نه گلم. خواستم شما دوست عزیزو از خواب بیدار کنم :دی
ادم خوابیده که کسی رو بیدار نمیکنه

شوخی میکنم مهندس
امیدوارم همینجوری که شما میگی باشه.
نه گلم. خواستم شما دوست عزیزو از خواب بیدار کنم :دی
ادم خوابیده که کسی رو بیدار نمیکنه![]()
شوخی میکنم مهندس
امیدوارم همینجوری که شما میگی باشه.
خواهش میکنم!!مگه چیه؟؟؟؟ ازشون بدجوری دل پری دارینا!!!! کسیو نمیشناسم!!!منم به شما پیشنهاد میکنم با نرم افزاریا دوست شین!!!نرم افزاری ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟ موادیا خیلی با حال تر شماها هستند.... :دی.... البته قصد توهین نداشتما...
بهتون پیشنهاد می کنم یه چند تا دوست متال یا کلا مهندسی مواد برا ادامه زندگیتون پیدا کنید :دی
هست عزیزم... شما هم سعی کن یه دوست مهندسی مواد داشته باشی تا تفاوتو احساس کنی :دی
از طریق معاشرت با بروبچ مهندسی مواد، مستقیم میرید تیم ملی. حتی تو انتخابی هم شرکت نمی کنید :دی
خواهش میکنم!!مگه چیه؟؟؟؟ ازشون بدجوری دل پری دارینا!!!! کسیو نمیشناسم!!!منم به شما پیشنهاد میکنم با نرم افزاریا دوست شین!!!
اوکی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بایمن از همه قماشی دوستو رفیق دارم. عموما یه موادی با همه میجوشه :دی
ولی بازم میگم موادیا یه چی دیگن ... :دی
الان دیگه به جرم اسپم بازی بازداشت میشیم....
موفق باشید....
فعلا...
كيا بيان؟حالا شما بیایید یک فکری میکنم
كيا بيان؟
با اين استرسي كه تو كلمه كنكور هستمهندسان مواد تشریف بیارن تا گزینش بشن ببینن میتونن از کنکور من بیرون بیان یانه
با اين استرسي كه تو كلمه كنكور هست
نه
خوب پس جوابتون بعله هستحالا خیلی هم نترسید شاید تخفیفم دادم شایدم سوالهام لو رفته باشه قبول شدید
مهندسان مواد تشریف بیارن تا گزینش بشن ببینن میتونن از کنکور من بیرون بیان یانه
کل کل با موادی ها؟؟!!!
ما فولاد رو آب میکنیم، دیگه کارا واسه ما کار سختی نیست!!!!!!!!!!!! کل کل با متالورژ؟؟؟؟!!!!!
شما ها باید گزینش بشین در برابر متالـــــــــــورژیست ها...!!!!!!!!!!!!![]()
توي اين دوروزمونه اكثرپسرا يامهندسه موادنديافضانوردالبته بايدموادش اصل باشه
بستگی داره چه جور موادی باشه...
یادش بخیر
این تاپیک رو دو سال پیش زدم ! چقدر شوق داشتیم
از بچهای قدیم زینب و فرهنگ و ... کسی خبر نداره ؟ میان باشگاه ؟![]()
سلام neverhood جان
خوبي؟خيلي خوشحال شدم اينجا ديدمت
ان شاءاله هميشه موفق و سلامت باشي
راستي تولدت با تاخير مبارك
بچه ها كمتر سر ميزنن
به اميد ديدار بيشتر
به ما سر بزن
ياحق
این سوال از ابتدا بد بیان شده. باید میگفتن : آیا حاضری به جز مهندس مواد، با کس دیگه ای ازدواج کنی؟؟؟؟؟؟توی بچه های مهندسی، خداییش با حال تر موادیا پیدا نمیشه. اینو از خودم نمیگم.تجربه ثابت کرده. تو هر یونی که مهندسی مواد داشته باشه، می تونید برید ببینید...موفق باشید ....