سیاه بد باشن)
برای مثال اتفاقی که در اروپا افتاد و مردم با کلیسا در گیر شدن و مذهب پروتستان به وجود اومد( یعنی بنظر شما اونها با خدا درگیر شده بودن ....

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
این کلمه ژانر رو یاد گرفتی ولی بلد نیستی که کجا ازش استفاده درست بکنی.
آزادی چه ربطی به این مباحث شما داره ؟ سیاسی مذهبی یعنی چه ربطی به این موضوع داشته که شما تو حیطه آزادی دارید ازش کمک میگیرید؟
واقعا متوجه نشدین که دارم شوخی میکنم؟یه ذره هم مهربان تر برخورد کنید بد نیست.....من خیلی وقته وارد این بحث شدم...شما بی خبری!واقعا طرز حرف زدن بعضیا آدمو متاسف میکنه...شما بلدهارو باهم تنها میذارم....

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا متوجه نشدین که دارم شوخی میکنم؟یه ذره هم مهربان تر برخورد کنید بد نیست.....من خیلی وقته وارد این بحث شدم...شما بی خبری!واقعا طرز حرف زدن بعضیا آدمو متاسف میکنه...شما بلدهارو باهم تنها میذارم....
فرض کن اون جوابی هم که دادم یه شوخیه.
در ضمن تو امضاتون اسم شیخ ابوالحسن خرقانی رو فرقانی نوشتید. اگه اشتباه نکنم .

Green Head

عضو جدید
من این مطلب رو خودم قبلا تو تاپیک فریاد اعتراض گذاشته بودم و خوب میدونم چی نوشته...
با چادر سياه و تحجر و ريش نيا( متاسفانه این ارزشها که ازشون نام برده شده، شدن نماد ریا و ربطی به خود ارزش نداره و منظور نگارنده هم همین بوده نه اینک ریش و چادر سیاه بد باشن)
برای مثال اتفاقی که در اروپا افتاد و مردم با کلیسا در گیر شدن و مذهب پروتستان به وجود اومد( یعنی بنظر شما اونها با خدا درگیر شده بودن ....

کی میگه ریش و چادر سیاه ارزشه؟؟؟
یا
کی میگه ریش و چادر سیاه ریا است؟؟؟

یعنی حالت سومی وجود نداره که گیر دادن به ریش و چادر سیاه؟؟؟

چرا کسانی که به دنبال آزادی هستند به این نوع ظاهر، به عنوان یک نوع ظاهر معمولی نگاه نمی کنند؟ و تمام کسانی را که این ظاهر را دارند متهم می کنند؟

این کارشون آزادیی را که به دنبالش هستند را زیر سوال می برد.....!!

مگر همه کسانی که ریش دارن یا چادرشان سیاه است می خواهند به بقیه چیزی را ثابت کنند؟؟؟

چرا مردم ایران انقدر از هم متنفرند؟ چرا مردم ما همدیگر را دوست ندارند و فقط با هم مخالفند؟فکر می کنید بدست آوردن آزادی به این شکل میسر می شود؟

فکر نمیکنید مخافت کردن با یکدیگر، قضاوت کردن راجع به یکدیگر،سرکوب کردن همدیگر با تعریف "آزادی" متناقض است؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو موضوع تاپیک نوشته : ای آزادی اگه به سرزمین من رسیدی.
منم میگم : فرض کن آزادی یه قطاره. خوب شما اول ریل هاشو بساز تا وقتی اومد بتونه بیاد تو و پشت مرز ها متوقف نشه. قطار برای حرکت ریل میخواد که ما نساختیم.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کی میگه ریش و چادر سیاه ارزشه؟؟؟
یا
کی میگه ریش و چادر سیاه ریا است؟؟؟

یعنی حالت سومی وجود نداره که گیر دادن به ریش و چادر سیاه؟؟؟

چرا کسانی که به دنبال آزادی هستند به این نوع ظاهر، به عنوان یک نوع ظاهر معمولی نگاه نمی کنند؟ و تمام کسانی را که این ظاهر را دارند متهم می کنند؟

این کارشون آزادیی را که به دنبالش هستند را زیر سوال می برد.....!!

مگر همه کسانی که ریش دارن یا چادرشان سیاه است می خواهند به بقیه چیزی را ثابت کنند؟؟؟

چرا مردم ایران انقدر از هم متنفرند؟ چرا مردم ما همدیگر را دوست ندارند و فقط با هم مخالفند؟فکر می کنید بدست آوردن آزادی به این شکل میسر می شود؟

فکر نمیکنید مخافت کردن با یکدیگر، قضاوت کردن راجع به یکدیگر،سرکوب کردن همدیگر با تعریف "آزادی" متناقض است؟
گفته های ایشون معنیش اینه که تا زمانی که ریا و تظاهر در یک کشوری حرف اول رو بزنه آزادی پاشو اونجا نمیذاره.