نه پس ، حتماً همه دوست دارن لیسانس عمران بگیرن؟؟؟؟؟؟؟
یکی که سهله دوتا میگیریم
مگه دو تا همزمان ميدن
چه ليسانس ابكيي كه ميشه 2تا گرفت
قربونتون
مهندسین مواد مهندسین خوب و خونگرمیند...
نه پس ، حتماً همه دوست دارن لیسانس عمران بگیرن؟؟؟؟؟؟؟
بله ازدواج می کنم![]()
فاجعه بار نیستن بابا! خود فاجعن!!!پس پسراش از پسراي ديگه فاجعه بارتره؟؟؟!!!![]()
بیا برو بیرون ، اون روی منو بالا نیارا........ حیف آلیاژ که شبیه تو باشه... تو خودکشی کنی مثل قراضه هم نمیشی تا ذوبت کنیم.......
دست شما درد نکنه اقا روزبه....هر چقدرم بحرفی ، باز میرسی به کاشی و بلور. دیگه خودتو بکشی میرسی به لعاب.......
دست شما درد نکنه اقا روزبه....
ديگه هيشكي ندونه ما موادي ها ميدونيم كه محكم ترين و استوارترين ماده در جهان يه سراميكه، در ضمن يه سراميست يكي رو ترجيح ميده كه در عين سختي و استواري مثل الماس، ظريف و شفاف و صادق باشه، به زلاليه كريستال و شيشه و به براقيه لعاب و سفيديه چينياعصاب منو به هم نریزیدااااااااااااااااااااااااااااااااا
آخه یه متالورژ چرا باید با یه سرامیست ازدواج کنه......یه متالورژ یکی رو میخواد که شبیه خودش تو زندگی محکم و استوار باشه مثل فولاد نه یه سرامیست که شیشه ای و سرامیکی و لعابی و چینی باشه.............ثانیاً من نمیدونم پدیده چه ربطی به نا بجایی داره.......اینجوری پیش برید نوار مغذیتون هیچی نشون نمیده هااااااااااااااااااااااااااا.
خداییش همینه دیگه ...
دست شما درد نکنه اقا روزبه....
من نمیدونم چرا این سرامیکی ها قصد دارن هی خودشون رو به جامعه موادی ها و متالورژها نسبت بدن
از علم سرامیک 2 واحد دیرگداز ما را بس !!!!
لطافت سرامیکی ات منو کشت (
نشکنی ...
شوخی شوخی شوخی![]()
من عاشق دخترایی هستم که سرامیک میخونن![]()
وای مامانمینا........با این ظرافت و زلالیت برو ادبیات بخون.......با این براقی و سفیدیت قزوین چی میکنی؟؟؟؟؟ديگه هيشكي ندونه ما موادي ها ميدونيم كه محكم ترين و استوارترين ماده در جهان يه سراميكه، در ضمن يه سراميست يكي رو ترجيح ميده كه در عين سختي و استواري مثل الماس، ظريف و شفاف و صادق باشه، به زلاليه كريستال و شيشه و به براقيه لعاب و سفيديه چينينه اينكه سخت و زمخت و خشن و سياه مثل فولاد كه داخلش از هر نوع نقص نقطه اي و خطي و سطحي پر باشه
( اصلاااااااااااااااااااااااا قصد كل كل ندارما، ولي خب اگه جواب نميدادم ميتركيدمبه دل نگيريا روزبه جان
)
وای غیرتی.........
من خودم متالم و دختراشم دوست دارم ولی واقعا دخترای سرامیک یه چیز دیگن
![]()
عزیزم دو زار حیا هم خوب چیزیه ها
همین امثال شما ها به این ملت بها میدن پر رو میشنا![]()
![]()
پسرا هم به این تایپیک جواب میدن؟
اره اگه کارمندی مهندسی باشه با کلی حقوق ماهانه حتما باهاش ازدواج میکنم
خب بابا چرا طفلی رو سرکوب می کنید؟؟؟ منظورش کلاً سرامیستا بودن دیگه، حالا تو این مورد داریم راجع به اون یکی طرف می حرفیم!!!من عاشق دخترایی هستم که سرامیک میخونن![]()
ديگه هيشكي ندونه ما موادي ها ميدونيم كه محكم ترين و استوارترين ماده در جهان يه سراميكه، در ضمن يه سراميست يكي رو ترجيح ميده كه در عين سختي و استواري مثل الماس، ظريف و شفاف و صادق باشه، به زلاليه كريستال و شيشه و به براقيه لعاب و سفيديه چينينه اينكه سخت و زمخت و خشن و سياه مثل فولاد كه داخلش از هر نوع نقص نقطه اي و خطي و سطحي پر باشه
( اصلاااااااااااااااااااااااا قصد كل كل ندارما، ولي خب اگه جواب نميدادم ميتركيدمبه دل نگيريا روزبه جان
)
ایول آقا مهدی!!!
اره اینکه تاسف نداره هر کی با ننه اش دعوا کرده اومده رشته ما الانم همه پسراش باید دنبال دخترای پولدار و کارمند و مهندس و .... باشن که بیان این پسرا رو جمع و جور کنناصلاً پسرا به این تاپیک جواب میدن
دختر خانوما با کمال احترام جوابشون مشخصه
اما راجع به شما متاسفم شدم
یعنی این قدر واسه رشتت کار نیست
آخی ی ی ی ی ی
اره اینکه تاسف نداره هر کی با ننه اش دعوا کرده اومده رشته ما الانم همه پسراش باید دنبال دخترای پولدار و کارمند و مهندس و .... باشن که بیان این پسرا رو جمع و جور کنن![]()
حالا رشته تون چی هست مگه؟اره اینکه تاسف نداره هر کی با ننه اش دعوا کرده اومده رشته ما الانم همه پسراش باید دنبال دخترای پولدار و کارمند و مهندس و .... باشن که بیان این پسرا رو جمع و جور کنن![]()